2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimki de yaklaşık 2 haftadır böyle hdoktora sormadım.

benim bebeğim sürekli böyle korkuyor üstünü örtünce bile. Ama gittikçe azalıyor.
Tukuruk bezleri ve damak gelismesiyle alakaliymis. Elini agzina sokmasi da yeni bir gelisim basamagiymis, kendini oyaliyormus.

evcarshirak kollarini aniden iki yana acarken gozlerini korkmus gibi acmasi tam olarak moro refleksi. Korktugu icin de olabilir, birseylerden irite olmus da olabilir. Kotu birsey degil, zaten yapmasi gerekiyordu.

Kızlar ben rotavirüs aşısı yapıp yapmamakla kararsızıım beni aydınlatırmısınız tam olarak ne işe yarar ne zaman yapılır kaç doz nerden temin ediliyor sağlık ocağıda bişey demedi benin kız 2.5 aylık zamanı geçtimi

Baktım hiçbir beze şişlik yok bide şey sorcam iğneyi tam derinin altına yaptı dimi normal iğneler gibi derine değilde deri içine dikkatimi çekmişti
Bende
Baktım hiçbir beze şişlik yok bide şey sorcam iğneyi tam derinin altına yaptı dimi normal iğneler gibi derine değilde deri içine dikkatimi çekmişti

3,5 aylığız.. Derinin altında hafif şişlik var. Sağlık ocağında kontrol ettiler. Bizi özellikle aşı yeri kontrolü için çağırmışlardı. Kontrol ettiler ve aşı tutmuş dedi hemşire. Şimdi bende baktım. Parmağımla hissedilir şekilde mercimek kadar bişi. Şişkinlik gibi..

Canım ben oğlumda aşı tutmadı sandım. Araştırdım o zamanlar hiç iz Yok diye. Sonra zamanla aşı izi ortaya çıktı. Dediğin gibi yanı 5 6 aya kadar yolu var.

Bugün kızımın 2 yaş aşısı düşündüğüm gibi faciaydı doğduğundan beri aşı olurken gıkı çıkmazdı. kazadan sonra doktorlardan korkar oldu.hemşireyi görür görmez ağlamaya beni çekiştirmeye başladı.zor zaptettim..bu arada genzi de dolup duruyor artık her burun deliğine 5ml sıkıyorum rahatlıyor ufağa 2,5 2,5 sıkıyorum ama hırıltı tam geçmiyor.5 sıksam çok gelir sanırım

Ben gidiyorum 1 aydir, emziren anne diyeti yapıyorum.
Diyeti paylaşır mısın kuzu ben de ayak uydurayim

Canim benim kızın da sağ avucunun içinde var ilk farkettigimde baya kizarik bir noktaydi simdi kızarıklık ben rengine dogru gidiyor ben de o yüzden ben olabilir diye pek takilmadim
Beze var mi bir bakayim
Benimde aynı şekilde hiçbir iz yok ne yapmak lazım peki
Ben kontrolde soracağım canim seninde etiketlerim
Benide etiketlermisin canım aynı durumu yaşıyorum

O zaman binicim rahatladi çünkü 6 aylik bi arkadaşımın bebesi var kolunda kızarık iz var aşı izi sonradan mı çıkıyor acaba

2yas asisi bizi de mahvetti, hicbir asisinda giki cikmayan cocugum ortalıgi birbirine katti.
Diyeti paylaşır mısın kuzu ben de ayak uydurayim
Yukarda paylastim canim diyeti. Bir menu listesi degil zaten, yasaklar serbestler listesi gibi.

Kızımın lekesi direk kırmızı başladi, ben de ben olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir.
Ve kızımda hiç asi izi falan yok bende tutmadığını düşünüyordum açıkçası. Kabuk bağlar falan dediler hiç bisey yok. Asi olalı 1 hafta oldu

Bizim 1 ay oldu tik yok

Gülüm sen bunu kumarbaza sor büyük kızına yaptırmamış rotayı perişan oldu kaç gün bence yaptır ben yaptırdım

Bana da atabilir misin

Ben yaptırdım canım 2,5 aylıkken önerdi doktorumuz durumunuz sıkışıksa 3. Ayda olur dedi 2 doz olandan yaptılar zaten emiyor ağızdan bir aşı hiç canı yanmıyor, ishal kusma ve ateşli hastalık olunur ya sudan meyveden falan geçer onun için dedi doktor mutlaka öneriyorum dedi yurtdışında yaşamak isterse mesela oralarda zorunlu olduğundan yaptırması yine gerekir dedi

Evet bir de tükürük bezleri gelişiyormuş

Benimki de yaklaşık 2 haftadır böyle hdoktora sormadım.

benim bebeğim sürekli böyle korkuyor üstünü örtünce bile. Ama gittikçe azalıyor.

Sağolun kızlar içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…