Yok artık aman bi seviyor bi seviyorMiniğim benim ya bir an önce bir düzelse biraz daha rahat olacaksın az daha sabır. Annenin bebeğini gelip oyalamaya çalışması çok önemli şuanda sevindim geliyor olmasına.
Bu arada annenin bebeğine uzaylı gibi bir söylemi vardı ultrasonda görüpte şimdilerde ne diyor?
Ya ne insanlar var ya çok sinir oluyorum böyle insanlara , ah yavrum şimdi nasılsınızİlk zamanlar geçti 4-5. Ayda biraz daha çevrenin farkında olur kendi durabilir inşallah
Teşekkür ederim canım. Bütün gece uyanık ateş ölçtüm zıbınla yattı ona rağmen ara ara 38 gördük. Buna sebep de hasta olduğu halde yanımıza gelen komşumuzgayet de bilinçli bir kadın ama kardeşim ben bebeğim hepimizi hasta etti.
Canım benim Dr danış ama glisirin fitili kullan bana Dr günde 4 defaya kadar kullana bilirsin dedi , kala yapmamak bebeği çok rahatsız eder mutlaka kullan hem gazı çıksın hem kakası , benim bebeğim de öyle oluyor ben fitil kullanıyorum , kullandığım an gazla beraber çıkarıyor kaka , ama ben fitili bıçakla inceltiyorum çünkü bebek olanı bile bence bebek için kalın oluyor, inceltip zeytinyağına sürüyorum ittiriyorum içeriye biraz tutman gerek elinle içerde çünkü itip çıkarıyor , sonra hemen gaz çıkarıp kaka yapıyorKızlar 3-4 gündür çok sıkıntılıyız. Yazmıştım bebeğim artık 3 günde bir kaka yapıyordu. İlk gün sıkıntı yok sonraki günler sürekli agliyordu. İki gecedir uyumuyoruz. Gündüz de uyumuyoruz. Annem var yanımda ama baş edemiyoruz artık. Sürekli ıkınma sürekli ağlama sürekli. Artık annemin ısrarı ile poposuna azıcık hakiki zeytinyağı sıktık, gece gündüz gaz çıkarıyor bol bol ama kaka yok. Gündüz kucağımda uyuyor, yerine koyar koymaz uyanık. Hava da nasıl bulanık içim sıkılıyor resmen
Kuzum iki kere yaptım onu önceki ay, eşim ile papaz olduk. Bebeğe fitil ile kaka yapmayi alistiriyoruz diye sinirlendi artık çekiniyorum vallaCanım benim Dr danış ama glisirin fitili kullan bana Dr günde 4 defaya kadar kullana bilirsin dedi , kala yapmamak bebeği çok rahatsız eder mutlaka kullan hem gazı çıksın hem kakası , benim bebeğim de öyle oluyor ben fitil kullanıyorum , kullandığım an gazla beraber çıkarıyor kaka , ama ben fitili bıçakla inceltiyorum çünkü bebek olanı bile bence bebek için kalın oluyor, inceltip zeytinyağına sürüyorum ittiriyorum içeriye biraz tutman gerek elinle içerde çünkü itip çıkarıyor , sonra hemen gaz çıkarıp kaka yapıyor
Şuan nasıl peki bebek. 4 saate bir calpol verebilirsin cnm
İlgisiz olan çocuk doktorun mu canım sağlık ocağı falan mı? Yoksa çocuk doktorunun bu kadar ilgisiz olması normal değilKızlar haftaya rotarix, bexsero ve nimenrix aşılarını eczaneden temin edeceğim.
Aksilik olmazsada 27sinde sağlık ocağında 91 günlükken aşılarını yaptıracağım.
Buradaki doktor çok ilgisiz ben sormasam aşıyla ilgili hiç bilgisi yok kalça usg yi bile ben hatırlatmıştım son muayenede. Eşim şuan görevde yalnız halledeceğim gibi duruyor. Merkez 1 saat uzaklıkta gidemeyebilirim tek başıma gözüm yemeyecek açıkçası.
Bu 3 aşıyı birden oluyor değil mi? 2 menenjit aşısıda 2 gruptan olup daha güçlü etki olması adınaymış. Bilgilerim doğru mudur?
