2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim kötü geçmedi çok şükür sadece 1 kere 37.6 yı gördük oda şurupla düştü hemen ama huzursuzluk oldu tabi, bir de uyardılar zaten ateş olabilir diye ama alerjik durumlardan bahsetmediler hiç, bi dahaki kontrolde soracağım

Simdi siz yazinca araştırdım dogrusu suymus;

Bu 2.ay aşilarinda herhangi bir besin vb sebeplerle alerji durumu yokmus.

Ancak yumurta alerjisi olan cocuklari kkk aşisi rahatsiz ediyormuş ama onun da vurulmasinda sakinca yokmus zaten, huzursuzluk vs yaptigi dogruymus. Yani verdigim bilgi dogruymus ama 2.ay aşisi degil sorunlu olan.

Ama şu var, aşilara alerjisi olabilirmis cocuklarin o durumda da huzursuzluk olabilirmis ama yine bu durumda da tam tesekkullu bir hastanede aşı vurdurulursa sorun yasanmazmis.

Arastirmissiniz teşekkür ederiz, çok şükür bir sıkıntı yok bakalım insallah böyle devam eder

Kızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Merhaba canım memede uyuyor genelde ya da gazını çıkartırken uyanıyor elimle kucağımda piş piş yapıyorum ama belli olmuyor bugün 4.30 dan beri döngüye girdik yatağa koyuyorum 5-10 dk sonra uyanıyor şimdi yine koydum bakalım

Ben gündüz anakucağında uyutmaya çalışıyorum. Yanımda olsun diye ama be çare:) alışmazlar inşallah daha küçükler ya hala 4. Trimesterdalar boşver uzmanlar kucağa alın diyor

2 sipariş verdim arası genişse olur sağol canım
Goo.n 2 no ile Sleepy bio natural 3 no üst üste koydum bak
Goo.n u da beğendim ama dediğim gibi ağ kısmı daha geniş benim kızımı biraz rahatsız etti sende duruma göre deneyip karar verirsin
Sağol canım 3le aynı ebattaymış o zaman 2 olur bize geniş olması iyi olur bacak boğumları kızarıyor belki hava alır geçer

Bir de eskiden zorla sallardım ayağımda uyuması için çok yanlış ya, bence bebek istedigi zaman uyumalı. Yorulunca ben müdahale etmesem de uyuyor bazen. Gün içinde mutlaka dışarı çıkarıyorum yoruluyor daha kolay uyuyor yoksa uğraş dur ..

Bizimde ünşallah öyle olur canım ya olumlama yapalım

%70 emerken uyuyor , %15 er de anakucağı, yada kucağımda ninni söyleyerek geziniyorum öyle uyuyor. Çok uykusu varsa genelde huzursuz oluyor memede ağlıyor filan kucakta bana sarılıyor hafif adımlarla sallanıyorum öyle dalıyor

Ama 2 gecedir çocuğu zorla uyutmaya çalışmaktan vazgeçip emzik verip yatağına yatırdım ben de karşısına yattım beyaz gürültü yada rahatlatıcı müzik açtım öyle uyuttum. Uzun sürüyor tabi ama emzik vqr diye ağlamadı da..

Genelde emzik vermemeye çalışırdım da 2 gündür Emzikle barışmaya çalışıyorum

Aksine çok yetersiz görüyorum kendimi.
Bilmiyorum geçer mi bu hislerim ama gerçekten yetemediğime inanıyorum.
Klasik olacak ama kimse mükemmel değil
Kafamızdaki idealleri kenara bırakıp bebeklerimizle anı yaşamaya odaklanalım
Normalde ben çok kuralcıyım ve her gününü aynı yaşamaya alışmış biriyim ama kızım sağolsun hiiiç bir şeyi aynı rutinde ilerletemiyorum her şey yarım yamalak
Kendimi üzüyordum ama bebekli hayat bu değil mi işte bu kafadan hemen çıktım şimdi beynimin içi daha rahat

Günaydın tezyoslarr .

Oyy bu gece benimki de çok acayip di. Akşam 8.30 da uyandı. 11 gibi uyutmam gerek diye karnını iyice doyurdum yatağa geçtik ışıkları kapattık. Uyku alanı oluşturduk. Her zaman ki gibi. Uyumadi. Enerji içeceği içmiş gibiydi. yerine koydukca ağlıyor. El hareketi yapıyo bagiriyo geri alıyorum dik tutuyorum susuyor. Tekrar emdi falan.Böyle böyle 2 :15 e kadar sürdü. Çok korkunçtu. Resmen ayağımda sallıyorum ben dalıyorum 5 dk sonra bı kalkıyorum tavana bakıyor yani hiç uyku Yok. O kadar zor daldı ki.

Eklentiler

• IMG_20231108_094800.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 65
Gece beşikte uyuyor sabaha kadar ama gündüz çoğunlukla kucakta uyuyor belim sırtım ağrıdığında müsade ederse hanımefendi ayakta sallayarak uyutmaya çalışıyorum ama hep çoook kısa max 20 dk gündüz uykuları

Ben de inşallah çıkacağım. Önce başak burçluluğumu yenmeliyim

Yoğurt makinesini ne kadara aldın daha da düşer mi diye bekliyorum çok indirime girmedi

Kızlar bende ateşölçer çubuk termometre var sadece alından ya da kulaktan ölçen cihazlardan almamıştım. Aşı döneminde yeterli olur mu çubuk olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…