Canım benim bebiş 1980 doğdu şuna 3 ay 10 günlük 5 kilo
Allah hepimizin yardımcısı olsun sağolasınAh bu gün kendi kendime düşüyordum eğer benim başka küçük bebeğim olsaydı ne yapardım diye , çok zor Allah yardımcın olsun , ben kendim yemek yiyecek zamanı bulamıyorum bebeğim o kadar ağlıyor
Benim kız 12 kg hala biniyor.oğlan için çıkardım kız salıncak niyetine akşama kadar inmiyor sallanıyorOnlarda 9 kiloya kadarmış , bende almak istiyorum ama çok kullanılmıyor diye almadım
Aaaa Kıbrıs söylemesen alıyordum chicconun beğendim bi modelini baktım max9 kilo diyo hakikaten normal salıncak alıcam o zamanOnlarda 9 kiloya kadarmış , bende almak istiyorum ama çok kullanılmıyor diye almadım
1 kilo alıyor şuan 6 kilo oldu
Kıbrıs kendine bu kadar yüklenme yaşadıklarını az çok takip ettim. Doktorunla uğraştın, erken doğum uyuz derken çok normal çok iyi bile dayanıyorsun. İmkanlardan ötürü yardım edebilen de çok yok sanırım işin çoğu sana kalıyor. Umarım en kısa sürede her şey yoluna girer.Bende aynısını düşünüp deneyim dedim ama yok esnediniz zaman dedim tamam uykusu var uyutiyim , ama o kadar ayağımda sallıyorum ki ayaklarım uyuşuyor , gözlerini kapatıyor ayaklarım durduğu an başlıyor ağlamaya yada hareket ediyor ve ağlama başlıyor , valla bende şaşırdım artık
Cnm cogumuz genelde aynı şeyleri yaşıyoruz snrm zaman yetmiyor işler bitmiyor bebişler durmuyor senin yetersizliğinden değil yani bizde de durum aynıDöküntüler daha iyi canım , ama tam iyileşmedi hepimiz uyuz olduk yavalla benim bebeğim çok huysuz çok ağlıyor yemek dahi yiyemiyorum , yani öyle bi karıştım ki gerçekten hiç bir şeye fırsatım yok , bazen kendimi o kadar tükenmiş yorgun his ediyorum ki sanki beceremiyorum gibime geliyor , artık ağlaması benim hiç bir şey yapamama sebeb oluyor , kendimi çok yetersiz buluyorum
Ben tavsiye ederim canım . Vermelisin . 3 aylik Galiba zaten.Kızlar 2 gün önce boğaz ağrısı dün de hafif ateş derken hasta oldum. Bugün öğlenden beri kızım sürekli ağlıyor sürekli uyku modunda yani onu da hasta ettim. Ateşi şu an 37 ama ağrısı var sanırım calpol vereyim mi? Ağrısı geçsin çok ağlıyor
Evet neredeyse 3 aylık. Ebeye sordum o da verebilirsin dedi verdim artık dayanamadımBen tavsiye ederim canım . Vermelisin . 3 aylik Galiba zaten.
