Benide etiketlermisin, bez incelemelerin gerçekten mükemmelAnlaştık
Buyuk kizi baba tarafi gelip gidip babasina benzetirlerdi en son sinirlenmis ve densizce şey demistim, "sizin oglunuz bu kadar güzel mi Allah askina" hic unutmam hala gulerim bu lafima.
SelamlarrrrAy migrosta 5 var 6 var dediğin gibi 4 yok olsa direkt haber vermeye koşacaktım
septembrmom sanırım sen almıştın, baby vac burun aspiratöründen memnun musun, temizliğini nasıl yapıyorsun kaç sn ve nasıl kullanıyorsun, supurge ayarı en dusukte mi? Ya da kullanam diğer arkadaslar? Bi de serum fizyolojik yapıyo musun yine?
Ben normalde osman gönülalın gosterdigi sekilde temizliyorum sonra da normal aspiratörle kalanları cekiyorum ama baslıkları atmak gerekiyor ya, 100lü başlık baby vactan daha pahalı onj yıkayarak kullanabiliyomusuz ondan mı alsam dedim de
Prima için söylenen losyon kısmı galiba, ben o gördüğüm yazıyı buraya koyayım. Bu arada prima aktif bebekle premium care arasında boyut farkı var mı acaba? Cunku molfix 2 ile prima aktif 2 aynı boydu, goon 2 bunlardan bi tık daha genişti. Acaba goonda da sleepy gibi numara buyuse de en genişliği aynı mı kalıyor?
DusunceBulutu sen denedin mi goonu 5 kiloya nasıl oldu?
Kızım su an 4100 gram elimde 2 numara molfix var 40 tane kadar sonra goon 2 numaraya gececeğim kilo aralığı 8e kadar ya, hazır ebebekte indirim varken 2 paket goon daha alayım 2 numsra diyorum ama cok mu sizce? Biraz minyon kızım boyu da pek uzun değil. Bilemedim alsam mı almasam mı alınca 1 paket mi yoksa 2 mi alsam? @evcarshirakdnzyn (umarım yanlış etiket yapmamısımdır)
Wp grubunda bir bebeğin bezinden kurt çıktığını paylaştılar. Ben de Google dan baktım bu konuda şikayet oluşturmuş kullanıcılar. Raf ömrü geçtiği için mi, naturel bambu lifleri olduğu için mi yoksa başka sebep mi hiç bilmiyorum :/Sleepy kurtlanmami yapiyormus? Nasil yani?
Tek burnu tıkayıp burun temizlemek yetişkinlerde bile sağlıklı değil canımElektrikli süpürge muhabbetini kim çıkardı bilmiyorumSalon Kadini elektrikli dediğim pille çalışan bir şey.ama dediğim gibi 3 4 aydan sonra kullanmaya başladım. tek burun deliğini kapatarak diğerinden çekerek kullandım.diğer türlü etkisi az geldi. şimdi büyük kızın burnu akıyor hıh yapamadığı için bunla çekiyorum.eskiden ağlardı artık gülüyor hoşuna gidiyor otribebenin nazal aspiratörünü beğendim uygun fiyatlı uç varsa link atar mısınız
HalledicezBenide etiketlermisin, bez incelemelerin gerçekten mükemmel
Bebelandde ve baby turcoda tutkal ve elastik var. Prima altif bebekte alkol ve losyon var.Goo.n marka (premium sarı paket olanı)bez kullanmış yada kullanacak anneler içeriğinde neler var beni de bilgilendirebilir misiniz? Ben içerik bilgisine internetten ulaşamadım.
esdia Salon Kadini Tweetiy
Goon tutkal yerine yapıştırıcı, elastik yerine de lastik yazmış. Onda polipropilen ve polietilen yok belki onlar yerine de baska bişey yazmıştır bakmam lazım onlar neymiş bi de işk sıraya elyaf yazmıs digerlerinse yazmayan bişeyAy ben cidden 41+0 da doğurmuşum shdhfjfhfjNewMamaa Demek ki benim kafam sonradan gitti ama yine de rekor bizim kızda sanıyorum hep 42. Haftada doğdu diyoruz ya kafam gitmiş.
Halledicez
Bebelandde ve baby turcoda tutkal ve elastik var. Prima altif bebekte alkol ve losyon var.
Eski molfix ve goon da görseller de resimlerde. Molfixte yazan içerikler diğer bezlerde de var ama sıralamaları farklı. Goonda farklı seyler yazıyo molfixten ama tabi detayını bilemiyorum belki de öbür adıdır belki de daha kalitelisidir ya da daha kötüsü. Üzerinde lütfen bezleri yemeyin yazıyormuş yeni gördüm
orta kulak iltihabini buyuk kizim 5 aylikken yasadik. Emin ol kendilerini cok belli ediyorlar, kulaklarini koparir gibi cirpiniyor cocukcagizlarKızlar bebeğinizin kulağında kurumuş kahverengi akıntı görüyormuusnuz az miktarda
Orta kulak iltihabı mı var diye düşünüyorum
Goo.n marka (premium sarı paket olanı)bez kullanmış yada kullanacak anneler içeriğinde neler var beni de bilgilendirebilir misiniz? Ben içerik bilgisine internetten ulaşamadım.
