Ben gündüz anakucağında uyutmaya çalışıyorum. Yanımda olsun diye ama be çare:) alışmazlar inşallah daha küçükler ya hala 4. Trimesterdalar boşver uzmanlar kucağa alın diyor
Bunu biz de çok yaşadık. 1 ay ile 2 ay arasında şimdi azaldı ama ne zaman avmye ya da gezmeye gitsek uyusa da karnı doysa da eve gelince 2 saat ağlıyor. Ben bunun çok fazla uyarana maruz kaldığı için olduğunu düşünüyorum. Beyin işlemeye çalışıyor bir yerden sonra çok geliyor. Ağlayarak sakinleşiyor bence. Çünkü evde olduğumuz zaman yapmıyor ama annemlere gittiğimizde gelen giden çok oluyor o zaman da yapıyor. Rutin bir günde böyle ağlamıyor yani çok uzattımAşırı bir ağlama değil ama böyle sızlanma gibi. Bazen yükseliyor bazen susuyor gülüyor sonra yine bir ağlama.
Araştırdım biraz hava kararmaya başlayınca güvende hissetmeme durumu oluyormuş. Özellikle 4-5 civarı uyumamışsa oluyor bu durum.
Bugün 5 gibi zorla uyuttum 6.30ta uyandı ağlaması olmadı.
Çok şükür gazını kakasını kendiliğinden yapıyor. gaz damlası da ekstra kullanıyorum yine de. Biogia veriyorum. Kolikler sanırım her gün ağlıyormuş. Bizimki taş çatlasın 2 gün yapıyor haftada.
Sakin olduğu zamanlar pış pışla uyuyor az da olsa ama çoğu zaman kolumda hafif sallıyorum öyle uyuyor bırakınca da uyanıyorKızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Bizde de tam tersi evde durduğumuz gün oluyor. Dün avmyr gittim mecburen eve gelince uyudu zor da olsa. Avmde genelde üstünü kapatıyorum etrafı çok görmüyor.Bunu biz de çok yaşadık. 1 ay ile 2 ay arasında şimdi azaldı ama ne zaman avmye ya da gezmeye gitsek uyusa da karnı doysa da eve gelince 2 saat ağlıyor. Ben bunun çok fazla uyarana maruz kaldığı için olduğunu düşünüyorum. Beyin işlemeye çalışıyor bir yerden sonra çok geliyor. Ağlayarak sakinleşiyor bence. Çünkü evde olduğumuz zaman yapmıyor ama annemlere gittiğimizde gelen giden çok oluyor o zaman da yapıyor. Rutin bir günde böyle ağlamıyor yani çok uzattım
%90 memede uyuyor çıkarınca destekliyorum pışpışla totosuna vurarak, gündüz bazen ana kucağında kendi kendş uyuyor çık uykusu varsa yatağında da kendi kendine uyuyor, uykusu var uyuyamıyorsa ayağımda sallıyorumKızlar merhaba çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?
Başta törpü kullandım zaten bebek durmuyor çok uğraştırıcı geldi, sonra tırnak makasına geçtim ve zevkle kesiyorum tırnaklarını, uyanıkkken kesmek mümkün değil uyurken kesersen çok daha rahat olur, kız kardeşim almıştı fotoğraf atıyorum çok memnunum keskinliği çok iyi tek seferde hallediyorMerhaba bebeklerin tırnaklarını neyle kesiyorsunuz. Ben kesmeye cesaret edemedim. Otomatik tırnak törpüsü almıştım o da bir işe yaramıyor gibi ya da ben mi yapamadım bilmiyorum. Tırnak makası kullanıyorsanız hangi markadan memnunsunuz yazarsanız sevinirim. ben de onu alayım
1200 tl belki düşer e bebeğin kendi sitesinde.Yoğurt makinesini ne kadara aldın daha da düşer mi diye bekliyorum çok indirime girmedi
Annemlerde sürekli gelen giden dokuzda uyuyor çocuğum normalde ya da onda ablan vardı bırakmıyor sevmek istiyor sanırım ondan bilmiyorum ya da büyüyor dış etkenlere bakıyor sürekli etrafına bakıyor dalamıyor uykuyaNazar değdirdin çocuğa uslu diye diye al uğraş şimdi
Yoğurt makinesini ne kadara aldın daha da düşer mi diye bekliyorum çok indirime girmedi
Yoğurt yaptın mı beğendin mi1200 tl belki düşer e bebeğin kendi sitesinde.
Oyy maaşallah sanaGünaydın tezyoslarr .
Oyy bu gece benimki de çok acayip di. Akşam 8.30 da uyandı. 11 gibi uyutmam gerek diye karnını iyice doyurdum yatağa geçtik ışıkları kapattık. Uyku alanı oluşturduk. Her zaman ki gibi. Uyumadi. Enerji içeceği içmiş gibiydi. yerine koydukca ağlıyor. El hareketi yapıyo bagiriyo geri alıyorum dik tutuyorum susuyor. Tekrar emdi falan.Böyle böyle 2 :15 e kadar sürdü. Çok korkunçtu. Resmen ayağımda sallıyorum ben dalıyorum 5 dk sonra bı kalkıyorum tavana bakıyoryani hiç uyku Yok. O kadar zor daldı ki.
Ben makas şeklinde olanlardan kullanıyorum çok daha rahat marka olarak chiccoMerhaba bebeklerin tırnaklarını neyle kesiyorsunuz. Ben kesmeye cesaret edemedim. Otomatik tırnak törpüsü almıştım o da bir işe yaramıyor gibi ya da ben mi yapamadım bilmiyorum. Tırnak makası kullanıyorsanız hangi markadan memnunsunuz yazarsanız sevinirim. ben de onu alayım
Ben de kapatıyorum bebek arabasını ama yine de hoşlanmıyor ve çok ağlıyor pusette daha iyiydi. Bilmiyorum bizimkine belki ev çok sessiz olduğu için dışarısı çok gürültülü geliyordur diye düşünüyorum ama her bebek aynı değil tabiki.Bizde de tam tersi evde durduğumuz gün oluyor. Dün avmyr gittim mecburen eve gelince uyudu zor da olsa. Avmde genelde üstünü kapatıyorum etrafı çok görmüyor.
Maşallah cnm çok güzel büyümüş bebeğin,Kızlar biz bugün 2. Ay kontrolümüze gittik. Yeni hastane ve yeni doktora gittim çok çok memnun kaldım. Tam 40 dakika muay. etti beni dinledi sorularımı cevapladı . Göz kontağı, takip, gülme sohbet gibi sosyal şeyleri yapabiliyor ye kontrol etti. Birde yarım yan dönebiliyor, karın üstüyken başını kaldırıyor onlara baktı..
1100 gram almış, boyu 2 cm uzamış, baş çevresi 1.5 cm büyümüş.
Özel Aşılar
Rotarix 3 ve 5. Ay
Nimenrix 3 , 5 ve 14. Ay
Bexero 7 , 9 ve 15Ay
Olarak planlandı. Bexero çok ağırmış o yüzden ben bebek iyice güçlenince yapılmasını öneriyorum dedi.
Aynen Kasım indirimlerinden kendime bir çöp dahi almadım ne varsa yavruma çalışıyorumEvet ya bende ondan bekliyorum. 100 liracık düştü. Daha da düşmeli
Ben haftasonu evime geçeceğim 15 kargo açılmayı bekliyor evdeYoğurt yaptın mı beğendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?