- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Bizimki kolik değil çok şükür.Kolik bebek maalesef biraz daha düzene girdi gibi bu hafta ama çok kusuyor beslenme sonrası sütüm tazyikli geldiği için hava yutuyorgece uykuya dalana kadar zorlanıyoruz sonrası rahat gelişimi iyi dendi ikinci ay kontrolünde haftaya yine kontrolümüz var bakalım o zaman belli olcak son hali
Sizin süreç nasıl evet aynı dönem olması güzel tesadüf
Reflü büyük kızımda vardı çok çektik biz süt alerjisi çıktı zaten emziremedim farklı hastalıkları vardı diye alerji maması ve gaviscon infant şase ile azaldı şuan 4 yaşında alerji maması hala kullanıyorum geceleri falan süt yasak hala ama peynir ve pişmiş ürünlerde yasak değilReflusu olabilir mi? Doktoru ile paylastin mi? Benim kizimin da reflusu var ve gercekten cok zor. Belirtiler soyle; emerken aglama memeyi itme kendini geriye atarak aglama, agzina surekli bisiler gelmesi ve ogurme hareketi, emdikten sonra kusma bazen fiskirarak.. cok yorucu gercekten, tedavi icin ilk gastrotuss diye bir surup verilmisti etkisi cok da olmayinca motis diye bir suruba gectik.. halen kusuyor ama miktari azaldi..
Birde atak haftalarinda iyice abartiyor..
Aslinda bende tecrubeli annelere sormak istiyorum boyle bir durum yasayan varsa nasil cozum buldunuz??
Hayırlı olsun canım evet kalabalığa girince kimseye laf anlatamıyosunSelam kızlar iki gündür foruma giremedim umarım iyisinizdir bende düğün telaşı içindeydim kız kardeşim evlendi ama çok yoruldum bebeğim de çok yıprandı topluluktan sakınamadım gelen baktı giden baktı akrabalar kucağına aldı içim gitti ama dilim dur alma diyemedi
Kendileri düşünceli olmaları gerekli ne diyeyim müziğin sesinden sürekli sıçradı korkup ağladı bırakacağım kimsede yoktu ee kardeş düğünü gitmesen olmuyor bide dünde yağmurlu çok soğuktu sonuç olarak tüm riskleri gördük inşallah hastalık kapmamışızdır
Tanıştı mı minik kar ileKızlar ben boluda yaşıyorum ve burda inanılmaz güzel lapa lapa kar yağıyor. Kızımı sıkı sıkı giydirip dışarı çıkarmak ve kara dokundurmak istiyorum. Annem ve eşim üşür hasta olur sakın diyor ama dayanamiycam alışsın, Bolu'nun karı bitmez ne zamana kadar sakinicam
Ben uyandırmıyorum ne kadar uyursa uyusun.acıkınca ya da altına yapınca uyanıp ağlıyor zatenGece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?
Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Bunu ben de okumuştum.emzirirken kendimi hafif hafif sağa sola sallıyorum benle birlikte o da sallanıyor.Ben kızımı kucağıma alıyorum ben ayaktayken kendimi sağa sola sallıyorum oldukça yavaş bir şekilde o da kucağımda azar azar sallanmış oluyor böyle uyuyor çoğu zaman. Araştırdığım kadarıyla uzmanlar bebeği sallamak yerine kendimizi sallamamızı öneriyor. Zaten anne karnındaykende bizim hareketlerimizle sallanıyorlardı
Keşke buraya da yağsa izmirdeyim 4 yıldır kar görmüyorum.istanbulun karını özledimKızlar ben boluda yaşıyorum ve burda inanılmaz güzel lapa lapa kar yağıyor. Kızımı sıkı sıkı giydirip dışarı çıkarmak ve kara dokundurmak istiyorum. Annem ve eşim üşür hasta olur sakın diyor ama dayanamiycam alışsın, Bolu'nun karı bitmez ne zamana kadar sakinicam
Bende yavaş yavaş sallamayi bıraktımEmme sonrası canım
Evet ama ben sallamak istemiyorum önermiyorlar öbür türlü de nasıl uyutacağım bilmiyorum
Evet benimki de çok hızlı içiyor
Ya ne zamana kadar sürecekmiş ki bu kusma
Hayır kuzum, annem ve eşim engel oldular yenik düştümTanıştı mı minik kar ile
Buraya yağsa ben de çıkarmak istiyorum kısa süreden bir şey olmaz bence ilk karları çok heyecanlııı
Bolu'ya beklerimBen uyandırmıyorum ne kadar uyursa uyusun.acıkınca ya da altına yapınca uyanıp ağlıyor zaten
Bunu ben de okumuştum.emzirirken kendimi hafif hafif sağa sola sallıyorum benle birlikte o da sallanıyor.
Keşke buraya da yağsa izmirdeyim 4 yıldır kar görmüyorum.istanbulun karını özledimanca soğuğunu görüyoruz her sene olduğu gibi kar duası yapayım belki yağar 2 yaşındaki kızımı karla tanıştırmak istiyorum artık
İnşallah bir gün yolumuz düşerse geliriz ben de izmire beklerimBolu'ya beklerim
İnşallah canım sahiden söylüyorum kapım açık her zamanİnşallah bir gün yolumuz düşerse geliriz ben de izmire beklerim
Benimki 6 saatten fazla aç kalmasın dedi. Uyuduğundeğilmde son emdiği üzerinden.. 4 aydan sonra rahat bırakçaz dediGece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?
Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Aynen bizimki de geldi kurdu eşim çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bizimki de alırken daha oyuncağı yok falan demişti dün onun odasına da komodin siparişi verdik çok çöpçüdür benim eşim atmaz hiç bir şeyi. Gördü nazenin in bu dolabı daha kullanışlı iptal etti büyük boyunu aldı kendine deMelikeben bizim dolap geldi kurduk.etraf derlendi toplandı çok şükür. Eşim alırken bıdı bıdı etmişti onun bile hoşuna gitti
Eminim benimkiler de engel olmaya çalışırHayır kuzum, annem ve eşim engel oldular yenik düştüm
Bundan ben de istiyorum ama hiç yer yok koyacakMelikeben bizim dolap geldi kurduk.etraf derlendi toplandı çok şükür. Eşim alırken bıdı bıdı etmişti onun bile hoşuna gitti
Benim yatak odam sığmamıştı oturma odasını yatak odası yaptım ebeveyn banyolu oda nazenin hanıma kaldı çocuk odasına nazaran biraz daha büyük doldurdum valla. Olsun masraf yapmıyorsunuz en güzeliBundan ben de istiyorum ama hiç yer yok koyacak
Ne güzel, benim iki gündür sürekli regl ağrım var ama olamıyorum regl. 70 günlüğüz79. Günden sesleniyorum regli oldum ağrıları başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?