Canım vallahi Bayadır gülüyor yani doğduğundan beri hep gülüyordu. Direk bize ciddi şekilde de bir ay yada 40 gün o aralar Herhalde dahe net olduKızlar bebişleriniz ne zaman gülmeye başladı? Benim oğlan çok ciddi çıktı hala bekliyorum gülmesiniterazi erkeği böyle mi oluyor acaba
Kızlar ben odaklanıp doğru düzgün bir şeye bakıp alışveriş yapamadim hiç.
Bana bu indirimlerden bebek için aldığınız şeyleri markası ile yazar misiniz?
Kaşık tabak bile olur.
Bari Trendyol indirimini kacirmiyim.
Bizimki de doğduğudan beri gülüyor tabi ama melekler güldürüyorCanım vallahi Bayadır gülüyor yani doğduğundan beri hep gülüyordu. Direk bize ciddi şekilde de bir ay yada 40 gün o aralar Herhalde dahe net oldu
2 gündür bize bakıp konuşurken gülmeye başladı artık çok hoşuma gidiyor eriyorumBizimki de doğduğudan beri gülüyor tabi ama melekler güldürüyorbilinçli şekilde ne zaman güler diye merak ettim. 40ı geçtik yakında güler o zaman köftehor
En güzel zamanlar2 gündür bize bakıp konuşurken gülmeye başladı artık çok hoşuma gidiyor eriyorum
Maşallah yaBiz sevdik bu oyuncağı
Boşver oyuncağı biz bilgeyi sevelim ❤❤ Maaşallah sanaBiz sevdik bu oyuncağı
Maşallah yasaçları görünce şaşırdım ben herkesi kendi kızım gibi kivi kafalı sanıyordum
Tesekkurler teyzosuBoşver oyuncağı biz bilgeyi sevelim ❤❤ Maaşallah sana
Ben de öyle küçük süslü tokalarla piti piti gezeceklerben de herkesi benim kız gibi sacakli zannediyordum her bebis guzel hepsi çok tatlı annesi kivi de olsa sacakli da olsa kökü onlarda uzar ben uzayınca yapacagim saç stilleri hayal ediyorum her gun başka başka yaparim saclarini
Tesekkurler teyzosu
Benim oğlan esnaf amcalar gibi yanlarda saçı var ortası kelMaşallah yasaçları görünce şaşırdım ben herkesi kendi kızım gibi kivi kafalı sanıyordum
Ben açık soyliyim kızım bu kadar uyusa katiyen kaldırmam emzirmek için. Doktorum uyku beslenme kadar önemli 8 saat bile uyuyabilir dedi, keşke o kadar uyusa hiç uyandırmam uyusun mis gibi. Zaten onlar çok akıllı aciktigi zaman yaygarayi öyle bir koparirlar kiBenim bebis 7 saat uyuyordu hatırlarsanız ben kafam karıştı dr larin yarisi uyandırmayın diyor yarisi 4 saati geçmesin diyor ben dün gece uyandırdım emzirdim düzeni bozuldu kızımın normalde 7 de uyanıp emer tekrar uyurdu 9 a kadar , gece 3 de uyandırdım 7 de tekrar uyandı ve bir daha uyumak istemedi ben zombi gibi evin içinde gezdirdim yatarken ortalığı ayağa kaldırdıben uyandirmamayi düşünüyorum artık acikirsa uyanır çünkü boyle düzen falan kalmadı
Canım osman gönülalın yaşamın 7. Haftası videosunda, bu zamana kadar 5 saat uyuyabilir demiştik artık 7. Haftadan itibaren geceleri daha uzun uyuyabilirler diyor. Bence sorun olmaz ya acıksaBenim bebis 7 saat uyuyordu hatırlarsanız ben kafam karıştı dr larin yarisi uyandırmayın diyor yarisi 4 saati geçmesin diyor ben dün gece uyandırdım emzirdim düzeni bozuldu kızımın normalde 7 de uyanıp emer tekrar uyurdu 9 a kadar , gece 3 de uyandırdım 7 de tekrar uyandı ve bir daha uyumak istemedi ben zombi gibi evin içinde gezdirdim yatarken ortalığı ayağa kaldırdıben uyandirmamayi düşünüyorum artık acikirsa uyanır çünkü boyle düzen falan kalmadı
Canim bizim kız zaten çok yaygaraci emzirmeden önce alt temizliyorum ya abooo o meme alt kapanır kapanmaz nasıl ağzında değil 1 saniye geciksin ortalığı ayağa kaldırıyor meme vermeyi unuturum diye korkuyor sanirim yani ben de senin gibi düşünüyorum aciksa ağlar sessiz sedasız uyumazBen açık soyliyim kızım bu kadar uyusa katiyen kaldırmam emzirmek için. Doktorum uyku beslenme kadar önemli 8 saat bile uyuyabilir dedi, keşke o kadar uyusa hiç uyandırmam uyusun mis gibi. Zaten onlar çok akıllı aciktigi zaman yaygarayi öyle bir koparirlar ki
Ben de buna guveniyorum Umarim düzenini 1 kere uyandırarak bozmamisimdir bakalim bu gece ne olacakCanım osman gönülalın yaşamın 7. Haftası videosunda, bu zamana kadar 5 saat uyuyabilir demiştik artık 7. Haftadan itibaren geceleri daha uzun uyuyabilirler diyor. Bence sorun olmaz ya acıksaseptembrmom ın dediği gibi uyanır
o, bu değil de soyle bakiyim bu bebeyi 7 saat nasıl kesintisiz uyutmayi başardın sen, olay hamside değilmiş baksanaCanim bizim kız zaten çok yaygaraci emzirmeden önce alt temizliyorum ya abooo o meme alt kapanır kapanmaz nasıl ağzında değil 1 saniye geciksin ortalığı ayağa kaldırıyor meme vermeyi unuturum diye korkuyor sanirim yani ben de senin gibi düşünüyorum aciksa ağlar sessiz sedasız uyumaz
Ben de buna guveniyorum Umarim düzenini 1 kere uyandırarak bozmamisimdir bakalim bu gece ne olacak
Benim bebis 7 saat uyuyordu hatırlarsanız ben kafam karıştı dr larin yarisi uyandırmayın diyor yarisi 4 saati geçmesin diyor ben dün gece uyandırdım emzirdim düzeni bozuldu kızımın normalde 7 de uyanıp emer tekrar uyurdu 9 a kadar , gece 3 de uyandırdım 7 de tekrar uyandı ve bir daha uyumak istemedi ben zombi gibi evin içinde gezdirdim yatarken ortalığı ayağa kaldırdıben uyandirmamayi düşünüyorum artık acikirsa uyanır çünkü boyle düzen falan kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?