2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kız bir karar ver ne zaman doğurdun

Bizim ateş çıktı ya.. 37.6 da calpol verdim yarım saat geçti 38.i gördük. Napçaz düşmezse? Calpolle düşer dimi? Uzun kollu body var üstünde bacaklar filan çıplak.

Bizde öyleyiz 7 24 bende oğlum alışmasındA napsın garibim, babası işten gelince yemek yapmak için ona veriyorum bu çocuk bende durmuyor gel al diyo

Kızlar ben bebeğimin bu zamana kadar giydiği tüm patikli tulum ve altlarin patik kısmını kesip diktirecegim. Allah nasip eder de ikinci bir bebeğim olursa ona ilk günden itibaren patikli giydirmeyecegim. Bebeği kucagimiza aldığımızda ağ kısmı yukarı çıkıyor ve patik bölümü bebeğin ayağını geriyor. Çocuk doktoru bir arkadaşım, bebeklere hiç bir zaman patikli altları onermediklerini söyledi. Diktirince de tertemiz hurca kaldırır ikinci olursa ona giydiririm

Bir daha 37.6 gördüm. Uyudum arada uyandım 37.6 inşallah daha yükselmemiştir ben uyurken. Çıplak bacakla üşüyecek diye de korkuyoruz.

Bir daha 37.6 gördüm. Uyudum arada uyandım 37.6 inşallah daha yükselmemiştir ben uyurken. Çıplak bacakla üşüyecek diye de korkuyoruz.
Eviniz kac derece acaba 23+ ise ciplak bacak usumez, ayagini usutmesin, bacak ve koldan usutmuyor bebekler. Gogsune ve sirtina bakin. Birde kullanilan dereceye gore de farkli cikabiliyor, varsa eger kol alti olcen derece birde onu deneyin, bende alin ve vucut temassiz olcen medisana marka tabanca seklindeki ates olcer digerine gore 1 derece fazla olcuyor.

Braun'un kulaktan ölçen modeli var canım. Ev 25 derece. Ben yinede ince müslin örttüm bacaklarına arada açtım artınca filan.. şimdi yine calpol verdik. 8 saat olmuş ötekini vereli. İnşallah bir daha artmaz amin..

Şurup veriyoruz ya kızlar bebek bunu tükürüyor :s ne kadarı dışarı gitti nbilmiyoruz da. Yakaladığımı geri teptim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…