- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Canım benimki o sesleri 1.aydan itibaren çıkarıyor gece9 ay ben taşıdım tıpatıp eşimin kopyası doğdu bebebir Allah’ın kulu bana benzetmiyor
büyüyorlar gerçekten her gün farklı güncellemeler geliyor
Bu ara benimki kedi gibi sesler çıkarıyor değişik değişik
Ve çok fazla uykuda bile gerinme sesleri çıkarıyor eşim internette vücut gelişmeye çalıştığı için öyle gerinme hareketleri sesleri çıkarıyorlar diye okumuş ama doktora danışacağım bu ara sık yapar oldu
Her hareketinden nem kaptığım için tüm gün gözlemlemeye çalışıyorum her hareketini
Tesekkur ederim. Kucuk bedenden ziyade 4 beden kulot bez ariyordum aslinda, sikinti yasadigim 4 beden. Bende gordum kucuk bedenlerin oldugunu, muhtemelen bulundugum bolgede bi sorun var. Neyse bulamayinca baby turco aldik biz 1 ay gider diye dusunuyorum. Burda cok ovulmustu diye merak edip deneme amacli aldik ama bedenleri cok kucukmus.Salon Kadini sanirim sleepy ecologic ariyordun, migros sanalda var indirim de var..
Carrefour, Migros ve E bebek te bebek bezlerinde indirim var stok yapmak isteyen varsa bakabilir, hepsi burada trendyol vb sitelerden daha guvenilir geliyor bana.
Bu arada merak edenler icin goon marka bezi prima ile donusumlu kullanmak icin bende aldim. Prima premium care 2 numara ile goon 3 numara ayni boy ve en olcusune sahip.
Ici ve disi gayet yumusak, gostergesi var.
Cis ve kakayi emis suresi gucu prima 10/9 ise goon10/7.
Bana gore olumsuz yani cirt cirtlari sanki tam yapismiyor gibi hissettim ama bez degisimi icin kontrol ettigimde bir sikinti yoktu.
Gece kullanacagimi sanmiyorum, gunduz prima ile donusumlu kullanacagim.
İkinci miiiOlsun ikinci sana benzerkızımda ben hariç herkese benzetiliyor özellikle kv ve görümceye neyseki ikinciyi biraz da olsa bana benzettim.ama kabullenemiyorlar 'Allah Allah kime benziyor bu çocuk kimseye benzetemedik' diyorlar
Oğlum da öyle sesler hareketler yapıyor. Bence de büyüdükleri içindir ya da gazdır.ben huysuz olup ağlamadığı sürece bakmıyorum.rahat ol sen de öyle de böyle de büyüyorlar ağrısı olsa hiç durmaz
Gunaydin, dun iki bebeside gunduz uykusunu reddedip huzursuzlugun dibine dibine vuran anne olarak yaziyorum, bebeklerin ozelestiri yapma vakti geldi de geciyor bile.Günaydınlar
Buyuk kizi baba tarafi gelip gidip babasina benzetirlerdi en son sinirlenmis ve densizce şey demistim, "sizin oglunuz bu kadar güzel mi Allah askina" hic unutmam hala gulerim bu lafima.İkinci miiikısmet bakalım Keremi sağlıkla büyütelim de önce
Ahahaha ne fenalar evet kızım sana benziyor demek zor mu
Gaz olduğunda anlıyorum ağlıyor direkt. Sabaha karşı başlıyor uyanana kadar ıh mıhhlarla geçiyor derin dalamıyor gözler kapalı uyanmıyor da değişik
Uzun zamandır var ama sanki büyüdükçe sesleri de büyüyorCanım benimki o sesleri 1.aydan itibaren çıkarıyor geceArtık bakmıyorum bile, geriniyor ikiniyor gibi 10 dk falan sonra uykusuna dalıyor derin bir sessizlik oluyor işte o zaman şüphe duyup bir dönüp bakiyorum
Bizde de tam tersi benim taraf eşime benzetiyor, eşimin tarafı bana sonuç olarak ortak yapım yani ben ikimize de benzetemiyorum henüzBuyuk kizi baba tarafi gelip gidip babasina benzetirlerdi en son sinirlenmis ve densizce şey demistim, "sizin oglunuz bu kadar güzel mi Allah askina" hic unutmam hala gulerim bu lafima.
