2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bendede bel ve boyun fıtığı var
Ayakta uyuytp oturuyorum eğer slingte uyumaya devam etsin istiyosam bugün işlerimi toparladım ve kesintisiz uyusun artık diye koydum yoksa asla yatmadı ya 1 saat fln
Ayy ben slingte 5 dk duramıyorum hem ateş basıyor hemde sırtım belim kopuyor ya 4 kilo bebeyi taşıyamıyor benim omurga

Hanımlar sizin bebeklerinizde de akşamüstü ağlaması oluyor mu?
Her gün değil ama haftada 1-2 bazen iki haftada bir oluyor. Hala geçmedi.

7yaş mı ilk defa böyle bir şey duyuyorum siz çocukları karıştırıyor olmayasınız başkasının çocuklarıyla

Ayakta uyuytp oturuyorum eğer slingte uyumaya devam etsin istiyosam bugün işlerimi toparladım ve kesintisiz uyusun artık diye koydum yoksa asla yatmadı ya 1 saat fln
Benimki de uyumuyor gündüz uykusundan vazgeçtim artık sadece emerken uyuyor

Bugün slingte bile rahatsız oldu huzursuzlandı kucakta durmak istiyor evi gezmek istiyor
Beşiğe uyutup koyduğum 2 sefer 5 dakika sürmedi hemen ağladı akşam derin uyku zamanıda 9a doğru oluyor 1 hafta evvel 6lardaydı
Ee benimde zaten 10da 11de uykum geliyor ama uyuyamıyorum sabahta erken kalkıyorum garip bir düzene girdik

Hanımlar sizin bebeklerinizde de akşamüstü ağlaması oluyor mu?
Her gün değil ama haftada 1-2 bazen iki haftada bir oluyor. Hala geçmedi.
Nasıl bir ağlama?
Kızım neredeyse her akşam ağlıyor ama düşük frekansta çünkü gündüz bölük pörçük çok az uyuyor artık uyuma saati yaklaşınca başlıyor sızlanmaya
2 hafta önce bu ağlamalar gündüzden akşama kadardı meğer gazı varmış haftada 3 gün, 3 saat, akşam saatleri tanımına benim kızım uymadığı için kondurmuyordum gaz damlasıyla bitti o katılarak ağlamaları

Canım ben instadan bir uyku eğitimi ile konuştum, ilk 3 ay istedifi şekilde ve istediği yerde uyitabilirsin çocuklarda alışkanlık gelişmiyor dedi. İstediğin kadar kucağında tut uyut dedi. Yani alışma vs yalan dolan artık kimseyi dinlemiyorum o konuda canım ve bebeğin canı nasıl isterse öyle

Ama bezin ağ kısmınıda dikkate alalım demin bez bağlarken aklıma geldi geniş gelirse rahatsız etmeyelim bebişleri
Sonuç ne alayım Goon premiumlar artık bedeni küçülttü deniliyor yorumlarda o yüzden karar veremedim. Sizde mi premium kullanıyorsunuz? Benim alacağım 40tan fazla olur.artık temelli bu beze geçicem.bu da olmazsa prima

Kumarbazcım senin o yukarıda iki boncuk gözlünün annesi yazıyor ya Ben mavi göz zannettim çocuklarını boncuk gözlü mavişlere denmez mi
Tesbih boncugu benimkiler
Ahahah ql benden de o kadar tam ben soracaktım şimdi kız kömür gözlü yapman lazım Salon Kadini
Nöööooo renk olarak boncuk demiyoruz ki, boncuk seklinde yuvarlak yuvarlak hani :)
Anladim anladim, baktim az once migros'a da kulot bez yok iste. Yuruyen ve asiri hareketli cocuga cirtli bez takmak cok zor zira.

Bizimde slingte bile uyku 1 saat sürdü
Tuhaf bir düzendeyiz ya gaz kaka yapmama durumuda ekstra etkiliyor

Bende hep böyle okumuştum ama her gören kucağa alışmış diyince böyle oldu

7yaş mı ilk defa böyle bir şey duyuyorum siz çocukları karıştırıyor olmayasınız başkasının çocuklarıyla
Ay yok hatta goz doktoru bi arkadaşımız vardı 6 aylık yegenimin gözü masmaviydi bu kızın goz rengi değişmez dedi yıllar içinde yeşil ela en nihayetinde kahve oldu. Benim de öyle abiminde hepimizin öyle
Premium almıştım evet, ama oncesiyle kıyaslayamıyorum tabi ilk defa aldım ben de. Ben olsam 1 kucuk paket alırım denerim eger olursa sonra buyuk paketi dusundugum bedene gore alırım. Kızım su an 4100 gr az once bagladım goon bana arası baya geniş geldi bilmiyorum deneyin bence.

Goo.n 2 no ile Sleepy bio natural 3 no üst üste koydum bak
Goo.n u da beğendim ama dediğim gibi ağ kısmı daha geniş benim kızımı biraz rahatsız etti sende duruma göre deneyip karar verirsin

Eklentiler

• 20231107_212604.webp
    88,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 20231107_212546.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 46
Aşırı bir ağlama değil ama böyle sızlanma gibi. Bazen yükseliyor bazen susuyor gülüyor sonra yine bir ağlama.
Araştırdım biraz hava kararmaya başlayınca güvende hissetmeme durumu oluyormuş. Özellikle 4-5 civarı uyumamışsa oluyor bu durum.
Bugün 5 gibi zorla uyuttum 6.30ta uyandı ağlaması olmadı.
Çok şükür gazını kakasını kendiliğinden yapıyor. gaz damlası da ekstra kullanıyorum yine de. Biogia veriyorum. Kolikler sanırım her gün ağlıyormuş. Bizimki taş çatlasın 2 gün yapıyor haftada.

Maşallah annesi olarak ne güzel anlayıp çözmüşsün o zaman arada bir sızlanmalarınada bebeklik yapıyor diyelim

Maşallah annesi olarak ne güzel anlayıp çözmüşsün o zaman arada bir sızlanmalarınada bebeklik yapıyor diyelim
Aksine çok yetersiz görüyorum kendimi.
Bilmiyorum geçer mi bu hislerim ama gerçekten yetemediğime inanıyorum.

Ara ara giriyorum ama gozume takilan bisey oldu, cogunuzda 2.ay asisi yuksek ates mi yapti?

Aile hekiminize ya da doktorunuza bir sorun bunun yumurta alerjisiyle bir iliskisi vardi diye hatirliyorum ya da penisilin alerjisi gibi biseyde olabilir. Yanlis da hatırlıyor olabilirim, siz bi sorun da emin olun kati gidaya gectiginizde tedbirli olursunuz en azindan.

İlay ve buyuge hic dokunmamisti 2.ay asilari...

Bebegim bugün asi oldu, hiç ateş yapmadı çok şükür ama 5 saat sonra uykusundan çığlık ata ata ağlayarak uyandı ağrısından dolayı. Ateş yoktu ama ağrısı çoktu şimdi o da yok inşallah bu kadardır etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…