Ya bizde tummy time yapınca benim oğlan her yeri salya yapıyor ama doğrultunca öyle değil, korktum bende salyalı olacak diye , bir dahaki kontrolümüz taa 4. Ayda soramadım da dr aSevgili kizceler
Bizim minik kizin inanilmaz salyalari akiyor, bizim durumumuzda olan var mi? Dis cikarmak icin asiri erken, bunu yasayip doktorla konusan oldu mu?
Ben oğlumun derdinden hiç kontrole hidemedim valla bilemiyorum gitmeli miyim bu saatten sonra, 3 ay olacak nerdeyseAlerji durumun beni üzdü ya bende de başlarsa umarım bana gelmez yaşam kalitem eksilere düşüyor
Doktora sormuş muydun gerçi her annede hemen başlamıyormuş bende o annelerden olmak istemiştim olamadım
Hope3535 Gece özellikle yumruk yapıp elini öyle bir emiyor ki sesine uyanıp elini çekip emzik veriyorum salyasıda 4 5 gün oldu başlayalı
Kehribar kolyemizi kaybettik diye üzülüyordum
Göğüsler küçük diye üzülüyordum şuan inekten hallicelerHadi göbeği korse ile halledeceğiz ya basen ya sırt bölgesi ya meme
Kuzu inşallah ya ben kendimi böyle gormeye alışık değilim, bişey giyesim bile gelmiyor böyleCanım bence vücut alıştığı kiloya bir şekilde geri dönüyor. En azından benim hep öyle oldu. Benim boyum da 1.75 yıllardır 55 kiloyum. Ne kadar kilo almaya çalışsam da belli bir süre alıyorum ya da veriyorum ama bir şekilde 55 kiloda kalıyorum. Ömrüm kilo almaya çalışmakla geçti yoruldum artık. Senin de o kiloya alıştıysa şu hamilelik gibi zorlu süreç geçtikten sonra gene o kiloya gelirsin. Çünkü herkesin ona göre bir yeme düzeni var. Hayatın boyunca kilon normalse en yakın zamanda gelirsin merak etme
Salyayı gören diş mi çıkaracak diyo ztn ama erken daha baya kaşınıyo yalnız sürekli eli ağzında
Hope3535 Gece özellikle yumruk yapıp elini öyle bir emiyor ki sesine uyanıp elini çekip emzik veriyorum salyasıda 4 5 gün oldu başlayalı
Kehribar kolyemizi kaybettik diye üzülüyordum
Ya bizde tummy time yapınca benim oğlan her yeri salya yapıyor ama doğrultunca öyle değil, korktum bende salyalı olacak diye , bir dahaki kontrolümüz taa 4. Ayda soramadım da dr a
Ben oğlumun derdinden hiç kontrole hidemedim valla bilemiyorum gitmeli miyim bu saatten sonra, 3 ay olacak nerdeyse
Girer tabikiKızlar günaydın, benim kız gündüz uyumayı hiç sevmiyor, annem yanımda o da şaşırıyor ben böyle bir bebek görmedim diyor. Uyuyor sanıyoruz nefes derinleşiyor yavaşlıyor, yatağa koyduğumuz an gözler açık hiç uyumamış gibikabulleneyim mi ne yapayım Sabah güzelce emzirdim, derin bir uykuya daldı bıraktım yatağa yüksek lisans için okula geldim, bebeği anneme emanet ettim. 5 dk sonra merak edip aradım, uyanmış Düzene girer mi dersiniz zamanla
Yarın bizim de 2 yaş aşısı var inşallah kıyameti koparmaz ateşleri olmazBen uyuyamıyorum canım ya valla heder durumdayım. Küçük kızım yine hastalandı ateş vb. Yok ama burnu dolu çok tıkanıyor gece rahat edemedi 3 kez burnunu açtım. Yatağına koyamadım asla yanımda emzirerek yatırdım zarar veririm diye geceyi zombi olarak tamamladım. Sabah kalkıp servise büyük kızı hazırlayıp bindirdim. Büyükten küçüğe sürekli hastalık bulaşıyor. Yarında aşı var tedirginim
Bende de var, yataga yatiyorum esim kapatiyor. Ama 1 saatten fazla takamadim. Dikislerime zarar vermesinden korktum 3. Aydan sonra duzenli kullancam insallah..Kızlar
Ben bedenime göre yamuna uzun latex korse aldım şimdi geldi, onu tek giymem mümkün değil. Bedenime göre aldım üstelik, karnimdan geçirdiğimde iki parça arası bir karış mesafe oldu ben nasıl giycem onu, akşam eşimi bekliyorum. Korsenin mantığı bu mu yani dapdar olması mi çok zorlayarak giymek mi
Bende bir ben bedenimle barisik degilim herkes bebisini konusuyor, benim derdim kiloyla gobekle diyordumBenimki her gun boyle değil ama bazen boyle surekli koydugumda uyanıyor ben d bebek arabasına koyuyorum hem temiz hava alıyor hem genelde gezerken uyanmıyor 40 50 dk net uyumuş oluyor hem dr ben yürümüş oluyorum.
