Bu arada boyu da 52 cm doğmuştu şu an 60 cmKızlar kızlarrr 2 gün girmedim okuyup bitirene kadar canım çıktı 20 sayfa yazışmışsınız sjdjdj
Bugün bizim de 2 ay kontrolümüz vardı. Sizin bebişlerin kilosunu görünce maşallah dedim hep, ne güzel yaramış sütlerbenim bebeğim oburiks diyordum ama minnak kalmış doğum kilosuna göre..
Doğum kilosu 3490 bu arada, sarılık geçirdi 3200 e kadar düştü. Bugün tam 2 aylık 5400 gr olmuş. Ayda 1 kg kuralına göre normal tabi doktor da iyi dedi..
Bıngıldak ile ilgili bir konu geçmişti, bizimki hafif içe çöküktü ya. Onu sordum dr normal böyle olması gerekir, sivri olursa yukarı çeken bir sorun mu var diye düşünürüz dedi.
lidyadgn cım maşallah bebişine çok tatlıııı benim oğlum da çok ama çok saçlı her gören miden yanmadı mı diye soruyor.
Ayy yorumlamak istediğim çok konu vardı ama aklımda tutamadım
Ama şu kedi gibi sesler çıkarıyor yazmışsınız ya benim oğlum da yapıyor ve biraz boğuluyormuşçasına oluyor. Gece kaç kere sıçrayarak uyandım bi şey mi oldu diye.. bugün sordum dr a, her nefes alışta yapsa solunum sıkıntısından şüphelenilir ama bebeklerde bazen yapmaları normal dedi. Kıkırdakları gelişmediği için nefes alma esnasında zaman zaman zorlanabilirlermiş. Ama korkulacak bir şey yokmuş. Serum fizyolojik ile her emzirme öncesi 3 4 damla damlatıp burun aspiratörü ile temizleyebilirsin dedi.
Haaa son olarak burun aspiratör ucunu yıkayıp kullanıyorum demiş biri. Ben her seferinde değiştiriyorum, mikrop kapmasın diye.. öyle de üç dayanmıyor tabi sürekli yaptığım için. Hangisi doğru acaba kızlar?
Bu aynı bize benziyor. Kısır bir döngü resmen.Gündüz yatırabiliyomusunuz bebekleri ya sabah 9 dan beri 30 dk yattı sdece
Yatmıyo alıyorum ana kucağına üstelemiyorum sonra ağlıyo bir süre sonra tekrar yatırmaya yine yatmıyo döngüye girdim ya ağlamayıp durda hiç uyutmucam gerçkten gündüz bu çok yoruyo beni uyutmya çalışmak
Biz aşıyı olduk eve geldik ateş çıkmadı ilk anda ama canı yanar gibi çok ağladı. Kıyamadım yarım ölçek verdim sakinledi ama tüm gün kucağımdaydı. Gece bile göğsümde uyudu. İyi yapmışsın bence vermekle.Kızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
İlk fırsatta hamsi yiyorumvalla okunmuş hamsimiydi bilmiyorum normalde düzeni
22:30 da uyuyup 03:00 de uyandip emzirme alt değişimi
03:30 06:00 tekrar emme alt değişimi 09:00 da uyanma idi sonra bi anda hamsiden sonra
23:30 - 07:00 de uyanıp alt değişimi emme sonra tekrar uyuyup 09:00 da uyanmaya başladı inan formulum olsa dağa taşa anlatır kitabını yazardım
Ben de baktım , siyah değil ama koyu renk gerçekten mora yakın.Kimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum
Yettim gari
Bizimde öyle canım altlara doğru hafif morumsuKimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum
Tesekkurler canimKızlar kızlarrr 2 gün girmedim okuyup bitirene kadar canım çıktı 20 sayfa yazışmışsınız sjdjdj
Bugün bizim de 2 ay kontrolümüz vardı. Sizin bebişlerin kilosunu görünce maşallah dedim hep, ne güzel yaramış sütlerbenim bebeğim oburiks diyordum ama minnak kalmış doğum kilosuna göre..
Doğum kilosu 3490 bu arada, sarılık geçirdi 3200 e kadar düştü. Bugün tam 2 aylık 5400 gr olmuş. Ayda 1 kg kuralına göre normal tabi doktor da iyi dedi..
