Nazenin doğduğundan beri eğer nöbete gidecekse eşim salonda yatıyor. Benim bu hayatta en çok sevdiğim şey eşimle uyumak o yüzden biraz üzülüyorum ama kıyamıyorum da ona 24 saat nöbete gidiyor diye. Alışsın sese bebeğiniz bence ayrı yatmayın yaKizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Duygusal cevabımı yapıştırayım hemenKizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Şimdiye kadar dayandık valla, bir horluyor bebek uyanıyor hemen yarım saat uyutmak için uğraşNazenin doğduğundan beri eğer nöbete gidecekse eşim salonda yatıyor. Benim bu hayatta en çok sevdiğim şey eşimle uyumak o yüzden biraz üzülüyorum ama kıyamıyorum da ona 24 saat nöbete gidiyor diye. Alışsın sese bebeğiniz bence ayrı yatmayın ya
Aaaaa peki tek misin canım yardım edenin var miDuygusal cevabımı yapıştırayım hemen
Eşim görevde 3 haftadır yok horluyor muydu unuttum
Benimkide çok horluyo bi dürtüyom kalkıp yönünü değiştiriyoKizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Annem geldi yoksa kafaya huniyi geçirecektimAaaaa peki tek misin canım yardım edenin var mi
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat edinDün yazacaktım yazamadım kızlar iki gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyoruz. Hastalıkla ilk tanışmamız zorlu geçti. Baya yıprandı yavrum. Ateşi 38 üstüne çıkmak için fırsat kolluyordu akşam tekrar 38.5 gördük direkt hastaneye gittik. Düşmezse gelin dedi bebek olduğu için yapacak bir şey yok dedi. Şimdi artık 37de duruyor. Ben biraz bağışıklığı güçlensin çok üstüne titremeyelim diye biraz rahat davranmaya çalışıyordum. Şimdi bu kışı insan görmeden geçirme planı yaptım
Ayri yatiyordu buyuk kavga ettim artik benimle yatıyor ,Kizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Ayri yatiyordu buyuk kavga ettim artik benimle yatıyor ,
Çok sağol canım düşünmen bile güzel Allah razı olsunİnşallah canım sahiden söylüyorum kapım açık her zaman
Sağolasın siz de güle güle kullanınAynen bizimki de geldi kurdu eşim çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bizimki de alırken daha oyuncağı yok falan demişti dün onun odasına da komodin siparişi verdik çok çöpçüdür benim eşim atmaz hiç bir şeyi. Gördü nazenin in bu dolabı daha kullanışlı iptal etti büyük boyunu aldı kendine de
Benim çocuk odası olmasa oturma odasına koyardım çocuk zaten hep oturma odasında oynuyor odasında durmuyor ki yatmadan yatmaya giriyor evin en düzenli yeriBundan ben de istiyorum ama hiç yer yok koyacak
Bence ayırmayın küsseniz bile ayrı yatmayın diyorlar. Benimki arada horlayınca kafasını yana çeviriyorum öğrenciyken ev arkadaşım öğretmişti işe yarıyorKizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Hiç soyledin mi rahatsız olduğunu canımmalesef benim eşimde ayrı yatiyor ve ben bu duruma cok uzukuyorum yalniz olmadigima sevindim
Yok benim de içime sinmiyor, birakmicam kocamıÇok sağol canım düşünmen bile güzel Allah razı olsunboluyu ve en çok yemeklerini merak ediyorum bir gün çocukları büyütürsem gelicem inşallah ufak çocukla tatile gitmek gibi hataya düştüm bir şey anlamadım.2 taneyle deneyemem sanırım
Sağolasın siz de güle güle kullanınbu eşler hep aynı sanırım o da güle güle kullansın eşimin eli sıkı olmasa kendine de alırdı ciğere bakar gibi baktı konsola koyuyor eşyalarını
Benim çocuk odası olmasa oturma odasına koyardım çocuk zaten hep oturma odasında oynuyor odasında durmuyor ki yatmadan yatmaya giriyor evin en düzenli yeri
