- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 53
- 30
Kesin ataktır ya canım ne olacakKızlar 2 ay 8 günlük oldu kizim. Atak haftası dahilinde miyiz şuan, nolur öyle olalım. Yaşadıklarımızi atak bahanesine bağlamak istiyorum
O saatte benim kafamın güzelliği… 2 aylık normaldeİnşallah öyledir kuzum
Balım arkadaş 2 hafta 6 günlüğüz demiş. Ben de ilk ay anladım ama haftaymis
Ben 2 ay 6 günle ona bağlıyorumKızlar 2 ay 8 günlük oldu kizim. Atak haftası dahilinde miyiz şuan, nolur öyle olalım. Yaşadıklarımızi atak bahanesine bağlamak istiyorum
Benim kafama taktığım hunilerde büyumeye başlıyor kuzumKesin ataktır ya canım ne olacakbüyüyor annesi maşallah
Dimi dimi ataktayız şuan oh beBen 2 ay 6 günle ona bağlıyorumsu an hiç normal değiliz çünkü
Tummy time aktivite havuzuydu sanırım gülümOy maşallah bu içinde su balık var adı ne diye geçiyor bende aliyim
Sağol canım sipariş verdim , bende böyle bişey arıyordum çünkü karnı üstünde kalmıyor ve sıkılıp ağlıyor , belki bununla kalırTummy time aktivite havuzuydu sanırım gülüm
Güle güle kullansın insallah. Nasıl oldu döküntüleri kuzunun? Uykuları falan daha iyi mi göremiyoruz seni buralarda pekSağol canım sipariş verdim , bende böyle bişey arıyordum çünkü karnı üstünde kalmıyor ve sıkılıp ağlıyor , belki bununla kalır
Kimse cevap vermemiş yaaKızlar bı arkadaşım var onunla sürekli uyku konusunu konuşuyorduk oda Eylül bebeği. Ama üye değil buraya yakında olcakŞuan mesajlasiyoruz bugün kızının uyku saatini not tutmuş sizlere sormamı istedi kendi de dışardan okuyo burayı
Bebeği gece 00:00 dan 10 30'a kadar uyumuş. (Beslenmeler hariç)
10.30 dan 12 30 a kadar uyanik.
12.30 dan 14: 30 a kadar uyku .
14 30 dan 16:00 a kadar uyanık .
16.00 dan 16.40 kadar uyku.
16 : 40 dan 17;00 a kadar uyanık.
17 :00 dan 18 20 e uyku.
18 . 20 den : 19.30 a uyanık.
19.30 dan : 20 : 40 a uyku.
20 40 dan 22 10 a uyanık.
22 10 dan : 23 20 e uyku.
23 20 den : 00: 50 ye Uyanık.
00:50 itibari ile gece uykusuna Geçiş..
Yorumlarınızı bekliyor ve okuyormuş.
Sizce çok mu uyuyor yada uykusu nasıl sizce ? 70 günlük bebek
2 ay 6 günlükse uyandırma canımGünaydın kızlar,
Size bir sorum var.
Bebeğim mama+ anne sütü ile besleniyor gece uyumadan hem mama hem anne sütü veriyorum.
Sanırım bu hafta atak haftasındayız birkaç gündür uykuları çok düzensiz. Dün 18.00 dan sonra saat 01.30a kadar uyumadı. Şimdi de o saatten beri uyanmıyor. Birazdan uyandıracağım ama sizce bu kadar uykuda uyandırmam gerekir mi?
2 hafta 6 günlük su an.
O kadar çok dalıp uyanıyor ki ve bir tane daha çocuk olunca takip edemiyorumKimse cevap vermemiş yaakızlar sizde durumlar nasıl yazın hele bii
Ben 2 hafta 6 günlük diye okudum ben mi yanlış okudum ya, o zaman bırak uyusun 8 saate kadae yolu varKızlar Bebek 2 ay 6 günlük. Yeni doğan statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.
MaşallahKızlar bugün kızım ilk kahkahasını attı
Kollarını başına doğru getirip indiriyordum gülerek biiir ikiii diye bir anda üst damağınıda göstererek gülmeye başladı
Peş peşe 3 kere kollarını kaldırdığımda kahkaha attı biraz daha devam etseydi ağlardım gözlerim doldu çok güzeldi o sesi kurban olurum ya
Canım bazen bize de yapıyor ama uyumak istediği zaman çok mızıldanmıyor. Ben artık 1 saat uyanık durduktan sonra hemen uyutuyorum. İlk başta çok ağlıyordu şimdi uyku sinyallerini öğrendim onu kaçırmadığım zaman güzel uyuyır. Uykusuzluk uykusuzluğu doğuruyor olabilir mi? Uyandıktan sonra ilk esnediği anda uyutmaya geçiyorum hemen gözünü kapatıyor zaten. Her çocuk farklı ama ben bizimkine böyle bir yol buldum.Benim bebeğin dedim gözlerini kapatiyim sıkıldı bağırmaya başladı 2,3 kere denedim olmadı benimki saat 2 de uyuyor geceleri saat 5te uyanıyor ve bitti uyku artık uyanıyorsonra hep kısa kısa gün içinde 1 saat bile olmuyor tam uyuyacam uyanıyor
Herkesin bebeği farklıdır ben çocuğunu başka bir çocukla kıyaslayan insanlardan hoşlanmıyorumKimse cevap vermemiş yaakızlar sizde durumlar nasıl yazın hele bii
AhahahHerkesin bebeği farklıdır ben çocuğunu başka bir çocukla kıyaslayan insanlardan hoşlanmıyorumbunu da okucak galiba ama. Hani bu şey değil ayında yapması gereken acaba bir gerilik sıkıntı var mi diye düşündüren bir şey değil uyursa uyur bazı bebekler çok uyur bazıları az. Ben olsam bu kişiyle görüşmem benim kızım da canı istediği zaman uyuyor
Mimik göremiyoruz tabi tavrını da göremiyoruz benim fenalığım bakma.Ahahahkız onunda İlk çocuğu ya herşeyi soruyo.benim de bebeğim çok uyuyo Mesela geçen senle konuştuk galiba
1 saat uyanik kalsa 1 saat uyuyo gibi. Ama oğlum hiç uyumazdi hatta 2016 da konu bile açmıştım buraya
Oda diyo ki benim ki fazla mı uyuyo. Bazıları diyomus ki bu Kadar uyuması normal değil hasta mı falan ona takılmış.Tatlı biri ya ben görüşüyorum üzülecek şimdi
Gün içinde çok uyuması gece uykusunu etkilemiyor sanırım nasıl mümkün ya bu bizim kızda asla olmuyorCanım bazen bize de yapıyor ama uyumak istediği zaman çok mızıldanmıyor. Ben artık 1 saat uyanık durduktan sonra hemen uyutuyorum. İlk başta çok ağlıyordu şimdi uyku sinyallerini öğrendim onu kaçırmadığım zaman güzel uyuyır. Uykusuzluk uykusuzluğu doğuruyor olabilir mi? Uyandıktan sonra ilk esnediği anda uyutmaya geçiyorum hemen gözünü kapatıyor zaten. Her çocuk farklı ama ben bizimkine böyle bir yol buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?