2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teach_Mavi canim siz de bas buyukluguyle alakali suphelenilenler nelerdi? Kan tahlillerinde falan nelere baktilar?
Baş çevresi büyümesinden dolayı hidrosefaliden şüphelendi doktor.. ultrason çekildi şükür temiz çıktı
Önümüzdeki ay tekrar bakıcaz dedi perşembe günü 2. Ay kontrolümüz bakalım ne diyecek
Kan tahlilini onun için istemedi ben kulağının arkasında beze farketmiştim onun için istemişti

Ben çok sık yaşıyorum:) meme reddi siyenkorktum gaz sandım bilmem ne.. anladığım kadarıyla uykusu çok olunca yapıyor. Ayağa kalkıp öyle emziriyorum öyle biraz emiyor. Atak döneminde de yapıyor. Doktora sordum farklı şekilde emzir ayaltq yatarak ters pozisyonda hepsini dene akşımkarışır emer dedi :)

Tulum arayan kızlar ben aradığım modeli buldum. Size de atoyorum. 2 tog bu 3 togu da varmış. Yeni sipariş verdim henüz gerçeğini görmedim. Kollu kolsuz torba ve bacaklı kullanılıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20231120-211326_Chrome.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
İnsalalh sadece bugüne özeldir sakince memede durmasını özledim ya

Ah canım bende bu durumu çok yaşıyorum , genelde sancı olunca böyle yapıyor yada uykusu bozulunca , yani uykusu var uyuyamıyor emmek istiyor ama ememiyor , yada sancı oluyor emince iyileşecek sanıyor iyileşmiyor ve böyle yapıyor , benim bebeğim kolik olduğu için sürekli bu durumu yaşadım geçen ay , bende meme reddi sanmıştım değilmiş

Kuzum sanırım kakasıni yaparken zorlandı malum 2-3gune bir yapıyor. Memeden ayrıldı yatırır yatirmaz kaka yaptı. Meme reddi olmasında

Çok güzel Buda güle güle kullan bende bu gün gittim aldım otomatik 12 kg kadar kullanıla bilir dediler umarım bebeğim sever yaz aynı seninkinden ama otomatik

Kuzum sanırım kakasıni yaparken zorlandı malum 2-3gune bir yapıyor. Memeden ayrıldı yatırır yatirmaz kaka yaptı. Meme reddi olmasında
Yok meme reddi değil , benim bebeğim de geçen ag çok yapıyordu bunu şimdi 3 buçuk aylık oldu yine sancı oluyor ama daha az o yüzden artık çok az öyle yapıyor

Benim bebeğim uzun zamandır böyle meme uçlarım harap durumda, meme reddi değilde bu durumda hep gaz çıkıyor kendini kasıyor o yüzden faz sancısı var diye yorumladım hep

Canım şimdi mesajlarını gördüm
Bizimde doğumda 35.5
10 günlükken 37
1 aylıkken 38.5
Bu ay ki kontrolümüz de bakalım ne olacak
Ultrason temiz çıktı şükür ki önemli olan da o
Sizin ultrasonda ne yazıyor fotosunu atar mısın rica etsem

Başka bir doktor da 39.2 ölçmüştü 1. Ay kontrolünde

Aslında horlama beyaz gürültü etkisi yaratabilir annemin horlaması bebeğe beyaz gürültü gibi geliyor
Şükür annem geldi rahatladık biraz bir hafta rahatız

Aynısını bir kaç gündür yaşıyorum sadece akşam 7-9 arasında yapıyor diğer saatlerde böyle bir tepkisi yok.
Kucağıma alıp pış pışlayıp öyle veriyorum ya da ayakta emziriyorum.
Sanırım süt az geliyor diye yapıyor benimki çünkü yutkunma sesi de az geliyor

Aslında horlama beyaz gürültü etkisi yaratabilir annemin horlaması bebeğe beyaz gürültü gibi geliyor
Şükür annem geldi rahatladık biraz bir hafta rahatız
Ahh benim öyle bir kızım var ki yatakta bir yerden bir yere dönerken çarşafın sesinden bile uyanıyor vallahi anlamıyorum. Sonra beşiğini sallayınca falan uyumaz kalkıp kucağıma alıp emzirmem lazım illa

Güle güle kullansın minnoş
Oh iyi olmuş böyle yapacaklarsa yanlış gönderebilirler sorun yok

Bu arada d vitamini ne kullanıyorsun bebişe

Cok gecmis olsun, insallah doktorun pimpirikligidir, bazen doktorlar bosuna bizi endiselendiriyorlar..
Oyledir, umarim oglenden beri bebegim gik dese dert oluyor
Kız bu hangi salon kumar salonu mu
:)

Başka bir doktor da 39.2 ölçmüştü 1. Ay kontrolünde
Ultrasonu doktor gordu normal dedi ama atayim.
Bizim bas buyuklugu yuzunden troid'den suphelendiler agirlikla, ama simdi kan sonuclarina gore troid sorunumuz yok, tabi doktor yarin bakacak kan degerlerine de.

Oyyy her birinin huyu farklı işte
Günden güne bile değişiyor huyları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…