Valla bize artik 2 cmden fazla buyume olursa hemen buraya geliyorsunuz denildi.İnşallah herhangi bir problem yoktur. Baş çevresi ay ay kaç cm idi?
UmarimKumarbazlıktan salon kadınlığına sert bir geçiş olmuşumarım bir sorun yoktur doktor pimpiriklenmesidir dualarım sizinle
Dogum olcusu 34.5Canım baş ölçüleri 3 aya kadar nasıl devam etti ki .
Yazabilir misin değerleri.
Bişey yoktur inşallah canım büyük baş genelde yapısal oluyo. Küçük kalmasından korkun demişti bana doktorum
Benimki de aynı durumda :) bir de salya akıyor. Gelen giden diş mi çıkarcak deyip duruyor gıcıknoluyomKızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Kızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Ne büyük mucize, her bebegin farklı görünüp aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyor olmaları, fırlama olduğu fotodan bile belli oluyor yaEki Görüntüle 3338087
Kızlarcım benim fırlama oğlum da hep böyle eli ağzındaben de artık erken diş mi çıkaracak diye düşünmeye başlamıştım
Umarim diklo, ben hep bi supheliydim zaten teachmavi ile konusuyorduk bunu belki denk gelmissindir.Benimki de neredeyse kolunu sokacak ağzına, yeni bir gelişim basamağıymış bu
Fazla mı büyümüş ? İnşallah dönemsel bir şeydir ya
Gelişimi normal ilerlemeye devam eder inşallah sadece doktor pimpiriklenmiş olsunKizcelerim selamlar,
Biz 3 ay randevusundayiz, doktor bas cevremizden hic hoslanmadi, noroloji muayene etti.
Kan ve bas ultrasonu istedi. Tiroide vs bakilcakmis. Ultrason da ogleden sonra cekilecek, 3 ayda 1 takip edilecek, ben de her ay kontrol edecegim ayda 2 cmden fazla buyurse doktora gelecekmisiz acilen.
Bu arada ben kumarbaz, nickimi degistirdim :)
hiskolikk normal, yeni bir gelisim basamagini atlamis, elini kesfetti kendini oyalamak icin elini kullaniyor.
Canım eşime sordum branşı değil arkadaşını aradı rutinde kas iskelet sistemi için bakılıyormuş enfeksiyon değeri artarmış bir diğeri de nörolojik olarak da isteniyormuş beyinde oluşan sağlık sorununda da artarmış. İçimizi rahatlatmak için isteriz genelde demiş.Umarim diklo, ben hep bi supheliydim zaten teachmavi ile konusuyorduk bunu belki denk gelmissindir.
Ay bu arada Ilay'in da salyalar akitarak elini agzina goturdugunu ve kahkalar atmaya basladigini belirtmek isterim :)
Melikeben canim ya, doktor fiziksel bi sorun goremedim dedi ama kreatin kinaz istemis tahlillerin arasinda var, bu kas-iskelet sistemi ile alakali bakilan tahlil degil miydi ben mi yanlis hatirliyorum. Rutin olarak bakilir mi buna?
Ben ensesini kesiyim dedim bizimkilere terliyor diye duymadığım tehtid hakaret kalmadı.Kızlar bebeklerin saçlarının güzelleşmesi ve gürleşmesi için sıfıra vurdurmayı Ne diyorsunuz? Ben asla yapamam saçları çok güzel diyorum doğum saçlarını uzatacağım diyorum ama genel akrabalar sürekli Saçlarını kestir daha iyi çıkar İleride pişman olursun falan diyorlar
Ayh cok tesekkur ediyorum MelikeCanım eşime sordum branşı değil arkadaşını aradı rutinde kas iskelet sistemi için bakılıyormuş enfeksiyon değeri artarmış bir diğeri de nörolojik olarak da isteniyormuş beyinde oluşan sağlık sorununda da artarmış. İçimizi rahatlatmak için isteriz genelde demiş.
Buyukte konak belasi yuzunden 5 aylikken kestirmistik, ilk saclari misir puskuluydu, simdi kivir kivir ama hala cansiz, bir daha mi kestirsek diye dusunuyorum acikcasi.Kızlar bebeklerin saçlarının güzelleşmesi ve gürleşmesi için sıfıra vurdurmayı Ne diyorsunuz? Ben asla yapamam saçları çok güzel diyorum doğum saçlarını uzatacağım diyorum ama genel akrabalar sürekli Saçlarını kestir daha iyi çıkar İleride pişman olursun falan diyorlar
Rica ederim istediğiniz zaman yazabilirsinizAyh cok tesekkur ediyorum Melikeesinden de senden de Allah razi olsun, ne desem ikiletmeden cevapliyorsunuz. Cok sagolun.
Buyukte konak belasi yuzunden 5 aylikken kestirmistik, ilk saclari misir puskuluydu, simdi kivir kivir ama hala cansiz, bir daha mi kestirsek diye dusunuyorum acikcasi.
Çok karşıyım bende yaa asla kıyamam , teyzemin torunununda sıfır yaptılar gene çıkmadı saçıKızlar bebeklerin saçlarının güzelleşmesi ve gürleşmesi için sıfıra vurdurmayı Ne diyorsunuz? Ben asla yapamam saçları çok güzel diyorum doğum saçlarını uzatacağım diyorum ama genel akrabalar sürekli Saçlarını kestir daha iyi çıkar İleride pişman olursun falan diyorlar
Baş çevresi en başından beri kaç cm ilerlediKizcelerim selamlar,
Biz 3 ay randevusundayiz, doktor bas cevremizden hic hoslanmadi, noroloji muayene etti.
Kan ve bas ultrasonu istedi. Tiroide vs bakilcakmis. Ultrason da ogleden sonra cekilecek, 3 ayda 1 takip edilecek, ben de her ay kontrol edecegim ayda 2 cmden fazla buyurse doktora gelecekmisiz acilen.
Bu arada ben kumarbaz, nickimi degistirdim :)
hiskolikk normal, yeni bir gelisim basamagini atlamis, elini kesfetti kendini oyalamak icin elini kullaniyor.
Belki farklı desenlerde yapmışlardır bilinçli bir şekilde canımAnnedaşlarim kızıma iki paket 3 numara Molfix aldım. İkisini de açtık bı şekilde.. farklı çıktı. Paketleri aynı . Nasıl oluyor bu
Bizde de durum bu şekilde öyle tatlı tatlı şapırdatarak ki hemen video çekiyorumKızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
34.5 dogumBaş çevresi en başından beri kaç cm ilerledi
İyice şaşırdı bunlar da yaAnnedaşlarim kızıma iki paket 3 numara Molfix aldım. İkisini de açtık bı şekilde.. farklı çıktı. Paketleri aynı . Nasıl oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?