Sürekli ateşi 37 nin üstünde ara ara 38.2 oluyor. Gece 1.30 dan beri 10-20 dk arayla ateşini ölçüp kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Kolumda uyumak istiyor birbirimizin sıcaklığı vücut ısısını yükseltiyor falan kafayı yemek üzereyim. Teşekkür ederim sorduğunuz içinYa ne insanlar var ya çok sinir oluyorum böyle insanlara , ah yavrum şimdi nasılsınız
Elektriklilerin kilosu azmış sallamalı aldım kargoya verilmiş bakalım sevecek mi görücezCanım ben aldım benim oğlan durmuyor içinde normal ana kucağını daha çok seviyor ama nazenin tombik belki ona daha iyi gelir benim oğlan zayıf normal ana kucağı onun vücuduna daha uygun
Kolsyz atlet artı corap giyip kolunda uyusa yine mi sıcak olurİlgisiz olan çocuk doktorun mu canım sağlık ocağı falan mı? Yoksa çocuk doktorunun bu kadar ilgisiz olması normal değilyani kalça ultrasonunu, aşıları söylemeyip ne yapacakmış o doğru bence canım menenjitte 2 grup aşı var. Oluyor rota zaten damlaymış. Menenjitte 2 bacağa yapılıyormuşn. Biraz ağır olduğu için sonrası zor ve ateşli geçebilir. Biz de yaptıracağız o hafta bunları
Sürekli ateşi 37 nin üstünde ara ara 38.2 oluyor. Gece 1.30 dan beri 10-20 dk arayla ateşini ölçüp kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Kolumda uyumak istiyor birbirimizin sıcaklığı vücut ısısını yükseltiyor falan kafayı yemek üzereyim. Teşekkür ederim sorduğunuz için
Olmadı akşam 7-8 de de böyle olursa acile gideceğim
Gölgesinden hızlı alışveriş yapan kovboyElektriklilerin kilosu azmış sallamalı aldım kargoya verilmiş bakalım sevecek mi görücez
Linki atar mısın canim ihtiyacım var benim ve salıncağa. Yoksa ya kolumu ya ayağımı feda edicemElektriklilerin kilosu azmış sallamalı aldım kargoya verilmiş bakalım sevecek mi görücez
Ücretsiz izne çıkıcam üç aydır tüm maaşı nazenine harcıyorum önümüzdeki ay iğne bile alamamGölgesinden hızlı alışveriş yapan kovboy
Atayım da gelsin beğenirsem söyleyeyim ona göre al sen de. Birimiz yanalım en azındanLinki atar mısın canim ihtiyacım var benim ve salıncağa. Yoksa ya kolumu ya ayağımı feda edicem
Ama böylesi daha çok abiyeyi oluyor bebek , başka çaresi yok , yediğin yemeklere de dikkat et , fitilin hiç bir şablondası yok benim dr öyle söyledi , benim kuzenimde bebeği böyle oda fitil kullanıyor zaten ben bir kere kullanıyorum Aşkabat artık o gaz çıktığı için rahatlıyor ve kendi kaka yapıyor ,Kuzum iki kere yaptım onu önceki ay, eşim ile papaz olduk. Bebeğe fitil ile kaka yapmayi alistiriyoruz diye sinirlendi artık çekiniyorum vallaaynı markadan almıştık bizde
Aynen bende Dr git diyecektim mutlaka yine ateşi çıkarsa Dr gidinİlgisiz olan çocuk doktorun mu canım sağlık ocağı falan mı? Yoksa çocuk doktorunun bu kadar ilgisiz olması normal değilyani kalça ultrasonunu, aşıları söylemeyip ne yapacakmış o doğru bence canım menenjitte 2 grup aşı var. Oluyor rota zaten damlaymış. Menenjitte 2 bacağa yapılıyormuşn. Biraz ağır olduğu için sonrası zor ve ateşli geçebilir. Biz de yaptıracağız o hafta bunları
Sürekli ateşi 37 nin üstünde ara ara 38.2 oluyor. Gece 1.30 dan beri 10-20 dk arayla ateşini ölçüp kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Kolumda uyumak istiyor birbirimizin sıcaklığı vücut ısısını yükseltiyor falan kafayı yemek üzereyim. Teşekkür ederim sorduğunuz için
Olmadı akşam 7-8 de de böyle olursa acile gideceğim
Ben bunu almak istiyorumElektriklilerin kilosu azmış sallamalı aldım kargoya verilmiş bakalım sevecek mi görücez
Benim tv önümde sürekli açık bebeğimde izliyor vallaKızlar bebeğinizin yanında TV izliyor musunuz? Dün mesela kızılcık şerbetini izledim ama nasıl bakıp izliyor dikkatli dikkatli, çok kasmak istemiyorum zaten haftada bir gün dizim için açıyorumSizde durumlar nedir
4 günlüğüne memlekete gittik annemlere oğluşumla, oğlum arabada deliksiz uyudu ve annemlere varınca günde 7 8 defa dolu dolu kaka yaptı , ben kesinlikle araba yolculuğuna bağlıyorum bizimkide 3 günde 1 yapmaya başlamıştı çünkü , artık arabada alıp gezdirecem onu ciddi anlamda bağırsakları çalıştı , aracınız varsa sizde gezdirin benceKızlar 3-4 gündür çok sıkıntılıyız. Yazmıştım bebeğim artık 3 günde bir kaka yapıyordu. İlk gün sıkıntı yok sonraki günler sürekli agliyordu. İki gecedir uyumuyoruz. Gündüz de uyumuyoruz. Annem var yanımda ama baş edemiyoruz artık. Sürekli ıkınma sürekli ağlama sürekli. Artık annemin ısrarı ile poposuna azıcık hakiki zeytinyağı sıktık, gece gündüz gaz çıkarıyor bol bol ama kaka yok. Gündüz kucağımda uyuyor, yerine koyar koymaz uyanık. Hava da nasıl bulanık içim sıkılıyor resmen
Ben güvenemem bunlara nazenin şüşkoBen bunu almak istiyorum
Svava Latte Yaylı Hoppala Zıpzıp Bebek Hamak Beşik Kolik Bebekler Için(BEBEK TAVAN SALINCAĞI) - Fiyatı, Yorumları
Svava Latte Yaylı Hoppala Zıpzıp Bebek Hamak Beşik Kolik Bebekler Için(BEBEK TAVAN SALINCAĞI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oy yavrum benim , maşallah , bu da 20 kg kadar diyor , ama gördüm senin aldığın çok güzel inşallah sever güle güle kullanınBen güvenemem bunlara nazenin şüşko
Kaç kg nazenin ya şişko deyip duruyon. Benimki de şişko daBen güvenemem bunlara nazenin şüşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?