2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Smpleks damla kullan canm

Bir de bugün tam 3 aylık olduk çok huysuz sürekli ağlıyor
Üçüncü aya tam girerken ben annemlerdeydim akşamları böyle ağlıyordu nazenin şimdi anladım uykusu geliyor o yüzden ağlıyor uykusu gelmeden sallamaya başlıyorum şimdi sorun olmuyor. Uykuya dikkat edin

Bir de bugün tam 3 aylık olduk çok huysuz sürekli ağlıyor
Benim bebeğim de öyle , ben dikkat ettim Canım sütü hızlı içinde gazla beraber içtiği için gazı çıkarırken sütü de çıkarıyor , antikolik biberonla süt içince kusmuyor , ama kendi sütümü içince süt hızlı geliyor göğüsümden ve her defasında birazcık kusuyor

Eşin gerçekten sen gece gündüz iki çocukla ilgilenirken oyun mu oynuyor
Evet kırmama az kaldı bir de demez mi bugün oynamayım yarın daha çok oynayım olmaz mı diye çocuk gibi
Yok benim ki genel böyle birazda uyuz lanetinden heralde kaşınıyor diye extra ağlama oluyor , benim eşimde sürekli TikTok ta geziyor sinirimi bozuyor
Çok geçmiş olsun hemen kurtulursunuz inşallah bu illetten
Senin eşin de sıkıntılıymış.bazı ülkelerde oyunlar uygulamalar yasaklı.keşke bizde de öyle olsa böyle saçma şeylere girmeseler

Kizlar erkek ürünü demeden ben kızıma uygun olan pijama takimlarini alıyorum umarim tek degilimdir yani sonuçta erkeği kızı yok değil mi artık tipinden cok ekonomik olsun çok alayim kafasına girdim cunku bir giydiğini belki 2 kere giyiyor isteyen baksın 140 tl ye pijama takimlaro var civilin

Eklentiler

• Screenshot_20231119_000811_Trendyol.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bebegm hemen hemen her emzirme sonrası kusuyor bu durumu yaşayan var mıdır
Canim benimkisi de istisnasiz her emzirme sonrası gaz çıkarır cikartmaz kusuyor bazen az bazen bir avuç kadar iki memeyi emziriyorum ben ama kusmugu ekşi kokmadigi sürece ya da yanında ateş olmadığı sürece sıkıntı yok fazlasini atiyor

Canim ne kadara aldigini da yazar misin ben rota asisinda hala kararsizim ama menenjit yaptiracagim kumarbaz in kızının yaşadığını biliyorum ama aşı olan kişi de hastalanip hastaneye yatıyor diye duydum ne yapicam bilmiyorum dr a bi sorarim yaptır derse yaptiririm sen bilirsin derse yaptırmam mi bilemedim hala şu an yazarken bile kararsizim

Canım bende 3 doz bexero, 2 doz nimenrix, 2 doz rotarix satın aldım eczacı bir tanıdığımızdan. Kendisi bizim için aşıları muhafaza edecek eczanesinde aşı dolabı var. Aşıların güncel fiyatları şöyle
Bexero:1675TL
Nimenrix: 1330TL
Rotarix:1395TL

Yukarıda yazdığım dozlarda normalde 10472TL oluyordu. Eczacı tanıdığımız bize 9200TL'ye yaptı.
Önümüzdeki ay aşıların fiyatları güncellenecekmiş tekrar zam gelecekmiş öyle söyledi. Aşıları toptan almak da bence çok mantıklı, bende Melikeben sağolsun, sayesinde hemen aldım

Gece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?
Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?

Gece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?
Bana en fazla 4 saat uyusun dendi ama bazen 5 saatte uyuttuğum oluyor , annem kayınvalidem uyuyan bebek uyandırılmaz diyor ama bilemiyorum ya

Aynen benimki bi maç bi TikTok , öyle bi dikkatli izliyor şaşırıyorum dünyayı unutuyor

Yok canım zaten unisex , hem kızlar mavi giymez mi hiç , bende mavi zıbın falan aldım

Ben rota yaptırdım bişey hiç olmadı , ama hiçte araştırmamıştım , dr tavsiye etti bizde direk tamam dedik , yani eşime arkadaşı bi aşı var özelde yapılıyor mutlaka yaptırın kusma ve ishal için o yüzden hiç düşünmedik ve araştırmadan

Benim bebeğe 2 aylıkken 4-6 saat uyuya bilir demişti ama ben korkuyordum ve uyurken emziriyordum , uykulu uykulu emiyordu

Ben de yaptıracağım lidya, aldığım fiyatlar ddl gibi, 1400e 1700. Vize de dedi eczacı yuzde 35 zam gelcek toplu alın saklayalım diye. Ben de en azından memenjitlerin 13. Ay dozu haric digerlerini toplu almayı dusunuyorum simdiden. 2 doz rotarix 2 doz bexero 2 doz nimenrix yani alacaklarım, bizimki de bir mşktar indirim yapıyor birkaç tanıdık eczane vardı hepsi indirim yapmıyordu. Osman hoca videosunda ben ogluma yaptırdım oneriyorum diyordu
Osman hoca 7 saat diyordu bir arkadaşımız goturmustu. Ben kızımı epeydir uyandırmıyorum anca mesela 7de yattı 1de kalkacaksa ve ben 12de yatıyosam uyandırdım birkaç kere o da düzenini bozuyor. Kızım gece uykusundan sonra bazen 5 bazen 6 nadiren de 7 saat uyuyor, bir kere 7 bucugu da gördüm. Kendi kalkınca veriyorum kalkış saati de genelde kacta yattıgına gore değişiyor ama aradaki sure sabit. Gunduz de eger uyuyosa uyandırmıyorum gecen az uyudugu bi gun normalde 1 saat falan yattıgı bir zaman diliminde 4 saat uyudu, ben de uyudum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…