2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İ
Canım benim annen ve eşin ne durumdalar yardım konusunda? Şu an kolay şeyler yaşamıyorsun psikolojine izin ver bunlarla savaşarak halledeceksin hepsini
Annem bu gün geldi bebeği tuttu evi temizledim eşim daha eve gelmedi çalışıyor , evde sanki 10 kişi yaşıyoruz şu anda , çünkü mecbur hergün çarşaf değiş ütüle banyo yap , çıkan çamaşırları kaynat makineye at ser topla şuan ayaklarım kopuyor , annem geldi ama bebeğimi tutmaktan başka bi iş yapamıyor ki zar zor bi yemek yaptık ikimiz yardımlaşa , çünkü bebeğim hiç 5 dk bile durmuyor

Çok geçmiş olsun aynen canım ondan ola bilir

Senle alakası yok yavrucum zaten kendin yazdın evden dışarı çıkmam her şeyi güzelce yıkarım işten geldi galiba diye. Kolik bebekler de zıplayınca sakinleşiyor ya tahmin edebiliyorum. Sen cok zor zamanları yine cok iyi atlattın, uyuzu da atlatınca her sey normale dönecek diye umuyorum, kendine güven
Kızlar ben kaşınıyorum yine nazenin 7 kiloyu geçti ve ana kucağında poposu neredeyse yere değecek ana kucağında uyutuyorum gündüz. Salıncak alcaktım o otomatiklerden alsam orda uyutsam olur mu?
Tam soracaktım smg sormuş, dediği anakucağı şu üç kademeli cocugun kendi hareketiyle sallananlardan. Ondansa bi ust kademeyi dene diyecektim onlar 13 kgye kadar kullanılıyor. Salıncak yerine yine buna bak istersen. Farklı markalarda var bundan en az 3 4 markada.
Benim bebeğim de düzeltilmiş 1 ay 3 haftalık şu an 4200 gr. Geçen ay ayın 16 sında tartılmıştı 3540 gr dı bir de dün tartıldı 4200 geldi sizce nasıl
Bence maşo haftalık 165 gram almış, 150-200 zaten beklenen. Sınırları içinde güzel güzel büyüyor grubumun en aceleci bebek bireyi

Evet canım maalesef ananem de çalışıyor mesela bu gün geldi ama saat 6 da geldi bebeği tuttu ben ev işlerini yaptım , ayakta gezdiriyorum şirket söylüyorum konuşuyorum , en iyi ayakta sallama cevap veriyor ama oda böyle

Ah canım benim ya çok geçmiş olsun ? Bence ver ağrısını keser , ateşini de kontrol eder

Cnm cogumuz genelde aynı şeyleri yaşıyoruz snrm zaman yetmiyor işler bitmiyor bebişler durmuyor senin yetersizliğinden değil yani bizde de durum aynı
O kadar yoruldum ki aslında bebeğim iyi olsun ben herşeyi yaparım ama onun vücudunda o yaraları görünce o kadar üzülüyorum ki o beni daha bi bitkin ve yorgun yapıyor , evi temizlemek çarşafları ütülemek zorundayım her gün , bebiş ağlıyor izin vermiyor o çarşaflar kalınca da olmuyor , öyle bi karıştım yani

Yok benim ki genel böyle birazda uyuz lanetinden heralde kaşınıyor diye extra ağlama oluyor , benim eşimde sürekli TikTok ta geziyor sinirimi bozuyor

İnşallah canım artık kaldıramıyorum

fisher price Safari ana kucağı var bende. Bb dediğini bilmiyorum ablam da bu tarZ bir şey önerdi diye bunu aldım çok da memnunum. Ama iki kilo daha alsa kullanamıcam poposu yere değecek gibi
Şu babybjörn ve muadilleri var ya onların kullanım kg daha uzun. 2 yaşında oğluna hala kullanan arkadaşım da var. Tabi bebeğin kg da etkilidir

İnşallah canım artık kaldıramıyorum
Hepsi geçecek kuzum sabret sen ne zorluklarla aldın bebişinş kucağına bir uyuzdan mı korkacaksın. Her şey üst üste geldi sadece.. bizim bebeler de güllük gülistanlık sanma biz fe uğraşıp duruyoruz kucakta gezdir yatağa koyarsın uyanır vs vs.

Miniğim benim ya bir an önce bir düzelse biraz daha rahat olacaksın az daha sabır. Annenin bebeğini gelip oyalamaya çalışması çok önemli şuanda sevindim geliyor olmasına.
Bu arada annenin bebeğine uzaylı gibi bir söylemi vardı ultrasonda görüpte şimdilerde ne diyor?

İlk zamanlar geçti 4-5. Ayda biraz daha çevrenin farkında olur kendi durabilir inşallah
Ah canım benim ya çok geçmiş olsun ? Bence ver ağrısını keser , ateşini de kontrol eder
Teşekkür ederim canım. Bütün gece uyanık ateş ölçtüm zıbınla yattı ona rağmen ara ara 38 gördük. Buna sebep de hasta olduğu halde yanımıza gelen komşumuz gayet de bilinçli bir kadın ama kardeşim ben bebeğim hepimizi hasta etti.

Şuan nasıl peki bebek. 4 saate bir calpol verebilirsin cnm

Kızlar ben kaşınıyorum yine nazenin 7 kiloyu geçti ve ana kucağında poposu neredeyse yere değecek ana kucağında uyutuyorum gündüz. Salıncak alcaktım o otomatiklerden alsam orda uyutsam olur mu?
Canım ben aldım benim oğlan durmuyor içinde normal ana kucağını daha çok seviyor ama nazenin tombik belki ona daha iyi gelir benim oğlan zayıf normal ana kucağı onun vücuduna daha uygun

Kızlar haftaya rotarix, bexsero ve nimenrix aşılarını eczaneden temin edeceğim.
Aksilik olmazsada 27sinde sağlık ocağında 91 günlükken aşılarını yaptıracağım.
Buradaki doktor çok ilgisiz ben sormasam aşıyla ilgili hiç bilgisi yok kalça usg yi bile ben hatırlatmıştım son muayenede. Eşim şuan görevde yalnız halledeceğim gibi duruyor. Merkez 1 saat uzaklıkta gidemeyebilirim tek başıma gözüm yemeyecek açıkçası.
Bu 3 aşıyı birden oluyor değil mi? 2 menenjit aşısıda 2 gruptan olup daha güçlü etki olması adınaymış. Bilgilerim doğru mudur?

Kızlar 3-4 gündür çok sıkıntılıyız. Yazmıştım bebeğim artık 3 günde bir kaka yapıyordu. İlk gün sıkıntı yok sonraki günler sürekli agliyordu. İki gecedir uyumuyoruz. Gündüz de uyumuyoruz. Annem var yanımda ama baş edemiyoruz artık. Sürekli ıkınma sürekli ağlama sürekli. Artık annemin ısrarı ile poposuna azıcık hakiki zeytinyağı sıktık, gece gündüz gaz çıkarıyor bol bol ama kaka yok. Gündüz kucağımda uyuyor, yerine koyar koymaz uyanık. Hava da nasıl bulanık içim sıkılıyor resmen

Evet canım ya benim biraz üst üste geldi , o yüzden böyle oldum , ailevi sıkıntılar eşimle sıkıntılar riskli gebelik erken doğum … anlat anlat bitmiyor , biraz yıprattı beni o yüzden yoksa dediğin gibi her bebek böyle oluyor hatta iki çocuklular var daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…