kardeşi büyüyünce inşallah odasında oynarlarda şu dağınıklık biter
Bence ayırmayın küsseniz bile ayrı yatmayın diyorlar. Benimki arada horlayınca kafasını yana çeviriyorum öğrenciyken ev arkadaşım öğretmişti işe yarıyorbazen ayağımla dürtüklüyorum
Emme sonrası canım
Evet ama ben sallamak istemiyorum önermiyorlar öbür türlü de nasıl uyutacağım bilmiyorum
Evet benimki de çok hızlı içiyor
Ya ne zamana kadar sürecekmiş ki bu kusma
Rota aşısını bize 2. Ay yaptırın dediler ama osman hoca 3. Ay yapmayı oneriyor, oyle olursa iyilwşir o zamanaMantıklı ben de böyle yapayım. Pazartesi bir eczaneyle konuşup alayım. 13. Aydaki de kalsın o o zaman alınır. Rota için hasta olmamak gerekiyor. Umarım o zamana iyileşiriz
Ben 7 saat falan uyuduğunda uyanıp ilk memeyi veriyorum o zaten yumuşuyor, bazen o arada öbürüne geçiyor o zaman diğer meme de sertleşmeyecek kadar hafiflemiş oluyor. Ama eğer geçmezse ve cok sertse göğsüm, sağıyorum onu ya mochiyle ya da makineyle duruma gore. Cunku bi sonraki uyanışı 3 saat falan sonra oluyor ona gore bakıyorum durumaPeki o sırada göğsünüz sertleşip rahatsız etmiyor mu nasıl yapıyorsunuz ?
Bu mesajın devamı otuncağı yok demiştiden somra ben de gittim oyuncak siparişi verdim olmalıydıAynen bizimki de geldi kurdu eşim çok güzel olmuş güle güle kullanın. Bizimki de alırken daha oyuncağı yok falan demişti dün onun odasına da komodin siparişi verdik çok çöpçüdür benim eşim atmaz hiç bir şeyi. Gördü nazenin in bu dolabı daha kullanışlı iptal etti büyük boyunu aldı kendine de
eşim erken uyaniyor saat 6da ve uykusu cok hafif uyandiimi bidaha uyuyamiyor
yani bebeknuyusa da artik uykusu kacmis oluyor ondan dolayi ayri
uyumak istiyor sitluyorum ben uzuluyirum diye amanyok o da bana anliyisli ol diyor
Ya aslında benim sorunum şu, kızım memede saatlerce uyuyabilir. Ya da ayakta sallarsam. Ama ben bırakayım uyusun ben de kendime vakit ayırayim istiyorum. Ama artık pes ettim hattaseptembrmom kızlar ben şey yapıyorum, gündüz kahvaltı falan yaparken bjorn tarzı anakucagında emzik ve sallama ile uyutuyorum, genelde gunduzleri oyle geçiyor. Kızımın uyku ağlaması var gece de bunu yapıyor. Uykuya dalarken emzik istiyor. Ve emzikle memenin farkı var mesela emzik istiyorsa memeyi bırakıyor surekli, ağlıyor ya da agzından süt akıyor yutmuyor. Ama emzik değil de meme istiyorsa surekli emziği atıp ağlıyor. Buna gore son emzirmeyi yapıyorum. Kucağıma alıyorum emziği veriyorum beyaz gürültü açıyorum bi de burnundan alnına doğru okşuyorum. Çok uzun zamandır böyle olduğu için alıştı uyuyor. Ama tabi yerine koyunca uyanıp tekrarlayabilir. Bazen eger cok huysuzsa oturdugum yerde sallanıyorum ama ayakta sallama yok, evde gezme yok. Bunun istisnası da cıldırma derecesinde aglıyor olması o zaman kolik sallaması yapıyorum
Rota aşısını bize 2. Ay yaptırın dediler ama osman hoca 3. Ay yapmayı oneriyor, oyle olursa iyilwşir o zamana
Ben 7 saat falan uyuduğunda uyanıp ilk memeyi veriyorum o zaten yumuşuyor, bazen o arada öbürüne geçiyor o zaman diğer meme de sertleşmeyecek kadar hafiflemiş oluyor. Ama eğer geçmezse ve cok sertse göğsüm, sağıyorum onu ya mochiyle ya da makineyle duruma gore. Cunku bi sonraki uyanışı 3 saat falan sonra oluyor ona gore bakıyorum duruma
Bu mesajın devamı otuncağı yok demiştiden somra ben de gittim oyuncak siparişi verdim olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?