esdia Salon Kadini Tweetiy
Elektrikli süpürge muhabbetini kim çıkardı bilmiyorumSalon Kadini elektrikli dediğim pille çalışan bir şey.ama dediğim gibi 3 4 aydan sonra kullanmaya başladım. tek burun deliğini kapatarak diğerinden çekerek kullandım.diğer türlü etkisi az geldi. şimdi büyük kızın burnu akıyor hıh yapamadığı için bunla çekiyorum.eskiden ağlardı artık gülüyor hoşuna gidiyor otribebenin nazal aspiratörünü beğendim uygun fiyatlı uç varsa link atar mısınız
tisikkirlir. Ara ara kendimi hakli oldugum konusunda avutuyorum zaten.hiçte densizce değil iyi demişsin
Kızlar gündüz bebekler ışıkta mi yoksa, gece kadar olmasa da loş ışıkta mi uyumalı?
"Şurda daha iyi uyur burda iyi uyur"dan ziyade, hangi yöntemin daha sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var özellikleSalon Kadini deneyimlerinden faydalanmak istiyorum
Sikayetleri ben de okudum. Hatta ecologic mi acaba diye dusundum cunku icinde tohumlar var, surdurulebilir olmasi icin.Wp grubunda bir bebeğin bezinden kurt çıktığını paylaştılar. Ben de Google dan baktım bu konuda şikayet oluşturmuş kullanıcılar. Raf ömrü geçtiği için mi, naturel bambu lifleri olduğu için mi yoksa başka sebep mi hiç bilmiyorum :/
Paketlemede olabilir, market rafında beklerken paket hava almış dışardan bulaş olmuş olabilir ama korkunç bir durum hakikatenİyi de paketleme esnasında da yaşanmaması lazım.. kurt nedir ya. Biz temiz içerikli olsun diye ne araştırmalar yapıyoruz sonra kurt görcez ayy iğrenç
ben şimdilik stoklu pampersları kullanmaya devam edeceğim.Prima pampers kullanıyorum gerçekten çok memnunum çişi çok iyi emiyor dokunduğumda nerdeyse kuru diyebilirim. Ama ben boykot ürünü olduğundan bezi değiştirme kararı aldım.
Sleepy bio natural alacaktık numarasını bulamadık ve sadece natural aldık. Bir arkadaş bi prima bi sleepy kullan o şekilde alıştır pişik olmasın demişti. Öyle yapıyorum fakat sorum şu; bio natural mi alsam goon mu? Goonu burda ilk defa duyuyorum. Türk malı sanırım, bilindik bişey midir sleepyden daha mı iyidir nedir ne değildir beni aydınlatabilir misiniz
ben stoklu pamperslarımı kullanıyorum şu an. Boykot edecek bi çok ürünü var p&g’nin. Birini almasam diğerini almak durumunda kalırım. Bari bebeği alıştığın şaşırtmayayım bir süre daha. Stoğum baya var zaten.Prima pampers kullanıyorum gerçekten çok memnunum çişi çok iyi emiyor dokunduğumda nerdeyse kuru diyebilirim. Ama ben boykot ürünü olduğundan bezi değiştirme kararı aldım.
Sleepy bio natural alacaktık numarasını bulamadık ve sadece natural aldık. Bir arkadaş bi prima bi sleepy kullan o şekilde alıştır pişik olmasın demişti. Öyle yapıyorum fakat sorum şu; bio natural mi alsam goon mu? Goonu burda ilk defa duyuyorum. Türk malı sanırım, bilindik bişey midir sleepyden daha mı iyidir nedir ne değildir beni aydınlatabilir misiniz
Maşallah sizeEki Görüntüle 3332298
Benim kızım sanırım büyüdü, çünkü doğduğundan beri ik kez bir testte aglamadi, kalça ultrasonunda. Eşimle ikimizin gözleri yaşlı
Ay sesli güldümAy ben cidden 41+0 da doğurmuşum shdhfjfhfjNewMamaa Demek ki benim kafam sonradan gitti ama yine de rekor bizim kızda sanıyorum hep 42. Haftada doğdu diyoruz ya kafam gitmiş.
Halledicez
Bebelandde ve baby turcoda tutkal ve elastik var. Prima altif bebekte alkol ve losyon var.
Eski molfix ve goon da görseller de resimlerde. Molfixte yazan içerikler diğer bezlerde de var ama sıralamaları farklı. Goonda farklı seyler yazıyo molfixten ama tabi detayını bilemiyorum belki de öbür adıdır belki de daha kalitelisidir ya da daha kötüsü. Üzerinde lütfen bezleri yemeyin yazıyormuş yeni gördüm
Yemeyin ve yutmayın yazıyor da ben biraz çarpıtmışımAy sesli güldümlütfen bezleri yemeyin
Bildiğim kadarıyla gece karanlık ve sessizlikte, gündüz gürültülü ve ışıklı ortamda uyutmak gerekir. Gece ve gündüzü ayırtedebilmesi açısındanKızlar gündüz bebekler ışıkta mi yoksa, gece kadar olmasa da loş ışıkta mi uyumalı?
"Şurda daha iyi uyur burda iyi uyur"dan ziyade, hangi yöntemin daha sağlıklı olduğunu bilmek istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var özellikleSalon Kadini deneyimlerinden faydalanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?