Ben çok rahattım eşime de dedim ateş olursa panik yapmicaz diye çünkü daha önce çok çektik ateşten bu sefer gardımızı aldık hzırda bekledik ve bi kere tek çıktı ateşi oda şurupla hemen düştü.Bu aşı çok kafama takılıyo benmde inş sakinleryarın bende gidicem bakalım
Kıyamam ya aşı yerleri ağrıyormuş demekkiKızlar verdiğim için pişman olmadım yavrum sakinleşti biraz. Böyle bir şey yok asi yapılır iken ağlıyor ya bebekler, aynı desibelde durmaksızın agliyordu
Kuzum slingte filan uyutsana ben yarın öyle deneyeceğim. Daha uzun uyusun bir 2 kere uyusun diye.. yatağa alıştırmayı da zamanla yaparsın. Benimki geceden geceye yatak görüyorEvt 3 4 kere uyuması gerek bunu sağlamaya çalşıyorum bende ama yatırıp daldırmak çok zor ya ve uyku uykunun mayası gündüz yatmazsa gecede yatmıyo
Rota Bir ay sonra canım bu 2. Ay asisiOyy yavrum ya canı acıyordur 2. Ay aşıları dimi
Rotayı da oldunuz mu
Bence vermen iyi olmuş ateş çıkmasını önler
Ahahah ql benden de o kadar tam ben soracaktım şimdiKumarbazcım senin o yukarıda iki boncuk gözlünün annesi yazıyor ya Ben mavi göz zannettim çocuklarını boncuk gözlü mavişlere denmez mi
Burdaki sağlık ocağında ağrısı olursa verirsin diyor.ağrısı varsa anlarsın zaten.ben de aşılarda veriyorum genelde. Ateşi beklemiyorumKızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Kuzum anne olarak iyi yapmışsın insan kıyamaz o haline ya.. ama ben bugün sağlık ocağındaki hemşireye sordum aşıya gelmeden vereyim mi ateşi ağrısı olmasın dedim. Vermeyin biz qteşi biraz Yükselsin isteriz vücut savaşıp antiiikor üretsin filan dedi. Mantıklı gibi de Çok mantıklı değil gibi deKızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Ya bende çok korkuyorum. İlk bebek. Ve eşim ateşten çok korkuyor. İş yerinde birileri kötü şeyler anlatmış bizim bebe ilk doğduğunda. O günden beri sürekli ateş ölçtürüyor bana gündüz, akşamları da kendi ölçüyor. Ateşi çıkınca napçak merak ediyorumBen çok rahattım eşime de dedim ateş olursa panik yapmicaz diye çünkü daha önce çok çektik ateşten bu sefer gardımızı aldık hzırda bekledik ve bi kere tek çıktı ateşi oda şurupla hemen düştü.
Sizde iyi düşünün iyi geçsin inşallah
Kuzum anne olarak iyi yapmışsın insan kıyamaz o haline ya.. ama ben bugün sağlık ocağındaki hemşireye sordum aşıya gelmeden vereyim mi ateşi ağrısı olmasın dedim. Vermeyin biz qteşi biraz Yükselsin isteriz vücut savaşıp antiiikor üretsin filan dedi. Mantıklı gibi de Çok mantıklı değil gibi deyarın doktor kontrolünde doktora da sorcam
Merhabaaa msjınıza dahil oldum amaa genelde ateşi yükselmeden calpol vermek iyi değill tabi ağlamıştır canı çok yanmış belli ama aslında o an geçmesi lazımdı benim kızımd aaşı oldu geçti pek ağlamadı bebekten bebeğe değişiyor sanırimKızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Kuzum ilk kez böyle gördüm kızımı, uyuyordu mışıl mışıl aglayarak bir uyandı sonra hiç susmadıKuzum anne olarak iyi yapmışsın insan kıyamaz o haline ya.. ama ben bugün sağlık ocağındaki hemşireye sordum aşıya gelmeden vereyim mi ateşi ağrısı olmasın dedim. Vermeyin biz qteşi biraz Yükselsin isteriz vücut savaşıp antiiikor üretsin filan dedi. Mantıklı gibi de Çok mantıklı değil gibi deyarın doktor kontrolünde doktora da sorcam
Ben verdim gün içinde 3 kez ilkini aşı öncesi verdim bir sorun olmadı calpol uyku yaptı hatta o gün geçmiş olsunKızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Anladım ben seni canım mesajımı kısa yazdığım için ben anlaşılamadım sanırım bebişim kucağımdaydıYa ben derdimi tam anlatamadim galiba canim :) kucuk beden sleepy'leri kolay buluyorum, onlar her yerde var, malum Ankara'nin gobeginde yasiyorum ben. Sorun su ki, buyuk kiz 4 beden kulot bez giyiyor, bunu bulmak cok zorlasti. Hani deprem zamani bezler hep deprem bolgesine gönderildi ya, o gun bugundur 4 no bulmak cok zorlasti.
