2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağol canım sipariş verdim , bende böyle bişey arıyordum çünkü karnı üstünde kalmıyor ve sıkılıp ağlıyor , belki bununla kalır
Güle güle kullansın insallah. Nasıl oldu döküntüleri kuzunun? Uykuları falan daha iyi mi göremiyoruz seni buralarda pek

Kimse cevap vermemiş yaa kızlar sizde durumlar nasıl yazın hele bii

2 ay 6 günlükse uyandırma canım

O kadar çok dalıp uyanıyor ki ve bir tane daha çocuk olunca takip edemiyorum ama gece uykusuna bizimde 12 1 gibi geçiyor.sabah 7 8den sonra uyanık gündüz hep kısa kısa
öğle 2-3den sonra daha uzun uykuları oluyor akşam saatlerinde uyanık annesi yemek yemesin diye sanırım :) eşim bile fark etmiş oğlum sen niye annen yemeğe oturunca uyanıyorsun diyor

Kızlar bugün kızım ilk kahkahasını attı
Kollarını başına doğru getirip indiriyordum gülerek biiir ikiii diye bir anda üst damağınıda göstererek gülmeye başladı
Peş peşe 3 kere kollarını kaldırdığımda kahkaha attı biraz daha devam etseydi ağlardım gözlerim doldu çok güzeldi o sesi kurban olurum ya

Maşallah

Canım bazen bize de yapıyor ama uyumak istediği zaman çok mızıldanmıyor. Ben artık 1 saat uyanık durduktan sonra hemen uyutuyorum. İlk başta çok ağlıyordu şimdi uyku sinyallerini öğrendim onu kaçırmadığım zaman güzel uyuyır. Uykusuzluk uykusuzluğu doğuruyor olabilir mi? Uyandıktan sonra ilk esnediği anda uyutmaya geçiyorum hemen gözünü kapatıyor zaten. Her çocuk farklı ama ben bizimkine böyle bir yol buldum.

Herkesin bebeği farklıdır ben çocuğunu başka bir çocukla kıyaslayan insanlardan hoşlanmıyorum bunu da okucak galiba ama. Hani bu şey değil ayında yapması gereken acaba bir gerilik sıkıntı var mi diye düşündüren bir şey değil uyursa uyur bazı bebekler çok uyur bazıları az. Ben olsam bu kişiyle görüşmem benim kızım da canı istediği zaman uyuyor

Ahahah kız onunda İlk çocuğu ya herşeyi soruyo.benim de bebeğim çok uyuyo Mesela geçen senle konuştuk galiba
1 saat uyanik kalsa 1 saat uyuyo gibi. Ama oğlum hiç uyumazdi hatta 2016 da konu bile açmıştım buraya
Oda diyo ki benim ki fazla mı uyuyo. Bazıları diyomus ki bu Kadar uyuması normal değil hasta mı falan ona takılmış. Tatlı biri ya ben görüşüyorum üzülecek şimdi

Mimik göremiyoruz tabi tavrını da göremiyoruz benim fenalığım bakma. oturacak Allah’a şükredecek bitti gitti işte.

Gün içinde çok uyuması gece uykusunu etkilemiyor sanırım nasıl mümkün ya bu bizim kızda asla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…