Bizim kötü geçmedi çok şükür sadece 1 kere 37.6 yı gördük oda şurupla düştü hemen ama huzursuzluk oldu tabi, bir de uyardılar zaten ateş olabilir diye ama alerjik durumlardan bahsetmediler hiç, bi dahaki kontrolde soracağımAra ara giriyorum ama gozume takilan bisey oldu, cogunuzda 2.ay asisi yuksek ates mi yapti?
Aile hekiminize ya da doktorunuza bir sorun bunun yumurta alerjisiyle bir iliskisi vardi diye hatirliyorum ya da penisilin alerjisi gibi biseyde olabilir. Yanlis da hatırlıyor olabilirim, siz bi sorun da emin olun kati gidaya gectiginizde tedbirli olursunuz en azindan.
İlay ve buyuge hic dokunmamisti 2.ay asilari...
Bizim kötü geçmedi çok şükür sadece 1 kere 37.6 yı gördük oda şurupla düştü hemen ama huzursuzluk oldu tabi, bir de uyardılar zaten ateş olabilir diye ama alerjik durumlardan bahsetmediler hiç, bi dahaki kontrolde soracağım
Bebegim bugün asi oldu, hiç ateş yapmadı çok şükür ama 5 saat sonra uykusundan çığlık ata ata ağlayarak uyandı ağrısından dolayı. Ateş yoktu ama ağrısı çoktu şimdi o da yok inşallah bu kadardır etkisi
Arastirmissiniz teşekkür ederiz, çok şükür bir sıkıntı yok bakalım insallah böyle devam ederSimdi siz yazinca araştırdım dogrusu suymus;
Bu 2.ay aşilarinda herhangi bir besin vb sebeplerle alerji durumu yokmus.
Ancak yumurta alerjisi olan cocuklari kkk aşisi rahatsiz ediyormuş ama onun da vurulmasinda sakinca yokmus zaten, huzursuzluk vs yaptigi dogruymus. Yani verdigim bilgi dogruymus ama 2.ay aşisi degil sorunlu olan.
Ama şu var, aşilara alerjisi olabilirmis cocuklarin o durumda da huzursuzluk olabilirmis ama yine bu durumda da tam tesekkullu bir hastanede aşı vurdurulursa sorun yasanmazmis.
Gündüz çoğu zaman ana kucağında gece göğsümde uyumazsa da sallıyorum ayağımda . 3 gündür uyku vaktini kaçırınca ama gece ağlıyor nazenin ne yapsam da uyuyamıyorumKızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Merhaba canım memede uyuyor genelde ya da gazını çıkartırken uyanıyor elimle kucağımda piş piş yapıyorum ama belli olmuyor bugün 4.30 dan beri döngüye girdik yatağa koyuyorum 5-10 dk sonra uyanıyor şimdi yine koydum bakalımKızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Ben gündüz anakucağında uyutmaya çalışıyorum. Yanımda olsun diye ama be çare:) alışmazlar inşallah daha küçükler ya hala 4. Trimesterdalar boşver uzmanlar kucağa alın diyorBen gündüz slingte uyutuyodum ztn ama gören herkes alışcak yatmıcak başka türlü dediler
Bende yatağa alıştırayım dedim ama daha erkende tabi ne bir düzen ne gün tutuyo şuan
Baktım olmuyo koydum bende slinge 1 saattr uyuyo biraz dinlensin
1 ayı daha atlatalım böylede düzen oturcak inş sonra
2 sipariş verdim arası genişse olur sağol canımAy yok hatta goz doktoru bi arkadaşımız vardı 6 aylık yegenimin gözü masmaviydi bu kızın goz rengi değişmez dedi yıllar içinde yeşil ela en nihayetinde kahve oldu. Benim de öyle abiminde hepimizin öyle
Premium almıştım evet, ama oncesiyle kıyaslayamıyorum tabi ilk defa aldım ben de. Ben olsam 1 kucuk paket alırım denerim eger olursa sonra buyuk paketi dusundugum bedene gore alırım. Kızım su an 4100 gr az once bagladım goon bana arası baya geniş geldi bilmiyorum deneyin bence.
