Bende alerjim beni terketti sanmıştım ama 2.aydan sonra ışık hızıyla geri döndüilaçta kullanamıyorum üstelik
Bu arada regl olanların sayısı da git gide artıyor bende tık yok
Bedenim konusunda ben de iyi değilim, hamilelikten önce bu yaşıma kadar 1.78 boy , 65 kg tabiri caizse manken gibi kadındim şuan aynalara küstüm. Dikişin üzerinde katlanmış bir göbek. Eskiden giydiğim hiç bir şeyin olmaması, boy uzun olduğu için ekstra katlanan iri olma hali. Yamuna korse aldım göbek bitene kadar giycem bebek 6 aylık olunca da diyete gireceğim takmıyorum dersem yalan olur. Seninki uyuyan bebek mis bunun kıymetini bil, benimki uyumuyor bile. Hanımefendi hem kucakta olcak hem ayakta hem de zıplaya zıplaya yürüyüp onu sürekli harekette tutacağımBenimki her gun boyle değil ama bazen boyle surekli koydugumda uyanıyor ben d bebek arabasına koyuyorum hem temiz hava alıyor hem genelde gezerken uyanmıyor 40 50 dk net uyumuş oluyor hem dr ben yürümüş oluyorum.
Bu ara maks 45 50 dk gibi. Bebek arabasında belki biraz daha uzun. Bi ara gunduz 3 saat uyuyodu. Bazen de yanına yatıyorum uyanıyorsa 2 saat falan uyuyabiliyor. Asırı değişiyor
Bu bilgi goon fan clup olan kalbimi kırdı. İnşallah cabuk gecer.
Bir soru da benden kızım 52 günlük şu an, geçen hafta doktor kontrolüne gittiğimde yumurtaların oluştuğunu rahmin kalınlaştığını yakında regl olacağımı söylemişti. Cumartesiyi pazara bağlayan geceden beri az az kanama vardı su an sanırım regl oluyorum cunku her tuvalete gidişimde kırmızı kan var ve miktarı da artıyor ama agrım falan yok ve eski regllere gore kanama az. Nasıl emin olacağım ay? Rahmin kalınlaşmasından sonraki süre olarak bakınca bu regl sanırım ama kanama miktarından vs anlamıyorum. Doktor kontrolünden sonra da 2 3 gün hafif kanama oldu, cumartesiden sonra 2 gün gelen de öyleydi bugün değişti. Sizlerde durum nasıl olmuştu sanki az gelmişti gibi hatırlıyorum. Bir de bi arkadaşımız yazmıştı emzirirken regl döneminde nasıl beslencektik? Etiketler doğru olmayabilir elden ele doğru kişilere ulaşalım@Melikeben @hiskolikk
Bu arada güzel bi hamilelik geçirdim, hiç kusmadım bile, doğumum da bence guzeldi, lohusalıkta da psikolojik olarak iyiydim ama önce dış epizyotomi dikişim açıldı o iyileşirken makatım çatladı. Oramla buramla uğraşmaktan kurtulamadım. Bazen sinir geliyor kıyafetler olmuyor, kendimi iyileştiremiyorum bir türlü sürekli bir şey çıkıyor. Kanamalaron me olduğunu bir türlü anlamıyorum hatırlarsanız daha önce de sormuştum regl mi bu diye. Genel süreçten hiç şikayetçi değilim çok da sevdim ama şu vücudumun tepkilerini, ne kadar büyüyeceğini, ne yaparsam ne olacağını bilmemek beni yordu gercekten hamilelik ve lohusalıktakıyafette kaç beden alırım, bu hafta kilo mu verdim kilo mu aldım, ped mi yoksa günlük ped mi kullanmalıyım, tuvalete gidebilecek miyim yoksa canım yanacak mı, iyileştim mi yoksa ağrım olacak mı hiçbirini bilmemek canımı sıkıyor bazen bu da böyle bir iç döküş.
