- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Saol canımElfobaby Oyun Matı Bebek Su Oyun Matı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ben aldığımda 120 falandı daha uyguna var onlardan da alabilirsiniz.
ŞanslısınnnSabah 4.30 gibi vücudu uyanmaya başlıyor kıpırdanmalar artıyor.6.30-7.30 arası tamamen uyanıyor. Canım işine karışmak gibi olmasın ama ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum. Gündüz uykuya zorlamamak gibi annem gele gide biraz düzene soktu halimizi. Dediğim gibi asla işine karışmak istemem ama belki bir faydası olur. Biz biraz faydasını gördük. Annem geldiği zaman kundaklayıp eşarpla gözünü kapatıyordu. Burnu asla kapanmıyor tabiki uyuyana kadar yapıyorduk. Ben kıyamıyordum kıpırdanmasına sonra baktım çocuk çabucak uyuyor. Ben kucağıma uyuma pozisyonunda aldığımda kolumun altına sinip kendi gözünü kapatmaya çalışıyordu zaten öyle olunca ben de bunu uygulamaya başladım. Faydası oluyor. Ağlatmadan uyuyacağı yöntemi bulana kadar deniyorum. Yanına yatıp pış pış yapıyorum bir haftadır güzel uyuyor. Koyma derdi olmayınca biraz daha uzun uyuyor.
Hiç sorma valla yememek için çırpınıyor resmenGündüz ortalama 1.5-2 saatte 1 emiyor ama bazen daha erken veya geç istediğide oluyor
Kafasını geri atıp reddediyor bir süre sonra tekrar deniyorum çok akıllılar bizi yönetiyorlar
Ben vermiyorum anne sütünün büyük bir kısmı zaten su diye okumuştum ve bildigim kadarıyla ek godaya gecince su verilmeye baslanıyorKızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor noraml mı. Günde sadece 100 ml mama aliyo. Geri kalan anne sütü. Önerileriniz neler?
Bide bebeklere su veriyomusunz
Bence yer değişikliğini algıladı, annene gidecektin diye hatırlıyorum, oraya alışınca duzelir benceYa bu kız gündüz anne kucağı hariç uyumuyor ya yatırdığım an uyanıyor.. sonra huysuz bir yarım saat daha uyutmaya çalış sonrs yine yarım saat uyu uyan böyle olunca uykuyu alamıyor hep huzursuz
Emziği zamanla tutabilir hale gelecek. Bi de alıştırmalar var agzındayken yavasca cekiyosun o daha sıkı tutmaya baslıyo oyle oyle alısıyoBebeğim 2 aylık 1 ayı küvözde geçmişti. Emzik verme taraftarı değildim doysa da çok aranıyordu uyumuyordu evde 2 kere emzik verme girişimim oldu hep pişman oldum emziği veriyorum emiyor ama 10 saniyede düşürüyor ağlıyor ve istiyor tam 1 saat bu şekilde uğraştım sonra vermemeye karar verdim bir şekilde oyaladım unutturana kadar yoksa istiyor ama tutamıyor beni sürekli emmesine razı geldim resmen emzik konusu işkence gibiydi.
Sadece bir kez de doktorda göz muayenesinde çok işe yaradı oyaladı ne yapsam bilemiyorum
Benimki de öyle kuzu 2 haftadır nerdeyse qz emiyor 5 dakka emiyorsa iyi diyorum düşün yani.. memeyi de istemiyor dediğin gibi ayakta emziriyorum öyle durumda doktor dedi kafası karışır emer pozisyon değiştir hep yaptığın gibi yapma emer dedi bugün 2 3 kere ayakta emzirdimHepsi büyüdükçe huy değiştiriyor benimkide az emip meme istemiyor hanfendi gündüz uykusuda tavşanuykusu
Ahahha bugün sallama diye kızdım anneme önceden yazsaydın yaCanım bizimde öyleydi dün artık annem olaya ayakta sallayarak el attı valla mışıl mışıl uyudu kucağımızda da sallıyoruz sonuçta dedim ve pes ettim annem de diyor ki ben seni okula gidene kadar salladım, aptal mı oldun ahahahah
Yok canım 10 günü geçti böyle zaten evdeyken pes edip üstümde çok uyuttum burda da bir çay içeyim annemle ye yatırdıkça geri kalktı wn son pes ettim 1.5 saat üstümde yattı sonra yemek yiyeceğiz diye yatağına yatırdım nasılsa kalkar dedim çok şükü1 saat oldu kalmadıBen vermiyorum anne sütünün büyük bir kısmı zaten su diye okumuştum ve bildigim kadarıyla ek godaya gecince su verilmeye baslanıyor
Bence yer değişikliğini algıladı, annene gidecektin diye hatırlıyorum, oraya alışınca duzelir bence
Emziği zamanla tutabilir hale gelecek. Bi de alıştırmalar var agzındayken yavasca cekiyosun o daha sıkı tutmaya baslıyo oyle oyle alısıyo
Oo hepimizin bebeler aynı durumdaymış. Demek ki bu ayda böyle güncelleme geldi :) doktora sordum çişi normalse huysuz değilse sorun yokEmzik vermeye ben çok gönüllü değildim ama annem rahat edersin tek başınasın verelim dedi. Gerçekten bazen çok iyi oluyor ama 4. Aya bıraktımayı düşünüyorum.o aylarda kendini sakinleştirmeyi öğreniyormuş zaten emziği de öyle çok istemiyor. Bıraktıracağım ben de rahat etmiyor içim