Kızlar selamlar,Primanın içeriği temiz değil cilt dengesini bozuyor diyorlar. İçinde alkol ve petrol kaynaklı losyon daha bulunuyor bezlerde bunlar olmasın isteniyor. Kuruluğu da bu kimyasala baglıyorlar devamını aşağıya yazıyorum.
O esnada bes bin bez deneyip hangisiyle devam edeceğimi bulmaya calışan ben
O kimyasallardan somra bunların olmadıgı bir beze gecişte cilt dengesini tekrar kurmaya calıştığı için pişik oluyor diyorlar. Diyen muhendisinoglu. Bu paylaşımlar bez postlarından derlediklerim.
Sleepy natural ıslak mendil kızımın poposunu cok kızarttı. İçerikler soyle sls, paraben alkol, sles içermiyor yazacak ıslak mendilde. Ayrıca sodium benzioate içerenler var genelde dogal içeriklerden üretiliyor qma firma kimyasaldan uretse nasıl bileceğiz. Phenoxyethanol ya da türkçe yazılışı olan fenoksietanol, parfüm, chloride ile biten 2 madde, polysorbate 20 ve tek seferde soyleyemediğimiz kimyasallar içermeyecek. Bunlar da aynı hesapta ıslak mendillerden derlediklerim. Zaten hesap temiz içerikli olanları da yıldızlar listesi adıyla paylaşıyor.
Tek kullanımlık bezler zaten belli kimyasallar içeriyor. Ekstra losyon, krem, parfum olmasın deniyor. Prima premium caredeki alkol iyi fakat losyonlar petrolden üretilen maddeler. Bu losyonlar cildin gözeneklerini tıkayabiliyor, nefes alamayabiliyor o nedenle losyonsuz bezlere geçince pişik oluyor. Bu yuzden yeni beze gecerken bir yeni bir eski bez seklinde birkaç gunde gecmek gerekiyor diyor. Bu paylaşımlar 2019daki bebek bezi meselrsi ve pişik kremlerinw hızlıca bir bakış ve pampers incelemesinden.
Ben hesaba güvendim incelemeye calısıyorum paylasımlarını. Onun soylediği bezleri ve ıslak mendilleri almakla başladım. Sleepy ıslak mendşl kızartınca bezden mi acaba dedim aonra ondan değilmiş ama bez sızdırınca sleepy elendi hangisini almalıyım derken yıldızlar listesindeki bezleri aldık en kötü olmayanı veririz diyerek zaten bez maceramı biliyorsunuz.
İlk zamanlar benimkide 40 dk emdiği oluyordu süre git gide azalmaya başladı 25 dk sonrs 15 dk derken şimdi 10 dk da bıraktığı oluyor tabi bu toplam emme süresi bizimkiBenim her emişte tek meme 10 15 dk oldu artık 2.ye geçmiyo başlarda 15 15 bile oluyoduda artık o kadar kalmıyo memede
Benimki çok hızlı emiyor yaa canımı acıta acıtaBugün doktora sordum benimki az emiyor çünkü.. 5 dakka da bıraktığı çok oldu. Doktor da bazı bebekler 5 dakkada alır bitirir bazısı 15.. bebeğe bağlı dedi. Çene kasları kuvvetlidir hızlı emer bitirir. Etrafa bakmak ister acelecidir dedi. Yada keyifçidir yavaş emmek ister o da 15 dakkada emer aynı miktsr dedi. Bazen 5 dakka emer bazen keyif yapar o ne isterse o dedi. Sadece tek memeyi 20 dakkadan fazla verme değiştir dedi
6 saat kadar uyuyabiliyorum ortalama bazen 8 saatte oluyorKızlar günde ortalama toplam kaç saat uyuyorsunuz ben 5 saat uyursam seviniyorum
Bunu kızıma okutabilir miyizGünaydınlar
Hem kızına hem oğluma veee tüm bebelereBunu kızıma okutabilir miyiz
Sleepy nasıl kurtlanma yapıyormuş kullanıyoruzKızlar selamlar,
Günlerdir yazışmaları okuyorum hala son sayfaya gelemedim. Yetişeceğim ama umudum var :))
Arada bu bez yazışmalarını görünce bir paylaşım yapmak istedim. Bezlerin üretiminde polipropilen kullanılıyor. SAP (super absorbent polymer) diye adı var hammadesinin. Tüm bebek bezleri bu SAP içeriğine sahip. Her marka farklı kalite SAP kullanıyor ve kaliteye göre fiyatı değişkenlik gösteriyor. SAP , poliproplen, polimer bunların hepsi petrol türevleri. Yani kısaca kullandığımız tüm bezlerde petrol-kimyasal var. Sanırım prima özelinde bu konuda bir algı yapılmaya çalışılmış zamanında.
