Bu ay ki kontrolümüzde (Osman hocaydı) 60 günü doldurmuş artık gece 7 saate kadar, gündüz 4 saate kadar aç kalabilir demişti. Sorun olmaz yani uykusunu bölmeyinKızlar Bebek 2 ay 6 günlük. Yeni doğan statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.
Ne demişler bebek uyuya uyuya büyür. Hiç takılmasın arkadaşınız, benimki de 1,5 saat uyanık kalırsa bi yarımsaat kırk dk uyur sonra tekrar uyanır. Yani uyku düzeni biraz benim bebişe benziyor. Ama bu düzen de kalıcı değil bunu biliyorum, bi ara çok daha uyanık kalır direnirdi uykuya. Bakalım ilerde ne olacak, bebişin gönlü ne zaman ne isterse ona uyum sağlayacağız. Milletin dediklerine kulak asıp canını sıkmasınAhahahkız onunda İlk çocuğu ya herşeyi soruyo.benim de bebeğim çok uyuyo Mesela geçen senle konuştuk galiba
1 saat uyanik kalsa 1 saat uyuyo gibi. Ama oğlum hiç uyumazdi hatta 2016 da konu bile açmıştım buraya
Oda diyo ki benim ki fazla mı uyuyo. Bazıları diyomus ki bu Kadar uyuması normal değil hasta mı falan ona takılmış.Tatlı biri ya ben görüşüyorum üzülecek şimdi
Benim bebeğimi surekli hıçkırık tutuyor canım genelde hızlı emdiginde oluyor. Hiç takılmadim ben hamileyken de çok hıçkırık tutuyorduKızlar benim bebeğimi günde ortalama iki kez hıçkırık tutuyor. Karnımda da öyleydi. Sizlerin nasıl? Hıçkırıyolar mı
Fazla gibi geldi bana
NormalKızlar benim bebeğimi günde ortalama iki kez hıçkırık tutuyor. Karnımda da öyleydi. Sizlerin nasıl? Hıçkırıyolar mı
Fazla gibi geldi bana
Canım bu bebeğim de değil ama oğlumda vardı doktora göstermiştim . Yağ bezesi demişti. Takıp et büyürse tahlil yaparız demişti. Öyle kayboldu gitti. Ama senin ki nasıl dışta mı içten mı geliyor ele.. doktora danışmanda fayda var ama ciddi bişey değildir zannımcaKızlar bir şey soracağım. Bebeğimin kafasının arkasının 2 yanında alt tarafta böyle yumuşak nohut kadar bir şey geliyor elime. Bıngıldak desem o ortada ve tek oluyo diye biliyorum. Ne olduğunu bilen var mı? Sizin bebeklerinizde de var mı öyle bir şey? Yeri tam saçın birimine yakın köşede
İçten geliyor canım sanki oynuyor her iki tarafta da var. Doktora danışacağım cumartesi kalça ultrasonu çektireceğiz o zaman ama şimdi böyle aklıma takıldı. Whatsapptan yazarım olmadı yarın.. ay inşallah canım dediğin gibidirCanım bu bebeğim de değil ama oğlumda vardı doktora göstermiştim . Yağ bezesi demişti. Takıp et büyürse tahlil yaparız demişti. Öyle kayboldu gitti. Ama senin ki nasıl dışta mı içten mı geliyor ele.. doktora danışmanda fayda var ama ciddi bişey değildir zannımca
İçten geliyor canım sanki oynuyor her iki tarafta da var. Doktora danışacağım cumartesi kalça ultrasonu çektireceğiz o zaman ama şimdi böyle aklıma takıldı. Whatsapptan yazarım olmadı yarın.. ay inşallah canım dediğin gibidir
Maşallah çok iyi bana göre benm oğlan 20dakikayi geçmiyor gündüz uykusu oda sallıyorum genel de öyle uyuyor inş duzelir 2aylik şuanKimse cevap vermemiş yaakızlar sizde durumlar nasıl yazın hele bii
Bizim genelde her mamadan sonra oluyorKızlar benim bebeğimi günde ortalama iki kez hıçkırık tutuyor. Karnımda da öyleydi. Sizlerin nasıl? Hıçkırıyolar mı
Fazla gibi geldi bana
Bizimkinde de 3tane vardı doktor yağ bezesi dedi büyüdükçe geçecekmiş bir tanesi kayboldu snrm geçecek diğerleri deİçten geliyor canım sanki oynuyor her iki tarafta da var. Doktora danışacağım cumartesi kalça ultrasonu çektireceğiz o zaman ama şimdi böyle aklıma takıldı. Whatsapptan yazarım olmadı yarın.. ay inşallah canım dediğin gibidir
2 hafta 6 günlük demişsinKızlar Bebek 2 ay 6 günlük. Yeni doğan statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.
Beynim error veriyor artık2 hafta 6 günlük demişsin
Bizimde aynı. Annem diş mı çıkaracak acaba dedi ben şok. Çıkarmazlar herhalde şuanKızlar benim bebişin salyası aşırı aşırı arttı bugünler de ya önlük ıslanıyor alttaki kıyafet bile ıslanıyor
2. Ay kontrolünde doktora sordum bu aylarda normal dedi ama 3. Ayda diş çıkaran bebekler de varmış ama anne yada baba 3 aylık çıkardıysa olur dedi.Bizimde aynı. Annem diş mı çıkaracak acaba dedi ben şok. Çıkarmazlar herhalde şuan
Yumuşaksa sıkıntı yok demişti benim doktorum
Biraz olsun rahatladım kızlar teşekkür ederimBizimkinde de 3tane vardı doktor yağ bezesi dedi büyüdükçe geçecekmiş bir tanesi kayboldu snrm geçecek diğerleri de
Canım ben ilk başlarda bile bu kadar sık uyutmuyordum uyuması gerektiğini düşünmüyordum ama akşamları çok ağlıyordu. Şimdi o ağlamalar bitti belki dönemseldi belki uykudan. Gündüz kısa ama sık uyuyor. Gece 4.3 kadar kesintisiz ondan sonra saat başı uyanıyor.Gün içinde çok uyuması gece uykusunu etkilemiyor sanırım nasıl mümkün ya bu bizim kızda asla olmuyor
Döküntüler daha iyi canım , ama tam iyileşmedi hepimiz uyuz olduk yaGüle güle kullansın insallah. Nasıl oldu döküntüleri kuzunun? Uykuları falan daha iyi mi göremiyoruz seni buralarda pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?