Kulakiçi daha doğru sonuç veriyor ama ateşi var diyebilmek için referans değerleri değişiyor bölgeye göre haberin olsun canım
Benim bebis 7 saat uyuyordu hatırlarsanız ben kafam karıştı dr larin yarisi uyandırmayın diyor yarisi 4 saati geçmesin diyor ben dün gece uyandırdım emzirdim düzeni bozuldu kızımın normalde 7 de uyanıp emer tekrar uyurdu 9 a kadar , gece 3 de uyandırdım 7 de tekrar uyandı ve bir daha uyumak istemedi ben zombi gibi evin içinde gezdirdim yatarken ortalığı ayağa kaldırdıben uyandirmamayi düşünüyorum artık acikirsa uyanır çünkü boyle düzen falan kalmadı
Iste ben de öyle oldum bi an dusundum ya ben uyandım da emzirdim ben mi uyku sersemi hatırlamıyorum sonra ki gece bebek+ uygulamasondan uyku süresini başlattım baya baya uyumuş ne olduysa 2. Ay sonrası oldu ya eskiden alarm mı kuruyorlardi ağlayınca bebek emziriyorlardibizler gayet sağlıklı olmuşuz hem uykumuzu da alıyoruz böyle
Yok valla denemedim kuzu duruyor dolaptaCanım termosu hiç denedin mi memnun musun
Benimki uyanınca tek meme emiyor. Diğeri çok beklemiş oluyor maalesef. Bende onu mochi ile sağıp dolaba atıyorum. Ama 6 saatten fazla tutmayacam bebeği artık inş.kısmetseBu şekilde gece emzirmezsek süt azalırmı acaba ya
Sabah dolmuş oluyor memeler taş gibi emzirirken bi baktim tazyikli geliyor süt biraz dışarı sıktım tazyikli oluşu durdu sonra emzirdim yoksa o şekilde boğazına süt kaciyor ben gun ici cok emzirdigim için sütun azalacağını hiç düşünmedim ki sadece anne sutu alıyor benim kızBu şekilde gece emzirmezsek süt azalırmı acaba ya
Benimki uyanınca tek meme emiyor. Diğeri çok beklemiş oluyor maalesef. Bende onu mochi ile sağıp dolaba atıyorum. Ama 6 saatten fazla tutmayacam bebeği artık inş.kısmetse
Sadece mama mı alıyor ?Kizlar bebegim 2 aylik 2 bazen 3 saatte bir 90 ml mama anca içiyor bazen bitirmiyo bile kilosu 5500 gram yeterli mi yoksa zorlamam mi lazim idrarida sari biraz
Al benden de o kadarBnmde gece tek meme emiyo mochi de aldım ama hiç kullanmadım gece uykuyla zor geliyo ya emzirmek bile
Doğum kilosu, 1 ve 2. Ay kilosu kaç. Anne sütü alıyor mu? Günde kaç kez dolu dolu çişli bez çıkarıyorKizlar bebegim 2 aylik 2 bazen 3 saatte bir 90 ml mama anca içiyor bazen bitirmiyo bile kilosu 5500 gram yeterli mi yoksa zorlamam mi lazim idrarida sari biraz
Bana doktor tek meme 7-8 dk, diğer meme 6-7 dk demişti. Ama çok uygulamadim ben, çünkü sütüm bir ara aşırı fazlalasmisti ve ilk 7-8 dk da sadece on sütü aldığını yağlı sütü alamadigini düşündüm, e diğer memede de on sütü alıyor gibi geliyordu sadece. Öyle olunca şuan bir memeyi iyice bosalttirip diğerine gecebilirse geçiriyorum. Böyle daha garanti geliyor banaKızlar
Bebeğe iki memeyi de emizrmek için ilk memeyi kaç dakika emzirmek yeterli olur ?
Kaç dakikada boşaltır bebek
Ben 15 dakika sonra değiştiriyorum diğerine grce genelde geçmiyor geçerse 4-5 dk emip bırakıyor on sütü alınca doyuyor
Markası ne kuzumYok valla denemedim kuzu duruyor dolapta
Tek meme bence 7-8 dk da boşalması için kısa bir süre . Sanki arkası kalıyor gibi . Diğerini hiç vermeyincede çok beklemiş oluyor.sagim yapsak vakit alıyor gece insanın gözü almıyor falanBana doktor tek meme 7-8 dk, diğer meme 6-7 dk demişti. Ama çok uygulamadim ben, çünkü sütüm bir ara aşırı fazlalasmisti ve ilk 7-8 dk da sadece on sütü aldığını yağlı sütü alamadigini düşündüm, e diğer memede de on sütü alıyor gibi geliyordu sadece. Öyle olunca şuan bir memeyi iyice bosalttirip diğerine gecebilirse geçiriyorum. Böyle daha garanti geliyor bana
Doğum kilosu 3100 gramDoğum kilosu, 1 ve 2. Ay kilosu kaç. Anne sütü alıyor mu? Günde kaç kez dolu dolu çişli bez çıkarıyor
evet 1 ay emdi sadeceSadece mama mı alıyor ?
Sadece mama mı alıyor ?
Ee napıyon diğer memeyi, benimki bıraksam akıyor çarşafa kıyafete filan.. bşr de ben bebeği memeğe koyduğum diğerine takıyorum Mochi baş ucumda zatenBnmde gece tek meme emiyo mochi de aldım ama hiç kullanmadım gece uykuyla zor geliyo ya emzirmek bile
Al benden de o kadar
Tek meme emiyor diğeri çok beklemis oluyor sagmam gerektiginin farkındayim ama uyku ağır basıyor çok nadir sagiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?