Bıngıldak ile ilgili bir konu geçmişti, bizimki hafif içe çöküktü ya. Onu sordum dr normal böyle olması gerekir, sivri olursa yukarı çeken bir sorun mu var diye düşünürüz dedi.
lidyadgn cım maşallah bebişine çok tatlıııı benim oğlum da çok ama çok saçlı her gören miden yanmadı mı diye soruyor.
Ayy yorumlamak istediğim çok konu vardı ama aklımda tutamadım
Ama şu kedi gibi sesler çıkarıyor yazmışsınız ya benim oğlum da yapıyor ve biraz boğuluyormuşçasına oluyor. Gece kaç kere sıçrayarak uyandım bi şey mi oldu diye.. bugün sordum dr a, her nefes alışta yapsa solunum sıkıntısından şüphelenilir ama bebeklerde bazen yapmaları normal dedi. Kıkırdakları gelişmediği için nefes alma esnasında zaman zaman zorlanabilirlermiş. Ama korkulacak bir şey yokmuş. Serum fizyolojik ile her emzirme öncesi 3 4 damla damlatıp burun aspiratörü ile temizleyebilirsin dedi.
Haaa son olarak burun aspiratör ucunu yıkayıp kullanıyorum demiş biri. Ben her seferinde değiştiriyorum, mikrop kapmasın diye.. öyle de üç dayanmıyor tabi sürekli yaptığım için. Hangisi doğru acaba kızlar?
Benim dogumdan 2 3 hafta once 3 4 gun midem yandı sadece, meger benim kız son rotusları yapıyomus sacına bi geldi yaklasık 4 cm sac varTesekkurler canimsenin miden yanmadıysa cok sanslisin ben elimde poşetle geziyordum mide yanmasindan Hee yedigimi cikariyordum sonra sacakli bir kızım oldu ben o saçları uzatırken az sıkıntı çekmedim
Ben istiyorum ama kaza kursunu olmazsa bi 4 5 yıl sonra. Gel squatlarda bulusalım lidyaKizlar bi de bi sorum olacak 2. Çocuk düşünüyor musunuz ilk bebislerini doguranlarben ilk günler tek yeter diyordum simdi bakmaya alışınca 4 yaş arası olsun 2. Yi istiyorum belki 2. Çocukta yine ayni topikte oluruz
Guzel uzatmissin sen deBenim dogumdan 2 3 hafta once 3 4 gun midem yandı sadece, meger benim kız son rotusları yapıyomus sacına bi geldi yaklasık 4 cm sac var
Konudan asırı bagımsız, kaka rengi konusulmustu ya gecen, ilk adımlarım uygulaması var aptamilin orda kaka testi diye bişry var, fotografını cekiyosun kaka normal mi onu soyluyo anladıgım kadarıyla, falaaddinin kakalı versiyonu gibi bişry sanırımaklınızda olsun
HahahaBen istiyorum ama kaza kursunu olmazsa bi 4 5 yıl sonra. Gel squatlarda bulusalım lidya
Normalde toka kaç aylıkken takılmaya başlanır acabaGuzel uzatmissin sen deaz daha uzasa toka takarizzz
Ben az daha uzasa takicamNormalde toka kaç aylıkken takılmaya başlanır acaba
Benim bulantı olmadı hiçç ama son 1 ay mide yanmasından gece uyuyamaz olmuştumTesekkurler canimsenin miden yanmadıysa cok sanslisin ben elimde poşetle geziyordum mide yanmasindan Hee yedigimi cikariyordum sonra sacakli bir kızım oldu ben o saçları uzatırken az sıkıntı çekmedim
Ben 4 yaş bile çok diyorumKizlar bi de bi sorum olacak 2. Çocuk düşünüyor musunuz ilk bebislerini doguranlarben ilk günler tek yeter diyordum simdi bakmaya alışınca 4 yaş arası olsun 2. Yi istiyorum belki 2. Çocukta yine ayni topikte oluruz
Ben de 31 imBen 4 yaş bile çok diyorumkısmet olursa daha da erken istiyorum şu anda 30 umdayım zaten
Guzel uzatmissin sen deaz daha uzasa toka takarizzz
Ben hemen toka ve bandana aldım 2.5 cmlik klipsli tokalar var takıldı da ama durmuyo cunku kızımın saclarının hepsi havada. Tam bıngıldagın oraya tutturmam lazım onu da yapmadım artıkNormalde toka kaç aylıkken takılmaya başlanır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?