2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah hepimizin yardımcısı olsun sağolasın benim de sabah kahvaltı yapacak vaktim olmuyor uyuduklarında anca yiyorum öğleni buluyor.seninki atak haftasında falan mı acaba yoksa kucak mı istiyor? Benim minik kucakta olmayınca ağlayıp duruyor bir süre yapışık gezicez.akşam babasına veriyordum o da bilgisayar belasını çıkardı oyun oynuyor sinirlerim bozuldu
Onlarda 9 kiloya kadarmış , bende almak istiyorum ama çok kullanılmıyor diye almadım
Benim kız 12 kg hala biniyor.oğlan için çıkardım kız salıncak niyetine akşama kadar inmiyor sallanıyor oğlan arada duruyor arada kucak istiyor

Kıbrıs kendine bu kadar yüklenme yaşadıklarını az çok takip ettim. Doktorunla uğraştın, erken doğum uyuz derken çok normal çok iyi bile dayanıyorsun. İmkanlardan ötürü yardım edebilen de çok yok sanırım işin çoğu sana kalıyor. Umarım en kısa sürede her şey yoluna girer.
Bu arada annem hep ayağında sallıyor sürekli öyle olunca sallanmak istiyor uykuya dalmıyor çocuk. Ben kucağıma alıyorum yoksa yatağa yatıyorum öyle daha derin uyuyor. Diğer yolları denemişsindir ama sallamak dışında alışabileceği yolları mı denesen en azından yavaş yavaş hergün bir uyku turunda öyle uyutmaya mı çalışsan

Kızlar 2 gün önce boğaz ağrısı dün de hafif ateş derken hasta oldum. Bugün öğlenden beri kızım sürekli ağlıyor sürekli uyku modunda yani onu da hasta ettim. Ateşi şu an 37 ama ağrısı var sanırım calpol vereyim mi? Ağrısı geçsin çok ağlıyor

Cnm cogumuz genelde aynı şeyleri yaşıyoruz snrm zaman yetmiyor işler bitmiyor bebişler durmuyor senin yetersizliğinden değil yani bizde de durum aynı

Ben tavsiye ederim canım . Vermelisin . 3 aylik Galiba zaten.

Selam canım. Ateşte 37,5 eşik, üzeri sıkıntı ama şimdi bizim ver ya da verme dememiz doğru olmayabilir bence.. ben de oğluma bulaştırdım geçen haftalarda, coviddim üstelik.. 38,5 ateş ile gittim dr a serum taktılar (ishal olduğu için sıvı kaybı olmasın diye boş bir serum takıldı) içine ateş düşürücü sanırım parol eklendi.öyle düştü eve gönderdiler.37,5 üzeri olursa yarım kaşık calpol ver demişti. Ben kısa kollu zıbınla yatırdım gerek kalmadı. Eğer ishal de eşlik ediyorsa ve 37,5 geçerse dr a götür bence riske atma

Bizde yok canım ben ola bilir mi
Yok kuzum deri altında böyle oynar bir yapı. Kıkırdak diyor kayınvalidem ama garip geldi bana yarın dr a sorcam bakalım. Biraz araştırdım burda eskiden açılan konularda falan, enfeksiyon sonrası vücudun savunma sistemi lenf bezlerini şişiriyor demişler ama bakalım. Biz de yenide covid geçirdik ya belki ondan olabişir

Eşin gerçekten sen gece gündüz iki çocukla ilgilenirken oyun mu oynuyor

Canım benim annen ve eşin ne durumdalar yardım konusunda? Şu an kolay şeyler yaşamıyorsun psikolojine izin ver bunlarla savaşarak halledeceksin hepsini

Teşekkür ederim canım. 2. Ay aşısında ben de öyle yaptım ama bugün çok ağladı. Benim boğazım eklemlerim ağrıyınca onun da ağrıyor diye düşündüm. Yoksa ateş yoktu neredeyse size de çok geçmiş olsun canım
İyi yapmışsın geçmiş olsun onu vermenden bir sıkıntı olmaz zaten çocuğa
Teşekkür ederim canım verdim inşallah çabuk atlatır.

Kızlar ben kaşınıyorum yine nazenin 7 kiloyu geçti ve ana kucağında poposu neredeyse yere değecek ana kucağında uyutuyorum gündüz. Salıncak alcaktım o otomatiklerden alsam orda uyutsam olur mu?
Şu bb tarzı anakucaklarından almadın mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…