Ama bezin ağ kısmınıda dikkate alalım demin bez bağlarken aklıma geldi geniş gelirse rahatsız etmeyelim bebişleriEn iyisi 3 alayım sağol canım
Goon 2 numara benim kullandıklarım arasında wn buyuk kalıplı olan. Belki goon 1 de buyuktur. 8 kgye kadar yazıyo ama arkadas da belden sıkıyo demiş. Zaten 46 tane var benceb2 no alın hemen biter olmazsa 3 alırsınız. 3te kg aralığı 7 125 kg ve üstüne goon premiumun kaç nosu olur? 2ye küçük 1 no gibi yazmışlar bilemedim
Bende bunu merak ediyorum değişecek mi? Mavi ve yeşil gibi ama koyu giyince de ela gibi.
Olsun ağrı için verdim kuzu ben önce verilmesi için yorumu belirteyim dedimKuzum ilk kez böyle gördüm kızımı, uyuyordu mışıl mışıl aglayarak bir uyandı sonra hiç susmadıateşi yoktu hiç, ama dayanamadım
Ben çok rahattım eşime de dedim ateş olursa panik yapmicaz diye çünkü daha önce çok çektik ateşten bu sefer gardımızı aldık hzırda bekledik ve bi kere tek çıktı ateşi oda şurupla hemen düştü.
Sizde iyi düşünün iyi geçsin inşallah
Kuzum slingte filan uyutsana ben yarın öyle deneyeceğim. Daha uzun uyusun bir 2 kere uyusun diye.. yatağa alıştırmayı da zamanla yaparsın. Benimki geceden geceye yatak görüyor
Benim eşim de öyle aşırı panikti , bizim oğlanın sebebini bilmediğimiz bi nedenden ötürü 2 hafta boyunca ateşi hep 37 lerdeydi dk başı ateş ölçüyorduk, elimize kendimizi harap etmekten başka bişey geçmedi , o yüzden bu aşı sonrası ateş olursa sakin kalalım zaten her çocukta olan bişey diye telkin ettik kendimizi, huzursuzluğu oldu bayağı evet ama ateşi bir kere tek çıktı şurupla da düştü, kendimizi iyiye hazırlarsak iyi şeylerle karşılaşırız, hiç kötü düşünme o yüzdenYa bende çok korkuyorum. İlk bebek. Ve eşim ateşten çok korkuyor. İş yerinde birileri kötü şeyler anlatmış bizim bebe ilk doğduğunda. O günden beri sürekli ateş ölçtürüyor bana gündüz, akşamları da kendi ölçüyor. Ateşi çıkınca napçak merak ediyorum
Ayy ben slingte 5 dk duramıyorum hem ateş basıyor hemde sırtım belim kopuyor ya 4 kilo bebeyi taşıyamıyor benim omurgaBen gündüz slingte uyutuyodum ztn ama gören herkes alışcak yatmıcak başka türlü dediler
Bende yatağa alıştırayım dedim ama daha erkende tabi ne bir düzen ne gün tutuyo şuan
Baktım olmuyo koydum bende slinge 1 saattr uyuyo biraz dinlensin
1 ayı daha atlatalım böylede düzen oturcak inş sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?