uyuyor kızım kalkınca bakıp yazarım canım arada bana da belli belirsiz morumsu geliyor gözüme ama tekrar bakacağım senin için.Kimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum
İçim gitti bu nasıl bir ağrıCanım alt bağırsak gazından öyle agliolar genelde iğne batması gibi sancı hissediyorlarms
Canım bolca oku bebeğine bildiğin duaları. Nazar gerçektir. Kur'an'ı Kerim de geçerİçim gitti bu nasıl bir ağrı
Bide gelen giden çok oldu herkes çok tatlı falan dedi hoplattı zıplattı bilmiyorum nazarmı değdi başka bişey mi
İnsanın aklına herşey geliyor annelik işte
Siyah değil ama koyu renkli mor gibi, normal bence yaKimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum
Tere, dereotu, ispanak gibi yesil sebzeler tuketiyorsan o yuzden de oluyor olabilir..Kızlar sizin bebişlerde de hiç yeşil kaka oluyomu
Bzim arada oluyo ya ama üşütme fln yok bugün ekstradan aşı oldu verem hariç olan aşılar yapıldı ama aradada oluyo yani yeşil ve daha sulu olmayan bi kıvamda ben bu kaka işini çözemedim ya
Tere, dereotu, ispanak gibi yesil sebzeler tuketiyorsan o yuzden de oluyor olabilir..
O zaman az veriyorsun 2 3 saatte 120 ml alması gerekiyor ama en doğru bilgiyi dr unuz verirevet 1 ay emdi sadece
Annem ve babannem "kulağını çektiler " diyorlar böyle bi anda bi yerini cimirmisler gibi ağlıyor benimki çok nadir uykusundan bi anda kalkıyor tabi bizimkiler dini açıdan diyorKızlar bebeğim bugün bianda çığlık atarak kesintisiz üç dk hiç susmadan ağladı zor susturdum
Normalde mızmızlanarak ağlayan bir bebekti ne oldu anlamadım
Hani dersin kolu bacağı çıktı yada bi yeri kesildi bu denli çığlık çığlığa bi ağlama yaşadık
Sonrası da mızmızlanarak bikaç saat geçirdi şimdi uyuyor ama hala huzursuz iç geçiriyor
Neden olmuştur acaba gazmı bu sizce yoksa atak yada başka bişey mi çok üzüldüm haline ilk kez böyle gördüm yavrumu
Sabah kakası mi öyle canım? Ben genelde sabah yeşil görüyorum gun ici hardal rengine donuyorYakın zamanda tüketmedim hiçbiriniarada oluyo çözemedim ama
OlabilirNazi annesine geçiyor diye ağlıyor bence
9 ay ben taşıdım tıpatıp eşimin kopyası doğdu bebeBak yaramaza ya annesini üzüyorbizimki henüz kimseye gülmüyor hele öyle yapsın ufak kulaklarını çekerim 9 ay biz taşıyalım anaya gülmesinler oldu bence minnoşlar ikimize de yakında güler. yavaş yavaş büyüyorlar beklicez biraz
Mama veriyor musun sadece anne sütü mü LidyaSabah kakası mi öyle canım? Ben genelde sabah yeşil görüyorum gun ici hardal rengine donuyor
Yok mama vermiyorum canim benMama veriyor musun sadece anne sütü mü Lidya
Bir kaç gündür benim bebenin de günde bir kakası yeşile dönüktü, ya mamadan ya da demir ilacından
Sabah kakası mi öyle canım? Ben genelde sabah yeşil görüyorum gun ici hardal rengine donuyor
Aynen canım 5 saat olursa mükemmel oluyor yoksa hiç kafam kalkmıyor hele de kesintisiz olursa mükemmelKızlar günde ortalama toplam kaç saat uyuyorsunuz ben 5 saat uyursam seviniyorum
Olsun ikinci sana benzer9 ay ben taşıdım tıpatıp eşimin kopyası doğdu bebebir Allah’ın kulu bana benzetmiyor
büyüyorlar gerçekten her gün farklı güncellemeler geliyor
Bu ara benimki kedi gibi sesler çıkarıyor değişik değişik
Ve çok fazla uykuda bile gerinme sesleri çıkarıyor eşim internette vücut gelişmeye çalıştığı için öyle gerinme hareketleri sesleri çıkarıyorlar diye okumuş ama doktora danışacağım bu ara sık yapar oldu
Her hareketinden nem kaptığım için tüm gün gözlemlemeye çalışıyorum her hareketini
Ay kesintisiz olanını yaşamadım henüzAynen canım 5 saat olursa mükemmel oluyor yoksa hiç kafam kalkmıyor hele de kesintisiz olursa mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?