Eğer hala arıyorsan 2 arkadaşım var iletebilirsinKızlar size ihtiyacım var. Hamile yakınınız var mı? Yüksek lisans için 138 gebe kadına ihtiyacım var. Eğer yakınınız varsa, size özelden formu göndersem doldurabilir mii
Sarılık olmadıysa 5 saate kadar normal de onun dısında işk ayda 3 saatte bir uyandırıyorlar en gecGünaydın kızlar,
Size bir sorum var.
Bebeğim mama+ anne sütü ile besleniyor gece uyumadan hem mama hem anne sütü veriyorum.
Sanırım bu hafta atak haftasındayız birkaç gündür uykuları çok düzensiz. Dün 18.00 dan sonra saat 01.30a kadar uyumadı. Şimdi de o saatten beri uyanmıyor. Birazdan uyandıracağım ama sizce bu kadar uykuda uyandırmam gerekir mi?
2 hafta 6 günlük su an.
2 yaş sanırım sleepy lastik izi yapmıyor ama pişik yapıyor1 ay içinde iyileşmesi bekleniyor 4 günüm kaldıordan krem gelene kadar iyileşmeyi umuyorum umarım gerek kalmaz ama yine de not ettim iyi zaten bolca tatlı yiyodum bahanem oldu
Ben yanlışlıkla pazartesi başlıyorumnasıl yanlışlıkla derseniz, kuaföre gideyim dedim yanında kadınlara özel pilates salonu varmış eve 5 dk, eşim de ben bakarım dedi, ona kayıt yaptırınxa hamilelikte çalıştığım diyetisyeni de aradım. Zaten demiştim toparlayınca gelirim diye. Kumarbaz da yazmış, bence yararlı oluyor en azından hamilelikte almam gereken protein kalsiyum vs hesaplanıyordu, daha kaliteli besleniyor ve aç sa kalmıyordum benzeri bir şey bekliyorum bu süreçte de. Ayda 1 kg versem yeter en azından veriyor olurum hatta almasam bile yine eh işte yeter. Hamileyken diyetisyene gidip surekli kilo alıyor olmak cok garip bir deneyimdi.
Oh şükür 42. Haftada doğuran tek ben değilmişim
Goon'u aktif kullanmaya başladım ben de. Henüz taşma, sızma, pişik yok ama o kırmızı lastiklwr bende de var. Arası cok geniş olduğundan bacağının ust kısmına denk geliyor, henuz evcarın dediği gibi değil şükür ama kırmızı duruyor insan üzülüyor. Henğz lastik izi yapmayan bir bez bulamadım. Sıkmamaya da calısıyorum ama.
Hamileykenki listeme cok benziyor bu dönem için beklentim bu yönde.
Her konuda olduğu gibi osman hocanın bu konuda da videosu var. 2 farklı aşı var bunun için biri 2 biri 3 doz, zamanları buna göre değişiyor diye biliyorum. Gerekliliğini kumarbaz anlatmış ki ben de melike gibi onu etiketleyecektim
İnstagramda annebebekdoktoru hesabında burun temizleme postu altında hangi aydan sonra 5 ml olduğu yazıyordu, her şeyi hatırlıyorum ama ayı hatırlamıyorum
Bana gönderebilirsin 3 tane var hepsi de baska trimesterda.
Burnu gelişmediği için ufacık tozlar bile tıkıyor normal büyüdükçe geçecek. Ama nem bana da fazla geldiKızlar ya burun neden tıkanır? Nemsiz değil oda. Annemlerdeyiz 3 gecedir ve bebeğin burnu gece tıkanıyor.. oda ısısı 23.5 oluyor en soğuk. Kalorifer yanıyor. Nem 65 filandı ben burnu tıkanıyor diye kalorifere suluk koydum 70 oldu nem.. hepsi ideal aralıkta neden tıkanıyor burun ne yapacağım anlamadım. Kitabi bilgilere göre her şey ideal aralıkta. Üşüyor mu sizce kafasına da şapka takıyom burda.
Uyandırmayın henüz uyku düzeni olamayacak kadar küçük.istediği zaman istediği kadar uyusun 3 aydan sonra başlarsınızGünaydın kızlar,
Size bir sorum var.
Bebeğim mama+ anne sütü ile besleniyor gece uyumadan hem mama hem anne sütü veriyorum.
