Canım bir şeyi merak ediyorum. Çocuğunun uyku saatleri genel olarak nasıl? Mesela akşam en son kaçta gündüz uykusu bitiyor? Bizimki kendi kendine 19.30 - 20.30 arası uyuyor bir daha uyanmıyor. Ben istesem de istemesem de gece uykusuna geçiyor. Sonra gece 00.30 da emmek için uyanıyor.Kizlaaaar bebeğim ilk kez gece 6 saat uyudu maşallah
Eşime pilates topunu sisirttim vee yatmadan önce iyice yoğurdum üzerine koyup ziplattim döndürdüm ileri geri yaptim iyice yordum 45 dakika, 23.00 da uyudu 05.00 de uyandı çok şükür
Ahhh yerim onu fıstık maşallahKızlar bundan alabilirsiniz . Üstündeydi yarım saat soğuyunca içindeki su emzirme yastığına aldım uzanmaya çalıştı yine de . Sonradan resim çekmek aklıma geldi.
Güle güle kullansın sever inşallah yarın 3 aylık olucaz biz de . Ama prematüre doğdu benim kızım 36 da . Öyle olunca başka hesaplanıyormuş galiba ayı ama bilmiyorumAhhh yerim onu fıstık maşallahbizim bebeler bi tık daha küçük ama ben de sipariş verdim bakalım napçak
Güle güle kullansın sever inşallah yarın 3 aylık olucaz biz de . Ama prematüre doğdu benim kızım 36 da . Öyle olunca başka hesaplanıyormuş galiba ayı ama bilmiyorum
Ama iki aylık gibi değil nazeninin durumu üç aya uygun çok şükürGelişimsel ilerlemeleri normal zamanda doğsa ne zaman olcaksa o zaman gelişir deniyo prematüre doğunca normal doğuş zamanına geldiği duruma göre hesaplayın deniyo ama her çocukta farklı ya
Canım bizim gündüz uykusu düzenimiz hiç yok, bazen oluyor gündüz toplasan 1 saat uyuyor, bazen oluyor 3 saat kesintisiz uyuyor. Ben bir düzen oturtmak için 5. Ayı bekliyorum şuan patron oCanım bir şeyi merak ediyorum. Çocuğunun uyku saatleri genel olarak nasıl? Mesela akşam en son kaçta gündüz uykusu bitiyor? Bizimki kendi kendine 19.30 - 20.30 arası uyuyor bir daha uyanmıyor. Ben istesem de istemesem de gece uykusuna geçiyor. Sonra gece 00.30 da emmek için uyanıyor.
Sabah kaça kadar uyuyor merak ettim, maşallah 1 yaşındaki bebeğin uyku düzeni gibi o zaman. Ben şuan bir düzen oturtmaya çalışsam ah basedememCanım bir şeyi merak ediyorum. Çocuğunun uyku saatleri genel olarak nasıl? Mesela akşam en son kaçta gündüz uykusu bitiyor? Bizimki kendi kendine 19.30 - 20.30 arası uyuyor bir daha uyanmıyor. Ben istesem de istemesem de gece uykusuna geçiyor. Sonra gece 00.30 da emmek için uyanıyor.
Çok teşekkür ederim bir Dr gittik krem verdi sürdüm tam geçmedi ama çok iyi teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun. son durum ne bilmiyorum ama tr den ilaç lazımsa, eşim haftaya kıbrısa gelecek. Gelirken getirsin size.
Bu domates alerjisini nasıl anladın canim bizimde kronik bir pişik var asla geçmiyor ne kullandiysam geçer gibi oldu tekrarlıyor bez degistirdim ıslak mendil kullanmıyorum kuruluyorum bi guzel her seferinde pişik kremi sürüyorum bana mısın demiyor sanirim benim yediğim biseyden artık öyle düşünüyorum ama neyden olduğunu hala cozemedimHer doktor farklı görüşte canım.benimki bir şey demedi yine de sağol
Bakayım buna sağolasınsleepy natural ben de 1yıldan fazla kullandım bir sıkıntı çıkmadı.son zamanlarda pişiği hiç geçmediği için baby turco denemek için aldım sevdim.tabi bizim pişik domates alerjisindenmiş hala ara ara oluyor
Toplu alımda baya ucuzmuş sağol canım
Peki o saçlar ❤❤❤Kızlar bundan alabilirsiniz . Üstündeydi yarım saat soğuyunca içindeki su emzirme yastığına aldım uzanmaya çalıştı yine de . Sonradan resim çekmek aklıma geldi.
