Oyu minişimm maşallah sana nasıl da büyümüşBizde de durum bu şekilde öyle tatlı tatlı şapırdatarak ki hemen video çekiyorum
Paketleri farklı canım.Belki farklı desenlerde yapmışlardır bilinçli bir şekilde canım
Resmen bir mucize, bebişlerimiz çok güçlü kızlar Rabbime her gün binlerce kez şükrediyorumOyu minişimm maşallah sana nasıl da büyümüş
Maşallah ne güzel toparlamis ya yerim onuBizde de durum bu şekilde öyle tatlı tatlı şapırdatarak ki hemen video çekiyorum
İnşallah bir şey yoktur canım. Önlem amaçlı bir kontroldür. Senin hamilelikte tiroidin var mıydı? Ben ilaç kullanmıştım. 1. Ayda doktor kızımınkini ölçtürdü ne olur ne olmaz diye normal çıkmıştı.34.5 dogum
Bugun bir doktor 43.5 digeri 42 olctu, 42yi kabul edelim.
3 ayda 8.5 cm
Doktor tiroid'ten suphelendi agirlik olarak, ama kan tahlilleri temiz. Sadece kreatinin kinaz seviyesi dusuk cikti.
Insallah yokturİnşallah bir şey yoktur canım. Önlem amaçlı bir kontroldür. Senin hamilelikte tiroidin var mıydı? Ben ilaç kullanmıştım. 1. Ayda doktor kızımınkini ölçtürdü ne olur ne olmaz diye normal çıkmıştı.
Ayy maşallah çok tatlı yaaEki Görüntüle 3338087
Kızlarcım benim fırlama oğlum da hep böyle eli ağzındaben de artık erken diş mi çıkaracak diye düşünmeye başlamıştım
Ay vallahi korktum benim ümidim var 1 yaşında gece uyanmalar bitecek diyeKüçüğü uyuttum zarzor büyük birden kalkti şuan onu uyutmaya calisiyorum vallahi sıkıldım kaç yasına geldi hala gece uyanmaları bitmedi
Acaba genzine süt mü kaçmış çünkü benim kızda bazen öyle oluyorKızlar benim oğlum biraz öksürüyor dün geceden beri. Başka hiçbir hastalık belirtisi yok, ateş vs. Kalorifer açtık cumadan beri.. acaba boğazı mı kuruyordur ne yapmalıyım sizce?
Bence normal benimkide 10 gün falan hep elini yiyor izin vermiyorum ama hep elini ağzına götürüyorKızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Kesmicem benim annem de benim ve kardeşimin saçını hiç sıfıra kesmedi ve saçlarımız çok güzeldi ve güzel gereksiz bişey , ben yapmicamKızlar bebeklerin saçlarının güzelleşmesi ve gürleşmesi için sıfıra vurdurmayı Ne diyorsunuz? Ben asla yapamam saçları çok güzel diyorum doğum saçlarını uzatacağım diyorum ama genel akrabalar sürekli Saçlarını kestir daha iyi çıkar İleride pişman olursun falan diyorlar
Canım inşallah Dr pimpiriğidir ve bişey yoktur dualarım sizinleAyh cok tesekkur ediyorum Melikeesinden de senden de Allah razi olsun, ne desem ikiletmeden cevapliyorsunuz. Cok sagolun.
Buyukte konak belasi yuzunden 5 aylikken kestirmistik, ilk saclari misir puskuluydu, simdi kivir kivir ama hala cansiz, bir daha mi kestirsek diye dusunuyorum acikcasi.
Bende 3 no molfix aldım dış paketler aynı dediğin gibi ama içi aynı foto daki gibi , 2 farklı bez çıktıAnnedaşlarim kızıma iki paket 3 numara Molfix aldım. İkisini de açtık bı şekilde.. farklı çıktı. Paketleri aynı . Nasıl oluyor bu
Masallah cok tatli tombisKızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Cok gecmis olsun, insallah doktorun pimpirikligidir, bazen doktorlar bosuna bizi endiselendiriyorlar..Kizcelerim selamlar,
Biz 3 ay randevusundayiz, doktor bas cevremizden hic hoslanmadi, noroloji muayene etti.
Kan ve bas ultrasonu istedi. Tiroide vs bakilcakmis. Ultrason da ogleden sonra cekilecek, 3 ayda 1 takip edilecek, ben de her ay kontrol edecegim ayda 2 cmden fazla buyurse doktora gelecekmisiz acilen.
Bu arada ben kumarbaz, nickimi degistirdim :)
hiskolikk normal, yeni bir gelisim basamagini atlamis, elini kesfetti kendini oyalamak icin elini kullaniyor.
İnşallah bi sorun yoktur doktorlar en ufak şeyi değerlendirmek istiyorlar34.5 dogum
Bugun bir doktor 43.5 digeri 42 olctu, 42yi kabul edelim.
3 ayda 8.5 cm
Doktor tiroid'ten suphelendi agirlik olarak, ama kan tahlilleri temiz. Sadece kreatinin kinaz seviyesi dusuk cikti.
Sayfamızın en minik en aceleci bebeği önce korkuttu ama sonra hepimizi mutlu etti Allah'ım size bağışlasın sağlıkla büyüsünResmen bir mucize, bebişlerimiz çok güçlü kızlar Rabbime her gün binlerce kez şükrediyorum
Dişler bitmeden adam akıllı o uyanmalar bitmiyor malesef oda 2 veya 2.5 yası buluyor :)) bir azı dişi çıkartıyor şuan agzimdan burnumdan geldiAy vallahi korktum benim ümidim var 1 yaşında gece uyanmalar bitecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?