Sanırım bu hafta atak haftasındayız birkaç gündür uykuları çok düzensiz. Dün 18.00 dan sonra saat 01.30a kadar uyumadı. Şimdi de o saatten beri uyanmıyor. Birazdan uyandıracağım ama sizce bu kadar uykuda uyandırmam gerekir mi?
2 hafta 6 günlük su an.
Evet suyu bu gün kaldırcam akşam deneme için koydum ama yine tıkandı.. gün içinde bir kaç kez yapayım burun temizliği olmazsa%40-%60 arası ideal nem oranı diyebiliyorum canım su koyunca artmış tabi, benimki 22 dereceye düşüyor gece bende annemdeyim uyku tulumu içine sadece body ile yatırıyorum gün içinde daha sık açmaya çalış burnunu bence sıcaklık iyi çünkü üşümez bana kalırsa
Canım uyandır sen tabiki 1 ay olana kadar 2 saatte blr emzirmelisin hadi mamada var daha uzun kalır ama uyandırGünaydın kızlar,
Size bir sorum var.
2 hafta 6 günlük su an.
Bence de üşümüyordur ben bizim evde bu sıcaklkkta 0.5 tog ve ince uzun kollu cıtcıtlı artı patiksiz pijama giydiriyorum geceleri ki bu bile önerilenden fazla aslında. Nem fazla olduğunda ki sende fazla o da rahatsız edici oluyor ara ara havalandır benceKızlar ya burun neden tıkanır? Nemsiz değil oda. Annemlerdeyiz 3 gecedir ve bebeğin burnu gece tıkanıyor.. oda ısısı 23.5 oluyor en soğuk. Kalorifer yanıyor. Nem 65 filandı ben burnu tıkanıyor diye kalorifere suluk koydum 70 oldu nem.. hepsi ideal aralıkta neden tıkanıyor burun ne yapacağım anlamadım. Kitabi bilgilere göre her şey ideal aralıkta. Üşüyor mu sizce kafasına da şapka takıyom burda.
Sağol çok teşekkür ederim valla daha iyileşmedik kafayı yemek üzeriyimKısa zamanda iyileşecek inşallahburdan bir ihtiyaç olursa biz seve seve yardımcı oluruz. Eşim iş için kıbrısa geliyor
Çok geçmiş olsun , benim bebe ah ah uyumuyor yemek yiyemiyorum anca hazır meyve varsa yada yemek varsa ısıtıp yiyebiliyorum tek elleÇok geçmiş olsun bize de eve bebek görmeye gelenlerden grip bulaştı, düşüncesiz insanlarküçücük bebek öksürüğünden uyuyamıyor sürekli burun temizliyoruz inş ateşe çevirmez. Bana da bulaştı, ilaç kullanma konusunda tereddütteyim ama kullanmasak da geçmeyecek yayılacak gibi
Bebeği gece uzun uyuyanlar, bebekleriniz gazlı değil heralde maşallahBizimki kıvranmaktan uyuyamıyor bazen. Gündüz hele hiç uyumuyor 2 gündür, 8. atak haftasına denk geldik ondan olabilir mi bilemedim
Canım bal hurma pekmez ceviz bu tür yemekler pişik yapa bilir bunlardan çok tüketiyormuşum ? Salatalık falan ye marul böyle yemekler pişik yapmazBu domates alerjisini nasıl anladın canim bizimde kronik bir pişik var asla geçmiyor ne kullandiysam geçer gibi oldu tekrarlıyor bez degistirdim ıslak mendil kullanmıyorum kuruluyorum bi guzel her seferinde pişik kremi sürüyorum bana mısın demiyor sanirim benim yediğim biseyden artık öyle düşünüyorum ama neyden olduğunu hala cozemedim
Oy maşallah bu içinde su balık var adı ne diye geçiyor bende aliyimKızlar bundan alabilirsiniz . Üstündeydi yarım saat soğuyunca içindeki su emzirme yastığına aldım uzanmaya çalıştı yine de . Sonradan resim çekmek aklıma geldi.
