2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benden o kadar akmıyo
Başlarda birini sağarken diğerinden akıyodu ama şimdi öyle değil
Çok uzun süre emzirmezsem akmış ve ıslak uyanıyorum bitek
Ee napıyon diğer memeyi, benimki bıraksam akıyor çarşafa kıyafete filan.. bşr de ben bebeği memeğe koyduğum diğerine takıyorum Mochi baş ucumda zaten

Benden o kadar akmıyo
Başlarda birini sağarken diğerinden akıyodu ama şimdi öyle değil
Çok uzun süre emzirmezsem akmış ve ıslak uyanıyorum bitek
İşte benim bebe 5 6 saat uyuyor. Kalkıyor mesela sağ emdi. Bir daha uyuyor bi 3 saat daha.. Sol meme en az 9 saat emilmemiş oluyor. Bir de genelde emği.gibi uyumuyor en az 1 saat uyutma çabası gece.. 10 saat oldu. Meme patlar valla sağmasam

Bugün doktora sordum benimki az emiyor çünkü.. 5 dakka da bıraktığı çok oldu. Doktor da bazı bebekler 5 dakkada alır bitirir bazısı 15.. bebeğe bağlı dedi. Çene kasları kuvvetlidir hızlı emer bitirir. Etrafa bakmak ister acelecidir dedi. Yada keyifçidir yavaş emmek ister o da 15 dakkada emer aynı miktsr dedi. Bazen 5 dakka emer bazen keyif yapar o ne isterse o dedi. Sadece tek memeyi 20 dakkadan fazla verme değiştir dedi

Benim her emişte tek meme 10 15 dk oldu artık 2.ye geçmiyo başlarda 15 15 bile oluyoduda artık o kadar kalmıyo memede

Doğum kilosu 3100 gram
Ilk ay kilosu 4447 gram
Ikinci ay kilosu 5600 gram
Cisli bez sayısı 5 ve üstü
Canim bizim doğum kilosu seninkinden fazlaydı 3750
2. Ay kilosu 5300 Du yani senden daha az kilo aldık dr gayet iyi dedi neden az kilo aldığını dusundun ki

Bende aynı bazen uyandığımda taş gibi oluyo ama sağmak çok zor geliyo yinede

Bizimkiler benziyor çok ciddi bakıyor.
Eşime gülüyor anneme gülüyor bana gelince somurtuyor bazen ciddi üzülüyorum niye bana gülmüyor diye
Bak yaramaza ya annesini üzüyor bizimki henüz kimseye gülmüyor hele öyle yapsın ufak kulaklarını çekerim 9 ay biz taşıyalım anaya gülmesinler oldu bence minnoşlar ikimize de yakında güler. yavaş yavaş büyüyorlar beklicez biraz

Kimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum

Kimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum
Canim ben bakardım ama uyuyor bizimki su an o yuzden bisey demedim dr bana orayi aralama ve temizleme dedi söyle üstten siliyorum sadece oranin florasini bozmamak için o yuzden hiç aralayıp bakmadim ama uyanirsa bakarim yazarim sana

Canim ben bakardım ama uyuyor bizimki su an o yuzden bisey demedim dr bana orayi aralama ve temizleme dedi söyle üstten siliyorum sadece oranin florasini bozmamak için o yuzden hiç aralayıp bakmadim ama uyanirsa bakarim yazarim sana
Allah razı olsun cnm

Kızlar bebeğim bugün bianda çığlık atarak kesintisiz üç dk hiç susmadan ağladı zor susturdum
Normalde mızmızlanarak ağlayan bir bebekti ne oldu anlamadım
Hani dersin kolu bacağı çıktı yada bi yeri kesildi bu denli çığlık çığlığa bi ağlama yaşadık
Sonrası da mızmızlanarak bikaç saat geçirdi şimdi uyuyor ama hala huzursuz iç geçiriyor
Neden olmuştur acaba gazmı bu sizce yoksa atak yada başka bişey mi çok üzüldüm haline ilk kez böyle gördüm yavrumu

Canım benimkide öyle bi arkadaşa sordum oda aynı dedi canını sıkma demekki biyolojik olarak hepsi aynı
Ama iç dudaklar baya koyu cnm siyah gibi yani bildiğin sizinde öyle mi. Biraz rahatladım şuan normal olduğunu düşünmek istiyorum

Canım alt bağırsak gazından öyle agliolar genelde iğne batması gibi sancı hissediyorlarms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…