2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu şekilde gece emzirmezsek süt azalırmı acaba ya

Bu şekilde gece emzirmezsek süt azalırmı acaba ya
Sabah dolmuş oluyor memeler taş gibi emzirirken bi baktim tazyikli geliyor süt biraz dışarı sıktım tazyikli oluşu durdu sonra emzirdim yoksa o şekilde boğazına süt kaciyor ben gun ici cok emzirdigim için sütun azalacağını hiç düşünmedim ki sadece anne sutu alıyor benim kız

Kizlar bebegim 2 aylik 2 bazen 3 saatte bir 90 ml mama anca içiyor bazen bitirmiyo bile kilosu 5500 gram yeterli mi yoksa zorlamam mi lazim idrarida sari biraz

Bnmde gece tek meme emiyo mochi de aldım ama hiç kullanmadım gece uykuyla zor geliyo ya emzirmek bile
Al benden de o kadar
Tek meme emiyor diğeri çok beklemis oluyor sagmam gerektiginin farkındayim ama uyku ağır basıyor çok nadir sagiyorum

Kızlar
Bebeğe iki memeyi de emizrmek için ilk memeyi kaç dakika emzirmek yeterli olur ?
Kaç dakikada boşaltır bebek
Ben 15 dakika sonra değiştiriyorum diğerine grce genelde geçmiyor geçerse 4-5 dk emip bırakıyor on sütü alınca doyuyor

Kizlar bebegim 2 aylik 2 bazen 3 saatte bir 90 ml mama anca içiyor bazen bitirmiyo bile kilosu 5500 gram yeterli mi yoksa zorlamam mi lazim idrarida sari biraz
Doğum kilosu, 1 ve 2. Ay kilosu kaç. Anne sütü alıyor mu? Günde kaç kez dolu dolu çişli bez çıkarıyor

Bana doktor tek meme 7-8 dk, diğer meme 6-7 dk demişti. Ama çok uygulamadim ben, çünkü sütüm bir ara aşırı fazlalasmisti ve ilk 7-8 dk da sadece on sütü aldığını yağlı sütü alamadigini düşündüm, e diğer memede de on sütü alıyor gibi geliyordu sadece. Öyle olunca şuan bir memeyi iyice bosalttirip diğerine gecebilirse geçiriyorum. Böyle daha garanti geliyor bana

Tek meme bence 7-8 dk da boşalması için kısa bir süre . Sanki arkası kalıyor gibi . Diğerini hiç vermeyincede çok beklemiş oluyor.sagim yapsak vakit alıyor gece insanın gözü almıyor falan

Hanimlar biraz farki bı sorum olacak kız annelerine çevap yazarsanız çok mutlu olurum.
benim de bebeğim biliyorsunz altını alırken falan özel bölgesinin çok aralamiyorrum.
Bugün iyi bı temizlik yapayım dedim gaita bulaşmasın enfeksiyon olmasın diye Arasını açınca
Büyük dudaklarin içinde ki küçük dudaklar varya oranın karardığıni gördüm daha önce öylemiydi inanın bilmiyorum. Ama ilk kez dikkstimi çekti mor gibi mı karar ma gibi mı bilmiyorum tam . Acaba hani şekli mı öyle sonradan mı oldu yoksa normal mı bilmiyorum. Doktoruma da şansa dün gitmiştim. Devlet hastanesi arayıp sorma şansım Yok. Bunu da bugün farkettim hani bilmiyorum sizce nedir?

Bnmde gece tek meme emiyo mochi de aldım ama hiç kullanmadım gece uykuyla zor geliyo ya emzirmek bile
Ee napıyon diğer memeyi, benimki bıraksam akıyor çarşafa kıyafete filan.. bşr de ben bebeği memeğe koyduğum diğerine takıyorum Mochi baş ucumda zaten

Aynen öyle gece sağan bile var ben hiç sağmıyorumda o kadar biriktirip içmezse oda çöp olcak 2 yıla yakın çalışmıcam evdeyim diye sağmadım açıkçası başlrda süt gelsin diye sağıyodum fazlasınıda poşetledim attım buzluğa
Buzluk sütünü her bebek içmiyomuş diyede daha sağmadım
Al benden de o kadar
Tek meme emiyor diğeri çok beklemis oluyor sagmam gerektiginin farkındayim ama uyku ağır basıyor çok nadir sagiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…