Bu ara maks 45 50 dk gibi. Bebek arabasında belki biraz daha uzun. Bi ara gunduz 3 saat uyuyodu. Bazen de yanına yatıyorum uyanıyorsa 2 saat falan uyuyabiliyor. Asırı değişiyor
Bu bilgi goon fan clup olan kalbimi kırdı. İnşallah cabuk gecer.
Bir soru da benden kızım 52 günlük şu an, geçen hafta doktor kontrolüne gittiğimde yumurtaların oluştuğunu rahmin kalınlaştığını yakında regl olacağımı söylemişti. Cumartesiyi pazara bağlayan geceden beri az az kanama vardı su an sanırım regl oluyorum cunku her tuvalete gidişimde kırmızı kan var ve miktarı da artıyor ama agrım falan yok ve eski regllere gore kanama az. Nasıl emin olacağım ay? Rahmin kalınlaşmasından sonraki süre olarak bakınca bu regl sanırım ama kanama miktarından vs anlamıyorum. Doktor kontrolünden sonra da 2 3 gün hafif kanama oldu, cumartesiden sonra 2 gün gelen de öyleydi bugün değişti. Sizlerde durum nasıl olmuştu sanki az gelmişti gibi hatırlıyorum. Bir de bi arkadaşımız yazmıştı emzirirken regl döneminde nasıl beslencektik? Etiketler doğru olmayabilir elden ele doğru kişilere ulaşalımMelikeben @hiskolikk
Bu arada güzel bi hamilelik geçirdim, hiç kusmadım bile, doğumum da bence guzeldi, lohusalıkta da psikolojik olarak iyiydim ama önce dış epizyotomi dikişim açıldı o iyileşirken makatım çatladı. Oramla buramla uğraşmaktan kurtulamadım. Bazen sinir geliyor kıyafetler olmuyor, kendimi iyileştiremiyorum bir türlü sürekli bir şey çıkıyor. Kanamalaron me olduğunu bir türlü anlamıyorum hatırlarsanız daha önce de sormuştum regl mi bu diye. Genel süreçten hiç şikayetçi değilim çok da sevdim ama şu vücudumun tepkilerini, ne kadar büyüyeceğini, ne yaparsam ne olacağını bilmemek beni yordu gercekten hamilelik ve lohusalıktakıyafette kaç beden alırım, bu hafta kilo mu verdim kilo mu aldım, ped mi yoksa günlük ped mi kullanmalıyım, tuvalete gidebilecek miyim yoksa canım yanacak mı, iyileştim mi yoksa ağrım olacak mı hiçbirini bilmemek canımı sıkıyor bazen bu da böyle bir iç döküş.
Merhabalar benim burdan öğrendiğim bi yöntem var mastitli göğsünüzü ters emzirmeniz gerekiyor, webte ters emzirme olarak yazdığınızda görüceksiniz, ben her emzirmeden önce göğsümü kontrol ediyorum özellikle aol göğsümde sürekli olır, eğer sertlik varsa hemen ters emziriyorum normale dönüyor, özellik bebeğinizin ilk sabah emmelerinde yada çom ara verip emzirdiğiniz güçlü çektiği zamanlarda tek seferde oluyor, bana neler dediler yok sıcak suda tut, soğuk suda tut, makineyle sağ hepsini denedim ama olmamıştı,Her seferinda sağ mememde mastitin eşiğinden dönüyorum, sanırım benim bebe kuvvetli emmediği için boşalmıyor hatta sanırım değil sebebi bu ve bu yüzden çok sık tıkanmalar oluyor elektrikli pompa ile bile açılmıyor o tıkanıklık meme dolu ama sağdığım süt 10 cc , bi kanal boşalınca diğer kanaldan süt gelmiyor kendim memeye masaj yapıyorum uğraşıyorım biraz öyle geliyor ve az geldiği içinde oğlum doymuyor bende oo ne güzel yarım saat emzirdim diyorum, nasıl kuvvetli emmesini sağlayabilirim bi öneriniz var mı ?? Her seferinde bu acı emzirmeyi bıraktırma noktasına getiriyor beni
Yok denemedim bir de onu deneyeyim bakalımHipp denedin mi ?
