2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım alt bağırsak gazından öyle agliolar genelde iğne batması gibi sancı hissediyorlarms
İçim gitti bu nasıl bir ağrı
Bide gelen giden çok oldu herkes çok tatlı falan dedi hoplattı zıplattı bilmiyorum nazarmı değdi başka bişey mi
İnsanın aklına herşey geliyor annelik işte

İçim gitti bu nasıl bir ağrı
Bide gelen giden çok oldu herkes çok tatlı falan dedi hoplattı zıplattı bilmiyorum nazarmı değdi başka bişey mi
İnsanın aklına herşey geliyor annelik işte
Canım bolca oku bebeğine bildiğin duaları. Nazar gerçektir. Kur'an'ı Kerim de geçer

Tere, dereotu, ispanak gibi yesil sebzeler tuketiyorsan o yuzden de oluyor olabilir..

Annem ve babannem "kulağını çektiler " diyorlar böyle bi anda bi yerini cimirmisler gibi ağlıyor benimki çok nadir uykusundan bi anda kalkıyor tabi bizimkiler dini açıdan diyor bilimsel açıklaması gaz olabilir kuzum

9 ay ben taşıdım tıpatıp eşimin kopyası doğdu bebe bir Allah’ın kulu bana benzetmiyor
büyüyorlar gerçekten her gün farklı güncellemeler geliyor
Bu ara benimki kedi gibi sesler çıkarıyor değişik değişik
Ve çok fazla uykuda bile gerinme sesleri çıkarıyor eşim internette vücut gelişmeye çalıştığı için öyle gerinme hareketleri sesleri çıkarıyorlar diye okumuş ama doktora danışacağım bu ara sık yapar oldu
Her hareketinden nem kaptığım için tüm gün gözlemlemeye çalışıyorum her hareketini

Sabah kakası mi öyle canım? Ben genelde sabah yeşil görüyorum gun ici hardal rengine donuyor
Mama veriyor musun sadece anne sütü mü Lidya
Bir kaç gündür benim bebenin de günde bir kakası yeşile dönüktü, ya mamadan ya da demir ilacından

Salon Kadini sanirim sleepy ecologic ariyordun, migros sanalda var indirim de var..

Carrefour, Migros ve E bebek te bebek bezlerinde indirim var stok yapmak isteyen varsa bakabilir, hepsi burada trendyol vb sitelerden daha guvenilir geliyor bana.

Bu arada merak edenler icin goon marka bezi prima ile donusumlu kullanmak icin bende aldim. Prima premium care 2 numara ile goon 3 numara ayni boy ve en olcusune sahip.
Ici ve disi gayet yumusak, gostergesi var.
Cis ve kakayi emis suresi gucu prima 10/9 ise goon10/7.
Bana gore olumsuz yani cirt cirtlari sanki tam yapismiyor gibi hissettim ama bez degisimi icin kontrol ettigimde bir sikinti yoktu.
Gece kullanacagimi sanmiyorum, gunduz prima ile donusumlu kullanacagim.

Kızlar günaydın ben kızımı gece bıraktığım yerden alamıyorum, park beşiğin en başına koyuyorum mesela, 1 saat içinde en alta kaymiş oluyor büzüsüp kalmış hareket edecek alanı kalmayınca ağlıyor. Defalarca kalkıp başa aldım bu gece. Ortaya koyunca daha kısa sürede en sona geliyor. Kundak hiç yapmadım doğduğundan beri, bana bir çare. Reflü yatağında yatırmak mümkün olmuyor artık alta kayıp gidiyor ayağına basıp poposunu kaldırıp kaya kaya gidiyor aşağı gözlemleme fırsatı buldum bu sabah gündüz gözüyle. Geçen haftada koltukta reflü yatağına koymuştum, alta kayarak dizden aşağısını koltuktan sarkıtır halde buldum. Battaniye falan da koyamiyorum bir kere yazmıştım buraya, kaya kaya battaniyenin altına girip boğuşuyordu gece. Uyku tulumu mecbur
Ne yapsam da bu kızı koyduğum yerde bulabilsem ?

Olsun ikinci sana benzer kızımda ben hariç herkese benzetiliyor özellikle kv ve görümceye neyseki ikinciyi biraz da olsa bana benzettim.ama kabullenemiyorlar 'Allah Allah kime benziyor bu çocuk kimseye benzetemedik' diyorlar
Oğlum da öyle sesler hareketler yapıyor. Bence de büyüdükleri içindir ya da gazdır.ben huysuz olup ağlamadığı sürece bakmıyorum.rahat ol sen de öyle de böyle de büyüyorlar ağrısı olsa hiç durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…