2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Baslıkları nası yapıyosun ben gunde bi kere temizliyorum burnunu eger az bişey cıktıysa 2 kere kullanıyorum, aldıgım markanın 100lu ucu 330 tl falan babyvac daha ucuz onun ucu yıkanabiliyomus bu supurgeye baglanan sey, elektrikli değil bence. Ondan geldi aklıma yoksa senin yontemle temizliyorum alıyo bence sumukleri de ama asla osman hocanınki gibi değil.
Bak sen yanlış yazmışsın ahh ilk günler hepimizin kafalar uçuktu
Fjfj 41+0da dogacagına cok inanmıştım 42 de dogurup 41 yazmısım

İyi de paketleme esnasında da yaşanmaması lazım.. kurt nedir ya. Biz temiz içerikli olsun diye ne araştırmalar yapıyoruz sonra kurt görcez ayy iğrenç
Yani kesinlikle olmamasi lazim, bu bana fabrikanin pis olduğunu dusundurttu, temiz icerik diye aliyoruz ama fabrikasi pisse, calisanlari dikkatsizse temiz icerik olmasinin anlami ne ki?

Bizim otribebe vb olan aspiratorlerin uclari ayri ama ucu ustune takili olan ve tamami yikanarak kullanilan aspiratorlerde var. Dolayisiyla tek kullanimlik uclarin kullanilmasi bana anormal gelmiyor.

Elektrik supurgesine baglanan nasil bisey bi adini yazarmisiniz bende inceleyim merak ettim :)

Baby vac adı, burada bi muhabbeti geçmişti se kim yazmıştı acaba supurgeyle nası cekiyoruz falan diye konusulmuştu

Kuzum osman hocanınn yaptığı bebek daha büyük ve hasta bir bebek yani baya sümüklü. Senin bebekte şuan o kadar çıkmaması normal. Benimkinde de çıkmıyor o kadar. Ben artık öyle yapmıyorum birkaç damla damlatıp az bekleyip asp ile çekiyorum bebeği o kadar yıpratmaya değmiyor çıkan miktar burnu tıkanmıyor çünkü daha o kadr da

Prima pampers kullanıyorum gerçekten çok memnunum çişi çok iyi emiyor dokunduğumda nerdeyse kuru diyebilirim. Ama ben boykot ürünü olduğundan bezi değiştirme kararı aldım.

Sleepy bio natural alacaktık numarasını bulamadık ve sadece natural aldık. Bir arkadaş bi prima bi sleepy kullan o şekilde alıştır pişik olmasın demişti. Öyle yapıyorum fakat sorum şu; bio natural mi alsam goon mu? Goonu burda ilk defa duyuyorum. Türk malı sanırım, bilindik bişey midir sleepyden daha mı iyidir nedir ne değildir beni aydınlatabilir misiniz

Merhaba güzel anneler Uzuuun zamandır forumu takip edip yazma fırsatı olmayanlardanım. Benim de 39+1 de 19.09.2023te Ali Ege'm dünyaya geldi. NewMamaa İlk çocuğum, çok zorlandığım zamanlarım oldu ama burada yazılanları gördükçe yalnız olmadığımı farkettim

Bez konusunu görünce yazmak istedim. Ben petrol türevi içermeyen sleepy bio natural kullanıyorum ve memnunum. Antepte yaşıyorum, işim dolayısıyla sleepynin üreticisi eruslunun fabrikasını ziyaret etmişliğim var. Benim gördüğüm kısmi üretim tarafının steril olduğuydu. Orada çalışan tanıdığım da teyit ediyor bu durumu. Size de bilgi vermek istedim. Eğer sleepyde sızdırma sorunu yaşıyorsanız 1 beden büyük bez alın, yazan kilo aralıklarına takılmayın çünkü sleepynin diğerlerine göre bezleri daha küçük biz şu an 3 numara kullanıyoruz geceleri 4 bağlayacağım yakında.

Benim de bir sorum olacak. Bebeklerinizin gelişimi ve emmesi nasıl gidiyor? Benim tombiş kuzum 51 günlük oldu ve 6 kiloyu geçti boyu da 59cm saat başı emmek istiyor ve tek meme tamamı boşaltıyor ama 1saat geçince hemen acıkıyor. Gece uzun uyursa 1 yetmiyor 2. memeyi de istiyor.

Goon japon markası, bionatural de cok guzel tam kıyaslama imkanım olmadı ama goon premium softun içi daha yumusak olabilir kalıpları cok farklı yalnız sleepy kucuk goon daha geniş, kullananlar memnun bio naturalden biraz daha fiyatı pahalı olabilir mesela ebebekte indirimsiz sleepy 2 numara 2.78ken goon 3.80.
Benim kız mini minnacık, 53 cm 4100 gram 47 gunluk. Emme de gününe göre değişiyor uykusuna da baglı eger tam uyumadıysa daha cok emiyor surekli bi o bi o, normalde hızlı bitiriyor uzunca bi sure 5 dk falan emdi, bu sra biraz daha uzun birini bitirip oburune de baslıyor o yarım kalıyor. Gece bazen tek alıyor falan hiç belli değil yani

Tüm bebeler aynı o zaman

Kızlar bebeğinizin kulağında kurumuş kahverengi akıntı görüyormuusnuz az miktarda
Orta kulak iltihabı mı var diye düşünüyorum

Kuzum tüm bebişlerin kendine has uyları var valla . Reflu sorunu kusması vs yoksa devam :) 2. Ay kontrolünde doktoruna sorarsın. Benim doktor 2.5 3 saatte bir emzir oyala dedi.. 5900 59 cm. 60 günlük.. ama benim kızda reflu var diye de demiş plabilir

Sayın bez mühendisi ben premium vare kullanıyorum sleepy ecologic pişik yapınca buna geri dönmüştüm. 2 aylığız şuan 3 olunca değiştircem hangisi en iyi karar verince beni etiketle olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…