2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
34.5 dogum
Bugun bir doktor 43.5 digeri 42 olctu, 42yi kabul edelim.

3 ayda 8.5 cm

Doktor tiroid'ten suphelendi agirlik olarak, ama kan tahlilleri temiz. Sadece kreatinin kinaz seviyesi dusuk cikti.
İnşallah bir şey yoktur canım. Önlem amaçlı bir kontroldür. Senin hamilelikte tiroidin var mıydı? Ben ilaç kullanmıştım. 1. Ayda doktor kızımınkini ölçtürdü ne olur ne olmaz diye normal çıkmıştı.

Insallah yoktur benim gebeligim fiziki olarak cok sağlıklıydi. Hicbir ilac destegine ihtiyac duyacagim bir sorun yasamadik Allah'a sukur, hatta tiroit gibi ben ve cevremdeki kimsede yok.

Kızlar benim oğlum biraz öksürüyor dün geceden beri. Başka hiçbir hastalık belirtisi yok, ateş vs. Kalorifer açtık cumadan beri.. acaba boğazı mı kuruyordur ne yapmalıyım sizce?
Acaba genzine süt mü kaçmış çünkü benim kızda bazen öyle oluyor

Kızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Bence normal benimkide 10 gün falan hep elini yiyor izin vermiyorum ama hep elini ağzına götürüyor

Kesmicem benim annem de benim ve kardeşimin saçını hiç sıfıra kesmedi ve saçlarımız çok güzeldi ve güzel gereksiz bişey , ben yapmicam

Canım inşallah Dr pimpiriğidir ve bişey yoktur dualarım sizinle

Annedaşlarim kızıma iki paket 3 numara Molfix aldım. İkisini de açtık bı şekilde.. farklı çıktı. Paketleri aynı . Nasıl oluyor bu
Bende 3 no molfix aldım dış paketler aynı dediğin gibi ama içi aynı foto daki gibi , 2 farklı bez çıktı

Cok gecmis olsun, insallah doktorun pimpirikligidir, bazen doktorlar bosuna bizi endiselendiriyorlar..

34.5 dogum
Bugun bir doktor 43.5 digeri 42 olctu, 42yi kabul edelim.

3 ayda 8.5 cm

Doktor tiroid'ten suphelendi agirlik olarak, ama kan tahlilleri temiz. Sadece kreatinin kinaz seviyesi dusuk cikti.
İnşallah bi sorun yoktur doktorlar en ufak şeyi değerlendirmek istiyorlar

Ay vallahi korktum benim ümidim var 1 yaşında gece uyanmalar bitecek diye
Dişler bitmeden adam akıllı o uyanmalar bitmiyor malesef oda 2 veya 2.5 yası buluyor :)) bir azı dişi çıkartıyor şuan agzimdan burnumdan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…