2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar Bebek 2 ay 6 günlük. Yeni doğan statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.
Bu ay ki kontrolümüzde (Osman hocaydı) 60 günü doldurmuş artık gece 7 saate kadar, gündüz 4 saate kadar aç kalabilir demişti. Sorun olmaz yani uykusunu bölmeyin

Ne demişler bebek uyuya uyuya büyür. Hiç takılmasın arkadaşınız, benimki de 1,5 saat uyanık kalırsa bi yarımsaat kırk dk uyur sonra tekrar uyanır. Yani uyku düzeni biraz benim bebişe benziyor. Ama bu düzen de kalıcı değil bunu biliyorum, bi ara çok daha uyanık kalır direnirdi uykuya. Bakalım ilerde ne olacak, bebişin gönlü ne zaman ne isterse ona uyum sağlayacağız. Milletin dediklerine kulak asıp canını sıkmasın

Kızlar benim bebeğimi günde ortalama iki kez hıçkırık tutuyor. Karnımda da öyleydi. Sizlerin nasıl? Hıçkırıyolar mı
Fazla gibi geldi bana
Benim bebeğimi surekli hıçkırık tutuyor canım genelde hızlı emdiginde oluyor. Hiç takılmadim ben hamileyken de çok hıçkırık tutuyordu

Kızlar benim bebeğimi günde ortalama iki kez hıçkırık tutuyor. Karnımda da öyleydi. Sizlerin nasıl? Hıçkırıyolar mı
Fazla gibi geldi bana
Normal Sebebi bilinmiyor ama gelişimi için bir zararı yok diye arada baktığım bir bebek gelişim kitabında yazıyordu. Doktorda midesi büyüyor diye demişti.

Kızlar bir şey soracağım. Bebeğimin kafasının arkasının 2 yanında alt tarafta böyle yumuşak nohut kadar bir şey geliyor elime. Bıngıldak desem o ortada ve tek oluyo diye biliyorum. Ne olduğunu bilen var mı? Sizin bebeklerinizde de var mı öyle bir şey? Yeri tam saçın birimine yakın köşede

Canım bu bebeğim de değil ama oğlumda vardı doktora göstermiştim . Yağ bezesi demişti. Takıp et büyürse tahlil yaparız demişti. Öyle kayboldu gitti. Ama senin ki nasıl dışta mı içten mı geliyor ele.. doktora danışmanda fayda var ama ciddi bişey değildir zannımca

İçten geliyor canım sanki oynuyor her iki tarafta da var. Doktora danışacağım cumartesi kalça ultrasonu çektireceğiz o zaman ama şimdi böyle aklıma takıldı. Whatsapptan yazarım olmadı yarın.. ay inşallah canım dediğin gibidir

Yumuşaksa sıkıntı yok demişti benim doktorum

Bizimkinde de 3tane vardı doktor yağ bezesi dedi büyüdükçe geçecekmiş bir tanesi kayboldu snrm geçecek diğerleri de

Kızlar benim bebişin salyası aşırı aşırı arttı bugünler de ya önlük ıslanıyor alttaki kıyafet bile ıslanıyor

Bizimde aynı. Annem diş mı çıkaracak acaba dedi ben şok. Çıkarmazlar herhalde şuan
2. Ay kontrolünde doktora sordum bu aylarda normal dedi ama 3. Ayda diş çıkaran bebekler de varmış ama anne yada baba 3 aylık çıkardıysa olur dedi.

Gün içinde çok uyuması gece uykusunu etkilemiyor sanırım nasıl mümkün ya bu bizim kızda asla olmuyor
Canım ben ilk başlarda bile bu kadar sık uyutmuyordum uyuması gerektiğini düşünmüyordum ama akşamları çok ağlıyordu. Şimdi o ağlamalar bitti belki dönemseldi belki uykudan. Gündüz kısa ama sık uyuyor. Gece 4.3 kadar kesintisiz ondan sonra saat başı uyanıyor.

Goon 2 no geldi.5 kg ya da 5e yakın olanlar için uygun olmadığını düşünüyorum.yukardan aşağıya yani boyu kısa, enine geniş yapmışlar.enine iyi oldu ama boy sıkıntı iyiki 46lı almışım yoksa elimde kalırdı.lastik izi var ama kızarıklık yok.pişik yapmadı emicilik güzel
Bunu bitirip 3ten devam edicem.biraz büyük geliyordu elimdekileri bitirine kadar tam gelir sanırım.sleepyden sonra pişik yapmayan bez arayanlara tavsiyemdir.büyüğe yeni baby turco aldım 2aya anca biter sanırım. bitince ona da goon alabilirim

Eklentiler

• IMG_20231116_133220.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 26
Güle güle kullansın insallah. Nasıl oldu döküntüleri kuzunun? Uykuları falan daha iyi mi göremiyoruz seni buralarda pek
Döküntüler daha iyi canım , ama tam iyileşmedi hepimiz uyuz olduk ya valla benim bebeğim çok huysuz çok ağlıyor yemek dahi yiyemiyorum , yani öyle bi karıştım ki gerçekten hiç bir şeye fırsatım yok , bazen kendimi o kadar tükenmiş yorgun his ediyorum ki sanki beceremiyorum gibime geliyor , artık ağlaması benim hiç bir şey yapamama sebeb oluyor , kendimi çok yetersiz buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…