Bebim bildigim ilk 1 yıl birlikte yatın ayrı yataklarda diyorlardı. Ben de hep gece uykusu uzayınca ayırırım 6 7 ayda vs diyordum, şimdi galiba 1 yaşına kadar ayıramam diyorum hem boyle daha kolay ilgilenmek hem de boyle ağlatmadan ihtiyacını giderebiliyorumGece gece çenem düştü, bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz kızlar? Uzmanlar 4-5. Ay en uygun zamanlar diyor ama ben kızımı odasında yatırmaya başlasam gözüme uyku girmez kamera takar üstüne gider gider kontrol ederim düşünemiyorum bile
Canım ben bı kaç kez yolladım eşimi salona. Ama bensiz uyuyamıyor garibim. Yatak döşek geri geldiKizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Ben oğlumu bile ayıramadimGece gece çenem düştü, bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz kızlar? Uzmanlar 4-5. Ay en uygun zamanlar diyor ama ben kızımı odasında yatırmaya başlasam gözüme uyku girmez kamera takar üstüne gider gider kontrol ederim düşünemiyorum bile
Of ya Allahım o günlere çıkartsın söylemek nasip olsun yarabbim aminseptembrmom kızlar ben şey yapıyorum, gündüz kahvaltı falan yaparken bjorn tarzı anakucagında emzik ve sallama ile uyutuyorum, genelde gunduzleri oyle geçiyor. Kızımın uyku ağlaması var gece de bunu yapıyor. Uykuya dalarken emzik istiyor. Ve emzikle memenin farkı var mesela emzik istiyorsa memeyi bırakıyor surekli, ağlıyor ya da agzından süt akıyor yutmuyor. Ama emzik değil de meme istiyorsa surekli emziği atıp ağlıyor. Buna gore son emzirmeyi yapıyorum. Kucağıma alıyorum emziği veriyorum beyaz gürültü açıyorum bi de burnundan alnına doğru okşuyorum. Çok uzun zamandır böyle olduğu için alıştı uyuyor. Ama tabi yerine koyunca uyanıp tekrarlayabilir. Bazen eger cok huysuzsa oturdugum yerde sallanıyorum ama ayakta sallama yok, evde gezme yok. Bunun istisnası da cıldırma derecesinde aglıyor olması o zaman kolik sallaması yapıyorum
Rota aşısını bize 2. Ay yaptırın dediler ama osman hoca 3. Ay yapmayı oneriyor, oyle olursa iyilwşir o zamana
Ben 7 saat falan uyuduğunda uyanıp ilk memeyi veriyorum o zaten yumuşuyor, bazen o arada öbürüne geçiyor o zaman diğer meme de sertleşmeyecek kadar hafiflemiş oluyor. Ama eğer geçmezse ve cok sertse göğsüm, sağıyorum onu ya mochiyle ya da makineyle duruma gore. Cunku bi sonraki uyanışı 3 saat falan sonra oluyor ona gore bakıyorum duruma
Bu mesajın devamı otuncağı yok demiştiden somra ben de gittim oyuncak siparişi verdim olmalıydı
İnşallah bakalım benimki ana kucağında titreşimi açınca gün içinde bir saat iki saat uyuyor rahat oluyor akşamları da 8bucukta uyumaya başladı 3 gibi kalkıyor bi de 6bucukta. Bi de kızlar bi haftadır dikkat ediyorum sabah 8 8:30 arası okadar çok kakasını yapıyor ki biyolojik saati var resmen ya çok tatlı. İlk pırtta almıyorum altını biliyorum senfoni şeklinde devamı geliyorYa aslında benim sorunum şu, kızım memede saatlerce uyuyabilir. Ya da ayakta sallarsam. Ama ben bırakayım uyusun ben de kendime vakit ayırayim istiyorum. Ama artık pes ettim hattaMelikeben in aldığı salıncağın aynısından sipariş verdim. Artık ayakta sallamak yerine salıncakta salliycam
1 yaştan önce önermiyor benim doktorum kameram var zaten bazen balkona oturmaya çıktığımda falan koyuyorum çok rahat oluyor yada başka odada işim varsa. 4 5 ay çok erken benceGece gece çenem düştü, bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz kızlar? Uzmanlar 4-5. Ay en uygun zamanlar diyor ama ben kızımı odasında yatırmaya başlasam gözüme uyku girmez kamera takar üstüne gider gider kontrol ederim düşünemiyorum bile
