O gün kız cok uslu dedin uyku duzeni bozuldu dur şimdi bi de pişikle ugrasmaKızlar bez konusunda ben de sleepy kullanıyordum ama sızdırıyordu çok iyi bağlıyorum ve yapar yapmaz altını alıyorum kakayı hiç emmiyordu mesela. Neyse baby turko aldım ve harika 0 sızıntı. Kızım da benim gibi android olduğu için pişik vs yaşamadım aslında en dandik bezi bile kullansam sorun olmayacağını biliyorum ama vicdanen huzursuz olurum.ah analık
Anlamadım o gün niye öyle oldu bence gelen giden kalabalıktı ev bırakmadılar çocuk uyusun çok uykusu geldi uykudan ağladı çok şükür geçti 2 3 gün sürdü ama bakalım pişik olursa nazar diyeceğim herkesin gözünü oyacağımO gün kız cok uslu dedin uyku duzeni bozuldu dur şimdi bi de pişikle ugrasma
Ağ genişliği rahatsız etmiyorsa bebişini bence 2 paket alabilirsinAy migrosta 5 var 6 var dediğin gibi 4 yok olsa direkt haber vermeye koşacaktım
@septembrmom sanırım sen almıştın, baby vac burun aspiratöründen memnun musun, temizliğini nasıl yapıyorsun kaç sn ve nasıl kullanıyorsun, supurge ayarı en dusukte mi? Ya da kullanam diğer arkadaslar? Bi de serum fizyolojik yapıyo musun yine?
Ben normalde osman gönülalın gosterdigi sekilde temizliyorum sonra da normal aspiratörle kalanları cekiyorum ama baslıkları atmak gerekiyor ya, 100lü başlık baby vactan daha pahalı onj yıkayarak kullanabiliyomusuz ondan mı alsam dedim de
Prima için söylenen losyon kısmı galiba, ben o gördüğüm yazıyı buraya koyayım. Bu arada prima aktif bebekle premium care arasında boyut farkı var mı acaba? Cunku molfix 2 ile prima aktif 2 aynı boydu, goon 2 bunlardan bi tık daha genişti. Acaba goonda da sleepy gibi numara buyuse de en genişliği aynı mı kalıyor?
DusunceBulutu sen denedin mi goonu 5 kiloya nasıl oldu?
Kızım su an 4100 gram elimde 2 numara molfix var 40 tane kadar sonra goon 2 numaraya gececeğim kilo aralığı 8e kadar ya, hazır ebebekte indirim varken 2 paket goon daha alayım 2 numsra diyorum ama cok mu sizce? Biraz minyon kızım boyu da pek uzun değil. Bilemedim alsam mı almasam mı alınca 1 paket mi yoksa 2 mi alsam?evcarshirak @dnzyn (umarım yanlış etiket yapmamısımdır)
Ben marketten kaynaklıdır diye düşünmek istiyorumVallahi ben de şok oldum görünce. Wp yazışmasını bulamadım ama şikayet var da gördüm. Eki Görüntüle 3332133
Evet sleepy banada bunu yaşatıyorKızlar bez konusunda ben de sleepy kullanıyordum ama sızdırıyordu çok iyi bağlıyorum ve yapar yapmaz altını alıyorum kakayı hiç emmiyordu mesela. Neyse baby turko aldım ve harika 0 sızıntı. Kızım da benim gibi android olduğu için pişik vs yaşamadım aslında en dandik bezi bile kullansam sorun olmayacağını biliyorum ama vicdanen huzursuz olurum.ah analık
Kac tane almamı önerirsin? 1 paket var 2 paket daha mı 1 paket daha mı 4100 gram 47 gunlukAğ genişliği rahatsız etmiyorsa bebişini bence 2 paket alabilirsin
Ben bio naturalde 3 gündür uyku tulumuna kadar sızma yaşıyorum bezi açtığımda bazen kaka yapmaya başlıyor hiç emmiyor etrafa gidiveriyor bu bezde kızımın daha rahat ettiğini düşünmüştüm
Goo.n u dünden beri devamlı takıyorum bu sorunları hiç yaşatmadı
Dönüşümlü kullanmaya devam edip bende karar verirsem goo.n 2 numaradan bu ay biraz daha devam ederim
