2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok artık aman bi seviyor bi seviyor yani geldiği zaman bebeği bana vermiyor içi gidiyor ya yani benden daha iyi baktığı kesin yani çalışmasa gelip bizde kalırdı bebeğide bana vermezdi yani o kadar

Ya ne insanlar var ya çok sinir oluyorum böyle insanlara , ah yavrum şimdi nasılsınız

Canım benim Dr danış ama glisirin fitili kullan bana Dr günde 4 defaya kadar kullana bilirsin dedi , kala yapmamak bebeği çok rahatsız eder mutlaka kullan hem gazı çıksın hem kakası , benim bebeğim de öyle oluyor ben fitil kullanıyorum , kullandığım an gazla beraber çıkarıyor kaka , ama ben fitili bıçakla inceltiyorum çünkü bebek olanı bile bence bebek için kalın oluyor, inceltip zeytinyağına sürüyorum ittiriyorum içeriye biraz tutman gerek elinle içerde çünkü itip çıkarıyor , sonra hemen gaz çıkarıp kaka yapıyor

Kuzum iki kere yaptım onu önceki ay, eşim ile papaz olduk. Bebeğe fitil ile kaka yapmayi alistiriyoruz diye sinirlendi artık çekiniyorum valla aynı markadan almıştık bizde

Şuan nasıl peki bebek. 4 saate bir calpol verebilirsin cnm

İlgisiz olan çocuk doktorun mu canım sağlık ocağı falan mı? Yoksa çocuk doktorunun bu kadar ilgisiz olması normal değil yani kalça ultrasonunu, aşıları söylemeyip ne yapacakmış o doğru bence canım menenjitte 2 grup aşı var. Oluyor rota zaten damlaymış. Menenjitte 2 bacağa yapılıyormuşn. Biraz ağır olduğu için sonrası zor ve ateşli geçebilir. Biz de yaptıracağız o hafta bunları
Ya ne insanlar var ya çok sinir oluyorum böyle insanlara , ah yavrum şimdi nasılsınız
Sürekli ateşi 37 nin üstünde ara ara 38.2 oluyor. Gece 1.30 dan beri 10-20 dk arayla ateşini ölçüp kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Kolumda uyumak istiyor birbirimizin sıcaklığı vücut ısısını yükseltiyor falan kafayı yemek üzereyim. Teşekkür ederim sorduğunuz için
Olmadı akşam 7-8 de de böyle olursa acile gideceğim

Canım ben aldım benim oğlan durmuyor içinde normal ana kucağını daha çok seviyor ama nazenin tombik belki ona daha iyi gelir benim oğlan zayıf normal ana kucağı onun vücuduna daha uygun
Elektriklilerin kilosu azmış sallamalı aldım kargoya verilmiş bakalım sevecek mi görücez

Kolsyz atlet artı corap giyip kolunda uyusa yine mi sıcak olur

Kızlar bebeğinizin yanında TV izliyor musunuz? Dün mesela kızılcık şerbetini izledim ama nasıl bakıp izliyor dikkatli dikkatli, çok kasmak istemiyorum zaten haftada bir gün dizim için açıyorum Sizde durumlar nedir

Gölgesinden hızlı alışveriş yapan kovboy
Ücretsiz izne çıkıcam üç aydır tüm maaşı nazenine harcıyorum önümüzdeki ay iğne bile alamam rapor alıp süreyi uzatıp yeni seneden de 20 gün iznimi alayım dedim ablam kızdı haram para dedi. Memurun 40gün rapor hakkı var diyorum anlamıyor vicdanımı rahatsız etti eğer maaş almaya devam edersem alışverişe devam

Kuzum iki kere yaptım onu önceki ay, eşim ile papaz olduk. Bebeğe fitil ile kaka yapmayi alistiriyoruz diye sinirlendi artık çekiniyorum valla aynı markadan almıştık bizde
Ama böylesi daha çok abiyeyi oluyor bebek , başka çaresi yok , yediğin yemeklere de dikkat et , fitilin hiç bir şablondası yok benim dr öyle söyledi , benim kuzenimde bebeği böyle oda fitil kullanıyor zaten ben bir kere kullanıyorum Aşkabat artık o gaz çıktığı için rahatlıyor ve kendi kaka yapıyor ,

Aynen bende Dr git diyecektim mutlaka yine ateşi çıkarsa Dr gidin

Benim tv önümde sürekli açık bebeğimde izliyor valla yani çok doğru değil aslında

4 günlüğüne memlekete gittik annemlere oğluşumla, oğlum arabada deliksiz uyudu ve annemlere varınca günde 7 8 defa dolu dolu kaka yaptı , ben kesinlikle araba yolculuğuna bağlıyorum bizimkide 3 günde 1 yapmaya başlamıştı çünkü , artık arabada alıp gezdirecem onu ciddi anlamda bağırsakları çalıştı , aracınız varsa sizde gezdirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…