2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde içimden gelmiyor alışveriş ama fit olunca çıkaralım acısını
Eşimde 80 i geçince kıyafet almaktan vazgeçti ki hala etiketli tişörtleri duruyor M beden , zayıfliyim de öyle bişeyler alayım diyordu , o günden bu güne 3 yıl geçti vermeyi bırak kilo almaya başladı umarım sonumuz benzemez

Bugün çarşıda 3 4 kazak denedim dedim aay ben neyim böyle.. kilo vermeden yeni kıyafet almanın anlamı da yok Melikeben
İzmirde annemle Kıbrıs şehitliğinde sağlı sollu mağazalar var hepsine girdim iyi kötü sadece 2 pantolon bir kazak alabildim 20 tane alt denemişiimdir hiçbiri olmadı almak istesek de alamıyoruz ders oldu

Kizlar bebislerinizde verem aşısı iz yaptı mı ya da kabuklanma falan ( asinin tuttugu ordan belli olur diye duydum ) bizimki hiç ne iz yaptı ne kabuklanma hiç bisey yok 1 ay oldu aşı olali
Yarın bakayım evet tuttuğunun belirtisi izmiş ama bazen süre uzayabiliyor diye hatırlıyorum 6 ay gibi ama sormak lazım.

Yaa sporla birlikte başlasam mı ufaktan aralıkta. At bakalım yazayım. Kilo alırken yemeğe para ver zayıflarken diyetisyene para ver ohoo ne anladım bu işten

Yaa sporla birlikte başlasam mı ufaktan aralıkta. At bakalım yazayım. Kilo alırken yemeğe para ver zayıflarken diyetisyene para ver ohoo ne anladım bu işten
Kizlar ben de spora başlamak istiyorum ama sezeryan olanlar 6 ay sonra baslayabiliyormus sanirim değil mi

Benim spor yapacağım grubun hepsi yeni doğum yapmiş. Deneyimli ve gerçekten bilgili hocalarla başlamak isterseniz başlayabilirsiniz.
Login • Instagram
Bu hanımefendiyle başlayacağım ben.
Eminim çok bilgililerdir ama ben evden çıkmak istiyorum spor ile kendime vakit ayiririm spor cikisi bi kahve icerim kendime özel alan yaratmak istiyorum bir de benim bedava hocam eşim o beden eğitimi ogretmeni +plates antrenörlük belgesi de var o açıdan simdi para vericem dersem kızar bi kere ben senin soylediklerini yapmiyorum çünkü kocamsin disiplin saglayamiyorsun ben disarda plates dersi alayim dedim yedim paparayi ama cidden o dediginde zor hareket ise "aman askim bu zor gecelim bunu "diyebiliyorum tanimadigim biri olsa bunu diyemem disiplinli olurdu

Benim kızımı bırakabileceğim kimse yok mecbur evden 6aydan sonra diye eşime söyledim şimdiden telaşı tuttu nasıl bakcam ağlarsa napcam diye ama ne kadar şanslıymışsınız ya hem eşiniz öğretmen az çalışıyordur hem de spor hocanız ayağınıza gelmiş Personal Trainer

Kizlar bebislerinizde verem aşısı iz yaptı mı ya da kabuklanma falan ( asinin tuttugu ordan belli olur diye duydum ) bizimki hiç ne iz yaptı ne kabuklanma hiç bisey yok 1 ay oldu aşı olali
Aynen bizim de aşı yerinde hiç bir iz yok. Aynı şeyi ben de düşündüm tutmadı mı acaba diye

Ben gidiyorum 1 aydir, emziren anne diyeti yapıyorum.

Az önce farkettim, kızımın karnının sol tarafında nokta kadar , kabarinti olmayan kırmızı bir ben var. Böyle bir şey gören oldu mu? Pürüzlü değil yara oldugunu düşünmüyorum. Önceden olsa kesinlikle farkederdim bu sabah gördüm

Kızlar dün akşam(yüksek sesten gibime geldi) ve bu sabah bez değişirken(sevgi sözcüklerimi sessizce söylüyordum) kızım sanki korkar gibi gözlerini açıp kolları iki yanda hafif çırpınır gibi yaptı
Bu durumu dün akşam anlamadım önce korktum aklıma 40 tane şey geldi sabah tekrarlayınca korku gibime geldi
Yaşayan bilen var mı?
Moro refleksi gibi bir durum mudur?

Evde çok sakinim davranışlarımda ve sessiz kalmamak içinde hep şarkı söylerim kızıma müzik dinletirim evde kuşlarımızda var neyden etkilendi nedir bu durum tekrarlamaya devam eder mi

Benim goon premium 3 geldi 2nosu hala yolda 1 tane denedim yumuşacık emicilik güzel biraz büyük ama katlayarak kullanınca idare eder. Büyük olduğu için mi bilmem bacak lastikleri oğlumun boğumuna gelmiş kızarmış.evdekileri bitirmek için tekrar sleepy taktım. 2 nosu gelince yine lastik kızarıklığı yapacak mı bakıcam.yine güncellerim burayı.
Eklediğim fotoya bakınca işaret parmağımın yamuk olduğunu yeni fark ettim

Eklentiler

• IMG_20231114_123913_edit_268027126869681.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 44
Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ben gibi ama yeğenimde bebekken olmuştu ve kendiliğinden geçmişti

Umarım lastik sorun yapmaz benim kızımda maalesef derisini tahriş etti

Geçen evde gürültü çoktu 2 gün dediğin gibi davrandı.refleks diye okudum ben.belki dalmıştır senin sesine refleks vermiştir. Bazen gözü açık da uykuya dalıyor gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…