Bir süredir benimki de öyle canım. Böyle memede durayım rahat rahat uyuyayım oturayım yapmıyor. Emiyor işi bitince kendini geri atıyor acıkmadan da gelmiyor. Vermeye çalışınca ağlıyor zorlamıyorum artık
Ben de eşime bugün bu emziğe anneye rahatlık diyenleri anlamıyorum düşen emziği vermekten iş yapamıyorum dedimBen kızıma 6. günden beri emzik veriyorum çünkü beni habire emmek istiyor emdiği sütün çoğunuda su gibi çıkarıyordu döne döne kıyafet değiştiriyordum
Emzik verdikten sonra emme süreleride normalleşti ve artık kussada içtiğinin fazlasını peynir gibi kusuyordu
Hala ağlarken emzik işimi görüyor ama son günlerde uyku yardımcısı değilde uyku bölücü olmaya başladı
Bazı günler 1 saate yakın o emzik ağzından düşmeyecek diye nöbet tutuyorum derin uykuya geçene kadar düştüğü an uyanıp elini ağzına alıyor
Artık benide yavaştan sıkmaya başladı bu durum
Şaştık kaldık nasıl bi yol izlicez diyeBenimki de öyle kuzu 2 haftadır nerdeyse qz emiyor 5 dakka emiyorsa iyi diyorum düşün yani.. memeyi de istemiyor dediğin gibi ayakta emziriyorum öyle durumda doktor dedi kafası karışır emer pozisyon değiştir hep yaptığın gibi yapma emer dedi bugün 2 3 kere ayakta emzirdim
Ben aldım hatta ilk aldığım şeylerdendiNebulizatör aldınız mı? Nexusta indirim var. Bazı doktorlar alın diyor bazıları gerek yok dedi
Annem tam bir uyutma profesörü o alıştırdı her şeyeŞanslısınnn
Benim kızımda koluma yüzünü sindirip kucakta uykuya geçiyor ama kundağın içine asla kollarını koydurmuyor
Ben de biberonla mama veriyordum bir haftadır belki ondandır diyordum.Oo hepimizin bebeler aynı durumdaymış. Demek ki bu ayda böyle güncelleme geldi :) doktora sordum çişi normalse huysuz değilse sorun yok
Hastaneye de gidiyorsun alından ölçenleri baz alıyorlar bu dr ları da anlamak güç , ayrıca bilgiler için teşekkürlerArkadaşlar o gun ölçüm yerine göre derece farkı konuşuluyordu ah evde olsam da kitaptan sunları ceksem demiştim, bugun geldim ve atıyorum
İnstagramdaki güncelanne dr. Elif pınar çakır'ın kitabından bu görseller. Osman hoca temassız ateş ölçerleri beğenmiyor ve kulaktan ateş ölçmek en sağlıklısı diyor diye hatırlıyorum ama burada kulaktan ateş ölçmek için 6 ay ve sonrası en saglıklı demiş yine de hepsi aklımızda bulunsun
Baktım olacak gibi değil kulaktan ve alından ölçen karışık bi şey aldım koltuk altı ateş ölçerine ek olarakHastaneye de gidiyorsun alından ölçenleri baz alıyorlar bu dr ları da anlamak güç , ayrıca bilgiler için teşekkürler
Ahahha hadi bakalım umarım tüm ölçümler 36.5 u gösterirBaktım olacak gibi değil kulaktan ve alından ölçen karışık bi şey aldım koltuk altı ateş ölçerine ek olaraktüm ateş ölçerlerimle 2. Ay aşılarını bekliyorum
Aptal olacağından değil ama öyle alışırsa öyle gidiyor.kardeşimi 3 yaşa kadar ayakta salladım ayaklarım kopuyordu ilerde çocuğum olursa alıştırmıcam dedim.kızımda sallamadım ama şimdi 2. çocuk olunca arada ayağıma alıyorum mecbur.büyük kucağıma yatıyor.sonra kıskanıp ayağa yatıyor.ayaklarım kollarım pertCanım bizimde öyleydi dün artık annem olaya ayakta sallayarak el attı valla mışıl mışıl uyudu kucağımızda da sallıyoruz sonuçta dedim ve pes ettim annem de diyor ki ben seni okula gidene kadar salladım, aptal mı oldun ahahahah
Valla bizimkini ayakta alistirmayacagim diye kucakta uyumaya alisti belim kopuyordu artık ellerimde bağlı yemek dahi yiyemiyordum simdi ayakta sallamaya gectim oh beCanım bizimde öyleydi dün artık annem olaya ayakta sallayarak el attı valla mışıl mışıl uyudu kucağımızda da sallıyoruz sonuçta dedim ve pes ettim annem de diyor ki ben seni okula gidene kadar salladım, aptal mı oldun ahahahah
Bebeklere su verilmez canım, midesi küçücük, verdiğimiz su midesinde alan kaplar ve anne sütü/mama ile daha az miktarla doymaya başlar. Bu da kilo kaybı ve gelişim geriliğine sebep olurKızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor noraml mı. Günde sadece 100 ml mama aliyo. Geri kalan anne sütü. Önerileriniz neler?
Bide bebeklere su veriyomusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?