Bu ne kız link atKızlar bunu da çok sevdi nazenin çok tutmadım 4 5 dakika kaldırdım sonra ağladı bi daha koydum sustu
Canım artık değişiyor büyüyo bebekler ilk 4 ay patron bebektir. Ne kadar emmek isterse ne sıklıkla emmek isterse o kadar emer mesela. Ama ben yine de zorla da olsa 5 dk ya tamamlamaya çalışıyorum o yüzden uyku halini tercih ediyorum genellikle emzirmek için. Çünkü uykuda bile en fazla 6 7 dakika emiyor.
Sizi 40 dk dır mememde olan ben çekmesem kendi emmeye devam eden oğlumu emzirerek takip ediyorumAynen benim bebek de senin gibi kuzum 6-7 dakika emerse oh iyi emdi diiyorum.. emerken bırakırsa filan Ayağa kalkıyorum gezerek Emziriyorum Bazen bir dakika daha devam ediyor
Ve link girl sahada ocağınıza incir ağacı dikmeye geldimBu ne kız link at
Oğlumun odası olmadığı için elendi kusura bakmasınVe link girl sahada ocağınıza incir ağacı dikmeye geldim
Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo Chm91 - Fiyatı, Yorumları
Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo Chm91 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Minimum 3 dkaika emiyor canım ama o zaman içim rahat etmiyor 1 saat sonra uykusunda tekrar veriyorumÇişli bez sayıyı iyi şükür. Minimum kaçtı ya benim 6 7 garanti oluyor da.
Benim bile oynayasım geldiVe link girl sahada ocağınıza incir ağacı dikmeye geldim
Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo Chm91 - Fiyatı, Yorumları
Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo Chm91 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızım içerde 42 hafta yaşadığı için son haftalarını sac ve tırnak uzatmakla geçirmiş. Doğduğunda tırnağı aşırı uzundu daha eve gelir gelmez kestim. Önce elektrikli törpüyle denedim kırdı gibi oldu küt uclu makasla kesiyorum bayadır. Ama normal tırnak makasından korkuyorum. Yengem onla kesmiş hep. Hangisini kolay bulursan dene bence muhakkakKızlar günaydın bebeğim sabah 7.30 da çığlıkla ağlayarak uyandı. Başta kötü rüya gördü sandım öyle Bir ağlamaydi çünkü sonra aynı tınıda ağlamaya devam etti bı turlu susturamadım . Sonra her tarafını inceleyim dedim bı baktım ki eldiveni çıkarıp kendini parçalamıs . Törpü yaptığım halde bide.
Siz bu tırnak işini kessem mı artık yaa
Ben ilk haftadan beri ip bileklik takıyorum hangisini emdiyse ona, gece falan hangi bileğim boşsa o tarafı veriyorum hemen bazen unutuyorum ama genelde işe yaradıO dediğin içeceği ben evde hep içiyordum yemek yanında içecek olarak şimdi anneme geldim Burada yok ama sanırım su içmeyi azalttım senin mesajını gördükten sonra Hemen tayin pekmez yedim
Bilmiyorum ya terbiye mi oluyorlar acaba Yani süt akması da kötü zaten o kadar su taksın da istemiyorum Çocuk emmediği zaman ama yumuşak olunca Aklım çıktı
Akşam bebek emdi süt geldi ama çok yumuşaktı bebek emdikten Sonra birazcık mochi koydum süt gelmeye devam etti hafif böyle nasıl olacak yumuşacık Sabah 9.00'da kalktım Bu sefer bir tanesi bayağı sertleşmişti Oh dedim şükür
Anneme geldim ya Burada birazcık su içmeyi takip edemedim Sanırım bugün daha çok dikkat edeceğim Bir de dün bebek çok az emdi yani 5 dakika emiyor diyorum ya zaten 3 dakika falan emdiği bile oluyor birkaç gündür çok özlemiyor acaba o yüzden mi dedim ama gün içinde bebek emdikten sonra Memelerim çok yumuşuyor yani 3 dakika bile evde yumuşuyor Ben de iyiyim 3 dakika da emse yumuşuyor Demek ki güzel emiyor diyordum gece de 4-5 saat emmedikten sonra yumuşak olunca korktum tabii
Bugün suya ve Yemeğe daha çok dikkat edeceğim
Ya böyle yumuşak olunca nasıl anlayacağız hangi meyveyi ne kadar emdi diye ben sertliğinden anlıyordum gün içinde şimdi mecbur Dün hep programa baktım yumuşak olunca Hangisini emmişti en son diye ama ne bileyim ya çocuklar büyüdükçe bizim vücut da değişiyor kafada karışıyor İlkay her şey çok yapıyorlardı emmek memede uzun durması uyuması şimdi Hepsi azalınca Biz de afalladık
Canım emmeyi doğru yapıyor mu acaba. Yutkunma sesi çok önemli. Aktif emme diye bişey var. Mesela benim ki 5 dakika boyunca aktif emiyor yutkunma sesi var ve yutkunma aralığı sık.. o yüzden doyduğunu düşünüyorum.Sizi 40 dk dır mememde olan ben çekmesem kendi emmeye devam eden oğlumu emzirerek takip ediyorum
Sanırım benimki doymuyor o yüzden böyle uzun kalıyor ama memeden çekince sıkıyorum şelale gibi süt akıyor bişi anlamadım bu işten
Evet en önemlisi de senin dediğim gibi olması bizimki onu ilk 10 dk içinde yapıyor gerisi zevkü sefaCanım emmeyi doğru yapıyor mu acaba. Yutkunma sesi çok önemli. Aktif emme diye bişey var. Mesela benim ki 5 dakika boyunca aktif emiyor yutkunma sesi var ve yutkunma aralığı sık.. o yüzden doyduğunu düşünüyorum.
