- 7 Ağustos 2023
- 303
- 487
- 33
Tukuruk bezleri ve damak gelismesiyle alakaliymis. Elini agzina sokmasi da yeni bir gelisim basamagiymis, kendini oyaliyormus.Benimki de yaklaşık 2 haftadır böyle hdoktora sormadım.
benim bebeğim sürekli böyle korkuyorüstünü örtünce bile. Ama gittikçe azalıyor.
BendeBaktım hiçbir beze şişlik yok bide şey sorcam iğneyi tam derinin altına yaptı dimi normal iğneler gibi derine değilde deri içine dikkatimi çekmişti
Baktım hiçbir beze şişlik yok bide şey sorcam iğneyi tam derinin altına yaptı dimi normal iğneler gibi derine değilde deri içine dikkatimi çekmişti
3,5 aylığız.. Derinin altında hafif şişlik var. Sağlık ocağında kontrol ettiler. Bizi özellikle aşı yeri kontrolü için çağırmışlardı. Kontrol ettiler ve aşı tutmuş dedi hemşire. Şimdi bende baktım. Parmağımla hissedilir şekilde mercimek kadar bişi. Şişkinlik gibi..Benim Sağlık Ocağı dedi ki dört Dört buçuk aylık olunca kolunda bir şişlik bir apse gibi bir şey olabilir o aşıdan demektir başka bir şeye sanmayın dedi O yüzden acaba 4 ay veya 4,5 Aycı var mı belli olur tutup tutmadığı
Canım ben oğlumda aşı tutmadı sandım. Araştırdım o zamanlar hiç iz Yok diye. Sonra zamanla aşı izi ortaya çıktı. Dediğin gibi yanı 5 6 aya kadar yolu var.Benim Sağlık Ocağı dedi ki dört Dört buçuk aylık olunca kolunda bir şişlik bir apse gibi bir şey olabilir o aşıdan demektir başka bir şeye sanmayın dedi O yüzden acaba 4 ay veya 4,5 Aycı var mı belli olur tutup tutmadığı
Diyeti paylaşır mısın kuzu ben de ayak uydurayimBen gidiyorum 1 aydir, emziren anne diyeti yapıyorum.
Canim benim kızın da sağ avucunun içinde var ilk farkettigimde baya kizarik bir noktaydi simdi kızarıklık ben rengine dogru gidiyor ben de o yüzden ben olabilir diye pek takilmadimAz önce farkettim, kızımın karnının sol tarafında nokta kadar , kabarinti olmayan kırmızı bir ben var. Böyle bir şey gören oldu mu? Pürüzlü değil yara oldugunu düşünmüyorum. Önceden olsa kesinlikle farkederdim bu sabah gördüm
Eki Görüntüle 3335123
Beze var mi bir bakayimİlla kabuk bağlaması gerekmiyor. Dün aşının kontrolüne çağırdılar bizi gittik. Bizdede hiç iz VS bişi yok.. Kontrolü edilirken söyledi hemşire derinin altında mercimek kadar beze gibi bişi oluşması gerekiyormuş.
Ben kontrolde soracağım canim seninde etiketlerimBenimde aynı şekilde hiçbir iz yok ne yapmak lazım peki
Benide etiketlermisin canım aynı durumu yaşıyorum
O zaman binicim rahatladi çünkü 6 aylik bi arkadaşımın bebesi var kolunda kızarık iz var aşı izi sonradan mı çıkıyor acabaBenim Sağlık Ocağı dedi ki dört Dört buçuk aylık olunca kolunda bir şişlik bir apse gibi bir şey olabilir o aşıdan demektir başka bir şeye sanmayın dedi O yüzden acaba 4 ay veya 4,5 Aycı var mı belli olur tutup tutmadığı
2yas asisi bizi de mahvetti, hicbir asisinda giki cikmayan cocugum ortalıgi birbirine katti.Bugün kızımın 2 yaş aşısı düşündüğüm gibi faciaydıdoğduğundan beri aşı olurken gıkı çıkmazdı. kazadan sonra doktorlardan korkar oldu.hemşireyi görür görmez ağlamaya beni çekiştirmeye başladı.zor zaptettim..bu arada genzi de dolup duruyor artık her burun deliğine 5ml sıkıyorum rahatlıyor ufağa 2,5 2,5 sıkıyorum ama hırıltı tam geçmiyor.5 sıksam çok gelir sanırım
Yukarda paylastim canim diyeti. Bir menu listesi degil zaten, yasaklar serbestler listesi gibi.Diyeti paylaşır mısın kuzu ben de ayak uydurayim
Kızımın lekesi direk kırmızı başladi, ben de ben olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir.Diyeti paylaşır mısın kuzu ben de ayak uydurayim
Canim benim kızın da sağ avucunun içinde var ilk farkettigimde baya kizarik bir noktaydi simdi kızarıklık ben rengine dogru gidiyor ben de o yüzden ben olabilir diye pek takilmadim
Beze var mi bir bakayim
Ben kontrolde soracağım canim seninde etiketlerim
O zaman binicim rahatladi çünkü 6 aylik bi arkadaşımın bebesi var kolunda kızarık iz var aşı izi sonradan mı çıkıyor acaba
Bizim 1 ay oldu tik yokKızımın lekesi direk kırmızı başladi, ben de ben olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir.
