2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Nazenin doğduğundan beri eğer nöbete gidecekse eşim salonda yatıyor. Benim bu hayatta en çok sevdiğim şey eşimle uyumak o yüzden biraz üzülüyorum ama kıyamıyorum da ona 24 saat nöbete gidiyor diye. Alışsın sese bebeğiniz bence ayrı yatmayın ya

Şimdiye kadar dayandık valla, bir horluyor bebek uyanıyor hemen yarım saat uyutmak için uğraş
Ben de hiç istemiyorum ayrı uyumak, gece kalkıp yardım da ediyor bana eğer farklı odada uyirsak bundan da mahrum olabilirim

Çok geçmiş olsun canım çok dikkat edin

malesef benim eşimde ayrı yatiyor ve ben bu duruma cok uzukuyorum yalniz olmadigima sevindim

İnşallah canım sahiden söylüyorum kapım açık her zaman
Çok sağol canım düşünmen bile güzel Allah razı olsun boluyu ve en çok yemeklerini merak ediyorum bir gün çocukları büyütürsem gelicem inşallah ufak çocukla tatile gitmek gibi hataya düştüm bir şey anlamadım.2 taneyle deneyemem sanırım Sağolasın siz de güle güle kullanın bu eşler hep aynı sanırım o da güle güle kullansın eşimin eli sıkı olmasa kendine de alırdı ciğere bakar gibi baktı konsola koyuyor eşyalarını
Bundan ben de istiyorum ama hiç yer yok koyacak
Benim çocuk odası olmasa oturma odasına koyardım çocuk zaten hep oturma odasında oynuyor odasında durmuyor ki yatmadan yatmaya giriyor evin en düzenli yeri
kardeşi büyüyünce inşallah odasında oynarlarda şu dağınıklık biter
Kizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Bence ayırmayın küsseniz bile ayrı yatmayın diyorlar. Benimki arada horlayınca kafasını yana çeviriyorum öğrenciyken ev arkadaşım öğretmişti işe yarıyor bazen ayağımla dürtüklüyorum

Yok benim de içime sinmiyor, birakmicam kocamı

Gece gece çenem düştü, bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz kızlar? Uzmanlar 4-5. Ay en uygun zamanlar diyor ama ben kızımı odasında yatırmaya başlasam gözüme uyku girmez kamera takar üstüne gider gider kontrol ederim düşünemiyorum bile

eşim erken uyaniyor saat 6da ve uykusu cok hafif uyandiimi bidaha uyuyamiyor

Emme sonrası canım

Evet ama ben sallamak istemiyorum önermiyorlar öbür türlü de nasıl uyutacağım bilmiyorum

Evet benimki de çok hızlı içiyor

Ya ne zamana kadar sürecekmiş ki bu kusma
septembrmom kızlar ben şey yapıyorum, gündüz kahvaltı falan yaparken bjorn tarzı anakucagında emzik ve sallama ile uyutuyorum, genelde gunduzleri oyle geçiyor. Kızımın uyku ağlaması var gece de bunu yapıyor. Uykuya dalarken emzik istiyor. Ve emzikle memenin farkı var mesela emzik istiyorsa memeyi bırakıyor surekli, ağlıyor ya da agzından süt akıyor yutmuyor. Ama emzik değil de meme istiyorsa surekli emziği atıp ağlıyor. Buna gore son emzirmeyi yapıyorum. Kucağıma alıyorum emziği veriyorum beyaz gürültü açıyorum bi de burnundan alnına doğru okşuyorum. Çok uzun zamandır böyle olduğu için alıştı uyuyor. Ama tabi yerine koyunca uyanıp tekrarlayabilir. Bazen eger cok huysuzsa oturdugum yerde sallanıyorum ama ayakta sallama yok, evde gezme yok. Bunun istisnası da cıldırma derecesinde aglıyor olması o zaman kolik sallaması yapıyorum
Mantıklı ben de böyle yapayım. Pazartesi bir eczaneyle konuşup alayım. 13. Aydaki de kalsın o o zaman alınır. Rota için hasta olmamak gerekiyor. Umarım o zamana iyileşiriz
Rota aşısını bize 2. Ay yaptırın dediler ama osman hoca 3. Ay yapmayı oneriyor, oyle olursa iyilwşir o zamana
Peki o sırada göğsünüz sertleşip rahatsız etmiyor mu nasıl yapıyorsunuz ?
Ben 7 saat falan uyuduğunda uyanıp ilk memeyi veriyorum o zaten yumuşuyor, bazen o arada öbürüne geçiyor o zaman diğer meme de sertleşmeyecek kadar hafiflemiş oluyor. Ama eğer geçmezse ve cok sertse göğsüm, sağıyorum onu ya mochiyle ya da makineyle duruma gore. Cunku bi sonraki uyanışı 3 saat falan sonra oluyor ona gore bakıyorum duruma
Bu mesajın devamı otuncağı yok demiştiden somra ben de gittim oyuncak siparişi verdim olmalıydı

eşim erken uyaniyor saat 6da ve uykusu cok hafif uyandiimi bidaha uyuyamiyor
yani bebeknuyusa da artik uykusu kacmis oluyor ondan dolayi ayri
uyumak istiyor sitluyorum ben uzuluyirum diye amanyok o da bana anliyisli ol diyor

E Erey empati kurdum, yanımda yatmasını istersem ve gece uyanıp bir daha uyuyamazsa huzurum daha çok bozulabilir, o yüzden hiç zorlamazdim ben canım

Ya aslında benim sorunum şu, kızım memede saatlerce uyuyabilir. Ya da ayakta sallarsam. Ama ben bırakayım uyusun ben de kendime vakit ayırayim istiyorum. Ama artık pes ettim hatta Melikeben in aldığı salıncağın aynısından sipariş verdim. Artık ayakta sallamak yerine salıncakta salliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…