2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebim bildigim ilk 1 yıl birlikte yatın ayrı yataklarda diyorlardı. Ben de hep gece uykusu uzayınca ayırırım 6 7 ayda vs diyordum, şimdi galiba 1 yaşına kadar ayıramam diyorum hem boyle daha kolay ilgilenmek hem de boyle ağlatmadan ihtiyacını giderebiliyorum

Kizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Canım ben bı kaç kez yolladım eşimi salona. Ama bensiz uyuyamıyor garibim. Yatak döşek geri geldi ağlamasına razı yani yapacak bişey yok.

Ben oğlumu bile ayıramadim 7 yaşında. Yatak odam çok büyük. Onun bazasi var. Boşluk sonra bizim baza ve beşik. Yatakhane gibi oldu oda.

Of ya Allahım o günlere çıkartsın söylemek nasip olsun yarabbim amin çok göze battım bu ara biraz ara veriyorum yeğenimin çok oyuncağı var bi de muhtemelen çok almam yani insallah ama siz yine de eğitici indirimde bir şeyler görürseniz paylaşın

İnşallah bakalım benimki ana kucağında titreşimi açınca gün içinde bir saat iki saat uyuyor rahat oluyor akşamları da 8bucukta uyumaya başladı 3 gibi kalkıyor bi de 6bucukta. Bi de kızlar bi haftadır dikkat ediyorum sabah 8 8:30 arası okadar çok kakasını yapıyor ki biyolojik saati var resmen ya çok tatlı. İlk pırtta almıyorum altını biliyorum senfoni şeklinde devamı geliyor

1 yaştan önce önermiyor benim doktorum kameram var zaten bazen balkona oturmaya çıktığımda falan koyuyorum çok rahat oluyor yada başka odada işim varsa. 4 5 ay çok erken bence

eşim erken uyaniyor saat 6da ve uykusu cok hafif uyandiimi bidaha uyuyamiyor
Biz 4 senedir evliyiz eşimle o nöbet usulü çalıştığı için gece oturmayı sever geç yatar tam tersi ben 11 de yatakta olurdum eskiden ah ah neyse o yüzden eşim benimle yatardı yarım saat on dakika bi saat duruma göre beni uyutur öyle giderdi. Nöbeti olduğu günler de yine şimdi yatağa gelir sohbet muhabbet öpüşür koklaşır sarılırız öyle gider. Bunu teklif edebilirsiniz. Sizle uzansın biraz sarılın o iyi hissettirir

Benim kız akşam 11den önce uyumuyor. Çok fena, asi, tripli, başak burcu bir bebe oldu başıma

Kız al benden o kadar, arabada bile arkada uyuyacağını bildiğim halde ön koltukta oturamıyorum , çocuum benle uyusun 2 yaşa kadar ilerde illa ayrı yatacak zaten

Anladım ben o kadar uzun süreye hala cesaret edemiyorum yaşadığım mastitlerden dolayı 5 saat geçince uyku arasında vermeye çalışıyorum düzeni bozulacak diye de korkuyorum ne yapacağımı bilemedim

Buyuk 2 yaşında yeni ayırdım küçük yanimda oda iki yasina kadar yanimda kalir sonra onada oda yaparim

Kizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Valla ben bi keresine başka odaya gönderdim uyudu çok yorgundu diye , sonra yok dedim artık , ama hep geceleri tartışıyoruz benim bebe uyumuyor yada kısa kısa uyuyor bi uyanıyor gece yarısı 2,3 saat hiç uyumuyor sonra da hep kısa kısa , eşimde bıdı bıdı yapıyor uykum bozuldu ben deliksiz uyumak istiyorum galiba çok dayanmicak öbür odaya gidecek

Canım benim duyduğum ve okuduğum kadarıyla 1 yaşa kadar anne yani diyorlar , 1 yaştan sonra ayırılmalı , yani yine ayrı yatakta uyut ama odasını 1 yaş sonra

Bu belirtiler bende de var, dr a da söyledim hatta 2 aylık kontrolümüzde ama üzerinde durmadı. Hepsi var gerçekten. Memeyi çok seviyor benim oğlum ama son zamanlarda emerken ilk başta ağlayıp itiyor ben buna ayakta emzirme ile çözüm buldum. Öyle yapınca ayağa kalkıyorum memeyi tutunca oturuyorum. Tutabilirse iştahla emiyor çocuk. Reflüden ben de şüphelendim ama dr neden üzerinde durmadı acaba :S iyi bir Acıbadem dr u aslında. Peki bebeğinde ötme gibi sesler çıkıyor mu? Emerken ya da gece uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…