- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Doktor yarım ölçek ver demişti diğer yarısını da dışarı döktü bizim ki de zaten 2 kez verdim artık aldığı işe yaramıştı sorgulamadan devam ettimŞurup veriyoruz ya kızlar bebek bunu tükürüyor :s ne kadarı dışarı gitti nbilmiyoruz da. Yakaladığımı geri teptim ama
Şuan nasıl geçti mi ateşAynen öyle yaptım canım arada açtım ateş arttıkça
İyi oldu mu minnoşŞurup veriyoruz ya kızlar bebek bunu tükürüyor :s ne kadarı dışarı gitti nbilmiyoruz da. Yakaladığımı geri teptim ama
Her doktor farklı görüşte canım.benimki bir şey demedi yine de sağolTek burnu tıkayıp burun temizlemek yetişkinlerde bile sağlıklı değil canım
Ben kendime yapardım doktor çok kızdı işitme sorunu bile olabiliyor kulak zarına zarar veriyormuş
Bakayım buna sağolasınorta kulak iltihabini buyuk kizim 5 aylikken yasadik. Emin ol kendilerini cok belli ediyorlar, kulaklarini koparir gibi cirpiniyor cocukcagizlar
Ben daha once kullandim da su an elimde premium goon yok, memnun kalmistim.
Otribebe icin Uc onerisi >> alvita
elektrik supurgesi olayini ben baska forumda mi okudum acaba, okudum bi yerde de nerde acaba ahshhshs.
tisikkirlir. Ara ara kendimi hakli oldugum konusunda avutuyorum zaten.
bebeler geceyi gunduzu ayirt etmeyi bilmeliler, gunduz bol ısıkta uyutmaya alistir. Uyurken sicaklamayi sevmezler, oyle kalorifer / soba dibine yatırma. Evin cok gunes aliyorsa gunesin sicaklatacagi yerde yatirma yeter.
Sikayetleri ben de okudum. Hatta ecologic mi acaba diye dusundum cunku icinde tohumlar var, surdurulebilir olmasi icin.
Ama natural olanda imiş, aklima da acikcasi sey geldi, sleepy diger bezlere kiyasla cok uygun fiyatli, o sebeple bir kara propaganda mi diye dusunmedim degil.
Hicbir markayi savunmam, bebeme zarar veriyorsa en kotu dusmanlari olurum ama 2 senedir bir sekilde sleepy kullaniyoruz, daha hic yirtik beze dahi denk gelmedim ki Prima'yi her pakette en az bir tane yirtik bez ciktigi icin birakmistim. Ben biraktigimda tanesi 7 ila 22 tl arasinda degildi, maks 3 tl idi.
Toplu alımda baya ucuzmuş sağol canımDusunceBulutu az once baby right diye bir marka aldım 120 adet tyden.
Kizlaaaar bebeğim ilk kez gece 6 saat uyudu maşallah
Eşime pilates topunu sisirttim vee yatmadan önce iyice yoğurdum üzerine koyup ziplattim döndürdüm ileri geri yaptim iyice yordum 45 dakika, 23.00 da uyudu 05.00 de uyandı çok şükür
Aynısını düşündüm bu sabah gece 1 de tekrar uyudu sabah 5 te ben kaldırdım veeee o saatten veri 5 10 dk lık kestirmeler dışında h uyumadıDün bende 8 de yatırdım gece 12 gibi hala yatıyo kaldırdım emzirdim bütün düzeni kaçtı sürekli uyandı saat başı dalmadı bidaha ellemicem ya
Aynısını düşündüm bu sabah gece 1 de tekrar uyudu sabah 5 te ben kaldırdım veeee o saatten veri 5 10 dk lık kestirmeler dışında h uyumadıgece iyice doyurmuşsam bi daha kaldırmicam
Canımm nasıl oldu bebiş ?Şurup veriyoruz ya kızlar bebek bunu tükürüyor :s ne kadarı dışarı gitti nbilmiyoruz da. Yakaladığımı geri teptim ama
Nasil bebis atesi dustu mu? Insallah atlatmistirBraun'un kulaktan ölçen modeli var canım. Ev 25 derece. Ben yinede ince müslin örttüm bacaklarına arada açtım artınca filan.. şimdi yine calpol verdik. 8 saat olmuş ötekini vereli. İnşallah bir daha artmaz amin..
