- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Baş çevresi büyümesinden dolayı hidrosefaliden şüphelendi doktor.. ultrason çekildi şükür temiz çıktıTeach_Mavi canim siz de bas buyukluguyle alakali suphelenilenler nelerdi? Kan tahlillerinde falan nelere baktilar?
Ben çok sık yaşıyorum:) meme reddi siyenkorktum gaz sandım bilmem ne.. anladığım kadarıyla uykusu çok olunca yapıyor. Ayağa kalkıp öyle emziriyorum öyle biraz emiyor. Atak döneminde de yapıyor. Doktora sordum farklı şekilde emzir ayaltq yatarak ters pozisyonda hepsini dene akşımkarışır emer dedi :)Kızlar bugün ilk kez şöyle bir şey yaşadım:
Kızımı emziriyorum, ağlıyor kendini memeden çekip sonra ağlayıp geri memeye dönüyor. Bu esnada bacaklar kıpır kıpır. Sürekli emiyor, ağlıyor, geri çekiliyor, tekrar emiyor. Bu meme reddi mi sizce? Bugüne kadar 2 saat bile almasam sakince dururdu göğsümde gıkı çıkmazdı. Ayakta pispis yapıp emzirince sakince emiyor bu arada. İki kere yaşadım bu durumu. Ne olabilir?
İnsalalh sadece bugüne özeldir sakince memede durmasını özledim yaBen çok sık yaşıyorum:) meme reddi siyenkorktum gaz sandım bilmem ne.. anladığım kadarıyla uykusu çok olunca yapıyor. Ayağa kalkıp öyle emziriyorum öyle biraz emiyor. Atak döneminde de yapıyor. Doktora sordum farklı şekilde emzir ayaltq yatarak ters pozisyonda hepsini dene akşımkarışır emer dedi :)
Ah canım bende bu durumu çok yaşıyorum , genelde sancı olunca böyle yapıyor yada uykusu bozulunca , yani uykusu var uyuyamıyor emmek istiyor ama ememiyor , yada sancı oluyor emince iyileşecek sanıyor iyileşmiyor ve böyle yapıyor , benim bebeğim kolik olduğu için sürekli bu durumu yaşadım geçen ay , bende meme reddi sanmıştım değilmişKızlar bugün ilk kez şöyle bir şey yaşadım:
Kızımı emziriyorum, ağlıyor kendini memeden çekip sonra ağlayıp geri memeye dönüyor. Bu esnada bacaklar kıpır kıpır. Sürekli emiyor, ağlıyor, geri çekiliyor, tekrar emiyor. Bu meme reddi mi sizce? Bugüne kadar 2 saat bile almasam sakince dururdu göğsümde gıkı çıkmazdı. Ayakta pispis yapıp emzirince sakince emiyor bu arada. İki kere yaşadım bu durumu. Ne olabilir?
Kuzum sanırım kakasıni yaparken zorlandı malum 2-3gune bir yapıyor. Memeden ayrıldı yatırır yatirmaz kaka yaptı. Meme reddi olmasındaAh canım bende bu durumu çok yaşıyorum , genelde sancı olunca böyle yapıyor yada uykusu bozulunca , yani uykusu var uyuyamıyor emmek istiyor ama ememiyor , yada sancı oluyor emince iyileşecek sanıyor iyileşmiyor ve böyle yapıyor , benim bebeğim kolik olduğu için sürekli bu durumu yaşadım geçen ay , bende meme reddi sanmıştım değilmiş
Çok güzel Buda güle güle kullanCanım salıncak geldi eşim kurdu bi tuhaflık var. Baktım eski modelini göndermişler. Aradım ben payladım bunları sökün geri gönderin dedi ben mardindeyken de sorun yaşamıştım detarjen sipariş etmiştim geldi patlak geri gitti iptal etmediler geldiğinde ben orda değildim falan dönmüştüm falan işte o zaman şikayet etmiştim. Bu yine olunca diğer sorunu da söyleyince dediler dilerseniz bu kalsın biz paranızı iade edelim hediyemiz olsun. Öyle olunca sinirim geçtibi de daha küçük bu daha az yer kaplıyor. Şimdi uyutuyorum kızı yıkamadım diye örtüserip denedim. Uyusun kalkıp güzel resim çekerim
Yok meme reddi değil , benim bebeğim de geçen ag çok yapıyordu bunu şimdi 3 buçuk aylık oldu yine sancı oluyor ama daha az o yüzden artık çok az öyle yapıyorKuzum sanırım kakasıni yaparken zorlandı malum 2-3gune bir yapıyor. Memeden ayrıldı yatırır yatirmaz kaka yaptı. Meme reddi olmasında
Benim bebeğim uzun zamandır böyle meme uçlarım harap durumda, meme reddi değilde bu durumda hep gaz çıkıyor kendini kasıyor o yüzden faz sancısı var diye yorumladım hepKızlar bugün ilk kez şöyle bir şey yaşadım:
Canım şimdi mesajlarını gördümValla bize artik 2 cmden fazla buyume olursa hemen buraya geliyorsunuz denildi.
