2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim doktor gece uyuması ile alakalı 6 saat 5-6 saat uyuyabilir ama daha fazla uyutma bu ayda.. 4 aydan sonra istediği kadar bırakırız dedi

Kızlar bebişleriniz ne zaman gülmeye başladı? Benim oğlan çok ciddi çıktı hala bekliyorum gülmesini terazi erkeği böyle mi oluyor acaba
Canım vallahi Bayadır gülüyor yani doğduğundan beri hep gülüyordu. Direk bize ciddi şekilde de bir ay yada 40 gün o aralar Herhalde dahe net oldu

Kitaplar bir sürü
İngilizce kitap
2 yaş etkinlik seti( bebek daha 2 aylık ama)
Muchkin suluk ve kaşık
Yoyko buh. Pişirici
Ana kucağı
Baby gym(ahşap)
Ona takmaya montesori oyuncak
Çıngırak filan da aldım

(Oioi tabak Kaşık vs birde termos hepsini hamileyken almıştım )

Canım vallahi Bayadır gülüyor yani doğduğundan beri hep gülüyordu. Direk bize ciddi şekilde de bir ay yada 40 gün o aralar Herhalde dahe net oldu
Bizimki de doğduğudan beri gülüyor tabi ama melekler güldürüyor bilinçli şekilde ne zaman güler diye merak ettim. 40ı geçtik yakında güler o zaman köftehor

Bizimki de doğduğudan beri gülüyor tabi ama melekler güldürüyor bilinçli şekilde ne zaman güler diye merak ettim. 40ı geçtik yakında güler o zaman köftehor
2 gündür bize bakıp konuşurken gülmeye başladı artık çok hoşuma gidiyor eriyorum

Maşallah ya saçları görünce şaşırdım ben herkesi kendi kızım gibi kivi kafalı sanıyordum
ben de herkesi benim kız gibi sacakli zannediyordum her bebis guzel hepsi çok tatlı annesi kivi de olsa sacakli da olsa kökü onlarda uzar ben uzayınca yapacagim saç stilleri hayal ediyorum her gun başka başka yaparim saclarini

Boşver oyuncağı biz bilgeyi sevelim ❤❤ Maaşallah sana
Tesekkurler teyzosu

Ben de öyle küçük süslü tokalarla piti piti gezecekler

Benim bebis 7 saat uyuyordu hatırlarsanız ben kafam karıştı dr larin yarisi uyandırmayın diyor yarisi 4 saati geçmesin diyor ben dün gece uyandırdım emzirdim düzeni bozuldu kızımın normalde 7 de uyanıp emer tekrar uyurdu 9 a kadar , gece 3 de uyandırdım 7 de tekrar uyandı ve bir daha uyumak istemedi ben zombi gibi evin içinde gezdirdim yatarken ortalığı ayağa kaldırdı ben uyandirmamayi düşünüyorum artık acikirsa uyanır çünkü boyle düzen falan kalmadı

Ben açık soyliyim kızım bu kadar uyusa katiyen kaldırmam emzirmek için. Doktorum uyku beslenme kadar önemli 8 saat bile uyuyabilir dedi, keşke o kadar uyusa hiç uyandırmam uyusun mis gibi. Zaten onlar çok akıllı aciktigi zaman yaygarayi öyle bir koparirlar ki

Canım osman gönülalın yaşamın 7. Haftası videosunda, bu zamana kadar 5 saat uyuyabilir demiştik artık 7. Haftadan itibaren geceleri daha uzun uyuyabilirler diyor. Bence sorun olmaz ya acıksa septembrmom ın dediği gibi uyanır

Canim bizim kız zaten çok yaygaraci emzirmeden önce alt temizliyorum ya abooo o meme alt kapanır kapanmaz nasıl ağzında değil 1 saniye geciksin ortalığı ayağa kaldırıyor meme vermeyi unuturum diye korkuyor sanirim yani ben de senin gibi düşünüyorum aciksa ağlar sessiz sedasız uyumaz

Ben de buna guveniyorum Umarim düzenini 1 kere uyandırarak bozmamisimdir bakalim bu gece ne olacak

o, bu değil de soyle bakiyim bu bebeyi 7 saat nasıl kesintisiz uyutmayi başardın sen, olay hamside değilmiş baksana

Dün gece bizmkide 10.30 da yattı 6 da uyandı bi uyandım şok oldum o kafayla düşünüyom gece kalktım mı ben diye uyanmadı yani biraz kafama takıldı tabi bizede doktor 1.ay kontrolünde 4 saat kadar uyuysda elleme demişti 7 saat biraz fazla tabi ama hep böyle olmaz sanırım genelde 3 saatte bir gibi uyanıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…