- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Bende aynısını düşünüp deneyim dedim ama yok esnediniz zaman dedim tamam uykusu var uyutiyim , ama o kadar ayağımda sallıyorum ki ayaklarım uyuşuyor , gözlerini kapatıyor ayaklarım durduğu an başlıyor ağlamaya yada hareket ediyor ve ağlama başlıyor , valla bende şaşırdım artıkCanım bazen bize de yapıyor ama uyumak istediği zaman çok mızıldanmıyor. Ben artık 1 saat uyanık durduktan sonra hemen uyutuyorum. İlk başta çok ağlıyordu şimdi uyku sinyallerini öğrendim onu kaçırmadığım zaman güzel uyuyır. Uykusuzluk uykusuzluğu doğuruyor olabilir mi? Uyandıktan sonra ilk esnediği anda uyutmaya geçiyorum hemen gözünü kapatıyor zaten. Her çocuk farklı ama ben bizimkine böyle bir yol buldum.
Ah bu gün kendi kendime düşüyordum eğer benim başka küçük bebeğim olsaydı ne yapardım diye , çok zor Allah yardımcın olsun , ben kendim yemek yiyecek zamanı bulamıyorum bebeğim o kadar ağlıyorBen de dün oturdum ağladım kızım geldi sarıldıkulağı ağrıyordu enfeksiyon başlangıcı gibi bir şeymiş hırıltılı öksürük burun akıntısı da var.bir yandan o ilgi istiyor bir yandan ufak ağlıyordu.kalkıp büyüğe yemek hazırlıyıp yedirmek de ayrı zor iştahı hiç yok
tek olmak çok çok zor.ilerde çocuklarım inşallah bana yakın olur da gelir gider yardım ederim benim çektiğim yalnızlığı onlar hiç çekmesinkimseden beklentim yok ama bir sevenimiz de yok mu diye düşünmüyor değilim
maşallah brnim de kızım 3 gün önce ilk kez kahkaha attı ama bir kez sadece içim gittiKızlar bugün kızım ilk kahkahasını attı
Kollarını başına doğru getirip indiriyordum gülerek biiir ikiii diye bir anda üst damağınıda göstererek gülmeye başladı
Peş peşe 3 kere kollarını kaldırdığımda kahkaha attı biraz daha devam etseydi ağlardım gözlerim doldu çok güzeldi o sesi kurban olurum ya
Hepsini öyle olur yaO kadar çok dalıp uyanıyor ki ve bir tane daha çocuk olunca takip edemiyorumama gece uykusuna bizimde 12 1 gibi geçiyor.sabah 7 8den sonra uyanık gündüz hep kısa kısa
öğle 2-3den sonra daha uzun uykuları oluyor akşam saatlerinde uyanık annesi yemek yemesin diye sanırım :) eşim bile fark etmiş oğlum sen niye annen yemeğe oturunca uyanıyorsun diyor
Normal canım benim ki ama 2,3 günde bir hıçkırık tutuyorKızlar benim bebeğimi günde ortalama iki kez hıçkırık tutuyor. Karnımda da öyleydi. Sizlerin nasıl? Hıçkırıyolar mı
Fazla gibi geldi bana
Bizde yok canım ben ola bilir miKızlar bir şey soracağım. Bebeğimin kafasının arkasının 2 yanında alt tarafta böyle yumuşak nohut kadar bir şey geliyor elime. Bıngıldak desem o ortada ve tek oluyo diye biliyorum. Ne olduğunu bilen var mı? Sizin bebeklerinizde de var mı öyle bir şey? Yeri tam saçın birimine yakın köşede
Ya o neden oluyor benim kuzenin de oğlu öyle ağzının suyu çok akıyor diyorKızlar benim bebişin salyası aşırı aşırı arttı bugünler de ya önlük ıslanıyor alttaki kıyafet bile ıslanıyor
Benim oğlum 10 yaşında ve dün acile gittik vücudu kırmızı lekeler le kaplandı ve kaşınıyor diye dr acinca fark ettik dili beyazlasmis pamukçuk gibi aynı ve cilak benegi gibi benekler oluştu kan falan alinmadi bir kac gün kullanın ilaçları gecmezse dr a gelin dedi. Size ne gibi bir tedavi verildiGeçmiş olsun. Benim kızımda da bu şekilde, göğüs ve boyun bölgesinde daha yoğun olarak kırmızı noktacıklar olmuştu iki üç gün öncesinde ateşlendiği için ona yormuştum ama sonra dilinde de renk değişimi olup pütürcükler çıkınca doktora gittik beta mikrobu çıktı. Kızıl hastalığı dedi. Dilindeki belirti çilek dil diye geçiyor.