Elbet verilir ya hem zamanı var hem de uykusuzlukta kullanılmak için depo o yaglar o tamam, benim başım makat ve kanamayşa dertte asıl kilo sadece bişey giymeye calısırken dert yoksa pijamalıyken sorun yok hiçBedenim konusunda ben de iyi değilim, hamilelikten önce bu yaşıma kadar 1.78 boy , 65 kg tabiri caizse manken gibi kadındim şuan aynalara küstüm. Dikişin üzerinde katlanmış bir göbek. Eskiden giydiğim hiç bir şeyin olmaması, boy uzun olduğu için ekstra katlanan iri olma hali. Yamuna korse aldım göbek bitene kadar giycem bebek 6 aylık olunca da diyete gireceğim takmıyorum dersem yalan olur. Seninki uyuyan bebek mis bunun kıymetini bil, benimki uyumuyor bile. Hanımefendi hem kucakta olcak hem ayakta hem de zıplaya zıplaya yürüyüp onu sürekli harekette tutacağımNeyse, vucuttur bu yağlanır da zayıflar da. Benim ablalarim doğumda 28 er kilo aldılar şuan fıstık gibiler
Ah çoğu kişinin sorunu bu, benimki de tavşan uykusu gibi koy yerine 2 dk sonra gak guk eder çeşitli esneme gerinme hareketleri ile uyanır hiç uyumamışcasina. Gece nispeten daha iyi ama gündüz kanguru ve bebek arabası harici uyumalar azaldı. E onlara koyunca da ben dinlenemiyorum ya sırtım ağrır ya yürürümMerhaba arkadaşlar ya bu bebeler neden uyumaz hep kucakta olcak koyuyorum 5 dk sonra uyanıyor yoruldum artık atak haftası falanda değil birde oğlum var zor oluyor ili çocukla hiçbir şey yapamıyorum
Ayy cok zor ya ikinci olmasına rağmen unutmuşum ben bunlarıAh çoğu kişinin sorunu bu, benimki de tavşan uykusu gibi koy yerine 2 dk sonra gak guk eder çeşitli esneme gerinme hareketleri ile uyanır hiç uyumamışcasina. Gece nispeten daha iyi ama gündüz kanguru ve bebek arabası harici uyumalar azaldı. E onlara koyunca da ben dinlenemiyorum ya sırtım ağrır ya yürürümBen bekliyorum 5. Ayı ve uyku düzeninin gün geçtikçe düzeleceğine inanıp mesaj gönderiyorum evrene
Canım bence vücut alıştığı kiloya bir şekilde geri dönüyor. En azından benim hep öyle oldu. Benim boyum da 1.75 yıllardır 55 kiloyum. Ne kadar kilo almaya çalışsam da belli bir süre alıyorum ya da veriyorum ama bir şekilde 55 kiloda kalıyorum. Ömrüm kilo almaya çalışmakla geçti yoruldum artık. Senin de o kiloya alıştıysa şu hamilelik gibi zorlu süreç geçtikten sonra gene o kiloya gelirsin. Çünkü herkesin ona göre bir yeme düzeni var. Hayatın boyunca kilon normalse en yakın zamanda gelirsin merak etmeBedenim konusunda ben de iyi değilim, hamilelikten önce bu yaşıma kadar 1.78 boy , 65 kg tabiri caizse manken gibi kadındim şuan aynalara küstüm. Dikişin üzerinde katlanmış bir göbek. Eskiden giydiğim hiç bir şeyin olmaması, boy uzun olduğu için ekstra katlanan iri olma hali. Yamuna korse aldım göbek bitene kadar giycem bebek 6 aylık olunca da diyete gireceğim takmıyorum dersem yalan olur. Seninki uyuyan bebek mis bunun kıymetini bil, benimki uyumuyor bile. Hanımefendi hem kucakta olcak hem ayakta hem de zıplaya zıplaya yürüyüp onu sürekli harekette tutacağımNeyse, vucuttur bu yağlanır da zayıflar da. Benim ablalarim doğumda 28 er kilo aldılar şuan fıstık gibiler
Ah çoğu kişinin sorunu bu, benimki de tavşan uykusu gibi koy yerine 2 dk sonra gak guk eder çeşitli esneme gerinme hareketleri ile uyanır hiç uyumamışcasina. Gece nispeten daha iyi ama gündüz kanguru ve bebek arabası harici uyumalar azaldı. E onlara koyunca da ben dinlenemiyorum ya sırtım ağrır ya yürürümBen bekliyorum 5. Ayı ve uyku düzeninin gün geçtikçe düzeleceğine inanıp mesaj gönderiyorum evrene
Sevgili kizceler
Bizim minik kizin inanilmaz salyalari akiyor, bizim durumumuzda olan var mi? Dis cikarmak icin asiri erken, bunu yasayip doktorla konusan oldu mu?
