2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım benimki o sesleri 1.aydan itibaren çıkarıyor gece Artık bakmıyorum bile, geriniyor ikiniyor gibi 10 dk falan sonra uykusuna dalıyor derin bir sessizlik oluyor işte o zaman şüphe duyup bir dönüp bakiyorum

Tesekkur ederim. Kucuk bedenden ziyade 4 beden kulot bez ariyordum aslinda, sikinti yasadigim 4 beden. Bende gordum kucuk bedenlerin oldugunu, muhtemelen bulundugum bolgede bi sorun var. Neyse bulamayinca baby turco aldik biz 1 ay gider diye dusunuyorum. Burda cok ovulmustu diye merak edip deneme amacli aldik ama bedenleri cok kucukmus.

Buyuk kiza aldigim urun neredeyse kucuge olacak oyle kucuk.

Son düzenleme:
İkinci miii kısmet bakalım Keremi sağlıkla büyütelim de önce
Ahahaha ne fenalar evet kızım sana benziyor demek zor mu
Gaz olduğunda anlıyorum ağlıyor direkt. Sabaha karşı başlıyor uyanana kadar ıh mıhhlarla geçiyor derin dalamıyor gözler kapalı uyanmıyor da değişik

Buyuk kizi baba tarafi gelip gidip babasina benzetirlerdi en son sinirlenmis ve densizce şey demistim, "sizin oglunuz bu kadar güzel mi Allah askina" hic unutmam hala gulerim bu lafima.

Canım benimki o sesleri 1.aydan itibaren çıkarıyor gece Artık bakmıyorum bile, geriniyor ikiniyor gibi 10 dk falan sonra uykusuna dalıyor derin bir sessizlik oluyor işte o zaman şüphe duyup bir dönüp bakiyorum
Uzun zamandır var ama sanki büyüdükçe sesleri de büyüyor uyuyamıyorum bir şeyi mi var diyorum gerçi ağrısı olsa hiç durmaz aç olsa zaten kıyametleri koparıyor

Günaydın kızlar indirim haberiyle geldim. Minela care organik temiz içerikli güneş kremleri indirimde ilk başta bebeğim için alacaktım sonra ikili set aldım ihtiyacı olan varsa bir baksın. Hepsi buradada daha indirimli kozmetik indirimi var.

Buyuk kizi baba tarafi gelip gidip babasina benzetirlerdi en son sinirlenmis ve densizce şey demistim, "sizin oglunuz bu kadar güzel mi Allah askina" hic unutmam hala gulerim bu lafima.
Bizde de tam tersi benim taraf eşime benzetiyor, eşimin tarafı bana sonuç olarak ortak yapım yani ben ikimize de benzetemiyorum henüz

Kızlar selamlar,
Günlerdir yazışmaları okuyorum hala son sayfaya gelemedim. Yetişeceğim ama umudum var :))
Arada bu bez yazışmalarını görünce bir paylaşım yapmak istedim. Bezlerin üretiminde polipropilen kullanılıyor. SAP (super absorbent polymer) diye adı var hammadesinin. Tüm bebek bezleri bu SAP içeriğine sahip. Her marka farklı kalite SAP kullanıyor ve kaliteye göre fiyatı değişkenlik gösteriyor. SAP , poliproplen, polimer bunların hepsi petrol türevleri. Yani kısaca kullandığımız tüm bezlerde petrol-kimyasal var. Sanırım prima özelinde bu konuda bir algı yapılmaya çalışılmış zamanında.
Ben goon , sleepy , prima denedim.
Goon un dokusu hoşuma gitmedi. Sızıntı yaptı.
Sleepy ile alakalı kurtlanma olduğunu duydum hatta bir wp grubunda paylaşıma denk geldim. İnternetten de baktım gerçekten bu konuda şikayet var bir sürü.
Prima premium care hafif nemli bırakıyor.
Prime pampers çişi güzel emiyor sızdırma sa pek yapmıyor diye pampers da karar kıldım ve onu kullanıyorum artık.

Benim her emişte tek meme 10 15 dk oldu artık 2.ye geçmiyo başlarda 15 15 bile oluyoduda artık o kadar kalmıyo memede
İlk zamanlar benimkide 40 dk emdiği oluyordu süre git gide azalmaya başladı 25 dk sonrs 15 dk derken şimdi 10 dk da bıraktığı oluyor tabi bu toplam emme süresi bizimki

Benimki çok hızlı emiyor yaa canımı acıta acıta
Sanki bir yere yetişecek

Sleepy nasıl kurtlanma yapıyormuş kullanıyoruz

Benim bebeğim de reflü yatağından aşağı kaymaya başladı. Başına yatıyorum, bir bakıyorum kafası ortalara doğru gelmiş. Her zaman olmuyor ama son günlerde ara ara olduğunu fark ettim.
Çok hareketli bir bebek. Bir de ıkınma davranışları çok oluyor. Sanırım o yüzden kayıyor.

Ay migrosta 5 var 6 var dediğin gibi 4 yok olsa direkt haber vermeye koşacaktım

septembrmom sanırım sen almıştın, baby vac burun aspiratöründen memnun musun, temizliğini nasıl yapıyorsun kaç sn ve nasıl kullanıyorsun, supurge ayarı en dusukte mi? Ya da kullanam diğer arkadaslar? Bi de serum fizyolojik yapıyo musun yine?

Ben normalde osman gönülalın gosterdigi sekilde temizliyorum sonra da normal aspiratörle kalanları cekiyorum ama baslıkları atmak gerekiyor ya, 100lü başlık baby vactan daha pahalı onj yıkayarak kullanabiliyomusuz ondan mı alsam dedim de

Prima için söylenen losyon kısmı galiba, ben o gördüğüm yazıyı buraya koyayım. Bu arada prima aktif bebekle premium care arasında boyut farkı var mı acaba? Cunku molfix 2 ile prima aktif 2 aynı boydu, goon 2 bunlardan bi tık daha genişti. Acaba goonda da sleepy gibi numara buyuse de en genişliği aynı mı kalıyor?

DusunceBulutu sen denedin mi goonu 5 kiloya nasıl oldu?

Kızım su an 4100 gram elimde 2 numara molfix var 40 tane kadar sonra goon 2 numaraya gececeğim kilo aralığı 8e kadar ya, hazır ebebekte indirim varken 2 paket goon daha alayım 2 numsra diyorum ama cok mu sizce? Biraz minyon kızım boyu da pek uzun değil. Bilemedim alsam mı almasam mı alınca 1 paket mi yoksa 2 mi alsam? evcarshirak dnzyn (umarım yanlış etiket yapmamısımdır)

Eklentiler

• Screenshot_20231109_101844_Instagram.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…