- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bende ek gıdayı beklim Ama 3.5 ay var inşallah dahada almamEk gidaya başlayınca hem spor salonuna gidicem hem yediklerime dikkat edicem. Aralıkta zoom üstünden doğum sonrası grupla haftada iki gün spor yapacağız ufaktan başlayayım çünkü ben doğuma giderkenki kilodayım. İçimde çocuk unutmadılarsa eğer yediklerim beni bu hale getirdibende bi elbise var kardeşimin düğününde gitmiştim istersem atayım foto bak göndereyim.
Yani eşime idare et dedim sürekli bana iltifat et kendimi kötü hissediyorumBende ek gıdayı beklim Ama 3.5 ay var inşallah dahada almam
Aynen benimde buna çok ihtiyacım var bian önce gelsin zaman başlayalımYani eşime idare et dedim sürekli bana iltifat et kendimi kötü hissediyorumbol giyiyorum kış geldi zaten kapatırız oramızı buramızı. Ben de inanılmaz rahatsızım 60ı geçmezdim motivasyon grubu kurarız aramızda ne yedik ne kadar yürüdük spor yaptık falan destekle hallederiz diyorum
Ben eşimle kilo konusunu konuşamıyorum bile şuan hiç bir şey yaşanmamış ve ben eski benim gibi davranıyorum özgüven full hissediyorYani eşime idare et dedim sürekli bana iltifat et kendimi kötü hissediyorumbol giyiyorum kış geldi zaten kapatırız oramızı buramızı. Ben de inanılmaz rahatsızım 60ı geçmezdim motivasyon grubu kurarız aramızda ne yedik ne kadar yürüdük spor yaptık falan destekle hallederiz diyorum
Bugün çarşıda 3 4 kazak denedim dedim aay ben neyim böyle.. kilo vermeden yeni kıyafet almanın anlamı da yokAynen benimde buna çok ihtiyacım var bian önce gelsin zaman başlayalım
Beybilere almaktan kendimize vakit de nakit de kalmıyor kiBugün çarşıda 3 4 kazak denedim dedim aay ben neyim böyle.. kilo vermeden yeni kıyafet almanın anlamı da yokMelikeben
Benimde içimden gelmiyor alışveriş ama fit olunca çıkaralım acısınıBugün çarşıda 3 4 kazak denedim dedim aay ben neyim böyle.. kilo vermeden yeni kıyafet almanın anlamı da yokMelikeben
Ben merak ettim bana atar mısın kuzuKızlar bir diyetisyen var. Geçen sene onunla 1 ayda 8 kilo vermiştim. Çok memnun kalmıştım. Emziren anneler içinde diyet programı varmış hemde sütü artırmaya yönelik. İnstagramda da baya takipçisi olan bir diyetisyen. Ben birkaç haftaya başlamayı düşünüyorum.
İsteyene özelden diyetisyenin bilgilerini paylaşabilirim
Sonbahardagel Melikeben NewMamaa septembrmom
Bence gosterir, sonucta bu korseyi sadece dogum yapanlar kullanmiyor. Ben doktoruma sordugumda korse ve spora baslamayi ikisi icinde 3 ayi bekle yuruyus yap ve kendine yuklenme dedi. Sen iyilestin zannediyor olabilirsin ama 7 kat dikisin var iceride dedi.Canım ben ikinci aya bile geciktim diyordum, etkisini gösterir dimi sonradan da. keşke daha erken baslasaydim diye hayiflaniyorum ya
Bir de kilo olmasa bile gogusler buyuk olunca iyice kilolu duruyorBugün çarşıda 3 4 kazak denedim dedim aay ben neyim böyle.. kilo vermeden yeni kıyafet almanın anlamı da yokMelikeben
Banada atarmısın kuzumKızlar bir diyetisyen var. Geçen sene onunla 1 ayda 8 kilo vermiştim. Çok memnun kalmıştım. Emziren anneler içinde diyet programı varmış hemde sütü artırmaya yönelik. İnstagramda da baya takipçisi olan bir diyetisyen. Ben birkaç haftaya başlamayı düşünüyorum.
Vallahi maşallah. Benim kızım henüz 48 günlük ama gündüz 3 saat uyuduğunda şükür dualarına başlıyorum benKızlar bı arkadaşım var onunla sürekli uyku konusunu konuşuyorduk oda Eylül bebeği. Ama üye değil buraya yakında olcakŞuan mesajlasiyoruz bugün kızının uyku saatini not tutmuş sizlere sormamı istedi kendi de dışardan okuyo burayı
Bebeği gece 00:00 dan 10 30'a kadar uyumuş. (Beslenmeler hariç)
10.30 dan 12 30 a kadar uyanik.
12.30 dan 14: 30 a kadar uyku .
14 30 dan 16:00 a kadar uyanık .
16.00 dan 16.40 kadar uyku.
16 : 40 dan 17;00 a kadar uyanık.
17 :00 dan 18 20 e uyku.
18 . 20 den : 19.30 a uyanık.
19.30 dan : 20 : 40 a uyku.
20 40 dan 22 10 a uyanık.
22 10 dan : 23 20 e uyku.
23 20 den : 00: 50 ye Uyanık.
00:50 itibari ile gece uykusuna Geçiş..
Yorumlarınızı bekliyor ve okuyormuş.
Sizce çok mu uyuyor yada uykusu nasıl sizce ? 70 günlük bebek
Evet doğrudur onu da denedim cidden etkili kanalların açıldığını hissediyordum resmen , teşekkür ederimMerhabalar benim burdan öğrendiğim bi yöntem var mastitli göğsünüzü ters emzirmeniz gerekiyor, webte ters emzirme olarak yazdığınızda görüceksiniz, ben her emzirmeden önce göğsümü kontrol ediyorum özellikle aol göğsümde sürekli olır, eğer sertlik varsa hemen ters emziriyorum normale dönüyor, özellik bebeğinizin ilk sabah emmelerinde yada çom ara verip emzirdiğiniz güçlü çektiği zamanlarda tek seferde oluyor, bana neler dediler yok sıcak suda tut, soğuk suda tut, makineyle sağ hepsini denedim ama olmamıştı,
Gönder gelsiiinnKızlar bir diyetisyen var. Geçen sene onunla 1 ayda 8 kilo vermiştim. Çok memnun kalmıştım. Emziren anneler içinde diyet programı varmış hemde sütü artırmaya yönelik. İnstagramda da baya takipçisi olan bir diyetisyen. Ben birkaç haftaya başlamayı düşünüyorum.
Güncelledim canım
Benim kı gece 1 olmadan uyumuyor ya 2 3 haftadır çıldırıciiiim en erken 1de uyuyorVallahi maşallah. Benim kızım henüz 48 günlük ama gündüz 3 saat uyuduğunda şükür dualarına başlıyorum ben
6. Aya kadar bebeklerde günlük 15 saate kadar uyku normal diye biliyorum ben. Arkadaşında bebeği gündüz 6 saat gecede beslenmeler hariç 8 saat uyuyordur,bence normal. Ama benim kız hiç normal değil bi kere daha anladım, teşekkürler
Ayy evet ek gıdayla birlikte hepimiz diyet spor ne varsa başlayalım birbirimizi motive edelim diyeti bozanları linçleyelim falanYani eşime idare et dedim sürekli bana iltifat et kendimi kötü hissediyorumbol giyiyorum kış geldi zaten kapatırız oramızı buramızı. Ben de inanılmaz rahatsızım 60ı geçmezdim motivasyon grubu kurarız aramızda ne yedik ne kadar yürüdük spor yaptık falan destekle hallederiz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?