2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Goon'un premiumu mu Molfix pure and soft mu sence?
Ben goon premiumu meraktan aldım. Normalde sleepy bionatural kullanıyorum bununla kıyaslayacağım. Bir kere bağladım ve gözlemlerim şöyle.

-sleepy bionatural 2 no ile goon 2 no arasında ciddi boyut farkı var. Sleepy bionatural kızımın üst bacaklarında lastik izi yapıyordu goonda böyle birşey olmadı

-sleepyde kızım özellikle kaka yaptığında bez dolduğunda rahatsızlık hissediyordu ayy ayy diye ağlıyordu (daha önce ayy diye ağlayan bebek hiç bebek görmemiştim ) goonda bezini doldurduğunu anladığım halde değiştirmedim ayy diye ağlamak yerine uyuyakaldı. Demekki gerçekten rahat etti. Bezini açtığımdada kaka gerçekten emilmişti. Sleepyde olduğu gibi kalıyordu.

-pişik konusunda sleepyde özellikle kakayı çok yaptığında kızarıklıklar oluyordu goonda bence böyle olmayacaktır çünkü kaka iyice emilmişti ve poposu kuruydu (yinede uzun kullandığımda yorumlarımı eklerim)

-goonda bezin içi o kadar yumuşakki bionatural bana baya naylonumsu geldi. ( daha önce bionaturale yumuşacık demiştim prima aktifle kıyasladığımda. Ama goon extra extra yumuşak.

-sleepyde bel kısmında lastik yok, goonda var buda taşma olmaması için sanırım. Sleepyde her zaman değil ama ara sıra sırttan taşma oluyor bizde. Ben doğru bağlayamıyor da olabilirim tam emin değilim o yüzden yorum yapmam pek doğru olmayacak

-burada bir arkadaşın yorumunda görmüştüm goonda bez dolduğunda ıslaklık göstergesi kısmı hafif nemli oluyor diye . Onu bende farkettim ama çok rahatsız edici değildi bana göre

Sonuç olarak elimdeki bionaturaller biter bitmez kesinlikle goon premium ile devam edeceğim. Bionatural stokladığım için pişmanım. Elimde şuan 2 numaradan 68li 2 paket, 3 numaradan 56lı 4 paket bionatural bez olması dışında sorun yok

Bu oto koltuğu adac'lındeğil miydi?? E bebekte şuan bakınca başka testi yazıyor? Yanlış mı hatırladım ben

Ben 3 ayndolunca elimdeki primalar bitsin öyle tekrar değiştirmeyi deneyeceğim de hqzır imdirim varken birinden alayım dedim. Goon yorumları çok iyiydi qma pure soft iyi diyende çok arada kaldım. 2 sini de kullanan kimse yok mu :)

BEnde tüm karalamalara rağmen molfixten 4 paket aldım

Normal olabilr de olmayabilir de kimi anne pek hareket ettirmiyor bebek de tembelleşiyor.gün içinde az az yüzüstü yatırmak lazım.az az kollarıyla bacaklarıyla egzersiz yapmak lazım.dik de tutuyorum baş kontrolünü yavaş yavaş sağlasın diye.tabi dikkatli yapmak lazım bir anda arkaya ya da öne atabilir başını. 4.aydan itibaren destekli hafif oturtmaya başlayınca da kontrollerini iyi sağlıyorlar

Arkadaşlar şu burun temizleme olayından nefret ediyorum nefret!!! Ya burun damlası damlatiyorum aspire edene kadar kızım nefes alamıyor diye o kadar stres oluyorum ki o kadar elim ayağıma dolanıyor ki anlatamam size daha demin yaptik nefes alamadı mosmor oldu çocuk ağzından köpük cikti ya allahim aklımı kaciriyordum siz nasıl yapıyorsunuz serum fizyolojik ile yapmaya baslicam bu burun damlası +aspiratorle olacak gibi değil

Nazenin in de burnu tıkanıyor uyuyup uyuyunca bu ara anlamadım neden bir iki damla serum suyu sıkıyorum sırtına pat pat yapıyorum burun kanatlarını sıkıştırıyorum elimle sonra otribebe ile çekiyorum bir sorun olmadı daha.

