2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sarılık olmadıysa 5 saate kadar normal de onun dısında işk ayda 3 saatte bir uyandırıyorlar en gec

2 yaş sanırım sleepy lastik izi yapmıyor ama pişik yapıyor Burnu gelişmediği için ufacık tozlar bile tıkıyor normal büyüdükçe geçecek. Ama nem bana da fazla geldi Uyandırmayın henüz uyku düzeni olamayacak kadar küçük.istediği zaman istediği kadar uyusun 3 aydan sonra başlarsınız

Evet suyu bu gün kaldırcam akşam deneme için koydum ama yine tıkandı.. gün içinde bir kaç kez yapayım burun temizliği olmazsa

Canım uyandır sen tabiki 1 ay olana kadar 2 saatte blr emzirmelisin hadi mamada var daha uzun kalır ama uyandır

Bence de üşümüyordur ben bizim evde bu sıcaklkkta 0.5 tog ve ince uzun kollu cıtcıtlı artı patiksiz pijama giydiriyorum geceleri ki bu bile önerilenden fazla aslında. Nem fazla olduğunda ki sende fazla o da rahatsız edici oluyor ara ara havalandır bence

Çok geçmiş olsun , benim bebe ah ah uyumuyor yemek yiyemiyorum anca hazır meyve varsa yada yemek varsa ısıtıp yiyebiliyorum tek elle bi taraftanda uyuz gergin çamaşır yıka ütüle kafayı yedim

Canım bal hurma pekmez ceviz bu tür yemekler pişik yapa bilir bunlardan çok tüketiyormuşum ? Salatalık falan ye marul böyle yemekler pişik yapmaz

Kızlar bundan alabilirsiniz . Üstündeydi yarım saat soğuyunca içindeki su emzirme yastığına aldım uzanmaya çalıştı yine de . Sonradan resim çekmek aklıma geldi.
Oy maşallah bu içinde su balık var adı ne diye geçiyor bende aliyim

Güle güle kullansın sever inşallah yarın 3 aylık olucaz biz de . Ama prematüre doğdu benim kızım 36 da . Öyle olunca başka hesaplanıyormuş galiba ayı ama bilmiyorum
Benim bebe 3 ay 9 günlük oldu bu gün ama ufacık ya herkes daha 1 buçuk aylık falan sanıyor çünkü daha boyu 55-56

Benim bebeğin dedim gözlerini kapatiyim sıkıldı bağırmaya başladı 2,3 kere denedim olmadı benimki saat 2 de uyuyor geceleri saat 5te uyanıyor ve bitti uyku artık uyanıyor sonra hep kısa kısa gün içinde 1 saat bile olmuyor tam uyuyacam uyanıyor

Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor noraml mı. Günde sadece 100 ml mama aliyo. Geri kalan anne sütü. Önerileriniz neler?

Bide bebeklere su veriyomusunz
Dr danışarak glisirin fitili kullana bilirsin , ben fitil kullanıyorum kaka yapmayınca

Ben 2.ay kontrolünde doktora sorduğumda 5 6 saat uyursa elleme dedi
Bir kez 7 saat uyanmadı o biraz fazla ama 5 6 saat yatabilir gece dedi birdaha 7 saat olmadı ztn arada 5 saat oludğu oluyo gece ilk uykusuna daldığında onun dışında 3 saatte bir uyanıyo
Ben ellemiyorum hiç ne zmn uyanırsa artık
Kızlar Bebek 2 ay 6 günlük. Yeni doğan statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.

Kızlar gün içinde bebekleriniz kaç saatte bir emiyor benimki iki saatte bir memeyi reddediyor illa üç veya dört saat geçiçek son emzirmeden sonra
Doyuyordur zorlama eğer istemiyorsa ve kilo alımı iyiyse , bazı annelerin sütü doyurucu oluyor bebek emdikten sonra mama yemiş gibi doyuyor , mesela benim sütüm hiç doyurucu değil 1 saate bir emzirmem gerekiyor ki artık mama veriyorum

Aynısı bizede olmuştu , çok huzursuzdu dr götürdüm ateş ölçerle ve vazelinle yaptı bi sürü gaz ve kaka çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…