2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de dün oturdum ağladım kızım geldi sarıldı kulağı ağrıyordu enfeksiyon başlangıcı gibi bir şeymiş hırıltılı öksürük burun akıntısı da var.bir yandan o ilgi istiyor bir yandan ufak ağlıyordu.kalkıp büyüğe yemek hazırlıyıp yedirmek de ayrı zor iştahı hiç yok
tek olmak çok çok zor.ilerde çocuklarım inşallah bana yakın olur da gelir gider yardım ederim benim çektiğim yalnızlığı onlar hiç çekmesin kimseden beklentim yok ama bir sevenimiz de yok mu diye düşünmüyor değilim

Bende aynısını düşünüp deneyim dedim ama yok esnediniz zaman dedim tamam uykusu var uyutiyim , ama o kadar ayağımda sallıyorum ki ayaklarım uyuşuyor , gözlerini kapatıyor ayaklarım durduğu an başlıyor ağlamaya yada hareket ediyor ve ağlama başlıyor , valla bende şaşırdım artık

Ah bu gün kendi kendime düşüyordum eğer benim başka küçük bebeğim olsaydı ne yapardım diye , çok zor Allah yardımcın olsun , ben kendim yemek yiyecek zamanı bulamıyorum bebeğim o kadar ağlıyor

Kızlar ben depresyona girdim heralde ya sürekli çök şükür diyorum ama hamileliğim çok zordu hep evde uzanır durumdaydım şimdide bebeğim çok huysuz çok ağlıyor hiç bişey yapamıyorum , kendimi 80 yaşında gibi his ediyorum , aynaya bakınca sanki 80 yaşında kadına bakıyorum

maşallah brnim de kızım 3 gün önce ilk kez kahkaha attı ama bir kez sadece içim gitti

Hepsini öyle olur ya tabi benim ki nadiren uyuyor oluyor oda tam yemeğe oturdum mu uyanır hiç şaşmaz bu durum

Bizde yok canım ben ola bilir mi

Benim oğlum 10 yaşında ve dün acile gittik vücudu kırmızı lekeler le kaplandı ve kaşınıyor diye dr acinca fark ettik dili beyazlasmis pamukçuk gibi aynı ve cilak benegi gibi benekler oluştu kan falan alinmadi bir kac gün kullanın ilaçları gecmezse dr a gelin dedi. Size ne gibi bir tedavi verildi

Geçecek canım benim biraz daha sabır

Ya cok normal, erken doğum yaptın lohusalıkta kayınvalide kayınpeder agırladın, aradıgın kremleri ilaçları mamaları emzikleri kıbrısta bulamadın uzerine de uyuz belası cıktı. Fiziken de ruhen de bunalırsın cok normal. İnşallah su uyuz gecince kızın da sakinleşecek. Bu arada ayağımda cok salııyorum demişsin artık aktif oldukları zamanlar artıyor, uykusu yokken sallıyor olabilir misin? Gerci bence yavrucak kasıntıdan etkileniyordur. Bi de annenin stresini anlar diyo ya, senin o uyız konusundaki gerginliğini falan anlıyor olabilir

Aynen canım ya , valla esniyor gözleri açılmıyor sallıyorum uyuyor ama hep kıpırdıyor bıraktım mı gözlerini açıp ağlıyor , kaşınıyor ola bilir , evet ben gergin olunca daha çok ağlıyor , sakin kalmaya çalışıyorum , yani gidip öbür odada bağırıyorum deli gibi ağlıyorum geri geliyorum , sakin konuşturmaya çalışıyorum biraz susuyor ama hep sallamam gerek yada kucağımda evi turlamam gerekiyor oda zıplayarak dolaşma normal değil ben kendim çok kaşınıyorum yani heralde yavrum da kaşınıyor , zaten onu düşününce daha çok bunalıyorum , kendimi suçluyorum , belki daha fazla dikkat etseydim uyuz olmicaktı nerden geldi nasıl geldi hiç bilmiyorum

Kızlar ben kaşınıyorum yine nazenin 7 kiloyu geçti ve ana kucağında poposu neredeyse yere değecek ana kucağında uyutuyorum gündüz. Salıncak alcaktım o otomatiklerden alsam orda uyutsam olur mu?

Kızlar ben kaşınıyorum yine nazenin 7 kiloyu geçti ve ana kucağında poposu neredeyse yere değecek ana kucağında uyutuyorum gündüz. Salıncak alcaktım o otomatiklerden alsam orda uyutsam olur mu?
Onlarda 9 kiloya kadarmış , bende almak istiyorum ama çok kullanılmıyor diye almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…