2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu arada boyu da 52 cm doğmuştu şu an 60 cm
Baş çevresi 37 doğdu şu an 39,5 cm

Bu aynı bize benziyor. Kısır bir döngü resmen.
Biz aşıyı olduk eve geldik ateş çıkmadı ilk anda ama canı yanar gibi çok ağladı. Kıyamadım yarım ölçek verdim sakinledi ama tüm gün kucağımdaydı. Gece bile göğsümde uyudu. İyi yapmışsın bence vermekle.
İlk fırsatta hamsi yiyorum
Kimse cevap vermicek mı ya çok kafama takıldı uyuyamıyorum
Ben de baktım , siyah değil ama koyu renk gerçekten mora yakın.

Kizlar Bizim kız bana acayip bağımlı olmaya başladı babasında bile durmaz oldu yabancı da biliyor disardan gelenleri bana bakıp bakıp alayim diye ağlıyor ben onu bırakıp mutfaga bile gidemez oldum sizde durumlar nedir böyle giderse bana nefes aldırmayacak kizim

Tesekkurler canim senin miden yanmadıysa cok sanslisin ben elimde poşetle geziyordum mide yanmasindan Hee yedigimi cikariyordum sonra sacakli bir kızım oldu ben o saçları uzatırken az sıkıntı çekmedim

Kizlar bi de bi sorum olacak 2. Çocuk düşünüyor musunuz ilk bebislerini doguranlar ben ilk günler tek yeter diyordum simdi bakmaya alışınca 4 yaş arası olsun 2. Yi istiyorum belki 2. Çocukta yine ayni topikte oluruz

Tesekkurler canim senin miden yanmadıysa cok sanslisin ben elimde poşetle geziyordum mide yanmasindan Hee yedigimi cikariyordum sonra sacakli bir kızım oldu ben o saçları uzatırken az sıkıntı çekmedim
Benim dogumdan 2 3 hafta once 3 4 gun midem yandı sadece, meger benim kız son rotusları yapıyomus sacına bi geldi yaklasık 4 cm sac var

Konudan asırı bagımsız, kaka rengi konusulmustu ya gecen, ilk adımlarım uygulaması var aptamilin orda kaka testi diye bişry var, fotografını cekiyosun kaka normal mi onu soyluyo anladıgım kadarıyla, falaaddinin kakalı versiyonu gibi bişry sanırım aklınızda olsun

Ben istiyorum ama kaza kursunu olmazsa bi 4 5 yıl sonra. Gel squatlarda bulusalım lidya

Guzel uzatmissin sen de az daha uzasa toka takarizzz

Benim bulantı olmadı hiçç ama son 1 ay mide yanmasından gece uyuyamaz olmuştum doğuma gideceğim sabahın gecesinde bile heyecandan değil mide yanmasından uyuyamamıştım

Ben 4 yaş bile çok diyorum kısmet olursa daha da erken istiyorum şu anda 30 umdayım zaten

Guzel uzatmissin sen de az daha uzasa toka takarizzz
Normalde toka kaç aylıkken takılmaya başlanır acaba
Ben hemen toka ve bandana aldım 2.5 cmlik klipsli tokalar var takıldı da ama durmuyo cunku kızımın saclarının hepsi havada. Tam bıngıldagın oraya tutturmam lazım onu da yapmadım artık yandan taktıgım da kaydı. Ama bandana cok tatlı oldu o da sadece 5 dk duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…