Peki o saçlar ❤❤❤
Bende var canım ams kullanmadım daha hiç. Ilık su mu koyacakmışız. 2 hafta annemdeyim dönünce denerim artıkılık su koydum içine ve hava üflüyorsunuz içinde balıklar falan var dokundukça hareket ediyorlar
MelikeKızlar bundan alabilirsiniz . Üstündeydi yarım saat soğuyunca içindeki su emzirme yastığına aldım uzanmaya çalıştı yine de . Sonradan resim çekmek aklıma geldi.
Üzerinde yazıyor 40°’yi geçmeyecek sıcaklık oynuyor ya elleri değiyor üşür direkt çeşme suyu koyarsanızBende var canım ams kullanmadım daha hiç. Ilık su mu koyacakmışız. 2 hafta annemdeyim dönünce denerim artık
Çok şükür büyüyor teşekkür ederimMelikemasallah cok guzel büyümüş kizcen uzamış saçları ben bebise bakmaktan oyuncağa bakamadım
Kısa zamanda iyileşecek inşallahÇok teşekkür ederim bir Dr gittik krem verdi sürdüm tam geçmedi ama çok iyi teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun bize de eve bebek görmeye gelenlerden grip bulaştı, düşüncesiz insanlarKızlar çok teşekkür ederiz sorduğunuz için. Geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Bugün biraz yoğun bir gündü ancak girebildim foruma.. Sabah 7de tekrar 1 çay kaşığı verdik ama yarısı dışarı gitmiştir. Sonra takip ettim düştü ateş şükür.. ilaç kadar ince giydirmekte işe yarıyor valla. İyi bugün o iyi olunca biz de iyiyiz. Annneannesine gidiyoruz şimdi bakalım 2 hafta bana bayram
Gecmis olsun bize de düğünden kızıma kızımdan hepimize grip bulasmisti ben parol kullanmistim sadece onun dışında emziriyorsan ilaç verilmiyorÇok geçmiş olsun bize de eve bebek görmeye gelenlerden grip bulaştı, düşüncesiz insanlarküçücük bebek öksürüğünden uyuyamıyor sürekli burun temizliyoruz inş ateşe çevirmez. Bana da bulaştı, ilaç kullanma konusunda tereddütteyim ama kullanmasak da geçmeyecek yayılacak gibi
Bebeği gece uzun uyuyanlar, bebekleriniz gazlı değil heralde maşallahBizimki kıvranmaktan uyuyamıyor bazen. Gündüz hele hiç uyumuyor 2 gündür, 8. atak haftasına denk geldik ondan olabilir mi bilemedim
Anladım canım. Günü gününü tutmuyor zaten bebişlerinCanım bizim gündüz uykusu düzenimiz hiç yok, bazen oluyor gündüz toplasan 1 saat uyuyor, bazen oluyor 3 saat kesintisiz uyuyor. Ben bir düzen oturtmak için 5. Ayı bekliyorum şuan patron oSadece bazı yöntemler ile gece uykusunu arttırmak hedefim şuan, gündüz bir sekilde baş ediyorum
Ek gıdadan önce bulmak daha zor alerji doktoruna gidin isterseniz. Ya da mantara çevirdiyse o da zor geçiyor. Kortizonlu krem kullanması gerekiyor.Bu domates alerjisini nasıl anladın canim bizimde kronik bir pişik var asla geçmiyor ne kullandiysam geçer gibi oldu tekrarlıyor bez degistirdim ıslak mendil kullanmıyorum kuruluyorum bi guzel her seferinde pişik kremi sürüyorum bana mısın demiyor sanirim benim yediğim biseyden artık öyle düşünüyorum ama neyden olduğunu hala cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?