Selam canım. Ateşte 37,5 eşik, üzeri sıkıntı ama şimdi bizim ver ya da verme dememiz doğru olmayabilir bence.. ben de oğluma bulaştırdım geçen haftalarda, coviddim üstelik.. 38,5 ateş ile gittim dr a serum taktılar (ishal olduğu için sıvı kaybı olmasın diye boş bir serum takıldı) içine ateş düşürücü sanırım parol eklendi.öyle düştü eve gönderdiler.37,5 üzeri olursa yarım kaşık calpol ver demişti. Ben kısa kollu zıbınla yatırdım gerek kalmadı. Eğer ishal de eşlik ediyorsa ve 37,5 geçerse dr a götür bence riske atmaKızlar 2 gün önce boğaz ağrısı dün de hafif ateş derken hasta oldum. Bugün öğlenden beri kızım sürekli ağlıyor sürekli uyku modunda yani onu da hasta ettim. Ateşi şu an 37 ama ağrısı var sanırım calpol vereyim mi? Ağrısı geçsin çok ağlıyor
Yok kuzum deri altında böyle oynar bir yapı. Kıkırdak diyor kayınvalidem ama garip geldi bana yarın dr a sorcam bakalım. Biraz araştırdım burda eskiden açılan konularda falan, enfeksiyon sonrası vücudun savunma sistemi lenf bezlerini şişiriyor demişler ama bakalım. Biz de yenide covid geçirdik ya belki ondan olabişirBizde yok canım ben ola bilir mi
İyi yapmışsın geçmiş olsun onu vermenden bir sıkıntı olmaz zaten çocuğaEvet neredeyse 3 aylık. Ebeye sordum o da verebilirsin dedi verdim artık dayanamadım
Eşin gerçekten sen gece gündüz iki çocukla ilgilenirken oyun mu oynuyorAllah hepimizin yardımcısı olsun sağolasınbenim de sabah kahvaltı yapacak vaktim olmuyor uyuduklarında anca yiyorum öğleni buluyor.seninki atak haftasında falan mı acaba yoksa kucak mı istiyor? Benim minik kucakta olmayınca ağlayıp duruyor bir süre yapışık gezicez.akşam babasına veriyordum o da bilgisayar belasını çıkardı oyun oynuyor sinirlerim bozuldu
Benim kız 12 kg hala biniyor.oğlan için çıkardım kız salıncak niyetine akşama kadar inmiyor sallanıyoroğlan arada duruyor arada kucak istiyor
Canım benim annen ve eşin ne durumdalar yardım konusunda? Şu an kolay şeyler yaşamıyorsun psikolojine izin ver bunlarla savaşarak halledeceksin hepsiniKızlar ben depresyona girdim heralde ya sürekli çök şükür diyorum ama hamileliğim çok zordu hep evde uzanır durumdaydım şimdide bebeğim çok huysuz çok ağlıyor hiç bişey yapamıyorum , kendimi 80 yaşında gibi his ediyorum , aynaya bakınca sanki 80 yaşında kadına bakıyorum
Teşekkür ederim canım. 2. Ay aşısında ben de öyle yaptım ama bugün çok ağladı. Benim boğazım eklemlerim ağrıyınca onun da ağrıyor diye düşündüm. Yoksa ateş yoktu neredeyseSelam canım. Ateşte 37,5 eşik, üzeri sıkıntı ama şimdi bizim ver ya da verme dememiz doğru olmayabilir bence.. ben de oğluma bulaştırdım geçen haftalarda, coviddim üstelik.. 38,5 ateş ile gittim dr a serum taktılar (ishal olduğu için sıvı kaybı olmasın diye boş bir serum takıldı) içine ateş düşürücü sanırım parol eklendi.öyle düştü eve gönderdiler.37,5 üzeri olursa yarım kaşık calpol ver demişti. Ben kısa kollu zıbınla yatırdım gerek kalmadı. Eğer ishal de eşlik ediyorsa ve 37,5 geçerse dr a götür bence riske atma
Teşekkür ederim canım verdim inşallah çabuk atlatır.İyi yapmışsın geçmiş olsun onu vermenden bir sıkıntı olmaz zaten çocuğa
Benim bebeğim de düzeltilmiş 1 ay 3 haftalık şu an 4200 gr. Geçen ay ayın 16 sında tartılmıştı 3540 gr dı bir de dün tartıldı 4200 geldi sizce nasılCanım benim bebiş 1980 doğdu şuna 3 ay 10 günlük 5 kilo
Şu bb tarzı anakucaklarından almadın mı canım?Kızlar ben kaşınıyorum yine nazenin 7 kiloyu geçti ve ana kucağında poposu neredeyse yere değecek ana kucağında uyutuyorum gündüz. Salıncak alcaktım o otomatiklerden alsam orda uyutsam olur mu?
Masallah canım harika benceBenim bebeğim de düzeltilmiş 1 ay 3 haftalık şu an 4200 gr. Geçen ay ayın 16 sında tartılmıştı 3540 gr dı bir de dün tartıldı 4200 geldi sizce nasıl
fisher price Safari ana kucağı var bende. Bb dediğini bilmiyorum ablam da bu tarZ bir şey önerdi diye bunu aldım çok da memnunum. Ama iki kilo daha alsa kullanamıcam poposu yere değecek gibiŞu bb tarzı anakucaklarından almadın mı canım?
Gerçekten canım çok şükür Aybarsımgüzel toparlıyor kendiniMasallah canım harika benceyaşıtlarını yakalamış bile 800 gramlardan buralara gelmek süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?