2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Insallah yoktur benim gebeligim fiziki olarak cok sağlıklıydi. Hicbir ilac destegine ihtiyac duyacagim bir sorun yasamadik Allah'a sukur, hatta tiroit gibi ben ve cevremdeki kimsede yok.
Bebekler söz konusu olduğunda illa hepimizi korkutan bir süreç yaşanıyor bu da sadece geçici bir süreç olur umarım

Bizde ayrı uyuyoruz ya bebiş korkuyor,alişsin diyorum ama uyanınca ben uğraşıyorum ama

Merhaba kızlar benim bebeğim 2 ayı yeni doldurdu ara ara olan aşırı kusması var bi keresinde sabahtan oglen 2ye kadar ne yediyse tek tek çıkardı doktor motis şurup verdi 5 gün civarı kullanip birakiyorum birkaç gün sonra yine aynı şekilde kusma oluyor napabilirim cok üzülüyorum artık. Kilosu falan normal ama surekli bu ilacı mi kullanacağız

Ayy maşallah çok tatlı yaa
Tırnaklarını kestin mi hic çok düzenli geldi ben beceremiyorum
Evet canım yarı kırkından beri kesiyorum ben. Chicco’nun normal makas şeklinde olan tırnak makasıyla.. çoook rahat oluyor emzirirken tık tık gidiyor etini kesme ihtimali de yok keskin bir şey değil. Bu arada çoook teşekkür ederizz

Bir ara düşündüm eşim istemedi
Kızımın saçları arkadan ve yanlardan gür üst önler seyrek gerisi dik dik teyzesine çekmiş

Kızlar bebeğim son 2 gündür fazla derecede elini yemeye başladı. Açlık gibi aynı ama emzirdigimde istemiyor. Normal mı acaba bu dönemde.
Ben de tam bebeği 12. hafta atağı geçiren anneler var mı diyecektim. 12. haftanın atak belirtisiymiş bu. Az önce sebepsiz yere ağladı ilk defa çok yorucuydu hatta bir yeri ağrıyor sanıp acile koşacaktım

Kızlar bugün ilk kez şöyle bir şey yaşadım:
Kızımı emziriyorum, ağlıyor kendini memeden çekip sonra ağlayıp geri memeye dönüyor. Bu esnada bacaklar kıpır kıpır. Sürekli emiyor, ağlıyor, geri çekiliyor, tekrar emiyor. Bu meme reddi mi sizce? Bugüne kadar 2 saat bile almasam sakince dururdu göğsümde gıkı çıkmazdı. Ayakta pispis yapıp emzirince sakince emiyor bu arada. İki kere yaşadım bu durumu. Ne olabilir?

Bu duruma memeyle savaşma deniliyor sanırım. Uyku zamanı geçince yapıyor benim bebeğim bunu. Beyaz gürültü açıp tekrar emzirmeye çalışıyorum.

Bu duruma memeyle savaşma deniliyor sanırım. Uyku zamanı geçince yapıyor benim bebeğim bunu. Beyaz gürültü açıp tekrar emzirmeye çalışıyorum.
Şimdi kaka yaptı acaba bağırsakları ile savaş mi veriyordu Normalde ne olursa olsun memeye sevgiyle yaklaşan bir kızdı oysaki

Şimdi kaka yaptı acaba bağırsakları ile savaş mi veriyordu Normalde ne olursa olsun memeye sevgiyle yaklaşan bir kızdı oysaki

Melikeben senin salıncak yarın gelir bence canım, beni etiketler misin kurulum yaparsan. Benimki de haftaici gelir ama dayanamam merak ederim
Canım salıncak geldi eşim kurdu bi tuhaflık var. Baktım eski modelini göndermişler. Aradım ben payladım bunları sökün geri gönderin dedi ben mardindeyken de sorun yaşamıştım detarjen sipariş etmiştim geldi patlak geri gitti iptal etmediler geldiğinde ben orda değildim falan dönmüştüm falan işte o zaman şikayet etmiştim. Bu yine olunca diğer sorunu da söyleyince dediler dilerseniz bu kalsın biz paranızı iade edelim hediyemiz olsun. Öyle olunca sinirim geçti bi de daha küçük bu daha az yer kaplıyor. Şimdi uyutuyorum kızı yıkamadım diye örtüserip denedim. Uyusun kalkıp güzel resim çekerim

Eklentiler

• IMG_9751.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 76
Aaa evet bu farklı model, hediye etmeleri çok iyi olmuş amaa Bana da aynısını yapmasalar diye şimdiden uyarsam mi bana doğru düzgün gönderin rüyamda gördüm yanlış gönderiyordunuz diye

Aaa evet bu farklı model, hediye etmeleri çok iyi olmuş amaa Bana da aynısını yapmasalar diye şimdiden uyarsam mi bana doğru düzgün gönderin rüyamda gördüm yanlış gönderiyordunuz diye
Bu satılmıyormuş artık aldığımız bunun yükseğiymiş sadece. İyiki yanlış göndermişler bana ben günün sonunda sevindim güzel ama ses çıkartmıyor sağlam da nazenin çok sevdi koyar koymaz gülücükler saçmaya başladı.

Kolay uyiyor mu deneyip söylersin dimi

Bir ara düşündüm eşim istemedi
Kızımın saçları arkadan ve yanlardan gür üst önler seyrek gerisi dik dik teyzesine çekmiş
Ben de hamileyken midem yandıkça seviniyordum oley uzun saçlı olacqk diye oldu da şükür ama biraz önler ve tepe döküldü ya :) arkalar çok güzel qma. Yok imkansız kıyamam

Valla buraya sorduktan sonra intenrtte araştırdım gürleşmez qma koyu renk çıkqr insanlarda gürleşti sanar yazıyır :) zaten yapmayacaktım içim rahatladı

Kız bu hangi salon kumar salonu mu

Ben ensesini kesiyim dedim bizimkilere terliyor diye duymadığım tehtid hakaret kalmadı. Sizinkiler niye kes diyor ben anlamadım o sıfıra vurdur daha iyi çıkar olayı yalan diye okudum bir yerde
Kız sen sakın vurma o kadar saç yeter kuzuya bende okudum evet işe yaramıyormuş koyulaşıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…