Biz 4 senedir evliyiz eşimle o nöbet usulü çalıştığı için gece oturmayı sever geç yatar tam tersi ben 11 de yatakta olurdum eskiden ah aheşim erken uyaniyor saat 6da ve uykusu cok hafif uyandiimi bidaha uyuyamiyor
Benim kız akşam 11den önce uyumuyor. Çok fena, asi, tripli, başak burcu bir bebe oldu başımaİnşallah bakalım benimki ana kucağında titreşimi açınca gün içinde bir saat iki saat uyuyor rahat oluyor akşamları da 8bucukta uyumaya başladı 3 gibi kalkıyor bi de 6bucukta. Bi de kızlar bi haftadır dikkat ediyorum sabah 8 8:30 arası okadar çok kakasını yapıyor ki biyolojik saati var resmen ya çok tatlı. İlk pırtta almıyorum altını biliyorum senfoni şeklinde devamı geliyor
Kız al benden o kadar, arabada bile arkada uyuyacağını bildiğim halde ön koltukta oturamıyorum , çocuum benle uyusun 2 yaşa kadar ilerde illa ayrı yatacak zatenGece gece çenem düştü, bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz kızlar? Uzmanlar 4-5. Ay en uygun zamanlar diyor ama ben kızımı odasında yatırmaya başlasam gözüme uyku girmez kamera takar üstüne gider gider kontrol ederim düşünemiyorum bile
E bebek in kargosunu sevmiyorum ben sendeo gıcık geç geliyor ama çıkmıştı yola tabiki haber veririm.Melikeben senin salıncak yarın gelir bence canım, beni etiketler misin kurulum yaparsan. Benimki de haftaici gelir ama dayanamam merak ederim
Anladım ben o kadar uzun süreye hala cesaret edemiyorum yaşadığım mastitlerden dolayı 5 saat geçince uyku arasında vermeye çalışıyorum düzeni bozulacak diye de korkuyorum ne yapacağımı bilemedimseptembrmom kızlar ben şey yapıyorum, gündüz kahvaltı falan yaparken bjorn tarzı anakucagında emzik ve sallama ile uyutuyorum, genelde gunduzleri oyle geçiyor. Kızımın uyku ağlaması var gece de bunu yapıyor. Uykuya dalarken emzik istiyor. Ve emzikle memenin farkı var mesela emzik istiyorsa memeyi bırakıyor surekli, ağlıyor ya da agzından süt akıyor yutmuyor. Ama emzik değil de meme istiyorsa surekli emziği atıp ağlıyor. Buna gore son emzirmeyi yapıyorum. Kucağıma alıyorum emziği veriyorum beyaz gürültü açıyorum bi de burnundan alnına doğru okşuyorum. Çok uzun zamandır böyle olduğu için alıştı uyuyor. Ama tabi yerine koyunca uyanıp tekrarlayabilir. Bazen eger cok huysuzsa oturdugum yerde sallanıyorum ama ayakta sallama yok, evde gezme yok. Bunun istisnası da cıldırma derecesinde aglıyor olması o zaman kolik sallaması yapıyorum
Rota aşısını bize 2. Ay yaptırın dediler ama osman hoca 3. Ay yapmayı oneriyor, oyle olursa iyilwşir o zamana
Ben 7 saat falan uyuduğunda uyanıp ilk memeyi veriyorum o zaten yumuşuyor, bazen o arada öbürüne geçiyor o zaman diğer meme de sertleşmeyecek kadar hafiflemiş oluyor. Ama eğer geçmezse ve cok sertse göğsüm, sağıyorum onu ya mochiyle ya da makineyle duruma gore. Cunku bi sonraki uyanışı 3 saat falan sonra oluyor ona gore bakıyorum duruma
Bu mesajın devamı otuncağı yok demiştiden somra ben de gittim oyuncak siparişi verdim olmalıydı
Buyuk 2 yaşında yeni ayırdımGece gece çenem düştü, bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz kızlar? Uzmanlar 4-5. Ay en uygun zamanlar diyor ama ben kızımı odasında yatırmaya başlasam gözüme uyku girmez kamera takar üstüne gider gider kontrol ederim düşünemiyorum bile
en niye buna bu kadar guldum ahahaaBen oğlumu bile ayıramadim7 yaşında. Yatak odam çok büyük. Onun bazasi var. Boşluk sonra bizim baza ve beşik. Yatakhane gibi oldu oda.
