2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şanslısınnn
Benim kızımda koluma yüzünü sindirip kucakta uykuya geçiyor ama kundağın içine asla kollarını koydurmuyor

Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor noraml mı. Günde sadece 100 ml mama aliyo. Geri kalan anne sütü. Önerileriniz neler?

Bide bebeklere su veriyomusunz
Ben vermiyorum anne sütünün büyük bir kısmı zaten su diye okumuştum ve bildigim kadarıyla ek godaya gecince su verilmeye baslanıyor
Ya bu kız gündüz anne kucağı hariç uyumuyor ya yatırdığım an uyanıyor.. sonra huysuz bir yarım saat daha uyutmaya çalış sonrs yine yarım saat uyu uyan böyle olunca uykuyu alamıyor hep huzursuz
Bence yer değişikliğini algıladı, annene gidecektin diye hatırlıyorum, oraya alışınca duzelir bence
Emziği zamanla tutabilir hale gelecek. Bi de alıştırmalar var agzındayken yavasca cekiyosun o daha sıkı tutmaya baslıyo oyle oyle alısıyo

Hepsi büyüdükçe huy değiştiriyor benimkide az emip meme istemiyor hanfendi gündüz uykusuda tavşan uykusu
Benimki de öyle kuzu 2 haftadır nerdeyse qz emiyor 5 dakka emiyorsa iyi diyorum düşün yani.. memeyi de istemiyor dediğin gibi ayakta emziriyorum öyle durumda doktor dedi kafası karışır emer pozisyon değiştir hep yaptığın gibi yapma emer dedi bugün 2 3 kere ayakta emzirdim

Ahahha bugün sallama diye kızdım anneme önceden yazsaydın ya

Yok canım 10 günü geçti böyle zaten evdeyken pes edip üstümde çok uyuttum burda da bir çay içeyim annemle ye yatırdıkça geri kalktı wn son pes ettim 1.5 saat üstümde yattı sonra yemek yiyeceğiz diye yatağına yatırdım nasılsa kalkar dedim çok şükü1 saat oldu kalmadı

Oo hepimizin bebeler aynı durumdaymış. Demek ki bu ayda böyle güncelleme geldi :) doktora sordum çişi normalse huysuz değilse sorun yok

Ben de eşime bugün bu emziğe anneye rahatlık diyenleri anlamıyorum düşen emziği vermekten iş yapamıyorum dedim

Şaştık kaldık nasıl bi yol izlicez diye

Nebulizatör aldınız mı? Nexusta indirim var. Bazı doktorlar alın diyor bazıları gerek yok dedi
Ben aldım hatta ilk aldığım şeylerdendi arkadaşım al çok lazım oluyor hasta olunca demişti. Sanırım biraz daha büyüyünce kullanılacak.
Şanslısınnn
Benim kızımda koluma yüzünü sindirip kucakta uykuya geçiyor ama kundağın içine asla kollarını koydurmuyor
Annem tam bir uyutma profesörü o alıştırdı her şeye
Oo hepimizin bebeler aynı durumdaymış. Demek ki bu ayda böyle güncelleme geldi :) doktora sordum çişi normalse huysuz değilse sorun yok
Ben de biberonla mama veriyordum bir haftadır belki ondandır diyordum. NewMamaa senin bebişin kilo alımı iyiydi bence sorun yoktur. Canı istemiyordur

Arkadaşlar o gun ölçüm yerine göre derece farkı konuşuluyordu ah evde olsam da kitaptan sunları ceksem demiştim, bugun geldim ve atıyorum

İnstagramdaki güncelanne dr. Elif pınar çakır'ın kitabından bu görseller. Osman hoca temassız ateş ölçerleri beğenmiyor ve kulaktan ateş ölçmek en sağlıklısı diyor diye hatırlıyorum ama burada kulaktan ateş ölçmek için 6 ay ve sonrası en saglıklı demiş yine de hepsi aklımızda bulunsun

Eklentiler

• 20231111_204443.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 20231111_204337.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 47
Hastaneye de gidiyorsun alından ölçenleri baz alıyorlar bu dr ları da anlamak güç , ayrıca bilgiler için teşekkürler

Hastaneye de gidiyorsun alından ölçenleri baz alıyorlar bu dr ları da anlamak güç , ayrıca bilgiler için teşekkürler
Baktım olacak gibi değil kulaktan ve alından ölçen karışık bi şey aldım koltuk altı ateş ölçerine ek olarak tüm ateş ölçerlerimle 2. Ay aşılarını bekliyorum

Bugün ilk kez bebeme biberonla mama verdim, ne büyük konformuş ya hem anne için hem bebek için , ilk ayımızı düşünüyorum da 15 cc mamayı verene kadar 2 saat geçiyordu aşırı yıpranmıştım hep aç kalacak doymayacak diye düşünüyordum sonradan kaşık biberona geçtim ama onda da hep boğazına kaçıyor ve bir sürü hava yutuyordu, uzayan sarılıkta vardı meme ya da mama için oğlumu uyandırmak hadi uyandırdım diyelim beslemek işkenceydi resmen şimdi biberonu tekte tuttu umarım damak karmaşası yaşamaz

Aptal olacağından değil ama öyle alışırsa öyle gidiyor.kardeşimi 3 yaşa kadar ayakta salladım ayaklarım kopuyordu ilerde çocuğum olursa alıştırmıcam dedim.kızımda sallamadım ama şimdi 2. çocuk olunca arada ayağıma alıyorum mecbur.büyük kucağıma yatıyor.sonra kıskanıp ayağa yatıyor.ayaklarım kollarım pert

Valla bizimkini ayakta alistirmayacagim diye kucakta uyumaya alisti belim kopuyordu artık ellerimde bağlı yemek dahi yiyemiyordum simdi ayakta sallamaya gectim oh be ne rahat yemek yiyorum telefonda geziyorum bebem de mutlu ben de mutlu ne varsa eskilerde var arkadaşlar ben artık buna kanaat getirdim

Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor noraml mı. Günde sadece 100 ml mama aliyo. Geri kalan anne sütü. Önerileriniz neler?

Bide bebeklere su veriyomusunz
Bebeklere su verilmez canım, midesi küçücük, verdiğimiz su midesinde alan kaplar ve anne sütü/mama ile daha az miktarla doymaya başlar. Bu da kilo kaybı ve gelişim geriliğine sebep olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…