2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şurup veriyoruz ya kızlar bebek bunu tükürüyor :s ne kadarı dışarı gitti nbilmiyoruz da. Yakaladığımı geri teptim ama
Doktor yarım ölçek ver demişti diğer yarısını da dışarı döktü bizim ki de zaten 2 kez verdim artık aldığı işe yaramıştı sorgulamadan devam ettim

Tek burnu tıkayıp burun temizlemek yetişkinlerde bile sağlıklı değil canım
Ben kendime yapardım doktor çok kızdı işitme sorunu bile olabiliyor kulak zarına zarar veriyormuş
Her doktor farklı görüşte canım.benimki bir şey demedi yine de sağol Bakayım buna sağolasın sleepy natural ben de 1yıldan fazla kullandım bir sıkıntı çıkmadı.son zamanlarda pişiği hiç geçmediği için baby turco denemek için aldım sevdim.tabi bizim pişik domates alerjisindenmiş hala ara ara oluyor
DusunceBulutu az once baby right diye bir marka aldım 120 adet tyden.
Toplu alımda baya ucuzmuş sağol canım

Dün bende 8 de yatırdım gece 12 gibi hala yatıyo kaldırdım emzirdim bütün düzeni kaçtı sürekli uyandı saat başı dalmadı bidaha ellemicem ya

Dün bende 8 de yatırdım gece 12 gibi hala yatıyo kaldırdım emzirdim bütün düzeni kaçtı sürekli uyandı saat başı dalmadı bidaha ellemicem ya
Aynısını düşündüm bu sabah gece 1 de tekrar uyudu sabah 5 te ben kaldırdım veeee o saatten veri 5 10 dk lık kestirmeler dışında h uyumadı gece iyice doyurmuşsam bi daha kaldırmicam

Ben kaldrmasamda 2 gibi kalkardı ztn ben dedim yatmadan emsin hem o kdr uzun aç kalmasın ama bütün denge şaştı normalde kendi uyandığında yatıyodu en azından 2 3 saat oda gitti yani acıkınca uyanıyo ztn ya her günde 7 saat yatmıyo yani çok arada oluyo o kadar kesintisiz
Aynısını düşündüm bu sabah gece 1 de tekrar uyudu sabah 5 te ben kaldırdım veeee o saatten veri 5 10 dk lık kestirmeler dışında h uyumadı gece iyice doyurmuşsam bi daha kaldırmicam

Nasil bebis atesi dustu mu? Insallah atlatmistir 2 hafta sonra Maya da 2 aylik olacak ve asi korkusu bende simdiden basladi

Canım kilosu iyise yapma, ben bir kere uyandırdım bebeğimi çok huzursuz oldu annem mahvetti beni. Uyuyan bebek uyandırılirmi diye bosver uyusun

Şuan nasıl geçti mi ateş

İyi oldu mu minnoş

Canımm nasıl oldu bebiş ?

Nasil bebis atesi dustu mu? Insallah atlatmistir 2 hafta sonra Maya da 2 aylik olacak ve asi korkusu bende simdiden basladi
Kızlar çok teşekkür ederiz sorduğunuz için. Geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Bugün biraz yoğun bir gündü ancak girebildim foruma.. Sabah 7de tekrar 1 çay kaşığı verdik ama yarısı dışarı gitmiştir. Sonra takip ettim düştü ateş şükür.. ilaç kadar ince giydirmekte işe yarıyor valla. İyi bugün o iyi olunca biz de iyiyiz. Annneannesine gidiyoruz şimdi bakalım 2 hafta bana bayram

Ben askılı çıtçıtlıyla yatırmıştım.altındada patiksiz pijama altı vardı ateşi 37,5 u geçmedi vermedim şurup.biraz dirensin vücudu diye bekledim yükselse verecektim.
Bana da 37 5 u geçmezse verme dirensin dediler. 37.7 görünce soymama rağmen düşmeyince verdim sonra 37.9a çıktı hemen düşmedi yani iyi ki vermişim dedim yoksa 38i geçerdi. Çok şükür atlattık bu aşıyı da

Aklım sizdeydi çok sevindim gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…