2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bizde Perşembe günü olduk Bütün gün uyudu nerdeyse. Cuma akşama doğru ateş 37.5 oldu. 1 çay kaşığı calpol verdim. Düştü yarım saat sonra. Daha da yükselmedi. Kakası biraz farklıydı yeşile dönük hafif mukuslu . Ama sonra herşey normale döndü. Korktuğum gibi olmadı şükür ki. Ama bence ateş yükselmese bile. Bı çay kaşığı calpol verin. Çünkü aşı kolu ağrıyormus epey.

Kızlar bebekle dışarıya kanguru da çıktığınızda veya pusetle gezerken emziksiz nasıl ağlamadan tutuyorsunuz
Pusetle de yine hareketsiz kalmıyorum, özellikle takir tukur yerlerden sürüp dikkatini dagitiyorum. Çoook ağlıyorsa da kucağıma alıp sakinleştirip tekrar koyuyorum ama heeep konuşuyorum niyeyse daha sakin oluyor. Emziği hep almıyor malesef sadece canı isterse alır.

Uykunu al canım, çünkü olur ya ateşi çıkar huysuzlanir bizim güçlü olmamız lazım, uykumuzu alalım. Bence kısa kollu zıbın ve ince bir küçük don da işinizi görür

Benimki de uzanmıyor da programın birinde uzanır yazıyor. Hepsi başka şey diyor.. bakıyor takip ediyorda uzanma yok henüz
Bizimki üç aylık olucak eğer nesne yakınındaysa uzanıyor parmaklarını kullanmaya çalışıyor tutuyor hışırtılı kitap var bu ara favori oyuncağımız o.
Resim ekleyeyim bakın. Yukarıdaki üç oyuncağı tutmaya çalışmıyor mesela.

Eklentiler

• IMG_9342.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 76
3 ve 5. Ayda rota
7 ve 13. Ayda menenjit aşısi olcak canım

Bence de normal ama doktorlar görmediğim bir şey görüyorlar demek ki öyle kızıyorum ki doktorlara pat pat söylüyorlar her şeyi minicik bir ihtimal belki de ama bi buçuk aydır paronayak oldum
Canım görümcemin oğlunu bi görsen çoçuk resmen koca kafa , başı vücudundan ayrı bi cumhuriyet oluşturmuş resmen ve hidrosefali bırak tanısını lafı bile geçmemiş, içini ferah tut genetiği öyledir bence

İnşallah canım benim
Destekleriniz için teşekkür ederim. İyi düşünmeye çabalıyorum

Canım ben hidrosefalili bebekler ile çok çalıştım ( eski mesleğim fizyoterapist )
İnan bir belirti yoksa bir tuhaflik yoksa öyle bir şey mumkun değil, illa kendini belli ediyor. Hani 3 cm 5 cm değil olay, epey belli ediyor kendini davranislarla.
İçini ferah tut lütfen
İnşallah canım benim
Destekleriniz için teşekkür ederim. İyi düşünmeye çabalıyorum

Canım ince bi kıyafet giydir tek kat olsun , gündüz üzerini hep ince müslinlerle ört

Oyy maşallah hayalimdeki ton ton kız

Bizde de hışırtılı kitap var , bende o asma yeri ne mana diyordum buraya asmak hiç aklıma gelmemişti asdfghj du bende bugün asim tşk teyzesi

Ya gunlerdir kendimi yiyordum bende september. Benim gebeligim cok stresli gecti, yani anlatamayacagim kadar dev sorunlarla bogustum, o yuzden bebegimde bisey cikacak diye cok korktum hep. Bunu okuduguma cok sevindim, gerci benim kizima hicbir doktor mavi'de oldugu gibi supheyle yaklasmadi.

Pusetle gezerken huysuzlaniyorsa Beyaz gürültü açıyorum canım

Tuya

tutamıyoruz direk emziği tıkıyoruz
Emzik verdiğim günlerin gecelerinde memeyi emmiyor. Ağlıyor vuruyor bağrıyor. Bu nedenle vermek istemiyorum emziksiz durmuyor. Dışarı çıkarın diyor doktorlar ne yapacam arada kaldım

Emzik verdiğim günlerin gecelerinde memeyi emmiyor. Ağlıyor vuruyor bağrıyor. Bu nedenle vermek istemiyorum emziksiz durmuyor. Dışarı çıkarın diyor doktorlar ne yapacam arada kaldım
Dışarda hareket halinde de mi durmuyor canım, bebeler genelde hareketle sakinlesirler. Emziksiz nasıl sakin kalabilirin yollarını arayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…