Benim bebe 3 ay 9 günlük oldu bu günGüle güle kullansın sever inşallah yarın 3 aylık olucaz biz de . Ama prematüre doğdu benim kızım 36 da . Öyle olunca başka hesaplanıyormuş galiba ayı ama bilmiyorum
Aynen dün bi mağazaya gittim bütün mağazayı toplicaktımKız anası olmakmı
Kendimi durduramadım bin tl lik harcama yaparak toka aldım
İçine girince çıkılmıyor aslında hiç bakmamak lazım
Sarılık olmadıysa 5 saate kadar normal de onun dısında işk ayda 3 saatte bir uyandırıyorlar en geç
Kızlar Bebek 2 ay 6 günlük. Yeni doğan statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.Canım uyandır sen tabiki 1 ay olana kadar 2 saatte blr emzirmelisin hadi mamada var daha uzun kalır ama uyandır
Benim bebeğin dedim gözlerini kapatiyim sıkıldı bağırmaya başladı 2,3 kere denedim olmadı benimki saat 2 de uyuyor geceleri saat 5te uyanıyor ve bitti uyku artık uyanıyorSabah 4.30 gibi vücudu uyanmaya başlıyor kıpırdanmalar artıyor.6.30-7.30 arası tamamen uyanıyor. Canım işine karışmak gibi olmasın ama ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum. Gündüz uykuya zorlamamak gibi annem gele gide biraz düzene soktu halimizi. Dediğim gibi asla işine karışmak istemem ama belki bir faydası olur. Biz biraz faydasını gördük. Annem geldiği zaman kundaklayıp eşarpla gözünü kapatıyordu. Burnu asla kapanmıyor tabiki uyuyana kadar yapıyorduk. Ben kıyamıyordum kıpırdanmasına sonra baktım çocuk çabucak uyuyor. Ben kucağıma uyuma pozisyonunda aldığımda kolumun altına sinip kendi gözünü kapatmaya çalışıyordu zaten öyle olunca ben de bunu uygulamaya başladım. Faydası oluyor. Ağlatmadan uyuyacağı yöntemi bulana kadar deniyorum. Yanına yatıp pış pış yapıyorum bir haftadır güzel uyuyor. Koyma derdi olmayınca biraz daha uzun uyuyor.
Dr danışarak glisirin fitili kullana bilirsin , ben fitil kullanıyorum kaka yapmayıncaKızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor noraml mı. Günde sadece 100 ml mama aliyo. Geri kalan anne sütü. Önerileriniz neler?
Bide bebeklere su veriyomusunz
Kızlar Bebek 2 ay 6 günlük. Yeni doğan statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.
Doyuyordur zorlama eğer istemiyorsa ve kilo alımı iyiyse , bazı annelerin sütü doyurucu oluyor bebek emdikten sonra mama yemiş gibi doyuyor , mesela benim sütüm hiç doyurucu değil 1 saate bir emzirmem gerekiyor ki artık mama veriyorumKızlar gün içinde bebekleriniz kaç saatte bir emiyor benimki iki saatte bir memeyi reddediyor illa üç veya dört saat geçiçek son emzirmeden sonra
Almadım ama tereddütteyim hala kışın lazım ola bilir de olmaya bilir de inşallah olmaz tabiNebulizatör aldınız mı? Nexusta indirim var. Bazı doktorlar alın diyor bazıları gerek yok dedi
Aynısı bizede olmuştu , çok huzursuzdu dr götürdüm ateş ölçerle ve vazelinle yaptı bi sürü gaz ve kaka çıktıKızlar ben bugün Parla yı kontrole götürdüm. Çok gazı var ve kakasını yaparken zorlanıyor dedim. popoda çatlak olup olmadığına bakmak için kulak çuğubuna krem sürüp deliğinden çok az ittirdi. Bizimki bir kaka yaptı, bir gaz çıkardı şaşırdık kaldık. Üzerini giydirdik doktor ile konuşmaya devam ederken sürekli kaka yaptı ard arda.
Laktoz intoleransı olabilir diye kakasını tahlile yolladı. Bana süt ve süt ürünleri diyeti verdi. Relaktaz gaz damlası ve bir de laktozsuz mama verdi. On gün sonra kontrolümü var bakalım inşallah gazlar geçecek
İnşallah öyledir kuzumBence ben gibi kuzum. Büyük insanlarda da ben çıkarken böyle kırmızı çıkıp siyaha dönüyor genelde
Balım arkadaş 2 hafta 6 günlüğüz demiş. Ben de ilk ay anladım ama haftaymisKızlar Bebek 2 ay 6 günlük. Yeni doğan statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?