2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben de bişey sorucam şu uyku meselesiyle ilgili
Mesela gündüz uykularında en uzun kaç saat uyuyor?.
Bu önemli benim için.
Birde benim ki 1 buçuk saat uyanık kaldıktan sonra uykuya çok meyilleniyo mızıldaniyo keyifsiz oluyor. Hep uykuya meyilli bi hâli var sizlerde nasıl uyku ?

Gece uykusu suanlik düzenli

Galiba 4. Aydan sonra gündüz uyanıklığı daha çok artıyormuş. Nazenin de bu ara 1 saat uyuyor 1 saat uyanıl gibi. Sallamazsam uyumaya devam etmiyor bazen 2 dk falan uyuyor gündüz max uyanık kalma süresi 2 saat uyutmazsam ağlıyor

Yaa öyle mı canım bende diyorum hani neden dolu dolu 2 saat uynaik kalmıyor 1 saatten sonra mizlaniyo acaba neden böyle

Yaa öyle mı canım bende diyorum hani neden dolu dolu 2 saat uynaik kalmıyor 1 saatten sonra mizlaniyo acaba neden böyle
Uykuları geliyormuş ondan geçenlerde annemlerde ağlıyor falan demiştim ya çocuğumun uykusu varmış. Doktora da teyid ettirdim 4. Aydan sonra uyku gerilemesi olur 15 17 saat uyur bebeğin şimdi dedi.

Son düzenleme:
Kızlar ya canım çok sıkkın. Kayınvalidem bugün oğlumun pipisinde bi anormallik olduğunu söyledi sebebi de bezini açtığımızda sağa doğru yamulup yapıyor çişini. Valla iki saattir bunu araştırıyorum

Canım bu bı sorun mu ki olabilir gibi geldi bana. Sünnet olmadı dimi henüz. Deri fazlalığından dolayı mı acaba

Benim oğlum başından beri haftada 2 gün çok iyi uyur ve bu günler hep aynı çarşamba ve perşembe 3.5 saat bile uyuduğu olmuştur ama düzenli değil her gün aynı şekilde uyumuyor , şuan düzen için erken zaten 4.aydan sonra düzene sokacaz inşallah

+1 diyorum benim oğlum da böyleee. Ben çekmesem emmeye devam , yarım saat 40 dk. Uyusa bile devam ediyor. Ama kilo alması falan normal. Sadece çok çiş kaka yapıyor.

Bu arada NewMamaa göğüsler ile ilgili yazmışsın ya benim hep yumuşak ama sıkınca baya süt geliyor. Emdikten yarım saat sonraki sağımda da 100 Cc falan süt geliyor. Ama göğüslerim hiç sert olmadı. Ya da böyle yatağa akma falan.. sıkmadan ya da sağmadan gelmiyor yani ucundan. Benim sütüm az mı demek oluyor bu

Denemedin mi değil mi hala?
Ben kendim evde pastörize süt ve activia probiyotikli yoğurt alıp denedim 5 tane küçük kavanoza tencerede mayalayıp koydum taş gibi olmadı ama tadı çok hoşuma gitti

Çok geçmiş olsun kıyamam miniğe nasıl acıyordur canı
Bende sleepy bio natural ve goo.n karışık kullanmaya başlamıştım goo.n premiumu sevmiştim her konuda ama kızımın bacak boğumlarını (iç lastiği molfix ve sleepy ye göre biraz sertti) kızarttı derisi soyulmuş gibi oldu bende geçirmeye çalışıyorum

Bebişimin rahatına göre ilerliyor düzen oturmadı gündüz uykularında
Son 5 gün üzerinden söyleyeyim
1. ve 2. gün gece gündüz uyku halindeydi emip emip uyuyordu
3. gün emerken gaz çıkarırken uyuduklarıyla yetindi
4. gün sadece ağladı hiç uyuyamadı akşama kadar gaz yüzünden benim hatamdı kuru fasulye ve börülce yedim peş peşe 2 gün canım çekti diye aylardır yemiyordum bir şey olmaz sandım
Bugün ise rutini çok iyiydi sakindi gülücükler attı oyunlar oynadık uykusu gelince beşiğine koydum uyudu dünü hafızamdan sildi yavrucuğum en son sinir krizi geçiriyordum bebeğime derman olamıyorum diye

Doktora göster direk internette kim bilir ne saçmalıklar yazıyordur iyice kafanı doldurma o yazılanlarla

Sana prima yolu görünüyor

Bqya burnunu temizliyor yani sevdim bu fikri❤

Kız 100 cc süt az mı? Değil tabiki

Denemedin mi değil mi hala?
Ben kendim evde pastörize süt ve activia probiyotikli yoğurt alıp denedim 5 tane küçük kavanoza tencerede mayalayıp koydum taş gibi olmadı ama tadı çok hoşuma gitti
Evde vardı yapmadım iki gün sonra yaparım yazarım burdan. İzlediğim videolardan birinde de kadın activia probiyotikli yoğurtla mayaladı ben de öyle denicem.

Çok çiş kaka yapıyorsa ve emdikten sonra 100 cc süt geliyorsa harika bir sütün var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…