2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah herhangi bir problem yoktur. Baş çevresi ay ay kaç cm idi?
Valla bize artik 2 cmden fazla buyume olursa hemen buraya geliyorsunuz denildi.
Kumarbazlıktan salon kadınlığına sert bir geçiş olmuş umarım bir sorun yoktur doktor pimpiriklenmesidir dualarım sizinle
Umarim doktor fizyolojik bir sorun goremiyorum, ultrason ve kan tahlillerini de alip takip edelim dedi.
Canım baş ölçüleri 3 aya kadar nasıl devam etti ki .
Yazabilir misin değerleri.

Bişey yoktur inşallah canım büyük baş genelde yapısal oluyo. Küçük kalmasından korkun demişti bana doktorum
Dogum olcusu 34.5
3 haftallikken 37.5
5 haftalikken 38.5
9 haftalikken 40
Su an 14 haftalik ve 42 cm. Persentili de %94 idi.

Eki Görüntüle 3338087
Kızlarcım benim fırlama oğlum da hep böyle eli ağzında ben de artık erken diş mi çıkaracak diye düşünmeye başlamıştım
Ne büyük mucize, her bebegin farklı görünüp aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyor olmaları, fırlama olduğu fotodan bile belli oluyor ya

Benimki de neredeyse kolunu sokacak ağzına, yeni bir gelişim basamağıymış bu

Fazla mı büyümüş ? İnşallah dönemsel bir şeydir ya
Umarim diklo, ben hep bi supheliydim zaten teachmavi ile konusuyorduk bunu belki denk gelmissindir.

Ay bu arada Ilay'in da salyalar akitarak elini agzina goturdugunu ve kahkalar atmaya basladigini belirtmek isterim :)

Melikeben canim ya, doktor fiziksel bi sorun goremedim dedi ama kreatin kinaz istemis tahlillerin arasinda var, bu kas-iskelet sistemi ile alakali bakilan tahlil degil miydi ben mi yanlis hatirliyorum. Rutin olarak bakilir mi buna?

Gelişimi normal ilerlemeye devam eder inşallah sadece doktor pimpiriklenmiş olsun

Canım eşime sordum branşı değil arkadaşını aradı rutinde kas iskelet sistemi için bakılıyormuş enfeksiyon değeri artarmış bir diğeri de nörolojik olarak da isteniyormuş beyinde oluşan sağlık sorununda da artarmış. İçimizi rahatlatmak için isteriz genelde demiş.

Kızlar bebeklerin saçlarının güzelleşmesi ve gürleşmesi için sıfıra vurdurmayı Ne diyorsunuz? Ben asla yapamam saçları çok güzel diyorum doğum saçlarını uzatacağım diyorum ama genel akrabalar sürekli Saçlarını kestir daha iyi çıkar İleride pişman olursun falan diyorlar

Ben ensesini kesiyim dedim bizimkilere terliyor diye duymadığım tehtid hakaret kalmadı. Sizinkiler niye kes diyor ben anlamadım o sıfıra vurdur daha iyi çıkar olayı yalan diye okudum bir yerde

Ayh cok tesekkur ediyorum Melike esinden de senden de Allah razi olsun, ne desem ikiletmeden cevapliyorsunuz. Cok sagolun.
Buyukte konak belasi yuzunden 5 aylikken kestirmistik, ilk saclari misir puskuluydu, simdi kivir kivir ama hala cansiz, bir daha mi kestirsek diye dusunuyorum acikcasi.

Rica ederim istediğiniz zaman yazabilirsiniz

Çok karşıyım bende yaa asla kıyamam , teyzemin torunununda sıfır yaptılar gene çıkmadı saçı annemde kız kardeşimin saçını sıfıra vurdurmuştu inceydi diye, kıvırcık saç dümdüz çıkmaya başladı ve cşddenuonun gürleşti

Baş çevresi en başından beri kaç cm ilerledi

Kızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Bizde de durum bu şekilde öyle tatlı tatlı şapırdatarak ki hemen video çekiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20231120-152639_Video Player.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20231120-152723_Video Player.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67
Annedaşlarim kızıma iki paket 3 numara Molfix aldım. İkisini de açtık bı şekilde.. farklı çıktı. Paketleri aynı . Nasıl oluyor bu
İyice şaşırdı bunlar da ya bizde 2 hafta oldu sipariş vereli hala kargoya verilmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…