Herseyi denemissin alerjik birsey olabilir, yedigin seyleri not almak cok mantikli. Bildigim kadariyla domates, mandalina limon gibi asitli seyler yapabiliyor. penaten krem kardesimin kizinin kronik pisigine cok iyi gelmisti, aklinda bulunsun insallah kisa zamanda duzelir minikHer temizlemede kuruluyorum canim ama popo arasina Peçete koymayi demedim hiç ben ik mustela kullandim( pişik yokken )
Pişik oldu sudokrem+fito kullandim
Gecmedi hametan mavi kapak +sudokrem
Gecmedi arko krem geçer gibi oldu tekrarladı
Simdi bu antibiyotikli krem e gectim 3 gun için kullanabiliyorum gecmez ise dr a gidicem canim geçerse de yediklerimi her gun not alicam ne yediğim gun pişik oluyor ona bakicam artik
O yüzden ben eşime sormadım bile alalım mı diye vereceği cevap belliBugün eşim canımı yedi bana diyor ki bu yoğurt makinası ne kadar sürede yapıyor yoğurdu 6 8 saat dedim . Kaynatıp yapınca kaç saat sürüyor dedi 6 8 saat dedimbana demediğini bırakmadı sabahtan beri hem gülüyorum hem çaktırmadan hak veriyorum
Diyorum ama kaynatmayacağım marketten günlük pastörize süt alacağım içine probiyotikli yoğurt ekleyip yapacağım her şeyi hazır neden uğraşıyorsun direkt kapalı yoğurt al diyor
Kendin yapınca daha uzun ya. Bir kere kayarken başında beklemesi dert. Ben hep süt taşırırımBugün eşim canımı yedi bana diyor ki bu yoğurt makinası ne kadar sürede yapıyor yoğurdu 6 8 saat dedim . Kaynatıp yapınca kaç saat sürüyor dedi 6 8 saat dedimbana demediğini bırakmadı sabahtan beri hem gülüyorum hem çaktırmadan hak veriyorum
Diyorum ama kaynatmayacağım marketten günlük pastörize süt alacağım içine probiyotikli yoğurt ekleyip yapacağım her şeyi hazır neden uğraşıyorsun direkt kapalı yoğurt al diyor
Bileklikte mantıklı evet hatta e bebekte öyle bir bileklk varKızım içerde 42 hafta yaşadığı için son haftalarını sac ve tırnak uzatmakla geçirmiş. Doğduğunda tırnağı aşırı uzundu daha eve gelir gelmez kestim. Önce elektrikli törpüyle denedim kırdı gibi oldu küt uclu makasla kesiyorum bayadır. Ama normal tırnak makasından korkuyorum. Yengem onla kesmiş hep. Hangisini kolay bulursan dene bence muhakkak
Ben ilk haftadan beri ip bileklik takıyorum hangisini emdiyse ona, gece falan hangi bileğim boşsa o tarafı veriyorum hemen bazen unutuyorum ama genelde işe yaradı
Ben de öyle dedim bir yaşından önce de açık süt almak istemiyorum bi de o günlük pastörize sütle de tutmuyor yoğurt bi de meyveli yoğurt falan da yapıcaz bunla ama laf anlatamazsın ki koca çeneliyeKendin yapınca daha uzun ya. Bir kere kayarken başında beklemesi dert. Ben hep süt taşırırımsaat takip et oldu mu ay açmayı unuttum filan :)
lidyadgn Teyzem Almanya'dan su kremi getirdi, orda pişik için bunu sürdüklerini ve hemen geçirdiğini söylemişti. Kullanmadım ben ama araştırdığımda çok etkili olduğunu yazmışlardı hep, pişigin son aşamasında artık bunu sürdüklerini söylemişler. Rossmanda olduğunu yazmislar. Eki Görüntüle 3334353
Herseyi denemissin alerjik birsey olabilir, yedigin seyleri not almak cok mantikli. Bildigim kadariyla domates, mandalina limon gibi asitli seyler yapabiliyor. penaten krem kardesimin kizinin kronik pisigine cok iyi gelmisti, aklinda bulunsun insallah kisa zamanda duzelir minik
Kıyamam ya şifa olur inşallah yeni kullanacagin kremlerTesekkurler kizlarbugun artik alt degisimimiz aglama krizi haline geldiği için ben dr a yazdim Hipocort hamazimc ve fito karışımi yapin gecmez ise Corestatin pembe krem car o da gecirmez ise alerji testi yapalim dedi ama rossmandan o kremi alacagim elimde bulunsun kizariklik olursa gectiginde hemen surerim valla alt degistirirken kizim katila katila agliyor ben agliyorum insallah gecer de beyaz totosunu gorurum penaten i de not aldim artik deneye deneye dogru yolu bulucaz
Sleepy bionatural önceden molfix di pişik olunca ilk bez degistirdim sleepy e gectim geceli de yeni olmadi 3 hafta olmuştur yeni coştu pisigi yani pişik hep vardı ama son 3 gündür cayır cayır altı kan renginde kırmızı ve kabarıkKuzum bez ne kullanıyorsun ?
Doktor günde 5 ml köy içine zaman zaman çok uzak olmayacak şekilde çalmıştır dedi başlarda ağlıyordu açınca uyurken yapıyordum şimdi hoşuna gidiyor gülüyor ana kucağındayken falan yapıyorum aklıma geldikçeNebülizatör ile nasıl yapıyorum kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?