- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
ÜzüldümUmarım lastik sorun yapmaz benim kızımda maalesef derisini tahriş etti
İnşallah öyledirGeçen evde gürültü çoktu 2 gün dediğin gibi davrandı.refleks diye okudum ben.belki dalmıştır senin sesine refleks vermiştir. Bazen gözü açık da uykuya dalıyor gibiler
2 yaptı evet olabilirÜzüldüm2 mi 3 mü yaptı? Belki bedendendir diyorum.
Bizim 3 noda kızarıklık oldu garip.. Belki lastikleri elimle çekip düzelttiğimden olabilir. içte kalsa boğumuna gelmez diyorum.bir şekilde bunu çözmem lazım pişik yapmayan bir prima bir bu varmış.prima ateş2 yaptı evet olabilir
Belden sıkıyor gibiydi zaten ama iç lastiğin öyle yapacağını ön göremedim
İlla kabuk bağlaması gerekmiyor. Dün aşının kontrolüne çağırdılar bizi gittik. Bizdede hiç iz VS bişi yok.. Kontrolü edilirken söyledi hemşire derinin altında mercimek kadar beze gibi bişi oluşması gerekiyormuş.Kizlar bebislerinizde verem aşısı iz yaptı mı ya da kabuklanma falan ( asinin tuttugu ordan belli olur diye duydum ) bizimki hiç ne iz yaptı ne kabuklanma hiç bisey yok 1 ay oldu aşı olali
Benimde aynı şekilde hiçbir iz yok ne yapmak lazım pekiKizlar bebislerinizde verem aşısı iz yaptı mı ya da kabuklanma falan ( asinin tuttugu ordan belli olur diye duydum ) bizimki hiç ne iz yaptı ne kabuklanma hiç bisey yok 1 ay oldu aşı olali
Aşıyı yapan ebe 10 gun icinde orasi kanayabilir kabuklanabilir korkmayın dedi bizde hiçbiri olmadıonu ben bi sonraki kontrolde sorayim aklıma takıldı
Diyet listeni bizimlede paylaşırmısın kuzumBen gidiyorum 1 aydir, emziren anne diyeti yapıyorum.
Bende elektrik süpürgesini çalıştırınca çok korktu ağladı nasıl üzüldümKızlar dün akşam(yüksek sesten gibime geldi) ve bu sabah bez değişirken(sevgi sözcüklerimi sessizce söylüyordum) kızım sanki korkar gibi gözlerini açıp kolları iki yanda hafif çırpınır gibi yaptı
Bu durumu dün akşam anlamadım önce korktum aklıma 40 tane şey geldi sabah tekrarlayınca korku gibime geldi
Yaşayan bilen var mı?
Moro refleksi gibi bir durum mudur?
Evde çok sakinim davranışlarımda ve sessiz kalmamak içinde hep şarkı söylerim kızıma müzik dinletirim evde kuşlarımızda var neyden etkilendi nedir bu durum tekrarlamaya devam eder mi
Dün aşının kontrolüne gittik. Deri altında mercimek kadar beze gibi bişi oluşması gerekiyormuş. İlla kabuk baglayacak yara olacak diye birşey yokmuş.. Sağlık ocağında öyle dediler..Benide etiketlermisin canım aynı durumu yaşıyorum
Deri altında beze gibi bişi oluşması aşının tuttuğunu gösteriyormuş.Benide etiketlermisin canım aynı durumu yaşıyorum
Bebiş uyansın bakıcam kuzum tşk ederimDeri altında beze gibi bişi oluşması aşının tuttuğunu gösteriyormuş.
Sıkmadan bakmaya çalışın belki sıkıntı olur ben hiç ellemedim çünkü sağlık ocağındaki hemşire baktı bizimkine.Bebiş uyansın bakıcam kuzum tşk ederim
Baktım hiçbir beze şişlik yok bide şey sorcam iğneyi tam derinin altına yaptı dimi normal iğneler gibi derine değilde deri içine dikkatimi çekmiştiSıkmadan bakmaya çalışın belki sıkıntı olur ben hiç ellemedim çünkü sağlık ocağındaki hemşire baktı bizimkine.
Evet derinin altına..Baktım hiçbir beze şişlik yok bide şey sorcam iğneyi tam derinin altına yaptı dimi normal iğneler gibi derine değilde deri içine dikkatimi çekmişti
cok oyle yasaklarla dolu degil aslinda, malum emziriyoruz.Diyet listeni bizimlede paylaşırmısın kuzum
Canım benmki de öyle. Korkmuştum ama kardesim diş kliniğinde asistan doktoruna sormuş diş değil damak geliştiği için salya akıtması normal demişSevgili kizceler
Bizim minik kizin inanilmaz salyalari akiyor, bizim durumumuzda olan var mi? Dis cikarmak icin asiri erken, bunu yasayip doktorla konusan oldu mu?
Benim Sağlık Ocağı dedi ki dört Dört buçuk aylık olunca kolunda bir şişlik bir apse gibi bir şey olabilir o aşıdan demektir başka bir şeye sanmayın dedi O yüzden acaba 4 ay veya 4,5 Aycı var mı belli olur tutup tutmadığıKizlar bebislerinizde verem aşısı iz yaptı mı ya da kabuklanma falan ( asinin tuttugu ordan belli olur diye duydum ) bizimki hiç ne iz yaptı ne kabuklanma hiç bisey yok 1 ay oldu aşı olali
Ay cok sevindim buna.Canım benmki de öyle. Korkmuştum ama kardesim diş kliniğinde asistan doktoruna sormuş diş değil damak geliştiği için salya akıtması normal demiş
Benim Sağlık Ocağı dedi ki dört Dört buçuk aylık olunca kolunda bir şişlik bir apse gibi bir şey olabilir o aşıdan demektir başka bir şeye sanmayın dedi O yüzden acaba 4 ay veya 4,5 Aycı var mı belli olur tutup tutmadığı
Benimki de yaklaşık 2 haftadır böyle hdoktora sormadım.Sevgili kizceler
Bizim minik kizin inanilmaz salyalari akiyor, bizim durumumuzda olan var mi? Dis cikarmak icin asiri erken, bunu yasayip doktorla konusan oldu mu?
benim bebeğim sürekli böyle korkuyorKızlar dün akşam(yüksek sesten gibime geldi) ve bu sabah bez değişirken(sevgi sözcüklerimi sessizce söylüyordum) kızım sanki korkar gibi gözlerini açıp kolları iki yanda hafif çırpınır gibi yaptı
Bu durumu dün akşam anlamadım önce korktum aklıma 40 tane şey geldi sabah tekrarlayınca korku gibime geldi
Yaşayan bilen var mı?
Moro refleksi gibi bir durum mudur?
Evde çok sakinim davranışlarımda ve sessiz kalmamak içinde hep şarkı söylerim kızıma müzik dinletirim evde kuşlarımızda var neyden etkilendi nedir bu durum tekrarlamaya devam eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?