Ve kızımda hiç asi izi falan yok bende tutmadığını düşünüyordum açıkçası. Kabuk bağlar falan dediler hiç bisey yok. Asi olalı 1 hafta oldu
Icim rahatladi canim cok tesekkurler
Gülüm sen bunu kumarbaza sor büyük kızına yaptırmamış rotayı perişan oldu kaç gün bence yaptır ben yaptırdımKızlar ben rotavirüs aşısı yapıp yapmamakla kararsızıım beni aydınlatırmısınız tam olarak ne işe yarar ne zaman yapılır kaç doz nerden temin ediliyor sağlık ocağıda bişey demedi benin kız 2.5 aylık zamanı geçtimi
Bana da atabilir misinKızlar bir diyetisyen var. Geçen sene onunla 1 ayda 8 kilo vermiştim. Çok memnun kalmıştım. Emziren anneler içinde diyet programı varmış hemde sütü artırmaya yönelik. İnstagramda da baya takipçisi olan bir diyetisyen. Ben birkaç haftaya başlamayı düşünüyorum.
İsteyene özelden diyetisyenin bilgilerini paylaşabilirim
Sonbahardagel Melikeben NewMamaa septembrmom
Benim doktorum 40ından sonra yapabilirsin çok zorlamadan demiştiKizlar ben de spora başlamak istiyorum ama sezeryan olanlar 6 ay sonra baslayabiliyormus sanirim değil mi
2 ayı bulur demişti doktor bize iz için canımKizlar bebislerinizde verem aşısı iz yaptı mı ya da kabuklanma falan ( asinin tuttugu ordan belli olur diye duydum ) bizimki hiç ne iz yaptı ne kabuklanma hiç bisey yok 1 ay oldu aşı olali
Ben yaptırdım canım 2,5 aylıkken önerdi doktorumuz durumunuz sıkışıksa 3. Ayda olur dedi 2 doz olandan yaptılar zaten emiyor ağızdan bir aşı hiç canı yanmıyor, ishal kusma ve ateşli hastalık olunur ya sudan meyveden falan geçer onun için dedi doktor mutlaka öneriyorum dedi yurtdışında yaşamak isterse mesela oralarda zorunlu olduğundan yaptırması yine gerekir dediKızlar ben rotavirüs aşısı yapıp yapmamakla kararsızıım beni aydınlatırmısınız tam olarak ne işe yarar ne zaman yapılır kaç doz nerden temin ediliyor sağlık ocağıda bişey demedi benin kız 2.5 aylık zamanı geçtimi
Evet bir de tükürük bezleri gelişiyormuşTukuruk bezleri ve damak gelismesiyle alakaliymis. Elini agzina sokmasi da yeni bir gelisim basamagiymis, kendini oyaliyormus.
evcarshirak kollarini aniden iki yana acarken gozlerini korkmus gibi acmasi tam olarak moro refleksi. Korktugu icin de olabilir, birseylerden irite olmus da olabilir. Kotu birsey degil, zaten yapmasi gerekiyordu.
Benimki de yaklaşık 2 haftadır böyle hdoktora sormadım.
benim bebeğim sürekli böyle korkuyorüstünü örtünce bile. Ama gittikçe azalıyor.
Tukuruk bezleri ve damak gelismesiyle alakaliymis. Elini agzina sokmasi da yeni bir gelisim basamagiymis, kendini oyaliyormus.
evcarshirak kollarini aniden iki yana acarken gozlerini korkmus gibi acmasi tam olarak moro refleksi. Korktugu icin de olabilir, birseylerden irite olmus da olabilir. Kotu birsey degil, zaten yapmasi gerekiyordu.
Nerden temin ediliyor eczane mi yani eczaneden alıp sağlık ocağında mı vurmak lazımGülüm sen bunu kumarbaza sor büyük kızına yaptırmamış rotayı perişan oldu kaç gün bence yaptır ben yaptırdım
Canım eczaneden alıyorsun genelde depodan getirtiyorlar, sağlık ocağında da emdirip sisteme işliyorlarNerden temin ediliyor eczane mi yani eczaneden alıp sağlık ocağında mı vurmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?