2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Aynen benim bebek de senin gibi kuzum 6-7 dakika emerse oh iyi emdi diiyorum.. emerken bırakırsa filan Ayağa kalkıyorum gezerek Emziriyorum Bazen bir dakika daha devam ediyor
Sizi 40 dk dır mememde olan ben çekmesem kendi emmeye devam eden oğlumu emzirerek takip ediyorum

Sanırım benimki doymuyor o yüzden böyle uzun kalıyor ama memeden çekince sıkıyorum şelale gibi süt akıyor bişi anlamadım bu işten

lidyadgn Teyzem Almanya'dan su kremi getirdi, orda pişik için bunu sürdüklerini ve hemen geçirdiğini söylemişti. Kullanmadım ben ama araştırdığımda çok etkili olduğunu yazmışlardı hep, pişigin son aşamasında artık bunu sürdüklerini söylemişler. Rossmanda olduğunu yazmislar.

Kızım içerde 42 hafta yaşadığı için son haftalarını sac ve tırnak uzatmakla geçirmiş. Doğduğunda tırnağı aşırı uzundu daha eve gelir gelmez kestim. Önce elektrikli törpüyle denedim kırdı gibi oldu küt uclu makasla kesiyorum bayadır. Ama normal tırnak makasından korkuyorum. Yengem onla kesmiş hep. Hangisini kolay bulursan dene bence muhakkak
Ben ilk haftadan beri ip bileklik takıyorum hangisini emdiyse ona, gece falan hangi bileğim boşsa o tarafı veriyorum hemen bazen unutuyorum ama genelde işe yaradı

Canım emmeyi doğru yapıyor mu acaba. Yutkunma sesi çok önemli. Aktif emme diye bişey var. Mesela benim ki 5 dakika boyunca aktif emiyor yutkunma sesi var ve yutkunma aralığı sık.. o yüzden doyduğunu düşünüyorum.

Bugün eşim canımı yedi bana diyor ki bu yoğurt makinası ne kadar sürede yapıyor yoğurdu 6 8 saat dedim . Kaynatıp yapınca kaç saat sürüyor dedi 6 8 saat dedim bana demediğini bırakmadı sabahtan beri hem gülüyorum hem çaktırmadan hak veriyorum
Diyorum ama kaynatmayacağım marketten günlük pastörize süt alacağım içine probiyotikli yoğurt ekleyip yapacağım her şeyi hazır neden uğraşıyorsun direkt kapalı yoğurt al diyor

Evet en önemlisi de senin dediğim gibi olması bizimki onu ilk 10 dk içinde yapıyor gerisi zevkü sefa

Herseyi denemissin alerjik birsey olabilir, yedigin seyleri not almak cok mantikli. Bildigim kadariyla domates, mandalina limon gibi asitli seyler yapabiliyor. penaten krem kardesimin kizinin kronik pisigine cok iyi gelmisti, aklinda bulunsun insallah kisa zamanda duzelir minik

O yüzden ben eşime sormadım bile alalım mı diye vereceği cevap belli

Kendin yapınca daha uzun ya. Bir kere kayarken başında beklemesi dert. Ben hep süt taşırırım saat takip et oldu mu ay açmayı unuttum filan :)

Bileklikte mantıklı evet hatta e bebekte öyle bir bileklk var

Kendin yapınca daha uzun ya. Bir kere kayarken başında beklemesi dert. Ben hep süt taşırırım saat takip et oldu mu ay açmayı unuttum filan :)
Ben de öyle dedim bir yaşından önce de açık süt almak istemiyorum bi de o günlük pastörize sütle de tutmuyor yoğurt bi de meyveli yoğurt falan da yapıcaz bunla ama laf anlatamazsın ki koca çeneliye

Tesekkurler kizlar bugun artik alt degisimimiz aglama krizi haline geldiği için ben dr a yazdim Hipocort hamazimc ve fito karışımi yapin gecmez ise Corestatin pembe krem car o da gecirmez ise alerji testi yapalim dedi ama rossmandan o kremi alacagim elimde bulunsun kizariklik olursa gectiginde hemen surerim valla alt degistirirken kizim katila katila agliyor ben agliyorum insallah gecer de beyaz totosunu gorurum penaten i de not aldim artik deneye deneye dogru yolu bulucaz

Kıyamam ya şifa olur inşallah yeni kullanacagin kremler

Kuzum bez ne kullanıyorsun ?
Sleepy bionatural önceden molfix di pişik olunca ilk bez degistirdim sleepy e gectim geceli de yeni olmadi 3 hafta olmuştur yeni coştu pisigi yani pişik hep vardı ama son 3 gündür cayır cayır altı kan renginde kırmızı ve kabarık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…