- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Ben de grip olmuşltum günde 1 parol ve sambucol c vit vermişti doktor. Evi bol bol havalandır bebeği emzir bu kadar. sadece bebeği hep maskeyle aldım emzirmeye eşim evdeyken o kucağında tuttu genelde.Çok geçmiş olsun bize de eve bebek görmeye gelenlerden grip bulaştı, düşüncesiz insanlarküçücük bebek öksürüğünden uyuyamıyor sürekli burun temizliyoruz inş ateşe çevirmez. Bana da bulaştı, ilaç kullanma konusunda tereddütteyim ama kullanmasak da geçmeyecek yayılacak gibi
Bebeği gece uzun uyuyanlar, bebekleriniz gazlı değil heralde maşallahBizimki kıvranmaktan uyuyamıyor bazen. Gündüz hele hiç uyumuyor 2 gündür, 8. atak haftasına denk geldik ondan olabilir mi bilemedim
Ben nebülizatör kullanıyorum canım içine sadece serum fizyolojik koyuyorum. Nefesini rahatlatıyor, doktorumuzada sordum sadece serum fizyolojikle kullanabilirsin başka birşey ekleme içine dediıuKızlar bebemin hırıltısı var , sabah emzirme sonrası gazını alayım derken hafif kustu ve sırada minik bi balgam çıkardı, burun temizliği yanında öneriniz var mı bir de bol sıvı alması
Sabah 4.30 gibi vücudu uyanmaya başlıyor kıpırdanmalar artıyor.6.30-7.30 arası tamamen uyanıyor. Canım işine karışmak gibi olmasın ama ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum. Gündüz uykuya zorlamamak gibi annem gele gide biraz düzene soktu halimizi. Dediğim gibi asla işine karışmak istemem ama belki bir faydası olur. Biz biraz faydasını gördük. Annem geldiği zaman kundaklayıp eşarpla gözünü kapatıyordu. Burnu asla kapanmıyor tabiki uyuyana kadar yapıyorduk. Ben kıyamıyordum kıpırdanmasına sonra baktım çocuk çabucak uyuyor. Ben kucağıma uyuma pozisyonunda aldığımda kolumun altına sinip kendi gözünü kapatmaya çalışıyordu zaten öyle olunca ben de bunu uygulamaya başladım. Faydası oluyor. Ağlatmadan uyuyacağı yöntemi bulana kadar deniyorum. Yanına yatıp pış pış yapıyorum bir haftadır güzel uyuyor. Koyma derdi olmayınca biraz daha uzun uyuyor.Sabah kaça kadar uyuyor merak ettim, maşallah 1 yaşındaki bebeğin uyku düzeni gibi o zaman. Ben şuan bir düzen oturtmaya çalışsam ah basedemem
Canım neden yanlış anlayayim burda birbirimize yardımcı oluyoruz her konuda, keske en baştan kundak yapsaydım diye çok dedim. Çünkü şuan asla sevmiyor sarıp sarmalamami. El kol bacak serbest olcak hatta dün yazmistim beşiğin üstünde bırakıyorum yarim saat içinde en alta kaya kata gidiyor serbest olcak benimkiSabah 4.30 gibi vücudu uyanmaya başlıyor kıpırdanmalar artıyor.6.30-7.30 arası tamamen uyanıyor. Canım işine karışmak gibi olmasın ama ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum. Gündüz uykuya zorlamamak gibi annem gele gide biraz düzene soktu halimizi. Dediğim gibi asla işine karışmak istemem ama belki bir faydası olur. Biz biraz faydasını gördük. Annem geldiği zaman kundaklayıp eşarpla gözünü kapatıyordu. Burnu asla kapanmıyor tabiki uyuyana kadar yapıyorduk. Ben kıyamıyordum kıpırdanmasına sonra baktım çocuk çabucak uyuyor. Ben kucağıma uyuma pozisyonunda aldığımda kolumun altına sinip kendi gözünü kapatmaya çalışıyordu zaten öyle olunca ben de bunu uygulamaya başladım. Faydası oluyor. Ağlatmadan uyuyacağı yöntemi bulana kadar deniyorum. Yanına yatıp pış pış yapıyorum bir haftadır güzel uyuyor. Koyma derdi olmayınca biraz daha uzun uyuyor.
