Ee napıyon diğer memeyi, benimki bıraksam akıyor çarşafa kıyafete filan.. bşr de ben bebeği memeğe koyduğum diğerine takıyorum Mochi baş ucumda zaten
Bu kuzum.. aynısı ama kullanmadım. İnstacılar önerdi aldım.Markası ne kuzum
İşte benim bebe 5 6 saat uyuyor. Kalkıyor mesela sağ emdi. Bir daha uyuyor bi 3 saat daha.. Sol meme en az 9 saat emilmemiş oluyor. Bir de genelde emği.gibi uyumuyor en az 1 saat uyutma çabası gece.. 10 saat oldu. Meme patlar valla sağmasamBenden o kadar akmıyo
Başlarda birini sağarken diğerinden akıyodu ama şimdi öyle değil
Çok uzun süre emzirmezsem akmış ve ıslak uyanıyorum bitek
Bugün doktora sordum benimki az emiyor çünkü.. 5 dakka da bıraktığı çok oldu. Doktor da bazı bebekler 5 dakkada alır bitirir bazısı 15.. bebeğe bağlı dedi. Çene kasları kuvvetlidir hızlı emer bitirir. Etrafa bakmak ister acelecidir dedi. Yada keyifçidir yavaş emmek ister o da 15 dakkada emer aynı miktsr dedi. Bazen 5 dakka emer bazen keyif yapar o ne isterse o dedi. Sadece tek memeyi 20 dakkadan fazla verme değiştir dediKızlar
Bebeğe iki memeyi de emizrmek için ilk memeyi kaç dakika emzirmek yeterli olur ?
Kaç dakikada boşaltır bebek
Ben 15 dakika sonra değiştiriyorum diğerine grce genelde geçmiyor geçerse 4-5 dk emip bırakıyor on sütü alınca doyuyor
Kızlar
Bebeğe iki memeyi de emizrmek için ilk memeyi kaç dakika emzirmek yeterli olur ?
Kaç dakikada boşaltır bebek
Ben 15 dakika sonra değiştiriyorum diğerine grce genelde geçmiyor geçerse 4-5 dk emip bırakıyor on sütü alınca doyuyor
Canim bizim doğum kilosu seninkinden fazlaydı 3750Doğum kilosu 3100 gram
Ilk ay kilosu 4447 gram
Ikinci ay kilosu 5600 gram
Cisli bez sayısı 5 ve üstü
İşte benim bebe 5 6 saat uyuyor. Kalkıyor mesela sağ emdi. Bir daha uyuyor bi 3 saat daha.. Sol meme en az 9 saat emilmemiş oluyor. Bir de genelde emği.gibi uyumuyor en az 1 saat uyutma çabası gece.. 10 saat oldu. Meme patlar valla sağmasam
Ha bir de idrar kokmuyorsa sıkıntı yok dedi bana dr umevet 1 ay emdi sadece
Bak yaramaza ya annesini üzüyorBizimkiler benziyorçok ciddi bakıyor.
Eşime gülüyor anneme gülüyor bana gelince somurtuyor bazen ciddi üzülüyorum niye bana gülmüyor diye
Yok yok kilosu iyi içtiği mama miktarini az buluyorum sadece yada bu aralar istahsiz bilemedimCanim bizim doğum kilosu seninkinden fazlaydı 3750
2. Ay kilosu 5300 Du yani senden daha az kilo aldık dr gayet iyi dedi neden az kilo
Kimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorumHanimlar biraz farki bı sorum olacak kız annelerine çevap yazarsanız çok mutlu olurum.
benim de bebeğim biliyorsunz altını alırken falan özel bölgesinin çok aralamiyorrum.
Bugün iyi bı temizlik yapayım dedim gaita bulaşmasın enfeksiyon olmasın diye Arasını açınca
Büyük dudaklarin içinde ki küçük dudaklar varya oranın karardığıni gördüm daha önce öylemiydi inanın bilmiyorum. Ama ilk kez dikkstimi çekti mor gibi mı karar ma gibi mı bilmiyorum tam . Acaba hani şekli mı öyle sonradan mı oldu yoksa normal mı bilmiyorum. Doktoruma da şansa dün gitmiştim. Devlet hastanesi arayıp sorma şansım Yok. Bunu da bugün farkettim hani bilmiyorum sizce nedir?
Atak haftasindaysa cok iştahlı ya da iştahsızlık olabiliyor kilosu iyiyse bence kafana takma günü gününe tutmuyor bebislerinYok yok kilosu iyi içtiği mama miktarini az buluyorum sadece yada bu aralar istahsiz bilemedim
Canim ben bakardım ama uyuyor bizimki su an o yuzden bisey demedim dr bana orayi aralama ve temizleme dedi söyle üstten siliyorum sadece oranin florasini bozmamak için o yuzden hiç aralayıp bakmadim ama uyanirsa bakarim yazarim sanaKimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum
Allah razı olsun cnmCanim ben bakardım ama uyuyor bizimki su an o yuzden bisey demedim dr bana orayi aralama ve temizleme dedi söyle üstten siliyorum sadece oranin florasini bozmamak için o yuzden hiç aralayıp bakmadim ama uyanirsa bakarim yazarim sana
Canım benimkide öyle bi arkadaşa sordum oda aynı dedi canını sıkma demekki biyolojik olarak hepsi aynıKimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum
Ne demek canım sen içini ferah tut o kısım biraz değişik senin hormonların da ona geciyo degisik bir florasi var insallah bisey yoktur sen kötüyü getirme hemen aklinaAllah razı olsun cnm
Ama iç dudaklar baya koyu cnm siyah gibi yani bildiğin sizinde öyle mi. Biraz rahatladım şuan normal olduğunu düşünmek istiyorumCanım benimkide öyle bi arkadaşa sordum oda aynı dedi canını sıkma demekki biyolojik olarak hepsi aynı
Canım alt bağırsak gazından öyle agliolar genelde iğne batması gibi sancı hissediyorlarmsKızlar bebeğim bugün bianda çığlık atarak kesintisiz üç dk hiç susmadan ağladı zor susturdum
Normalde mızmızlanarak ağlayan bir bebekti ne oldu anlamadım
Hani dersin kolu bacağı çıktı yada bi yeri kesildi bu denli çığlık çığlığa bi ağlama yaşadık
Sonrası da mızmızlanarak bikaç saat geçirdi şimdi uyuyor ama hala huzursuz iç geçiriyor
Neden olmuştur acaba gazmı bu sizce yoksa atak yada başka bişey mi çok üzüldüm haline ilk kez böyle gördüm yavrumu
Evet mor siyaha yakın hattaAma iç dudaklar baya koyu cnm siyah gibi yani bildiğin sizinde öyle mi. Biraz rahatladım şuan normal olduğunu düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?