Ya evet elini yumruk yapıp agzinda dolandiriyor, yavrum ya demek kasiniyormus ablasinin disleri cok gec cikmisti 10 aylikti ilk disi ciktiginda, bi sasirdim bu boyle salyali salyali dolaninca...Bizimde öyle baya akıyo doktor normal dedi diş çıkarmaya hazırlık ama daha çıkarmaz tabi erken dedi
Ve sürekli elleri ağzında emiyo sanki dişlerini kaşıyo yani
Benimki de öyle, eller ağızda ve salyalıBizimde öyle baya akıyo doktor normal dedi diş çıkarmaya hazırlık ama daha çıkarmaz tabi erken dedi
Ve sürekli elleri ağzında emiyo sanki dişlerini kaşıyo yani
Ya evet elini yumruk yapıp agzinda dolandiriyor, yavrum ya demek kasiniyormus ablasinin disleri cok gec cikmisti 10 aylikti ilk disi ciktiginda, bi sasirdim bu boyle salyali salyali dolaninca...
Ben de aldığım korseye asla giremiyorum zorlayarak ta olmuyorKızlar
Ben bedenime göre yamuna uzun latex korse aldım şimdi geldi, onu tek giymem mümkün değil. Bedenime göre aldım üstelik, karnimdan geçirdiğimde iki parça arası bir karış mesafe oldu ben nasıl giycem onu, akşam eşimi bekliyorum. Korsenin mantığı bu mu yani dapdar olması mi çok zorlayarak giymek mi
Alerji durumun beni üzdü ya bende de başlarsa umarım bana gelmez yaşam kalitem eksilere düşüyorBende alerjim beni terketti sanmıştım ama 2.aydan sonra ışık hızıyla geri döndüilaçta kullanamıyorum üstelik
Bu arada regl olanların sayısı da git gide artıyor bende tık yok
Toz, parfüm, duman, egzoz, saç spreyi vs kısaca havada uçuşan herşeyevcarshirak alerjileriniz ne bu arada? Bende kronik idiyopatik ürtiker var 20 gündür coşmuş durumda
Sevgili kizceler
Bizim minik kizin inanilmaz salyalari akiyor, bizim durumumuzda olan var mi? Dis cikarmak icin asiri erken, bunu yasayip doktorla konusan oldu mu?
Hadi göbeği korse ile halledeceğiz ya basen ya sırt bölgesi ya memeBedenim konusunda ben de iyi değilim, hamilelikten önce bu yaşıma kadar 1.78 boy , 65 kg tabiri caizse manken gibi kadındim şuan aynalara küstüm. Dikişin üzerinde katlanmış bir göbek. Eskiden giydiğim hiç bir şeyin olmaması, boy uzun olduğu için ekstra katlanan iri olma hali. Yamuna korse aldım göbek bitene kadar giycem bebek 6 aylık olunca da diyete gireceğim takmıyorum dersem yalan olur. Seninki uyuyan bebek mis bunun kıymetini bil, benimki uyumuyor bile. Hanımefendi hem kucakta olcak hem ayakta hem de zıplaya zıplaya yürüyüp onu sürekli harekette tutacağımNeyse, vucuttur bu yağlanır da zayıflar da. Benim ablalarim doğumda 28 er kilo aldılar şuan fıstık gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?