Ben goon , sleepy , prima denedim.
Goon un dokusu hoşuma gitmedi. Sızıntı yaptı.
Sleepy ile alakalı kurtlanma olduğunu duydum hatta bir wp grubunda paylaşıma denk geldim. İnternetten de baktım gerçekten bu konuda şikayet var bir sürü.
Prima premium care hafif nemli bırakıyor.
Prime pampers çişi güzel emiyor sızdırma sa pek yapmıyor diye pampers da karar kıldım ve onu kullanıyorum artık.
Kızlar günaydın ben kızımı gece bıraktığım yerden alamıyorum, park beşiğin en başına koyuyorum mesela, 1 saat içinde en alta kaymiş oluyor büzüsüp kalmış hareket edecek alanı kalmayınca ağlıyor. Defalarca kalkıp başa aldım bu gece. Ortaya koyunca daha kısa sürede en sona geliyor. Kundak hiç yapmadım doğduğundan beri, bana bir çare. Reflü yatağında yatırmak mümkün olmuyor artık alta kayıp gidiyor ayağına basıp poposunu kaldırıp kaya kaya gidiyor aşağı gözlemleme fırsatı buldum bu sabah gündüz gözüyle. Geçen haftada koltukta reflü yatağına koymuştum, alta kayarak dizden aşağısını koltuktan sarkıtır halde buldum. Battaniye falan da koyamiyorum bir kere yazmıştım buraya, kaya kaya battaniyenin altına girip boğuşuyordu gece. Uyku tulumu mecbur
Ne yapsam da bu kızı koyduğum yerde bulabilsem ?
Vallahi ben de şok oldum görünce. Wp yazışmasını bulamadım ama şikayet var da gördüm.Hem kızına hem oğluma veee tüm bebelere
Ay migrosta 5 var 6 var dediğin gibi 4 yok olsa direkt haber vermeye koşacaktımTesekkur ederim. Kucuk bedenden ziyade 4 beden kulot bez ariyordum aslinda, sikinti yasadigim 4 beden. Bende gordum kucuk bedenlerin oldugunu, muhtemelen bulundugum bolgede bi sorun var. Neyse bulamayinca baby turco aldik biz 1 ay gider diye dusunuyorum. Burda cok ovulmustu diye merak edip deneme amacli aldik ama bedenleri cok kucukmus.
Buyuk kiza aldigim urun neredeyse kucuge olacak oyle kucuk.
Kızlar selamlar,
Günlerdir yazışmaları okuyorum hala son sayfaya gelemedim. Yetişeceğim ama umudum var :))
Arada bu bez yazışmalarını görünce bir paylaşım yapmak istedim. Bezlerin üretiminde polipropilen kullanılıyor. SAP (super absorbent polymer) diye adı var hammadesinin. Tüm bebek bezleri bu SAP içeriğine sahip. Her marka farklı kalite SAP kullanıyor ve kaliteye göre fiyatı değişkenlik gösteriyor. SAP , poliproplen, polimer bunların hepsi petrol türevleri. Yani kısaca kullandığımız tüm bezlerde petrol-kimyasal var. Sanırım prima özelinde bu konuda bir algı yapılmaya çalışılmış zamanında.
Ben goon , sleepy , prima denedim.
Goon un dokusu hoşuma gitmedi. Sızıntı yaptı.
Sleepy ile alakalı kurtlanma olduğunu duydum hatta bir wp grubunda paylaşıma denk geldim. İnternetten de baktım gerçekten bu konuda şikayet var bir sürü.
Prima premium care hafif nemli bırakıyor.
Prime pampers çişi güzel emiyor sızdırma sa pek yapmıyor diye pampers da karar kıldım ve onu kullanıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?