Benim taraf esim bozulmasin diye esime benzetiyordu, esimin tarafi benim bozulmami zerre umursamayip 40 kat uzak akrabalarina dahi benzetip, ay asla sana benzemiyor diye konusacak hale gelmislerdi tabi ben bu densizligi yaptigimda. :)Bizde de tam tersi benim taraf eşime benzetiyor, eşimin tarafı bana sonuç olarak ortak yapım yani ben ikimize de benzetemiyorum henüz
Ben sleepy'ye mail attim, arastirip donus yapacaklarini soylediler bekliyorum bakalim. Hayir gariptir adamlarin kendi internet sitesinde de yok. Hatta kendi sitelerinde ecologic hicbir numarada yok, sanki oyle bir urun hic uretilmemis.Ay migrosta 5 var 6 var dediğin gibi 4 yok olsa direkt haber vermeye koşacaktım
@septembrmom sanırım sen almıştın, baby vac burun aspiratöründen memnun musun, temizliğini nasıl yapıyorsun kaç sn ve nasıl kullanıyorsun, supurge ayarı en dusukte mi? Ya da kullanam diğer arkadaslar? Bi de serum fizyolojik yapıyo musun yine?
Sleepy kurtlanmami yapiyormus? Nasil yani?Kızlar selamlar,
Günlerdir yazışmaları okuyorum hala son sayfaya gelemedim. Yetişeceğim ama umudum var :))
Arada bu bez yazışmalarını görünce bir paylaşım yapmak istedim. Bezlerin üretiminde polipropilen kullanılıyor. SAP (super absorbent polymer) diye adı var hammadesinin. Tüm bebek bezleri bu SAP içeriğine sahip. Her marka farklı kalite SAP kullanıyor ve kaliteye göre fiyatı değişkenlik gösteriyor. SAP , poliproplen, polimer bunların hepsi petrol türevleri. Yani kısaca kullandığımız tüm bezlerde petrol-kimyasal var. Sanırım prima özelinde bu konuda bir algı yapılmaya çalışılmış zamanında.
Ben goon , sleepy , prima denedim.
Goon un dokusu hoşuma gitmedi. Sızıntı yaptı.
Sleepy ile alakalı kurtlanma olduğunu duydum hatta bir wp grubunda paylaşıma denk geldim. İnternetten de baktım gerçekten bu konuda şikayet var bir sürü.
Prima premium care hafif nemli bırakıyor.
Prime pampers çişi güzel emiyor sızdırma sa pek yapmıyor diye pampers da karar kıldım ve onu kullanıyorum artık.
Valla canım etiketleyip söylemezlerse ben de takip edemiyorum artık maalesef:) doğumdan önce uyarmıştım etiketleyin beni mutlaka diye ama herkes bebişle uğraşırken unutuyor maaleseföö seni düzelteyimBu aradaNewMamaa ilk sayfa açılınca tabloya baktım da, benim kız 41+0da değil 42+0da doğdu, sanırım grubun geç doğma rekoru kendisinde bi de aktif olan arkadaşlarda doğum tarihi yazmayanlar var ben bazen içerikleri okurken tabloya dönüp tarihe bakıyorum karşılaştırma yapabilmek adına, müsait olduğunuz bi zaman boşlukları doldurabilirseniz süper olur kızlar
Bak sen yanlış yazmışsın41+0 da 23.09.2023'te doğdu
Ben de 2 tane sikayet gordum ikisi de Migros'tan almis. Zaten bezin icinden cikmamis, bezin yuzeyinde dolasiyormus, fotolardan anladigim bu. Yani paketleme esnasinda da bir bulaş yasanmis olabilir. Cunku gorunenler elma kurdu gibi geldi bana.Ben marketten kaynaklıdır diye düşünmek istiyorum
Çok fenalarİkinci miiikısmet bakalım Keremi sağlıkla büyütelim de önce
Ahahaha ne fenalar evet kızım sana benziyor demek zor mu