Geçecek canım benim biraz daha sabırDöküntüler daha iyi canım , ama tam iyileşmedi hepimiz uyuz olduk yavalla benim bebeğim çok huysuz çok ağlıyor yemek dahi yiyemiyorum , yani öyle bi karıştım ki gerçekten hiç bir şeye fırsatım yok , bazen kendimi o kadar tükenmiş yorgun his ediyorum ki sanki beceremiyorum gibime geliyor , artık ağlaması benim hiç bir şey yapamama sebeb oluyor , kendimi çok yetersiz buluyorum
Ya cok normal, erken doğum yaptın lohusalıkta kayınvalide kayınpeder agırladın, aradıgın kremleri ilaçları mamaları emzikleri kıbrısta bulamadın uzerine de uyuz belası cıktı. Fiziken de ruhen de bunalırsın cok normal. İnşallah su uyuz gecince kızın da sakinleşecek. Bu arada ayağımda cok salııyorum demişsin artık aktif oldukları zamanlar artıyor, uykusu yokken sallıyor olabilir misin? Gerci bence yavrucak kasıntıdan etkileniyordur. Bi de annenin stresini anlar diyo ya, senin o uyız konusundaki gerginliğini falan anlıyor olabilirKızlar ben depresyona girdim heralde ya sürekli çök şükür diyorum ama hamileliğim çok zordu hep evde uzanır durumdaydım şimdide bebeğim çok huysuz çok ağlıyor hiç bişey yapamıyorum , kendimi 80 yaşında gibi his ediyorum , aynaya bakınca sanki 80 yaşında kadına bakıyorum
Aynen canım ya , valla esniyor gözleri açılmıyor sallıyorum uyuyor ama hep kıpırdıyor bıraktım mı gözlerini açıp ağlıyor , kaşınıyor ola bilir , evet ben gergin olunca daha çok ağlıyor , sakin kalmaya çalışıyorum , yani gidip öbür odada bağırıyorum deli gibi ağlıyorum geri geliyorum , sakin konuşturmaya çalışıyorum biraz susuyor ama hep sallamam gerek yada kucağımda evi turlamam gerekiyor oda zıplayarak dolaşma normal değilYa cok normal, erken doğum yaptın lohusalıkta kayınvalide kayınpeder agırladın, aradıgın kremleri ilaçları mamaları emzikleri kıbrısta bulamadın uzerine de uyuz belası cıktı. Fiziken de ruhen de bunalırsın cok normal. İnşallah su uyuz gecince kızın da sakinleşecek. Bu arada ayağımda cok salııyorum demişsin artık aktif oldukları zamanlar artıyor, uykusu yokken sallıyor olabilir misin? Gerci bence yavrucak kasıntıdan etkileniyordur. Bi de annenin stresini anlar diyo ya, senin o uyız konusundaki gerginliğini falan anlıyor olabilir
Onlarda 9 kiloya kadarmış , bende almak istiyorum ama çok kullanılmıyor diye almadımKızlar ben kaşınıyorum yine nazenin 7 kiloyu geçti ve ana kucağında poposu neredeyse yere değecek ana kucağında uyutuyorum gündüz. Salıncak alcaktım o otomatiklerden alsam orda uyutsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?