Benim bi arkadaşım pediatri kongresine gitmiş, anne sütüne en yakın ve probiyotik olarak en iyi gelişmiş mamaymış. Ben doğduğundan beri onu kullanıyorum.
Ben gideceğim canım diyetisyene hatta iletişime geçtim, ama olur ya sütüm azalır kalitesi düşer falan diye vicdan yapıp ek gıdaya gecince basliycam. Şuan Allah ne verdiyse yiyorum hiç dikkat etmiyorumKızlar moralim bozuk
Düğünümüz var kardeşim evleniyor s beden olan ben xl zor giriyorum üzerimde 20 kilo fazlalık var bugün düğünde giyeceğim elbiseyi denedim eşim göbeğin çok çıktı dedibide eğilip ayakkabı giyerken yırtmacı carttt diye sökülmezmi ben napcam bilmiyorum
Bebeğin sütünden de kesmek istemiyorum ama git gide bu kilolar beni mutsuz edecek gibi görünüyor
Sizler ne zaman diyete başlıycaksınız diyetisyene gitcekmisiniZ
Canım ben ikinci aya bile geciktim diyordum, etkisini gösterir dimi sonradan da. keşke daha erken baslasaydim diye hayiflaniyorum yaBende de var, yataga yatiyorum esim kapatiyor. Ama 1 saatten fazla takamadim. Dikislerime zarar vermesinden korktum 3. Aydan sonra duzenli kullancam insallah..
Banada diyetisyen yolu görünüyorBen gideceğim canım diyetisyene hatta iletişime geçtim, ama olur ya sütüm azalır kalitesi düşer falan diye vicdan yapıp ek gıdaya gecince basliycam. Şuan Allah ne verdiyse yiyorum hiç dikkat etmiyorum
Diyetisyen için buradan biri 4. ay demişti diye hatırlıyorum kendi diyetisyeni öyle demişKızlar moralim bozuk
Düğünümüz var kardeşim evleniyor s beden olan ben xl zor giriyorum üzerimde 20 kilo fazlalık var bugün düğünde giyeceğim elbiseyi denedim eşim göbeğin çok çıktı dedibide eğilip ayakkabı giyerken yırtmacı carttt diye sökülmezmi ben napcam bilmiyorum
Bebeğin sütünden de kesmek istemiyorum ama git gide bu kilolar beni mutsuz edecek gibi görünüyor
Ek gidaya başlayınca hem spor salonuna gidicem hem yediklerime dikkat edicem. Aralıkta zoom üstünden doğum sonrası grupla haftada iki gün spor yapacağız ufaktan başlayayım çünkü ben doğuma giderkenki kilodayım. İçimde çocuk unutmadılarsa eğer yediklerim beni bu hale getirdiKızlar moralim bozuk
Sanırım regl olamayan da kilo veremiyormuş ben henüz regl olmadımDiyetisyen için buradan biri 4. ay demişti diye hatırlıyorum kendi diyetisyeni öyle demiş
Kendim için hiç bi fikrim yok
Tşk ederim bebeğim düşünmen yeter kilo 70 elbiseler olmuyor boyda kısa yeni aldım cart diye gitti sinir bozucuEk gidaya başlayınca hem spor salonuna gidicem hem yediklerime dikkat edicem. Aralıkta zoom üstünden doğum sonrası grupla haftada iki gün spor yapacağız ufaktan başlayayım çünkü ben doğuma giderkenki kilodayım. İçimde çocuk unutmadılarsa eğer yediklerim beni bu hale getirdibende bi elbise var kardeşimin düğününde gitmiştim istersem atayım foto bak göndereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?