- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Ayy yok yaa ben baktım biraz kayda değer bişey göremedimBir şey görürsen yaz
Ben ameliyat oldum valla hiç güzel duyhu değil çocukken öok dalga geçtiler.. link koydum da olmamış. asiyegokhanguler adı.Link koymamış canım ama daha dikkatli inceleyeyim birazdan. Teşekkür ederimsizin saçlar kapatıyordur ama şimdiye belli olurdu herhalde canım bizim biraz var. İlerlemezse sıkıntı yok
Ben de limit kalmadı nerdeyse zatenAyy yok yaa ben baktım biraz kayda değer bişey göremedim
Ay anlamamışım doktor dediğini canım tamam sorayım önlemimi alayımCanım link yok dr a götürmüştü ben takip ediyorumbantlamışlardı kulaklarını şimdi ikisi de tamamen kapalı kulaklarının, sende bi dr una sor istersen
Evet insan rahat edemez ben de burun ameliyatı olmuştumBen ameliyat oldum valla hiç güzel duyhu değil çocukken öok dalga geçtiler.. link koydum da olmamış. asiyegokhanguler adı.
Ben yeni yeni vermeye başladım izmirdeyim buralar sıcak oluyor. Günde 3 4 çay kaşığı kaynamış soğutulmuş veriyorum. 3 gün yapamadıysa kabızdır.altını silerken yaptığı kısmı hafif bastırarak silin.kulak temizleme çubuğunu zeytinyağ damlatarak orasına hafif bastıranlarda var ama doktora danışarak yapın tabiki sürekli yapılması önerilmiyor sanırımKızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor noraml mı. Günde sadece 100 ml mama aliyo. Geri kalan anne sütü. Önerileriniz neler?
Bide bebeklere su veriyomusunz
Emzik vermeye ben çok gönüllü değildim ama annem rahat edersin tek başınasın verelim dedi. Gerçekten bazen çok iyi oluyor ama 4. Aya bıraktımayı düşünüyorum.o aylarda kendini sakinleştirmeyi öğreniyormuş zaten emziği de öyle çok istemiyor. Bıraktıracağım ben de rahat etmiyor içimZaten bir bebeğim daha olursa inşallah ilk günden kundak yapicam ve emzik vericem, işte her şey tecrübe. Eşimi dinledim ne kundak yaptım ne emzik verdim sonra alistir alıştıra bilirsen
Bir süredir benimki de öyle canım. Böyle memede durayım rahat rahat uyuyayım oturayım yapmıyor. Emiyor işi bitince kendini geri atıyor acıkmadan da gelmiyor. Vermeye çalışınca ağlıyor zorlamıyorum artıkKızlar gün içinde bebekleriniz kaç saatte bir emiyor benimki iki saatte bir memeyi reddediyor illa üç veya dört saat geçiçek son emzirmeden sonra
Aynen vermeye çalışınca ağlıyor bende vazgeçtim artıkEmzik vermeye ben çok gönüllü değildim ama annem rahat edersin tek başınasın verelim dedi. Gerçekten bazen çok iyi oluyor ama 4. Aya bıraktımayı düşünüyorum.o aylarda kendini sakinleştirmeyi öğreniyormuş zaten emziği de öyle çok istemiyor. Bıraktıracağım ben de rahat etmiyor içim
Bir süredir benimki de öyle canım. Böyle memede durayım rahat rahat uyuyayım oturayım yapmıyor. Emiyor işi bitince kendini geri atıyor acıkmadan da gelmiyor. Vermeye çalışınca ağlıyor zorlamıyorum artık
Kızlar ben bugün Parla yı kontrole götürdüm. Çok gazı var ve kakasını yaparken zorlanıyor dedim. popoda çatlak olup olmadığına bakmak için kulak çuğubuna krem sürüp deliğinden çok az ittirdi. Bizimki bir kaka yaptı, bir gaz çıkardı şaşırdık kaldık. Üzerini giydirdik doktor ile konuşmaya devam ederken sürekli kaka yaptı ard arda.Ben yeni yeni vermeye başladım izmirdeyim buralar sıcak oluyor. Günde 3 4 çay kaşığı kaynamış soğutulmuş veriyorum. 3 gün yapamadıysa kabızdır.altını silerken yaptığı kısmı hafif bastırarak silin.kulak temizleme çubuğunu zeytinyağ damlatarak orasına hafif bastıranlarda var ama doktora danışarak yapın tabiki sürekli yapılması önerilmiyor sanırım
Ya bu kız gündüz anne kucağı hariç uyumuyor ya yatırdığım an uyanıyor.. sonra huysuz bir yarım saat daha uyutmaya çalış sonrs yine yarım saat uyu uyan böyle olunca uykuyu alamıyor hep huzursuz
Hepsi büyüdükçe huy değiştiriyor benimkide az emip meme istemiyor hanfendi gündüz uykusuda tavşanYa bu kız gündüz anne kucağı hariç uyumuyor ya yatırdığım an uyanıyor.. sonra huysuz bir yarım saat daha uyutmaya çalış sonrs yine yarım saat uyu uyan böyle olunca uykuyu alamıyor hep huzursuz
Canım bizimde öyleydi dün artık annem olaya ayakta sallayarak el attı valla mışıl mışıl uyudu kucağımızda da sallıyoruz sonuçta dedim ve pes ettim annem de diyor ki ben seni okula gidene kadar salladım, aptal mı oldun ahahahahYa bu kız gündüz anne kucağı hariç uyumuyor ya yatırdığım an uyanıyor.. sonra huysuz bir yarım saat daha uyutmaya çalış sonrs yine yarım saat uyu uyan böyle olunca uykuyu alamıyor hep huzursuz
Kıyafet aldım ben ek gıda işini geçen hafta bitirmiştimBir şey görürsen yaz
Be kızlar uyudukça uyuyor bence gündüz az uyuyunca gece de huzursuz uyuyor sanki bana öyle geliyor gerçi bunu doktorda söylemişti bana uyku uykunun mayasıdır diye boşuna dememişler
Ben kızıma 6. günden beri emzik veriyorum çünkü beni habire emmek istiyor emdiği sütün çoğunuda su gibi çıkarıyordu döne döne kıyafet değiştiriyordumBebeğim 2 aylık 1 ayı küvözde geçmişti. Emzik verme taraftarı değildim doysa da çok aranıyordu uyumuyordu evde 2 kere emzik verme girişimim oldu hep pişman oldum emziği veriyorum emiyor ama 10 saniyede düşürüyor ağlıyor ve istiyor tam 1 saat bu şekilde uğraştım sonra vermemeye karar verdim bir şekilde oyaladım unutturana kadar yoksa istiyor ama tutamıyor beni sürekli emmesine razı geldim resmen emzik konusu işkence gibiydi.
Sadece bir kez de doktorda göz muayenesinde çok işe yaradı oyaladı ne yapsam bilemiyorum
Gündüz ortalama 1.5-2 saatte 1 emiyor ama bazen daha erken veya geç istediğide oluyorKızlar gün içinde bebekleriniz kaç saatte bir emiyor benimki iki saatte bir memeyi reddediyor illa üç veya dört saat geçiçek son emzirmeden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?