Kız bir karar ver ne zaman doğurdunAy ben cidden 41+0 da doğurmuşum shdhfjfhfjNewMamaa Demek ki benim kafam sonradan gitti ama yine de rekor bizim kızda sanıyorum hep 42. Haftada doğdu diyoruz ya kafam gitmiş.
Halledicez
Bebelandde ve baby turcoda tutkal ve elastik var. Prima altif bebekte alkol ve losyon var.
Eski molfix ve goon da görseller de resimlerde. Molfixte yazan içerikler diğer bezlerde de var ama sıralamaları farklı. Goonda farklı seyler yazıyo molfixten ama tabi detayını bilemiyorum belki de öbür adıdır belki de daha kalitelisidir ya da daha kötüsü. Üzerinde lütfen bezleri yemeyin yazıyormuş yeni gördüm
Şimdi ne durumda canım, Dr fitil yazdıysa belli bir saat sonra fitil verebilirsin benceBizim ateş çıktı ya.. 37.6 da calpol verdim yarım saat geçti 38.i gördük. Napçaz düşmezse? Calpolle düşer dimi? Uzun kollu body var üstünde bacaklar filan çıplak.
Yok sadeve calpol. O da 5 6 saatte bir dediŞimdi ne durumda canım, Dr fitil yazdıysa belli bir saat sonra fitil verebilirsin bence
Kısa kollu çıtçıtlı giydir gerekirse bez ısla koy kuzum daha fazla yükselmesinBizim ateş çıktı ya.. 37.6 da calpol verdim yarım saat geçti 38.i gördük. Napçaz düşmezse? Calpolle düşer dimi? Uzun kollu body var üstünde bacaklar filan çıplak.
Bu gece yarım saatte bir kontrol et temkinli ol kuzum inşallah düzelir bian önceYok sadeve calpol. O da 5 6 saatte bir dedi
Bizde öyleyiz 7 24 bende oğlum alışmasındA napsın garibim, babası işten gelince yemek yapmak için ona veriyorum bu çocuk bende durmuyor gel al diyoKizlar Bizim kız bana acayip bağımlı olmaya başladıbabasında bile durmaz oldu yabancı da biliyor disardan gelenleri bana bakıp bakıp alayim diye ağlıyor ben onu bırakıp mutfaga bile gidemez oldum sizde durumlar nedir böyle giderse bana nefes aldırmayacak kizim
Hahahaha cok tanıdık bir diyalogBizde öyleyiz 7 24 bende oğlum alışmasındA napsın garibim, babası işten gelince yemek yapmak için ona veriyorum bu çocuk bende durmuyor gel al diyo
Ama cidden bende duruyorHahahaha cok tanıdık bir diyalogbiz de de ayni
Yok sadeve calpol. O da 5 6 saatte bir dedi
Canım imkan olursa ılık duş aldır istersen. Bu gönderiye de bakabilirsin. Ateş hepimizin korkulu rüyasıBizim ateş çıktı ya.. 37.6 da calpol verdim yarım saat geçti 38.i gördük. Napçaz düşmezse? Calpolle düşer dimi? Uzun kollu body var üstünde bacaklar filan çıplak.
Çok geçmiş olsun kuzumBir daha 37.6 gördüm. Uyudum arada uyandım 37.6 inşallah daha yükselmemiştir ben uyurken. Çıplak bacakla üşüyecek diye de korkuyoruz.
Eviniz kac derece acaba 23+ ise ciplak bacak usumez, ayagini usutmesin, bacak ve koldan usutmuyor bebekler. Gogsune ve sirtina bakin. Birde kullanilan dereceye gore de farkli cikabiliyor, varsa eger kol alti olcen derece birde onu deneyin, bende alin ve vucut temassiz olcen medisana marka tabanca seklindeki ates olcer digerine gore 1 derece fazla olcuyor.Bir daha 37.6 gördüm. Uyudum arada uyandım 37.6 inşallah daha yükselmemiştir ben uyurken. Çıplak bacakla üşüyecek diye de korkuyoruz.
Braun'un kulaktan ölçen modeli var canım. Ev 25 derece. Ben yinede ince müslin örttüm bacaklarına arada açtım artınca filan.. şimdi yine calpol verdik. 8 saat olmuş ötekini vereli. İnşallah bir daha artmaz amin..Eviniz kac derece acaba 23+ ise ciplak bacak usumez, ayagini usutmesin, bacak ve koldan usutmuyor bebekler. Gogsune ve sirtina bakin. Birde kullanilan dereceye gore de farkli cikabiliyor, varsa eger kol alti olcen derece birde onu deneyin, bende alin ve vucut temassiz olcen medisana marka tabanca seklindeki ates olcer digerine gore 1 derece fazla olcuyor.
Aynen öyle yaptım canım arada açtım ateş arttıkçaÇok geçmiş olsun kuzum
Gece uyurken ayaklarına çok ince müslin ört istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?