Bir şey görürsen yazKızlar bugün 11.11 indirimlerini kaçırmayın
Bizim kızın bir kulağı sanki üst kısmından kepçeleşmeye başlıyor. Babasının da bir kulağı öylebunun için ne yapabilirim sizce daha yolun başındayken. Çok dikkatli bakmazsan belli değil ama ilerlemesinden korkuyorum
Kundak en büyük yardımcıymış ya sürekli kendini uyandırıyor yoksa benimki. Tabi sürekli kesintisiz uyku değil. Uyanıyor emiyor uyuyor ama beni çok yormuyor çoğu zaman allahtan. Gaz sorununuz biterse çocukts siz de rahat edersiniz.Canım neden yanlış anlayayim burda birbirimize yardımcı oluyoruz her konuda, keske en baştan kundak yapsaydım diye çok dedim. Çünkü şuan asla sevmiyor sarıp sarmalamami. El kol bacak serbest olcak hatta dün yazmistim beşiğin üstünde bırakıyorum yarim saat içinde en alta kaya kata gidiyor serbest olcak benimki
Bir de hala tam bitmeyen gaz sorunumuz var, gece gözler kapalı ikiniyor uykusu var ama gazdan uyanıyor. İnşallah bizim de böyle 8 saat 9 saat mis gibi uyuyacağı zamanlar gelir. Sizin yöntem çok iyimis bu arada canım
Oy maşallah kuzumaKızlar bundan alabilirsiniz . Üstündeydi yarım saat soğuyunca içindeki su emzirme yastığına aldım uzanmaya çalıştı yine de . Sonradan resim çekmek aklıma geldi.
Limon mandalina portakal gaz olmasin diye yemiyorum tek yediğim domatesti bir onu kesip bakayim olmadi süt ve süt ürünlerini kesip denerim cok tesekkurlerEk gıdadan önce bulmak daha zor alerji doktoruna gidin isterseniz. Ya da mantara çevirdiyse o da zor geçiyor. Kortizonlu krem kullanması gerekiyor.
bizim Ek gıdalara geçmeden önce mukuslu kan vardı. süt alerjimiz çıktı. pişiği hiç geçmezdi sizinki gibi kremler fayda etmiyordu geçip 1 gün sonra yine oluyordu.
diyetle azalmıştı ama yine de oluyordu.8.ayda doktor diyeti bıraktırdı tam iyileşti diye sevindim ama birkaç ay sonra pişiği yine geçmez oldu. yaşına kadar anlayamadım.alerji doktoru başka ilçede gidemedim.
baktım ki domates yiyor ertesi günü oluyor.asitli bir şey sonuçta.vermemeye başladım geçti.asitli şeyler sütten geçip pişik yapar mı bilmiyorum. mandalina portakal domates limon gibi şeyleri yemeyin bir süre isterseniz
Elfobaby Oyun Matı Bebek Su Oyun Matı Fiyatı, Yorumları - TrendyolOy maşallah kuzumalink atabilir misin
Link koymamış canım ama daha dikkatli inceleyeyim birazdan. Teşekkür ederimLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bak bu hesaptaki bebeğin de öyleydi bir bant taktırdılar daha dn. İncele istersen.. benimde kepçe. Bebişte olcak diye korkuyorum
Zaten bir bebeğim daha olursa inşallah ilk günden kundak yapicam ve emzik vericem, işte her şey tecrübe. Eşimi dinledim ne kundak yaptım ne emzik verdim sonra alistir alıştıra bilirsenKundak en büyük yardımcıymış ya sürekli kendini uyandırıyor yoksa benimki. Tabi sürekli kesintisiz uyku değil. Uyanıyor emiyor uyuyor ama beni çok yormuyor çoğu zaman allahtan. Gaz sorununuz biterse çocukts siz de rahat edersiniz.
Ben de tam aksi, gerçekten dolu dolu emmesine rağmen bir saat sonra verirsem yine alıyorKızlar gün içinde bebekleriniz kaç saatte bir emiyor benimki iki saatte bir memeyi reddediyor illa üç veya dört saat geçiçek son emzirmeden sonra
Canım masaj yap ve bekle. Bir de zıplat yüzüstü yatır hareketlenmesini sağla faydası olur. 1 haftaya kadar fitil onermiyorlar.Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor noraml mı. Günde sadece 100 ml mama aliyo. Geri kalan anne sütü. Önerileriniz neler?
Bide bebeklere su veriyomusunz
Canım link yok dr a götürmüştü ben takip ediyorumLink koymamış canım ama daha dikkatli inceleyeyim birazdan. Teşekkür ederimsizin saçlar kapatıyordur ama şimdiye belli olurdu herhalde canım bizim biraz var. İlerlemezse sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?