Canım termosu hiç denedin mi memnun musunKitaplar bir sürü
İngilizce kitap
2 yaş etkinlik seti( bebek daha 2 aylık ama)
Muchkin suluk ve kaşık
Yoyko buh. Pişirici
Ana kucağı
Baby gym(ahşap)
Ona takmaya montesori oyuncak
Çıngırak filan da aldım
(Oioi tabak Kaşık vs birde termos hepsini hamileyken almıştım )
o, bu değil de soyle bakiyim bu bebeyi 7 saat nasıl kesintisiz uyutmayi başardın sen, olay hamside değilmiş baksana
Yarın hamsi yiyeceğim ya, inanarak yiyecegim belki etkisi olur bizde devalla okunmuş hamsimiydi bilmiyorum normalde düzeni
22:30 da uyuyup 03:00 de uyandip emzirme alt değişimi
03:30 06:00 tekrar emme alt değişimi 09:00 da uyanma idi sonra bi anda hamsiden sonra
23:30 - 07:00 de uyanıp alt değişimi emme sonra tekrar uyuyup 09:00 da uyanmaya başladı inan formulum olsa dağa taşa anlatır kitabını yazardım
Sadece bir kere olmuştu bizde ıspanak yemiş gibiydiKızlar sizin bebişlerde de hiç yeşil kaka oluyomu
Bzim arada oluyo ya ama üşütme fln yok bugün ekstradan aşı oldu verem hariç olan aşılar yapıldı ama aradada oluyo yani yeşil ve daha sulu olmayan bi kıvamda ben bu kaka işini çözemedim ya
Iste ben de öyle oldum bi an dusundum ya ben uyandım da emzirdim ben mi uyku sersemi hatırlamıyorum sonra ki gece bebek+ uygulamasondan uyku süresini başlattım baya baya uyumuş ne olduysa 2. Ay sonrası oldu ya eskiden alarm mı kuruyorlardi ağlayınca bebek emziriyorlardiDün gece bizmkide 10.30 da yattı 6 da uyandı bi uyandım şok oldum o kafayla düşünüyom gece kalktım mı ben diyeuyanmadı yani biraz kafama takıldı tabi bizede doktor 1.ay kontrolünde 4 saat kadar uyuysda elleme demişti 7 saat biraz fazla tabi ama hep böyle olmaz sanırım genelde 3 saatte bir gibi uyanıyodu
Dualarim seninleYarın hamsi yiyeceğim ya, inanarak yiyecegim belki etkisi olur bizde de
Ön süt son süte göre fazla alındığında yeşil kaka olabiliyormuş internette öyle okumuştum canım. Doktorumuzda kaka rengine hiç takılmayın dedi kendinizi durduk yere strese sokarsınuz dedi. Bizdede birkaç kere olmuştu ama doktor öyle dedikten sonra çok düşünmemeye çalışıyorum artıkKızlar sizin bebişlerde de hiç yeşil kaka oluyomu
Bzim arada oluyo ya ama üşütme fln yok bugün ekstradan aşı oldu verem hariç olan aşılar yapıldı ama aradada oluyo yani yeşil ve daha sulu olmayan bi kıvamda ben bu kaka işini çözemedim ya
Aptamil kullanırken turuncu oluyorduKızlar sizin bebişlerde de hiç yeşil kaka oluyomu
Gece 1de alarm çaldı uyanamadım 4 alarmına kalktım 7 saat uyumuş olduBenim bebis 7 saat uyuyordu hatırlarsanız ben kafam karıştı dr larin yarisi uyandırmayın diyor yarisi 4 saati geçmesin diyor ben dün gece uyandırdım emzirdim düzeni bozuldu kızımın normalde 7 de uyanıp emer tekrar uyurdu 9 a kadar , gece 3 de uyandırdım 7 de tekrar uyandı ve bir daha uyumak istemedi ben zombi gibi evin içinde gezdirdim yatarken ortalığı ayağa kaldırdıben uyandirmamayi düşünüyorum artık acikirsa uyanır çünkü boyle düzen falan kalmadı
Artik gözleri net görmeye başladı o yuzden merak artti disarda inceliyorlar sessiz sedasız önceden uyaninca bebek ağlardı simdi ağlamadan etrafı inceliyorGece 1de alarm çaldı uyanamadım 4 alarmına kalktım 7 saat uyumuş oldu
Garip bir şekilde bugün kucak harici gün boyu uyudu normalde max 20 dakika kucakta memede uyutabiliyordum beşik istemiyordu gündüzleri
Dışarıya çıktığımda ise uyuyan bebeğim aksine etrafı izledi
Kendi düzenlerini kendileri belirliyorlar şuan sanırım
Ön süt son süte göre fazla alındığında yeşil kaka olabiliyormuş internette öyle okumuştum canım. Doktorumuzda kaka rengine hiç takılmayın dedi kendinizi durduk yere strese sokarsınuz dedi. Bizdede birkaç kere olmuştu ama doktor öyle dedikten sonra çok düşünmemeye çalışıyorum artık
Kulaktan daha sıcak oluyormuş galiba tam bilmiyorum ama mesela koltukaltı 37.5 tehlikeliyse kulaktan 39ve üstü sonrası gibi ben en az 1 derece oynuyor diye biliyorum araştırın bi onu.Bende ateş ölçer kulak içi ve alından ölçen model vardı kulakiçi doğru sonç verir mi ya koltuk altından bakacağım termometre bozulmuş emin olamadım bugün aşı olduk sanki bi durgunlaştı çocuk az bşy verdim calpol ben
Kulaktan daha sıcak oluyormuş galiba tam bilmiyorum ama mesela koltukaltı 37.5 tehlikeliyse kulaktan 39ve üstü sonrası gibi ben en az 1 derece oynuyor diye biliyorum araştırın bi onu.
Bizimkiler benziyorKızlar bebişleriniz ne zaman gülmeye başladı? Benim oğlan çok ciddi çıktı hala bekliyorum gülmesiniterazi erkeği böyle mi oluyor acaba
Ay evet işte bizim de öyle üstü döküldü yanlar kaldıBenim oğlan esnaf amcalar gibi yanlarda saçı var ortası kel
Kulakiçi daha doğru sonuç veriyor ama ateşi var diyebilmek için referans değerleri değişiyor bölgeye göre haberin olsun canımBende ateş ölçer kulak içi ve alından ölçen model vardı kulakiçi doğru sonç verir mi ya koltuk altından bakacağım termometre bozulmuş emin olamadım bugün aşı olduk sanki bi durgunlaştı çocuk az bşy verdim calpol ben
Bunu kastetmiştimKulaktan daha sıcak oluyormuş galiba tam bilmiyorum ama mesela koltukaltı 37.5 tehlikeliyse kulaktan 39ve üstü sonrası gibi ben en az 1 derece oynuyor diye biliyorum araştırın bi onu.
Nazi annesine geçiyor diye ağlıyor benceBizimkiler benziyorçok ciddi bakıyor.
Eşime gülüyor anneme gülüyor bana gelince somurtuyor bazen ciddi üzülüyorum niye bana gülmüyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?