2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Selam kızlar iki gündür foruma giremedim umarım iyisinizdir bende düğün telaşı içindeydim kız kardeşim evlendi ama çok yoruldum bebeğim de çok yıprandı topluluktan sakınamadım gelen baktı giden baktı akrabalar kucağına aldı içim gitti ama dilim dur alma diyemedi
Kendileri düşünceli olmaları gerekli ne diyeyim müziğin sesinden sürekli sıçradı korkup ağladı bırakacağım kimsede yoktu ee kardeş düğünü gitmesen olmuyor bide dünde yağmurlu çok soğuktu sonuç olarak tüm riskleri gördük inşallah hastalık kapmamışızdır

Bizimki kolik değil çok şükür.
Oğlumda hiperlaktasyon bende de vardı. Oğlum çok huzursuzdu. Belki de ondandi. Bu bebeğimde başlarda tazyik problemim oldu ama şimdi iyi şükür. Kızımda huysuz ama abisi kadar değil diye seviniyoruz

Reflü büyük kızımda vardı çok çektik biz süt alerjisi çıktı zaten emziremedim farklı hastalıkları vardı diye alerji maması ve gaviscon infant şase ile azaldı şuan 4 yaşında alerji maması hala kullanıyorum geceleri falan süt yasak hala ama peynir ve pişmiş ürünlerde yasak değil

Hayırlı olsun canım evet kalabalığa girince kimseye laf anlatamıyosun

Tanıştı mı minik kar ile
Buraya yağsa ben de çıkarmak istiyorum kısa süreden bir şey olmaz bence ilk karları çok heyecanlııı

Gece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?
Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Ben uyandırmıyorum ne kadar uyursa uyusun.acıkınca ya da altına yapınca uyanıp ağlıyor zaten Bunu ben de okumuştum.emzirirken kendimi hafif hafif sağa sola sallıyorum benle birlikte o da sallanıyor. Keşke buraya da yağsa izmirdeyim 4 yıldır kar görmüyorum.istanbulun karını özledim anca soğuğunu görüyoruz her sene olduğu gibi kar duası yapayım belki yağar 2 yaşındaki kızımı karla tanıştırmak istiyorum artık

Emme sonrası canım

Evet ama ben sallamak istemiyorum önermiyorlar öbür türlü de nasıl uyutacağım bilmiyorum

Evet benimki de çok hızlı içiyor

Ya ne zamana kadar sürecekmiş ki bu kusma
Bende yavaş yavaş sallamayi bıraktım
Beyaz gürültü süpürge sesi ile uyutuyorum geceleri gündüz kendisi uyuyor zaten

Bolu'ya beklerim

Gece kesintisiz uyuyan 2 aylık bir bebek, beslenme için , en fazla kaç saat sonra uyandırılmalı ?
Doktora danışan oldu mu hiç ? Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar ?
Benimki 6 saatten fazla aç kalmasın dedi. Uyuduğundeğilmde son emdiği üzerinden.. 4 aydan sonra rahat bırakçaz dedi

Melikeben bizim dolap geldi kurduk.etraf derlendi toplandı çok şükür. Eşim alırken bıdı bıdı etmişti onun bile hoşuna gitti
Aynen bizimki de geldi kurdu eşim çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bizimki de alırken daha oyuncağı yok falan demişti dün onun odasına da komodin siparişi verdik çok çöpçüdür benim eşim atmaz hiç bir şeyi. Gördü nazenin in bu dolabı daha kullanışlı iptal etti büyük boyunu aldı kendine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…