2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sizin bebişlerde de hiç yeşil kaka oluyomu
Bzim arada oluyo ya ama üşütme fln yok bugün ekstradan aşı oldu verem hariç olan aşılar yapıldı ama aradada oluyo yani yeşil ve daha sulu olmayan bi kıvamda ben bu kaka işini çözemedim ya

Canım termosu hiç denedin mi memnun musun

o, bu değil de soyle bakiyim bu bebeyi 7 saat nasıl kesintisiz uyutmayi başardın sen, olay hamside değilmiş baksana
valla okunmuş hamsimiydi bilmiyorum normalde düzeni
22:30 da uyuyup 03:00 de uyandip emzirme alt değişimi
03:30 06:00 tekrar emme alt değişimi 09:00 da uyanma idi sonra bi anda hamsiden sonra
23:30 - 07:00 de uyanıp alt değişimi emme sonra tekrar uyuyup 09:00 da uyanmaya başladı inan formulum olsa dağa taşa anlatır kitabını yazardım

Yarın hamsi yiyeceğim ya, inanarak yiyecegim belki etkisi olur bizde de

Sadece bir kere olmuştu bizde ıspanak yemiş gibiydi

Iste ben de öyle oldum bi an dusundum ya ben uyandım da emzirdim ben mi uyku sersemi hatırlamıyorum sonra ki gece bebek+ uygulamasondan uyku süresini başlattım baya baya uyumuş ne olduysa 2. Ay sonrası oldu ya eskiden alarm mı kuruyorlardi ağlayınca bebek emziriyorlardi bizler gayet sağlıklı olmuşuz hem uykumuzu da alıyoruz böyle

Ön süt son süte göre fazla alındığında yeşil kaka olabiliyormuş internette öyle okumuştum canım. Doktorumuzda kaka rengine hiç takılmayın dedi kendinizi durduk yere strese sokarsınuz dedi. Bizdede birkaç kere olmuştu ama doktor öyle dedikten sonra çok düşünmemeye çalışıyorum artık

Aptamil kullanırken turuncu oluyordu
Bırakınca karışık oldu
Şimdi sadece yeşil
Sebebi internette anne sütüyle beslenen bebeklerde olur diyor
Doktorda normal dedi

Gece 1de alarm çaldı uyanamadım 4 alarmına kalktım 7 saat uyumuş oldu
Garip bir şekilde bugün kucak harici gün boyu uyudu normalde max 20 dakika kucakta memede uyutabiliyordum beşik istemiyordu gündüzleri
Dışarıya çıktığımda ise uyuyan bebeğim aksine etrafı izledi
Kendi düzenlerini kendileri belirliyorlar şuan sanırım

Artik gözleri net görmeye başladı o yuzden merak artti disarda inceliyorlar sessiz sedasız önceden uyaninca bebek ağlardı simdi ağlamadan etrafı inceliyor her bebeğin düzeni farklı isteği farklı ben ona göre ayak uyduruyorum cok guzel isteklerini ifade ediyorlar çünkü

Onu bende okumuştum ama nblm ya bu ara kakaya çok taktım bende

Bende ateş ölçer kulak içi ve alından ölçen model vardı kulakiçi doğru sonç verir mi ya koltuk altından bakacağım termometre bozulmuş emin olamadım bugün aşı olduk sanki bi durgunlaştı çocuk az bşy verdim calpol ben

Kulaktan daha sıcak oluyormuş galiba tam bilmiyorum ama mesela koltukaltı 37.5 tehlikeliyse kulaktan 39ve üstü sonrası gibi ben en az 1 derece oynuyor diye biliyorum araştırın bi onu.

Tmm bir bakayım kulakiçi daha sıcak çıktı çünkü az panik oldum çay kaşığıyla calpol verdim ben ya 38 i çok anlayamadım yani korktum çıkck diye ağırlaştı uyku hali gibi oldu çünkü
Kulaktan daha sıcak oluyormuş galiba tam bilmiyorum ama mesela koltukaltı 37.5 tehlikeliyse kulaktan 39ve üstü sonrası gibi ben en az 1 derece oynuyor diye biliyorum araştırın bi onu.

Kızlar bebişleriniz ne zaman gülmeye başladı? Benim oğlan çok ciddi çıktı hala bekliyorum gülmesini terazi erkeği böyle mi oluyor acaba
Bizimkiler benziyor çok ciddi bakıyor.
Eşime gülüyor anneme gülüyor bana gelince somurtuyor bazen ciddi üzülüyorum niye bana gülmüyor diye

Kulakiçi daha doğru sonuç veriyor ama ateşi var diyebilmek için referans değerleri değişiyor bölgeye göre haberin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…