Umarimdoktor fizyolojik bir sorun goremiyorum, ultrason ve kan tahlillerini de alip takip edelim dedi.
Dogum olcusu 34.5
3 haftallikken 37.5
5 haftalikken 38.5
9 haftalikken 40
Su an 14 haftalik ve 42 cm. Persentili de %94 idi.
Başka bir doktor da 39.2 ölçmüştü 1. Ay kontrolündeCanım şimdi mesajlarını gördüm
Bizimde doğumda 35.5
10 günlükken 37
1 aylıkken 38.5
Bu ay ki kontrolümüz de bakalım ne olacak
Ultrason temiz çıktı şükür ki önemli olan da o
Sizin ultrasonda ne yazıyor fotosunu atar mısın rica etsem
Aslında horlama beyaz gürültü etkisi yaratabilir annemin horlaması bebeğe beyaz gürültü gibi geliyorŞimdiye kadar dayandık valla, bir horluyor bebek uyanıyor hemen yarım saat uyutmak için uğraş
Ben de hiç istemiyorum ayrı uyumak, gece kalkıp yardım da ediyor bana eğer farklı odada uyirsak bundan da mahrum olabilirim
Nazenin göğsümde uyuyor gece uyuttum şimdi. Yarım sallar haber veririm 3 kademesi var ikisini kullanabiliriz şimdilik güzel ama beğendim benKolay uyiyor mu deneyip söylersin dimi
Aynısını bir kaç gündür yaşıyorum sadece akşam 7-9 arasında yapıyor diğer saatlerde böyle bir tepkisi yok.Kızlar bugün ilk kez şöyle bir şey yaşadım:
Ahh benim öyle bir kızım var ki yatakta bir yerden bir yere dönerken çarşafın sesinden bile uyanıyor vallahi anlamıyorum. Sonra beşiğini sallayınca falan uyumaz kalkıp kucağıma alıp emzirmem lazım illaAslında horlama beyaz gürültü etkisi yaratabilir annemin horlaması bebeğe beyaz gürültü gibi geliyor
Şükür annem geldi rahatladık biraz bir hafta rahatız
O da sıkıştırmış olabilirŞimdi kaka yaptı acaba bağırsakları ile savaş mi veriyorduNormalde ne olursa olsun memeye sevgiyle yaklaşan bir kızdı oysaki
Otomatikler daha iyi bana denk gelmedi ama otomatik de alabilirim şuan buna para vermemiş oldumÇok güzel Buda güle güle kullanbende bu gün gittim aldım otomatik 12 kg kadar kullanıla bilir dediler umarım bebeğim sever yaz aynı seninkinden ama otomatik
Güle güle kullansın minnoşCanım salıncak geldi eşim kurdu bi tuhaflık var. Baktım eski modelini göndermişler. Aradım ben payladım bunları sökün geri gönderin dedi ben mardindeyken de sorun yaşamıştım detarjen sipariş etmiştim geldi patlak geri gitti iptal etmediler geldiğinde ben orda değildim falan dönmüştüm falan işte o zaman şikayet etmiştim. Bu yine olunca diğer sorunu da söyleyince dediler dilerseniz bu kalsın biz paranızı iade edelim hediyemiz olsun. Öyle olunca sinirim geçtibi de daha küçük bu daha az yer kaplıyor. Şimdi uyutuyorum kızı yıkamadım diye örtüserip denedim. Uyusun kalkıp güzel resim çekerim
Oyledir, umarim oglenden beri bebegim gik dese dert oluyorCok gecmis olsun, insallah doktorun pimpirikligidir, bazen doktorlar bosuna bizi endiselendiriyorlar..
:)Kız bu hangi salon kumar salonu mu
Baş çevresi büyümesinden dolayı hidrosefaliden şüphelendi doktor.. ultrason çekildi şükür temiz çıktı
Önümüzdeki ay tekrar bakıcaz dedi perşembe günü 2. Ay kontrolümüz bakalım ne diyecek
Kan tahlilini onun için istemedi ben kulağının arkasında beze farketmiştim onun için istemişti
Canım şimdi mesajlarını gördüm
Bizimde doğumda 35.5
10 günlükken 37
1 aylıkken 38.5
Bu ay ki kontrolümüz de bakalım ne olacak
Ultrason temiz çıktı şükür ki önemli olan da o
Sizin ultrasonda ne yazıyor fotosunu atar mısın rica etsem
Ultrasonu doktor gordu normal dedi ama atayim.Başka bir doktor da 39.2 ölçmüştü 1. Ay kontrolünde
Oyyy her birinin huyu farklı işteAhh benim öyle bir kızım var ki yatakta bir yerden bir yere dönerken çarşafın sesinden bile uyanıyor vallahi anlamıyorum. Sonra beşiğini sallayınca falan uyumaz kalkıp kucağıma alıp emzirmem lazım illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?