Galiba 4. Aydan sonra gündüz uyanıklığı daha çok artıyormuş. Nazenin de bu ara 1 saat uyuyor 1 saat uyanıl gibi. Sallamazsam uyumaya devam etmiyor bazen 2 dk falan uyuyor gündüz max uyanık kalma süresi 2 saat uyutmazsam ağlıyorKızlar ben de bişey sorucam şu uyku meselesiyle ilgili
Mesela gündüz uykularında en uzun kaç saat uyuyor?.
Bu önemli benim için.
Birde benim ki 1 buçuk saat uyanık kaldıktan sonra uykuya çok meyilleniyo mızıldaniyo keyifsiz oluyor. Hep uykuya meyilli bi hâli var sizlerde nasıl uyku ?
Gece uykusu suanlik düzenli
Yaa öyle mı canım bende diyorum hani neden dolu dolu 2 saat uynaik kalmıyor 1 saatten sonra mizlaniyo acaba neden böyleGaliba 4. Aydan sonra gündüz uyanıklığı daha çok artıyormuş. Nazenin de bu ara 1 saat uyuyor 1 saat uyanıl gibi. Sallamazsam uyumaya devam etmiyor bazen 2 dk falan uyuyor gündüz max uyanık kalma süresi 2 saat uyutmazsam ağlıyor
Uykuları geliyormuş ondan geçenlerde annemlerde ağlıyor falan demiştim ya çocuğumun uykusu varmış. Doktora da teyid ettirdim 4. Aydan sonra uyku gerilemesi olur 15 17 saat uyur bebeğin şimdi dedi.Yaa öyle mı canım bende diyorum hani neden dolu dolu 2 saat uynaik kalmıyor 1 saatten sonra mizlaniyo acaba neden böyle
Canım bu bı sorun mu ki olabilir gibi geldi bana. Sünnet olmadı dimi henüz. Deri fazlalığından dolayı mı acabaKızlar ya canım çok sıkkın. Kayınvalidem bugün oğlumun pipisinde bi anormallik olduğunu söyledi sebebi de bezini açtığımızda sağa doğru yamulup yapıyor çişini. Valla iki saattir bunu araştırıyorum
Benim oğlum başından beri haftada 2 gün çok iyi uyur ve bu günler hep aynı çarşamba ve perşembeKızlar ben de bişey sorucam şu uyku meselesiyle ilgili
Bu önemli benim için.
Birde benim ki 1 buçuk saat uyanık kaldıktan sonra uykuya çok meyilleniyo mızıldaniyo keyifsiz oluyor. Hep uykuya meyilli bi hâli var sizlerde nasıl uyku ?
Henüz olmadı canımCanım bu bı sorun mu ki olabilir gibi geldi bana. Sünnet olmadı dimi henüz. Deri fazlalığından dolayı mı acaba
+1 diyorumSizi 40 dk dır mememde olan ben çekmesem kendi emmeye devam eden oğlumu emzirerek takip ediyorum
Sanırım benimki doymuyor o yüzden böyle uzun kalıyor ama memeden çekince sıkıyorum şelale gibi süt akıyor bişi anlamadım bu işten
Denemedin mi değil mi hala?Bugün eşim canımı yedi bana diyor ki bu yoğurt makinası ne kadar sürede yapıyor yoğurdu 6 8 saat dedim . Kaynatıp yapınca kaç saat sürüyor dedi 6 8 saat dedimbana demediğini bırakmadı sabahtan beri hem gülüyorum hem çaktırmadan hak veriyorum
Diyorum ama kaynatmayacağım marketten günlük pastörize süt alacağım içine probiyotikli yoğurt ekleyip yapacağım her şeyi hazır neden uğraşıyorsun direkt kapalı yoğurt al diyor
Emzik tutuyor mu bebişin?Evet en önemlisi de senin dediğim gibi olması bizimki onu ilk 10 dk içinde yapıyor gerisi zevkü sefa
Çok geçmiş olsun kıyamam miniğe nasıl acıyordur canıSleepy bionatural önceden molfix di pişik olunca ilk bez degistirdim sleepy e gectim geceli de yeni olmadi 3 hafta olmuştur yeni coştu pisigi yani pişik hep vardı ama son 3 gündür cayır cayır altı kan renginde kırmızı ve kabarık
Bebişimin rahatına göre ilerliyor düzen oturmadı gündüz uykularındaKızlar ben de bişey sorucam şu uyku meselesiyle ilgili
Bu önemli benim için.
Doktora göster direk internette kim bilir ne saçmalıklar yazıyordur iyice kafanı doldurma o yazılanlarlaKızlar ya canım çok sıkkın. Kayınvalidem bugün oğlumun pipisinde bi anormallik olduğunu söyledi sebebi de bezini açtığımızda sağa doğru yamulup yapıyor çişini. Valla iki saattir bunu araştırıyorum
Sana prima yolu görünüyorSleepy bionatural önceden molfix di pişik olunca ilk bez degistirdim sleepy e gectim geceli de yeni olmadi 3 hafta olmuştur yeni coştu pisigi yani pişik hep vardı ama son 3 gündür cayır cayır altı kan renginde kırmızı ve kabarık
Bqya burnunu temizliyor yani sevdim bu fikri❤Doktor günde 5 ml köy içine zaman zaman çok uzak olmayacak şekilde çalmıştır dedi başlarda ağlıyordu açınca uyurken yapıyordum şimdi hoşuna gidiyor gülüyor ana kucağındayken falan yapıyorum aklıma geldikçe
Kız 100 cc süt az mı? Değil tabiki+1 diyorumbenim oğlum da böyleee. Ben çekmesem emmeye devam , yarım saat 40 dk. Uyusa bile devam ediyor. Ama kilo alması falan normal. Sadece çok çiş kaka yapıyor.
Bu aradaNewMamaa göğüsler ile ilgili yazmışsın ya benim hep yumuşak ama sıkınca baya süt geliyor. Emdikten yarım saat sonraki sağımda da 100 Cc falan süt geliyor. Ama göğüslerim hiç sert olmadı. Ya da böyle yatağa akma falan.. sıkmadan ya da sağmadan gelmiyor yani ucundan. Benim sütüm az mı demek oluyor bu
Evde vardı yapmadım iki gün sonra yaparım yazarım burdan. İzlediğim videolardan birinde de kadın activia probiyotikli yoğurtla mayaladı ben de öyle denicem.Denemedin mi değil mi hala?
Ben kendim evde pastörize süt ve activia probiyotikli yoğurt alıp denedim 5 tane küçük kavanoza tencerede mayalayıp koydum taş gibi olmadı ama tadı çok hoşuma gitti
Çok çiş kaka yapıyorsa ve emdikten sonra 100 cc süt geliyorsa harika bir sütün var demekki+1 diyorumbenim oğlum da böyleee. Ben çekmesem emmeye devam , yarım saat 40 dk. Uyusa bile devam ediyor. Ama kilo alması falan normal. Sadece çok çiş kaka yapıyor.
Bu aradaNewMamaa göğüsler ile ilgili yazmışsın ya benim hep yumuşak ama sıkınca baya süt geliyor. Emdikten yarım saat sonraki sağımda da 100 Cc falan süt geliyor. Ama göğüslerim hiç sert olmadı. Ya da böyle yatağa akma falan.. sıkmadan ya da sağmadan gelmiyor yani ucundan. Benim sütüm az mı demek oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?