2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bez konusunda ben de sleepy kullanıyordum ama sızdırıyordu çok iyi bağlıyorum ve yapar yapmaz altını alıyorum kakayı hiç emmiyordu mesela. Neyse baby turko aldım ve harika 0 sızıntı. Kızım da benim gibi android olduğu için pişik vs yaşamadım aslında en dandik bezi bile kullansam sorun olmayacağını biliyorum ama vicdanen huzursuz olurum. ah analık

O gün kız cok uslu dedin uyku duzeni bozuldu dur şimdi bi de pişikle ugrasma

O gün kız cok uslu dedin uyku duzeni bozuldu dur şimdi bi de pişikle ugrasma
Anlamadım o gün niye öyle oldu bence gelen giden kalabalıktı ev bırakmadılar çocuk uyusun çok uykusu geldi uykudan ağladı çok şükür geçti 2 3 gün sürdü ama bakalım pişik olursa nazar diyeceğim herkesin gözünü oyacağım

Ağ genişliği rahatsız etmiyorsa bebişini bence 2 paket alabilirsin
Ben bio naturalde 3 gündür uyku tulumuna kadar sızma yaşıyorum bezi açtığımda bazen kaka yapmaya başlıyor hiç emmiyor etrafa gidiveriyor bu bezde kızımın daha rahat ettiğini düşünmüştüm
Goo.n u dünden beri devamlı takıyorum bu sorunları hiç yaşatmadı
Dönüşümlü kullanmaya devam edip bende karar verirsem goo.n 2 numaradan bu ay biraz daha devam ederim

Evet sleepy banada bunu yaşatıyor
Goo.n premium bezide denemediysen öneririm
Analık delilik

Kac tane almamı önerirsin? 1 paket var 2 paket daha mı 1 paket daha mı 4100 gram 47 gunluk

Bu arada NewMamaa ilk sayfa açılınca tabloya baktım da, benim kız 41+0da değil 42+0da doğdu, sanırım grubun geç doğma rekoru kendisinde bi de aktif olan arkadaşlarda doğum tarihi yazmayanlar var ben bazen içerikleri okurken tabloya dönüp tarihe bakıyorum karşılaştırma yapabilmek adına, müsait olduğunuz bi zaman boşlukları doldurabilirseniz süper olur kızlar

Bizde de tam tersi benim taraf eşime benzetiyor, eşimin tarafı bana sonuç olarak ortak yapım yani ben ikimize de benzetemiyorum henüz
Benim taraf esim bozulmasin diye esime benzetiyordu, esimin tarafi benim bozulmami zerre umursamayip 40 kat uzak akrabalarina dahi benzetip, ay asla sana benzemiyor diye konusacak hale gelmislerdi tabi ben bu densizligi yaptigimda. :)
Ben sleepy'ye mail attim, arastirip donus yapacaklarini soylediler bekliyorum bakalim. Hayir gariptir adamlarin kendi internet sitesinde de yok. Hatta kendi sitelerinde ecologic hicbir numarada yok, sanki oyle bir urun hic uretilmemis.

Bir de burun temizleme kismina yazayim bişeyler bana sorulmamis ama olsun. :) bende otribebe var. Basliklar degisebildigi icin 2 kiza da ayni urunu kullaniyorum. Once serum fizyolojik, sonra sirta patpat yaparak sumuk akitma, ardindan otri ile cekiyoruz.
E bebek'in yedek basliklari haric neredeyse her marka yedek baslik otri ile uyumlu.

Ama sizin bu dediginiz babyvac su supurgeye mi ne takılıyormus, elektrikli miymis neymis o mu?

Sleepy kurtlanmami yapiyormus? Nasil yani?

Valla canım etiketleyip söylemezlerse ben de takip edemiyorum artık maalesef:) doğumdan önce uyarmıştım etiketleyin beni mutlaka diye ama herkes bebişle uğraşırken unutuyor maaleseföö seni düzelteyim

Ben marketten kaynaklıdır diye düşünmek istiyorum
Ben de 2 tane sikayet gordum ikisi de Migros'tan almis. Zaten bezin icinden cikmamis, bezin yuzeyinde dolasiyormus, fotolardan anladigim bu. Yani paketleme esnasinda da bir bulaş yasanmis olabilir. Cunku gorunenler elma kurdu gibi geldi bana.

. Çok fenalar Adıyla yaşasın güzelmiş kerem sabaha karşı benim oğlanda öyle ıhlıyor normal demek ki sabah ezanından öğlene kadar hatta 2ye kadar dalamıyor yatırdığım an uyanıyor.kucakta uyuyormuş gibi yapıyor benimki 5 olmasa da 4.5u geçmiştir.e bebek yoğun herhalde hala kargoya vermediler.çocuğun bezi de azaldı napcam bilmiyorum.ben arkadaşların söylediklerine göre 2nodan 1 paket aldım denemek için.sen de öyle yap istersen.benim bez gelince güncellicem burayı

Canım valla içimi rahatlattın herkeste bir prima da petrol var diye yadırgama var. Çocuğuma diğerleri pişik yapıyor napim mecburum ona.. keşke pampers alabilsekte o pahalı

Ben de 2 tane sikayet gordum ikisi de Migros'tan almis. Zaten bezin icinden cikmamis, bezin yuzeyinde dolasiyormus, fotolardan anladigim bu. Yani paketleme esnasinda da bir bulaş yasanmis olabilir. Cunku gorunenler elma kurdu gibi geldi bana.
İyi de paketleme esnasında da yaşanmaması lazım.. kurt nedir ya. Biz temiz içerikli olsun diye ne araştırmalar yapıyoruz sonra kurt görcez ayy iğrenç

Bizde bugün 10 bucukta aşı yaptırdık bebişe. Tek kat ince tulumla bekliyoruz ateşi gelsin de güçlendirsin kızımı calpol silahımız da var tabi şimdi onlar düşünsün

Aspiratör olarak otribebeninkini kullanıyorum.tek kullanımlık yazsa da uçlarını 2 3 kere yıkayıp kullandım.içindeki sünger küçüldüğü için yeni uçlar alıcam.
Braunun elektrikli aspiratörü de var kızımda 4aydan beri kullanmıştım hala kullanıyorum tek burun deliğini kapatınca güzel çekiyor. Oğlum kullanmak için çok küçük geçen deniyim dedim sesinden korktu

Kızlar aspiratör konuşmuşsunuz benim de sorum olacak. Bende dandik bir marka var. Nefesle çekmek zor bence. Acaba otribebe alsam daha iyi midir? Ama sistem aynı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…