2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bir şeyi merak ediyorum. Çocuğunun uyku saatleri genel olarak nasıl? Mesela akşam en son kaçta gündüz uykusu bitiyor? Bizimki kendi kendine 19.30 - 20.30 arası uyuyor bir daha uyanmıyor. Ben istesem de istemesem de gece uykusuna geçiyor. Sonra gece 00.30 da emmek için uyanıyor.

Ahhh yerim onu fıstık maşallah bizim bebeler bi tık daha küçük ama ben de sipariş verdim bakalım napçak
Güle güle kullansın sever inşallah yarın 3 aylık olucaz biz de . Ama prematüre doğdu benim kızım 36 da . Öyle olunca başka hesaplanıyormuş galiba ayı ama bilmiyorum

Gelişimsel ilerlemeleri normal zamanda doğsa ne zaman olcaksa o zaman gelişir deniyo prematüre doğunca normal doğuş zamanına geldiği duruma göre hesaplayın deniyo ama her çocukta farklı ya
Güle güle kullansın sever inşallah yarın 3 aylık olucaz biz de . Ama prematüre doğdu benim kızım 36 da . Öyle olunca başka hesaplanıyormuş galiba ayı ama bilmiyorum

Gelişimsel ilerlemeleri normal zamanda doğsa ne zaman olcaksa o zaman gelişir deniyo prematüre doğunca normal doğuş zamanına geldiği duruma göre hesaplayın deniyo ama her çocukta farklı ya
Ama iki aylık gibi değil nazeninin durumu üç aya uygun çok şükür

Canım bizim gündüz uykusu düzenimiz hiç yok, bazen oluyor gündüz toplasan 1 saat uyuyor, bazen oluyor 3 saat kesintisiz uyuyor. Ben bir düzen oturtmak için 5. Ayı bekliyorum şuan patron o Sadece bazı yöntemler ile gece uykusunu arttırmak hedefim şuan, gündüz bir sekilde baş ediyorum

Sabah kaça kadar uyuyor merak ettim, maşallah 1 yaşındaki bebeğin uyku düzeni gibi o zaman. Ben şuan bir düzen oturtmaya çalışsam ah basedemem

Bu domates alerjisini nasıl anladın canim bizimde kronik bir pişik var asla geçmiyor ne kullandiysam geçer gibi oldu tekrarlıyor bez degistirdim ıslak mendil kullanmıyorum kuruluyorum bi guzel her seferinde pişik kremi sürüyorum bana mısın demiyor sanirim benim yediğim biseyden artık öyle düşünüyorum ama neyden olduğunu hala cozemedim

Çok geçmiş olsun bize de eve bebek görmeye gelenlerden grip bulaştı, düşüncesiz insanlar küçücük bebek öksürüğünden uyuyamıyor sürekli burun temizliyoruz inş ateşe çevirmez. Bana da bulaştı, ilaç kullanma konusunda tereddütteyim ama kullanmasak da geçmeyecek yayılacak gibi

Bebeği gece uzun uyuyanlar, bebekleriniz gazlı değil heralde maşallah Bizimki kıvranmaktan uyuyamıyor bazen. Gündüz hele hiç uyumuyor 2 gündür, 8. atak haftasına denk geldik ondan olabilir mi bilemedim

Gecmis olsun bize de düğünden kızıma kızımdan hepimize grip bulasmisti ben parol kullanmistim sadece onun dışında emziriyorsan ilaç verilmiyor
Bebek için ise dr bana en iyi ilaç gripte anne sütü demisti 2 gunde duzeldi bol bol emzirerek

Anladım canım. Günü gününü tutmuyor zaten bebişlerin

Ek gıdadan önce bulmak daha zor alerji doktoruna gidin isterseniz. Ya da mantara çevirdiyse o da zor geçiyor. Kortizonlu krem kullanması gerekiyor.

bizim Ek gıdalara geçmeden önce mukuslu kan vardı. süt alerjimiz çıktı. pişiği hiç geçmezdi sizinki gibi kremler fayda etmiyordu geçip 1 gün sonra yine oluyordu.
diyetle azalmıştı ama yine de oluyordu.8.ayda doktor diyeti bıraktırdı tam iyileşti diye sevindim ama birkaç ay sonra pişiği yine geçmez oldu. yaşına kadar anlayamadım.alerji doktoru başka ilçede gidemedim.
baktım ki domates yiyor ertesi günü oluyor.asitli bir şey sonuçta.vermemeye başladım geçti.asitli şeyler sütten geçip pişik yapar mı bilmiyorum. mandalina portakal domates limon gibi şeyleri yemeyin bir süre isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…