2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sevgili kizceler

Bizim minik kizin inanilmaz salyalari akiyor, bizim durumumuzda olan var mi? Dis cikarmak icin asiri erken, bunu yasayip doktorla konusan oldu mu?
Ya bizde tummy time yapınca benim oğlan her yeri salya yapıyor ama doğrultunca öyle değil, korktum bende salyalı olacak diye , bir dahaki kontrolümüz taa 4. Ayda soramadım da dr a

Alerji durumun beni üzdü ya bende de başlarsa umarım bana gelmez yaşam kalitem eksilere düşüyor

Doktora sormuş muydun gerçi her annede hemen başlamıyormuş bende o annelerden olmak istemiştim olamadım
Ben oğlumun derdinden hiç kontrole hidemedim valla bilemiyorum gitmeli miyim bu saatten sonra, 3 ay olacak nerdeyse

Ben yatarken kundak yapıyorum yoksa elleriyle uyandırıyo kendini ama emerken bile memeyi vercem daha vermeden ellerini emmeye başlıyo
Diş için erken daha ama aceleci olcak bu bebişler heralde
Ben takmıştım kehribar ztn az sakinleşsin diye işe yarıyomu bilmem
Hope3535 Gece özellikle yumruk yapıp elini öyle bir emiyor ki sesine uyanıp elini çekip emzik veriyorum salyasıda 4 5 gün oldu başlayalı
Kehribar kolyemizi kaybettik diye üzülüyordum

Kuzu inşallah ya ben kendimi böyle gormeye alışık değilim, bişey giyesim bile gelmiyor böyle

Salyayı gören diş mi çıkaracak diyo ztn ama erken daha baya kaşınıyo yalnız sürekli eli ağzında

Hope3535 Gece özellikle yumruk yapıp elini öyle bir emiyor ki sesine uyanıp elini çekip emzik veriyorum salyasıda 4 5 gün oldu başlayalı
Kehribar kolyemizi kaybettik diye üzülüyordum

Ya bizde tummy time yapınca benim oğlan her yeri salya yapıyor ama doğrultunca öyle değil, korktum bende salyalı olacak diye , bir dahaki kontrolümüz taa 4. Ayda soramadım da dr a

Ben oğlumun derdinden hiç kontrole hidemedim valla bilemiyorum gitmeli miyim bu saatten sonra, 3 ay olacak nerdeyse

Yalniz degilmisiz. Regl konusu acilmis, olamayanlar sasirmis sanirim.

Buyuk kizi dogurduktan sonra 6 ay gecmisti regl olduğumda. Yaklasik 1 yil sarkabilir, uzulmeyin, emzirmek gecikme yasatabiliyor. Regl olanlarda normal dongulerine hemen donmeyi beklemesinler, birkac ay boyunca acaba yine gebe miyim korkulari yasatabilir :)

Girer tabiki bana da gündüzleri uyumadığı ve sürekli meme istediği için için bu çocuk aç galiba.. sütün yetmiyor galiba.. Bla Bla diyorlar :) Yarın bizim de 2 yaş aşısı var inşallah kıyameti koparmaz ateşleri olmaz

Bende de var, yataga yatiyorum esim kapatiyor. Ama 1 saatten fazla takamadim. Dikislerime zarar vermesinden korktum 3. Aydan sonra duzenli kullancam insallah..

Bende bir ben bedenimle barisik degilim herkes bebisini konusuyor, benim derdim kiloyla gobekle diyordum tek degilmisim.
Regl olunca hormonel olarak sutun yapisi degistiginden doktor bana bolbol tahin pekmez sutlac muhallebi gibi sekerli sutlu tatlilar tuket demisti..
Makat catlagin icin bir krem onerecegim hollanda almanyada yasayan tanidigin varsa getirtebilirsin, ilk sayfaya gidip baktim izmirde olsan sana ulastirirdim. Kremin adi curanol zalf.

Merhabalar benim burdan öğrendiğim bi yöntem var mastitli göğsünüzü ters emzirmeniz gerekiyor, webte ters emzirme olarak yazdığınızda görüceksiniz, ben her emzirmeden önce göğsümü kontrol ediyorum özellikle aol göğsümde sürekli olır, eğer sertlik varsa hemen ters emziriyorum normale dönüyor, özellik bebeğinizin ilk sabah emmelerinde yada çom ara verip emzirdiğiniz güçlü çektiği zamanlarda tek seferde oluyor, bana neler dediler yok sıcak suda tut, soğuk suda tut, makineyle sağ hepsini denedim ama olmamıştı,

Kızlar moralim bozuk
Düğünümüz var kardeşim evleniyor s beden olan ben xl zor giriyorum üzerimde 20 kilo fazlalık var bugün düğünde giyeceğim elbiseyi denedim eşim göbeğin çok çıktı dedi bide eğilip ayakkabı giyerken yırtmacı carttt diye sökülmezmi ben napcam bilmiyorum
Bebeğin sütünden de kesmek istemiyorum ama git gide bu kilolar beni mutsuz edecek gibi görünüyor
Sizler ne zaman diyete başlıycaksınız diyetisyene gitcekmisiniZ

Ben gideceğim canım diyetisyene hatta iletişime geçtim, ama olur ya sütüm azalır kalitesi düşer falan diye vicdan yapıp ek gıdaya gecince basliycam. Şuan Allah ne verdiyse yiyorum hiç dikkat etmiyorum

Bende de var, yataga yatiyorum esim kapatiyor. Ama 1 saatten fazla takamadim. Dikislerime zarar vermesinden korktum 3. Aydan sonra duzenli kullancam insallah..
Canım ben ikinci aya bile geciktim diyordum, etkisini gösterir dimi sonradan da. keşke daha erken baslasaydim diye hayiflaniyorum ya

Diyetisyen için buradan biri 4. ay demişti diye hatırlıyorum kendi diyetisyeni öyle demiş
Kendim için hiç bi fikrim yok

Ek gidaya başlayınca hem spor salonuna gidicem hem yediklerime dikkat edicem. Aralıkta zoom üstünden doğum sonrası grupla haftada iki gün spor yapacağız ufaktan başlayayım çünkü ben doğuma giderkenki kilodayım. İçimde çocuk unutmadılarsa eğer yediklerim beni bu hale getirdi bende bi elbise var kardeşimin düğününde gitmiştim istersem atayım foto bak göndereyim.

Tşk ederim bebeğim düşünmen yeter kilo 70 elbiseler olmuyor boyda kısa yeni aldım cart diye gitti sinir bozucu
Benki xs s giyen kadın xl olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…