Canım kilosu iyise yapma, ben bir kere uyandırdım bebeğimi çok huzursuz oldu annem mahvetti beni. Uyuyan bebek uyandırılirmi diye bosver uyusunDün bende 8 de yatırdım gece 12 gibi hala yatıyo kaldırdım emzirdim bütün düzeni kaçtı sürekli uyandı saat başı dalmadı bidaha ellemicem ya
Canım kilosu iyise yapma, ben bir kere uyandırdım bebeğimi çok huzursuz oldu annem mahvetti beni. Uyuyan bebek uyandırılirmi diye bosver uyusun
Kuzum bebiş nasıl olduBraun'un kulaktan ölçen modeli var canım. Ev 25 derece. Ben yinede ince müslin örttüm bacaklarına arada açtım artınca filan.. şimdi yine calpol verdik. 8 saat olmuş ötekini vereli. İnşallah bir daha artmaz amin..
Kızlar asi sabah olduk. Kızım çok çok kötü çığlık ata ata ağlıyor bir saattir. Calpol 2.5 ml verdim. Ateşi yok ama verdim. Yani dayanılır gibi değil o ağlaması. Canı acıyor sanırım. Ateşi olmadan bu durumlarda vermek yanlış mı
Şuan nasıl geçti mi ateş
İyi oldu mu minnoş
Canımm nasıl oldu bebiş ?
Kızlar çok teşekkür ederiz sorduğunuz için. Geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Bugün biraz yoğun bir gündü ancak girebildim foruma.. Sabah 7de tekrar 1 çay kaşığı verdik ama yarısı dışarı gitmiştir. Sonra takip ettim düştü ateş şükür.. ilaç kadar ince giydirmekte işe yarıyor valla. İyi bugün o iyi olunca biz de iyiyiz. Annneannesine gidiyoruz şimdi bakalım 2 hafta bana bayramNasil bebis atesi dustu mu? Insallah atlatmistir2 hafta sonra Maya da 2 aylik olacak ve asi korkusu bende simdiden basladi
Bana da 37 5 u geçmezse verme dirensin dediler. 37.7 görünce soymama rağmen düşmeyince verdim sonra 37.9a çıktı hemen düşmedi yani iyi ki vermişim dedim yoksa 38i geçerdi. Çok şükür atlattık bu aşıyı daBen askılı çıtçıtlıyla yatırmıştım.altındada patiksiz pijama altı vardı ateşi 37,5 u geçmedi vermedim şurup.biraz dirensin vücudu diye bekledim yükselse verecektim.
Aklım sizdeydi çok sevindim gözünüz aydınKızlar çok teşekkür ederiz sorduğunuz için. Geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Bugün biraz yoğun bir gündü ancak girebildim foruma.. Sabah 7de tekrar 1 çay kaşığı verdik ama yarısı dışarı gitmiştir. Sonra takip ettim düştü ateş şükür.. ilaç kadar ince giydirmekte işe yarıyor valla. İyi bugün o iyi olunca biz de iyiyiz. Annneannesine gidiyoruz şimdi bakalım 2 hafta bana bayram
Canım çok güzel görünüyor, soğuyan ne onu anlamadımKızlar bundan alabilirsiniz . Üstündeydi yarım saat soğuyunca içindeki su emzirme yastığına aldım uzanmaya çalıştı yine de . Sonradan resim çekmek aklıma geldi.
ılık su koydum içine ve hava üflüyorsunuz içinde balıklar falan var dokundukça hareket ediyorlarCanım çok güzel görünüyor, soğuyan ne onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?