2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar benim oğlum biraz öksürüyor dün geceden beri. Başka hiçbir hastalık belirtisi yok, ateş vs. Kalorifer açtık cumadan beri.. acaba boğazı mı kuruyordur ne yapmalıyım sizce?

Anladım ben o kadar uzun süreye hala cesaret edemiyorum yaşadığım mastitlerden dolayı 5 saat geçince uyku arasında vermeye çalışıyorum düzeni bozulacak diye de korkuyorum ne yapacağımı bilemedim
Aklıma şey geldi acaba mesela siz 3. Saatte falan kalkıp sutun memeyi sertleştiren kısmı kadarını sağsanız ama bebeğiniz uyusa mı? Mastit de olduğu için yanlış yonlendirmek istemem ama sanki böyle hem uykusu bölünmez hem de siz rahat yatarsınız gibi geldi bana

Kizcelerim selamlar,

Biz 3 ay randevusundayiz, doktor bas cevremizden hic hoslanmadi, noroloji muayene etti.

Kan ve bas ultrasonu istedi. Tiroide vs bakilcakmis. Ultrason da ogleden sonra cekilecek, 3 ayda 1 takip edilecek, ben de her ay kontrol edecegim ayda 2 cmden fazla buyurse doktora gelecekmisiz acilen.

Bu arada ben kumarbaz, nickimi degistirdim :)

hiskolikk normal, yeni bir gelisim basamagini atlamis, elini kesfetti kendini oyalamak icin elini kullaniyor.

Kızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Biz 70 günlüğüz, bebeğim 20-25 gündür sürekli elini emiyor keşfettiği için. Açlık mi diye düşünmedim hiç, hatta sabah video çektim kolları çıplaktı kolunu bile emmeye başladi acayip tatlı

İnşallah herhangi bir problem yoktur. Baş çevresi ay ay kaç cm idi?

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz yarın kontrolü var soracağım doktora
Ben de sallamak istemiyordum eninde sonunda yenik düştüm, sen nasıl uyutuyorsun canım. Ben gece sallamiyorum, gündüz iki üç kere.salliyorum
Canım kendimi sallıyorum ben bazen de memede mayışıyor koyuyorum uyuyor

Ahahah maşallah ya çok tatlı kollara bak yicemm iyi bari ya normal o zaman.
Bizim eller hep kapalıydı. Bu aralar açmaya başladık. Dün bende video çektim. Çap çap ses çıkarıyor yakarken
Zamanla iki el+kol olarak tükürügün bulaştığı yerler artacak annesi. Koluna eline bir dokunuyorum sırılsıklam

Kumarbazlıktan salon kadınlığına sert bir geçiş olmuş umarım bir sorun yoktur doktor pimpiriklenmesidir dualarım sizinle

Merak ediyorum kavrama ne zaman basliycak diye, bir sonraki levele geçelim ya lütfen

Canım baş ölçüleri 3 aya kadar nasıl devam etti ki .
Yazabilir misin değerleri.

Bişey yoktur inşallah canım büyük baş genelde yapısal oluyo. Küçük kalmasından korkun demişti bana doktorum

Benimki de oyuncaklarına el atıyor. Dokunuyor ama henüz kavraymadi tam

Kızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Benimki de neredeyse kolunu sokacak ağzına, yeni bir gelişim basamağıymış bu
Fazla mı büyümüş ? İnşallah dönemsel bir şeydir ya

Benimki de oyuncaklarına el atıyor. Dokunuyor ama henüz kavraymadi tam
İki aylıkken nazenin de böyle dokunuyordu yani tam olarak tutma yoktu ama artık elimden alıyor ama tabi ilgilenmek lazım yani her gün ben bir yarım saat falan o parmak kuklaları var ya onları takip ettirip konuşturup eline zorla tutuyorduM şimdi kendi direkt alıp tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…