Valla ben bi keresine başka odaya gönderdim uyudu çok yorgundu diye , sonra yok dedim artık , ama hep geceleri tartışıyoruz benim bebe uyumuyor yada kısa kısa uyuyor bi uyanıyor gece yarısı 2,3 saat hiç uyumuyor sonra da hep kısa kısa , eşimde bıdı bıdı yapıyor uykum bozuldu ben deliksiz uyumak istiyorumKizlaaaaaar eşi ile ayrı uyuyan var mı? Eşim horlamaya başladı, bebek uyanmasın diye ayrı yattık yaticaz az kaldı
Canım benim duyduğum ve okuduğum kadarıyla 1 yaşa kadar anne yani diyorlar , 1 yaştan sonra ayırılmalı , yani yine ayrı yatakta uyut ama odasını 1 yaş sonraGece gece çenem düştü, bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz kızlar? Uzmanlar 4-5. Ay en uygun zamanlar diyor ama ben kızımı odasında yatırmaya başlasam gözüme uyku girmez kamera takar üstüne gider gider kontrol ederim düşünemiyorum bile
Korkutma bizi ya ümitlerimizi yıkma geleceğe dairKüçüğü uyuttum zarzor büyük birden kalkti şuan onu uyutmaya calisiyorum vallahi sıkıldım kaç yasına geldi hala gece uyanmaları bitmedi
Bu belirtiler bende de var, dr a da söyledim hatta 2 aylık kontrolümüzde ama üzerinde durmadı. Hepsi var gerçekten. Memeyi çok seviyor benim oğlum ama son zamanlarda emerken ilk başta ağlayıp itiyor ben buna ayakta emzirme ile çözüm buldum. Öyle yapınca ayağa kalkıyorum memeyi tutunca oturuyorum. Tutabilirse iştahla emiyor çocuk. Reflüden ben de şüphelendim ama dr neden üzerinde durmadı acaba :S iyi bir Acıbadem dr u aslında. Peki bebeğinde ötme gibi sesler çıkıyor mu? Emerken ya da gece uyurkenReflusu olabilir mi? Doktoru ile paylastin mi? Benim kizimin da reflusu var ve gercekten cok zor. Belirtiler soyle; emerken aglama memeyi itme kendini geriye atarak aglama, agzina surekli bisiler gelmesi ve ogurme hareketi, emdikten sonra kusma bazen fiskirarak.. cok yorucu gercekten, tedavi icin ilk gastrotuss diye bir surup verilmisti etkisi cok da olmayinca motis diye bir suruba gectik.. halen kusuyor ama miktari azaldi..
Birde atak haftalarinda iyice abartiyor..
Aslinda bende tecrubeli annelere sormak istiyorum boyle bir durum yasayan varsa nasil cozum buldunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?