Bu oto koltuğu adac'lındeğil miydi?? E bebekte şuan bakınca başka testi yazıyor? Yanlış mı hatırladım ben
Yoykoda adac testi yok, joie ispin 360ta var diye konuşmuştuk.
septembrmom halk senden goon premium karşılaştırması yapmanı bekliyor ya da ben hepimiz için bi molfix pure and soft bulacağım. Çok muhtemelen çiş gostergesi olmaması ve lastik olmaması konusunda pure and soft dezavantajlı ama yumuşaklığını bilemiyorum. Bu arada goon 2 ile molfix 3un ag genişliği aynı ama molfix 3un boyu daha uzun buradan da bir fark cıkacsktır
İşte aradığım kıyaslama. Giderek gooncu olacağım (komisyon almıyorum)
Lidya acaba serum fizyolojikle sırıngayla yapsan daha mı rahat edersin? Bu daha kolay temizliyor bence cok daha kısa suruyor, yan cevirince o serumu sıkana kadar aglasa da aslında cok kısa bi işlem, yutsa da sorun olmayacağını bilmek beni cok rahatlatıyor zaten yarısını da yuzune gozune sıkıyorum hemen bitiyo ben bi tarafa sıkıp hemen cevirip diğerini sıkıp hemen kaldırıp sırta vuruyorum o kaldırdıgım anda sakinleşiyo zaten

Bende çok korkuyordum sanırım alıştım yan çevir enjektör le 2 cc bir deliğe sonra test çevir vur sırtına akma bitince aynı işlem diğer burun deliğine yap en son iki deliği çek ben brunobaby ile çekiyorum

Ilay kiz asiri uyku gerilemesi yasiyor, inanilmaz bir cadilik peydah oldu kendisinde. Gelip buralari okuyup kaciyorum.

Buyuk desem, benle yalnizken Ilay'i rahatsiz etmek yerine opup koklamaya "gağkeşim" demeye basladi.
Babasıyla yalnizken hala rahatsiz ediyor ama cunku babasi sureci yonetmeyi henuz ogrenemedi. Buyuk kucuge yanasinca cok geriliyor, sagolsun buyuk kizim da babasiyla oynuyor resmen, onun gerginliginden kendisine eglence cikariyor sipa.

Size buyuk kizimin cadilikta master yaptigindan, sevimlilikte ordinaryus oldugundan bahsetmis miydim hshshsh :) bugun duvara salcali makarna firlatti sonra da anneeeeemm diye sarilip optu, neden? Cunku duvardan salca akiyordu ansjsjsj, annesi cildirabilirdi, onlem aldi cocuuum.

Biz de durumlar böyle kizlar :) soyle bi okudum da pisikler gecmis anladigim kadariyla.

esdia kizlar evet ben en iyisi enjektor serum fizyolojik e geceyim daha kisa youtube dan da baktim hemen biten bi islem umarim beceririm ben cok panik oluyorum burnuna damla damlatinca otribebe aspirator ile cekene kadar nefessiz kaliyo yavrum o enjektor izledigim kadariyla kolay onu yaparken cani yanmiyor degil mi ? Ben sık sık yapmıyorum bu işlemi sadece burnu tikaninca Melikeben sanirim nem oranı düştüğünden burunlari tıkanıyor Sonbahardagel canim senin taktik kafama yattı o şekilde yapayim ben

Canim küçükler sanki büyümüş de küçülmüş gibi yeni nesil fena geliyor
Bu arada bende kronik pişik söz konusu orta seviyedeydi ama bugun kipkirmizi olmus ve kabarmış bactroban kullanıyorum kardesimin önerisiyle antibiyotikli en fazla 3 gun kullanabilirmisim o da gecirmezse dr yolu gözüktü bize

Kizlar burunlar tikaniyor, cunku kaloriferler yanmaya basladi evinizdeki hava nem seviyesi düşüyor. Kaloriferlerinizin ustune su asarsaniz biraz olsun rahatlatir. Soyle beyaz minik kutular satiliyor bu is icin, bim'e falan kesin geliyor, bir de kucuk boy bi hava nemlendiricisi alin ama icine iyi su koyun mutlaka.

Uzuluyorum bebeklerinize temiz baktiginiza emin oldugum icin de suphe duyuyorum bu bebeciklerde acaba alerjik bir sorun mu mevcut diye. Gecmezse doktora git tabiki.

Benim ev alttan ısıtmalı bu sebeple hava nemlendiricisi almam şart oldu pişik için ise inan ki sürekli alt değiştiren her alt değişiminde hemen kapatmayan altını havalandıran ıslak mendil kullanmayıp üşenmeden kaynamis ilimis su ile pamuğu ıslatan bezden dir diyip bezi değiştirmiş ve her alt desiminde pişik kremi kullanan biri olarak bu sorunu yaşıyorum artık alerjik olduğunu düşünüyorum geceleri bile uykusu kaçacak pahasına cis dahi yapsa altını değiştiren biriyken bu hale düştük

Alttan isitma mukemmel bir konfor ama cok sagliksiz bi secenek.

Yani eminim temiz baktiginiza zaten, sadece sen degil burdaki herkes tertemiz bakiyorlar ben buna eminim. Iste bu yuzden geriye tek bir seçenek kaliyor ya sidik ya da kaka bebeklerinizin cildini tahris ediyor alerji sebebiyle.

Bunu genele yaziyorum, pisik icin doktora gidecekseniz gunluk tutun.

Su gun sunu yedim, pisik artti ya da azaldi seklinde notlar olsun elinizde. Doktor soradabilir, sormayadabilir siz hazirlikli olun.

Iyigeceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…