Gaz olduğunda anlıyorum ağlıyor direkt. Sabaha karşı başlıyor uyanana kadar ıh mıhhlarla geçiyor derin dalamıyor gözler kapalı uyanmıyor da değişik
benimki 5 olmasa da 4.5u geçmiştir.e bebek yoğun herhalde hala kargoya vermediler.çocuğun bezi de azaldı napcam bilmiyorum.ben arkadaşların söylediklerine göre 2nodan 1 paket aldım denemek için.sen de öyle yap istersen.benim bez gelince güncellicem burayıAy migrosta 5 var 6 var dediğin gibi 4 yok olsa direkt haber vermeye koşacaktım
Ben normalde osman gönülalın gosterdigi sekilde temizliyorum sonra da normal aspiratörle kalanları cekiyorum ama baslıkları atmak gerekiyor ya, 100lü başlık baby vactan daha pahalı onj yıkayarak kullanabiliyomusuz ondan mı alsam dedim de
Prima için söylenen losyon kısmı galiba, ben o gördüğüm yazıyı buraya koyayım. Bu arada prima aktif bebekle premium care arasında boyut farkı var mı acaba? Cunku molfix 2 ile prima aktif 2 aynı boydu, goon 2 bunlardan bi tık daha genişti. Acaba goonda da sleepy gibi numara buyuse de en genişliği aynı mı kalıyor?
DusunceBulutu sen denedin mi goonu 5 kiloya nasıl oldu?
Kızım su an 4100 gram elimde 2 numara molfix var 40 tane kadar sonra goon 2 numaraya gececeğim kilo aralığı 8e kadar ya, hazır ebebekte indirim varken 2 paket goon daha alayım 2 numsra diyorum ama cok mu sizce? Biraz minyon kızım boyu da pek uzun değil. Bilemedim alsam mı almasam mı alınca 1 paket mi yoksa 2 mi alsam?evcarshirak @dnzyn (umarım yanlış etiket yapmamısımdır)
Canım valla içimi rahatlattın herkeste bir prima da petrol var diye yadırgama var. Çocuğuma diğerleri pişik yapıyor napim mecburum ona.. keşke pampers alabilsekte o pahalıKızlar selamlar,
Günlerdir yazışmaları okuyorum hala son sayfaya gelemedim. Yetişeceğim ama umudum var :))
Arada bu bez yazışmalarını görünce bir paylaşım yapmak istedim. Bezlerin üretiminde polipropilen kullanılıyor. SAP (super absorbent polymer) diye adı var hammadesinin. Tüm bebek bezleri bu SAP içeriğine sahip. Her marka farklı kalite SAP kullanıyor ve kaliteye göre fiyatı değişkenlik gösteriyor. SAP , poliproplen, polimer bunların hepsi petrol türevleri. Yani kısaca kullandığımız tüm bezlerde petrol-kimyasal var. Sanırım prima özelinde bu konuda bir algı yapılmaya çalışılmış zamanında.
Ben goon , sleepy , prima denedim.
Goon un dokusu hoşuma gitmedi. Sızıntı yaptı.
Sleepy ile alakalı kurtlanma olduğunu duydum hatta bir wp grubunda paylaşıma denk geldim. İnternetten de baktım gerçekten bu konuda şikayet var bir sürü.
Prima premium care hafif nemli bırakıyor.
Prime pampers çişi güzel emiyor sızdırma sa pek yapmıyor diye pampers da karar kıldım ve onu kullanıyorum artık.
40 küsürlü paket değil mi?Kac tane almamı önerirsin? 1 paket var 2 paket daha mı 1 paket daha mı 4100 gram 47 gunluk
İyi de paketleme esnasında da yaşanmaması lazım.. kurt nedir ya. Biz temiz içerikli olsun diye ne araştırmalar yapıyoruz sonra kurt görcez ayy iğrençBen de 2 tane sikayet gordum ikisi de Migros'tan almis. Zaten bezin icinden cikmamis, bezin yuzeyinde dolasiyormus, fotolardan anladigim bu. Yani paketleme esnasinda da bir bulaş yasanmis olabilir. Cunku gorunenler elma kurdu gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?