Emme sonrası canımGazını çıkarırken mi kusuyor yoksa öyle emerken mi belki fazla geliyordur süt
Evet ama ben sallamak istemiyorum önermiyorlar öbür türlü de nasıl uyutacağım bilmiyorumÜçüncü aya tam girerken ben annemlerdeydim akşamları böyle ağlıyordu nazenin şimdi anladım uykusu geliyor o yüzden ağlıyor uykusu gelmeden sallamaya başlıyorum şimdi sorun olmuyor. Uykuya dikkat edin
Evet benimki de çok hızlı içiyorBenim bebeğim de öyle , ben dikkat ettim Canım sütü hızlı içinde gazla beraber içtiği için gazı çıkarırken sütü de çıkarıyor , antikolik biberonla süt içince kusmuyor , ama kendi sütümü içince süt hızlı geliyor göğüsümden ve her defasında birazcık kusuyor
Ya ne zamana kadar sürecekmiş ki bu kusmaCanim benimkisi de istisnasiz her emzirme sonrası gaz çıkarır cikartmaz kusuyor bazen az bazen bir avuç kadar iki memeyi emziriyorum ben ama kusmugu ekşi kokmadigi sürece ya da yanında ateş olmadığı sürece sıkıntı yok fazlasini atiyor
Kolsyz atlet artı corap giyip kolunda uyusa yine mi sıcak olur
Dün yazacaktım yazamadım kızlar iki gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyoruz. Hastalıkla ilk tanışmamız zorlu geçti. Baya yıprandı yavrum. Ateşi 38 üstüne çıkmak için fırsat kolluyordu akşam tekrar 38.5 gördük direkt hastaneye gittik. Düşmezse gelin dedi bebek olduğu için yapacak bir şey yok dedi. Şimdi artık 37de duruyor. Ben biraz bağışıklığı güçlensin çok üstüne titremeyelim diye biraz rahat davranmaya çalışıyordum. Şimdi bu kışı insan görmeden geçirme planı yaptımAynen bende Dr git diyecektim mutlaka yine ateşi çıkarsa Dr gidin
Mantıklı ben de böyle yapayım. Pazartesi bir eczaneyle konuşup alayım. 13. Aydaki de kalsın o o zaman alınır. Rota için hasta olmamak gerekiyor. Umarım o zamana iyileşirizBen de yaptıracağım lidya, aldığım fiyatlar ddl gibi, 1400e 1700. Vize de dedi eczacı yuzde 35 zam gelcek toplu alın saklayalım diye. Ben de en azından memenjitlerin 13. Ay dozu haric digerlerini toplu almayı dusunuyorum simdiden. 2 doz rotarix 2 doz bexero 2 doz nimenrix yani alacaklarım, bizimki de bir mşktar indirim yapıyor birkaç tanıdık eczane vardı hepsi indirim yapmıyordu. Osman hoca videosunda ben ogluma yaptırdım oneriyorum diyordu
Osman hoca 7 saat diyordu bir arkadaşımız goturmustu. Ben kızımı epeydir uyandırmıyorum anca mesela 7de yattı 1de kalkacaksa ve ben 12de yatıyosam uyandırdım birkaç kere o da düzenini bozuyor. Kızım gece uykusundan sonra bazen 5 bazen 6 nadiren de 7 saat uyuyor, bir kere 7 bucugu da gördüm. Kendi kalkınca veriyorum kalkış saati de genelde kacta yattıgına gore değişiyor ama aradaki sure sabit. Gunduz de eger uyuyosa uyandırmıyorum gecen az uyudugu bi gun normalde 1 saat falan yattıgı bir zaman diliminde 4 saat uyudu, ben de uyudum valla
Reflusu olabilir mi? Doktoru ile paylastin mi? Benim kizimin da reflusu var ve gercekten cok zor. Belirtiler soyle; emerken aglama memeyi itme kendini geriye atarak aglama, agzina surekli bisiler gelmesi ve ogurme hareketi, emdikten sonra kusma bazen fiskirarak.. cok yorucu gercekten, tedavi icin ilk gastrotuss diye bir surup verilmisti etkisi cok da olmayinca motis diye bir suruba gectik.. halen kusuyor ama miktari azaldi..Bir de bugün tam 3 aylık olduk çok huysuz sürekli ağlıyor
Daha bebeklerimiz çok küçük ben uyku eğitimi için erken olduğunu düşünüyorum bu yüzden sallayarak uyutuyorum o kadar ağlatamam ben kızımıEmme sonrası canım
Evet ama ben sallamak istemiyorum önermiyorlar öbür türlü de nasıl uyutacağım bilmiyorum
Evet benimki de çok hızlı içiyor
Ya ne zamana kadar sürecekmiş ki bu kusma
Ben de sallamak istemiyordum eninde sonunda yenik düştüm, sen nasıl uyutuyorsun canım. Ben gece sallamiyorum, gündüz iki üç kere.salliyorumEmme sonrası canım
Evet ama ben sallamak istemiyorum önermiyorlar öbür türlü de nasıl uyutacağım bilmiyorum
Ben kızımı kucağıma alıyorum ben ayaktayken kendimi sağa sola sallıyorum oldukça yavaş bir şekilde o da kucağımda azar azar sallanmış oluyor böyle uyuyor çoğu zaman. Araştırdığım kadarıyla uzmanlar bebeği sallamak yerine kendimizi sallamamızı öneriyor. Zaten anne karnındaykende bizim hareketlerimizle sallanıyorlardıEmme sonrası canım
Kendi uyanmassa uyandırmam. Bizim geçen 8 saati buldu .Gece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?
Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Peki o sırada göğsünüz sertleşip rahatsız etmiyor mu nasıl yapıyorsunuz ?Kendi uyanmassa uyandırmam. Bizim geçen 8 saati buldu .
EvetKızlar bebegm hemen hemen her emzirme sonrası kusuyor bu durumu yaşayan var mıdır
Bende hiç cinsiyet seçmeden hoşuma gidenleri alıyorum bana renk ayrımı saçma geliyorKizlar erkek ürünü demeden ben kızıma uygun olan pijama takimlarini alıyorum umarim tek degilimdiryani sonuçta erkeği kızı yok değil mi artık tipinden cok ekonomik olsun çok alayim kafasına girdim cunku bir giydiğini belki 2 kere giyiyor isteyen baksın 140 tl ye pijama takimlaro var civilin
İlk aylarda ki kadar sertleşmiyo. Rahatsız edecek kadar sertleşmiyo desem daha doğru olur. Uyanınca baya bı emiyo zaten.Peki o sırada göğsünüz sertleşip rahatsız etmiyor mu nasıl yapıyorsunuz ?
Yarın sipariş vereceğim fiyatını söylerim zaten aşı olduğumuzda da ne durumdayız buraya yazarımCanim ne kadara aldigini da yazar misin ben rota asisinda hala kararsizim ama menenjit yaptiracagim kumarbaz in kızının yaşadığını biliyorum ama aşı olan kişi de hastalanip hastaneye yatıyor diye duydum ne yapicam bilmiyorumdr a bi sorarim yaptır derse yaptiririm sen bilirsin derse yaptırmam mi bilemedim hala şu an yazarken bile kararsizim
Arkadaşlar yazmış zaten detaylıGece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?
Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Teşekkür ederim cevabınız içinİlk aylarda ki kadar sertleşmiyo. Rahatsız edecek kadar sertleşmiyo desem daha doğru olur. Uyanınca baya bı emiyo zaten.
Sizde durumlar nasıl uzun bı süre yazmadinizTeşekkür ederim cevabınız için
Evet yazamadım ben uzak kaldım buralardan zor günler atlattımSizde durumlar nasıl uzun bı süre yazmadinizbebeğin ismi ne ne kadarlık oldu Günleriniz nasıl geçiyor
Aa bende 31 ağustosta kızımı dünyaya getirdim. Çok Güzel ismi var. Bende çok istedim ipek.. ama eşim pek sevmedi o ismiEvet yazamadım ben uzak kaldım buralardan zor günler atlattımsüt olayı beni çok zorladı devamlı mastit antibiyotik tedavisi derken lohusalıktan hiçbirşeu anlamadım desem yeridir. Bu süreçte emzirme danışmaları ve doktorların yanlış yönlendirmesiyle iyice kısır döngüye girdim sıcak uygulama ve sağma işlemi kızım hariç birkaç tane daha çocuğa yetecek kadar çoğaldı sütüm şükür son çalıştığım emzirme danışmanıyla yoluna girdi biraz daha bu süreç (size tavsiyem bu durumu yaşayan varsa aranızda tam tersi soğuk uygulama yapın sıcak duş sıcak uygulama ve sağmadan uzak durun inşallah faydası olur sizede ve en önemlisi blok emzirme) 31 Ağustos ta kızımı dünyaya getirdim adı ipek Çok şükür iyice alıştık birbirimize günlerimiz yorucu zor ama gülüşü herşeye bedel merak ettiğiniz için çok mutlu oldum teşekkür ederim siz nasılsınız ben çok giremedim yeniden burda aktif olmaya çalışacağım inşallah
Kolik bebek maalesef biraz daha düzene girdi gibi bu hafta ama çok kusuyor beslenme sonrası sütüm tazyikli geldiği için hava yutuyorAa bende 31 ağustosta kızımı dünyaya getirdim. Çok Güzel ismi var. Bende çok istedim ipek.. ama eşim pek sevmedi o ismigelişimi falan nasıl gazlı bebek mı uyku düzeni? İnsan birebir aynı dönem doğum yapmış olunca merak ediyor herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?