Sağol canım 3le aynı ebattaymış o zaman 2 olur bizeGoo.n 2 no ile Sleepy bio natural 3 no üst üste koydum bak
Goo.n u da beğendim ama dediğim gibi ağ kısmı daha geniş benim kızımı biraz rahatsız etti sende duruma göre deneyip karar verirsin
Ben emzirdikten sonra gazını alırken omzumda veya kucağımda uyuyakaliyor yatağına bırakıyorum genelde uyuyor. Geçen haftaya kadar çok ayakta salliyordum onu azalttım artıkKızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Bir de eskiden zorla sallardım ayağımda uyuması için çok yanlış ya, bence bebek istedigi zaman uyumalı. Yorulunca ben müdahale etmesem de uyuyor bazen. Gün içinde mutlaka dışarı çıkarıyorum yoruluyor daha kolay uyuyor yoksa uğraş dur ..Kızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Bizimde ünşallah öyle olur canım ya olumlama yapalımBenim eşim de öyle aşırı panikti , bizim oğlanın sebebini bilmediğimiz bi nedenden ötürü 2 hafta boyunca ateşi hep 37 lerdeydi dk başı ateş ölçüyorduk, elimize kendimizi harap etmekten başka bişey geçmedi , o yüzden bu aşı sonrası ateş olursa sakin kalalım zaten her çocukta olan bişey diye telkin ettik kendimizi, huzursuzluğu oldu bayağı evet ama ateşi bir kere tek çıktı şurupla da düştü, kendimizi iyiye hazırlarsak iyi şeylerle karşılaşırız, hiç kötü düşünme o yüzden
Nazar değdirdin çocuğa uslu diye diye al uğraş şimdiGündüz çoğu zaman ana kucağında gece göğsümde uyumazsa da sallıyorum ayağımda . 3 gündür uyku vaktini kaçırınca ama gece ağlıyor nazenin ne yapsam da uyuyamıyorum
Gündüz meme de hafif dalınca kucakta pış pış gece de aynı şekildeKızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
%70 emerken uyuyor , %15 er de anakucağı, yada kucağımda ninni söyleyerek geziniyorum öyle uyuyor. Çok uykusu varsa genelde huzursuz oluyor memede ağlıyor filan kucakta bana sarılıyor hafif adımlarla sallanıyorum öyle dalıyorKızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Klasik olacak ama kimse mükemmel değilAksine çok yetersiz görüyorum kendimi.
Bilmiyorum geçer mi bu hislerim ama gerçekten yetemediğime inanıyorum.
Gece beşikte uyuyor sabaha kadar ama gündüz çoğunlukla kucakta uyuyor belim sırtım ağrıdığında müsade ederse hanımefendi ayakta sallayarak uyutmaya çalışıyorum ama hep çoook kısa max 20 dk gündüz uykularıKızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Ben de inşallah çıkacağım. Önce başak burçluluğumu yenmeliyimKlasik olacak ama kimse mükemmel değil
Kafamızdaki idealleri kenara bırakıp bebeklerimizle anı yaşamaya odaklanalım
Normalde ben çok kuralcıyım ve her gününü aynı yaşamaya alışmış biriyim ama kızım sağolsun hiiiç bir şeyi aynı rutinde ilerletemiyorum her şey yarım yamalak
Kendimi üzüyordum ama bebekli hayat bu değil mi işte bu kafadan hemen çıktım şimdi beynimin içi daha rahat
Yoğurt makinesini ne kadara aldın daha da düşer mi diye bekliyorum çok indirime girmediweewell yoğurt makinası aldım. Sana bakarsam alırım demiştim dimi neden aklıma düşürdünGerçi iyi oldu maaşımı aldığımda baksaydım kesin Arçelik alırdım. Ablam kefir için bir şey yapmana gerek yok karanlık yere koyuyorsun oluyor dedi ve onun lafına güvenerek indirimdeydi de bunu aldım. Kalmadı dimi bir şey bi gelinliği kaldı kızımin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?