2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Güle güle kullansın minnoş
Oh iyi olmuş böyle yapacaklarsa yanlış gönderebilirler sorun yok

Bu arada d vitamini ne kullanıyorsun bebişe
Ocean kullamıyorum. Bu arada sabah verin diyorlar içerisindeki madde uykusuzluk yapabilirmiş aklınızda olsun. Bazen unutuyorum ben akşam aklıma geliyor p gün vermiyorum

Çok şükür aman sağlıklı olsunlar da inşallah bizim doktor hiç tiroid den bahsetmedi anlamadım ki valla doktorlar da hemfikir değil hiç bir konuda

Ocean kullamıyorum. Bu arada sabah verin diyorlar içerisindeki madde uykusuzluk yapabilirmiş aklınızda olsun. Bazen unutuyorum ben akşam aklıma geliyor p gün vermiyorum
Aynen bende ocean kullanıyorum kutusunu gördüm fotoda sanki ondan sordum
Evet sabah vermek lazım her saat 9 da veriyorum ben

Kuzum ben şimdi okudum mesajları. Bir ley yoktur merak etme sen sorun çıkmayacak inşallah

Çok şükür aman sağlıklı olsunlar da inşallah bizim doktor hiç tiroid den bahsetmedi anlamadım ki valla doktorlar da hemfikir değil hiç bir konuda
Belirti yazdigim icin ozelden yazdim, kizceler de dert aramasinlar kendi kuzularinda.
Kuzum ben şimdi okudum mesajları. Bir ley yoktur merak etme sen sorun çıkmayacak inşallah
Yok canim onemli değil, ortada henuz birsey yok :) kendimizi kahrederek iyi gelemeyiz evlatlarimiza. Zaten birsey cikmayacak kuzumda ben eminim, :)

Tulum arayan kızlar ben aradığım modeli buldum. Size de atoyorum. 2 tog bu 3 togu da varmış. Yeni sipariş verdim henüz gerçeğini görmedim. Kollu kolsuz torba ve bacaklı kullanılıyor.
Benim gece şuan 25 derece oda dogalgazi yakmaya basladim uyku tulumu gerekli mi ? Bilmiyorum gerekliyse kac Tog almam gerek bir de bizde yeni güncelleme ayaklarıyla ite ite üstünü açıyor surekli sadece pikeyle uyutuyorjm dogru mu yapıyorum bilmiyorum

Otomatikler daha iyi bana denk gelmedi ama otomatik de alabilirim şuan buna para vermemiş oldum güle güle kullanın
Aynen canım vallahi ya iyi oldu böyle , valla benim kız pek fazla durmadı içinde , biraz oynadı ben uyur dedi onun içinde olmadı , hatta biraz gezdirdim uyumuş gibiydi bırakiyim orda uyusun dedim uyandı ve uyumadı tabi benim kız genelde de uyumuyor

Canım doktorlar güvenli uyku için yatakta örtü yastık vs. Hiç bir şey önermiyor. Gergin bir çarşaf üstüne yatmış çocuk olcak beşikte sadece. Yaz kış uyku tulumu giydirmeliyiz yani. Zaten biraz büyüyüp kuvvetlenince dönünce de örtü tutmuyor çoğu çocuk

Peki kaç tog almam gerek

Peki kaç tog almam gerek
Canım işte bu çok karışık bir konu ben bebek doğduğundan beri Çıldırıyorum Tog konusuyla 25 derece evde Normalde bir Tog yeterli ve bir topun içine bile askılı body falan giydirmen lazım Yani kısa kollu badi ama ben asla onu yapamıyorum ben de şu an bir Tog var içim rahat etmiyor Ben Yorganda iken bebek üşür diye böyle düşünmemek lazım ama ben yapamıyorum Şimdi kış geliyor evler soğur yani kalorifer yazsa bile 22-23'e düşer diye içim rahat etmedi 2 Tog aldım Normalde tabloları var Hepsini bak internete yazıp bakabilirsin hangi tokda bebeğe nasıl giydireceksin diye ama bana çok ince geliyor yani yapamıyorum Tog aldım içindeki çıtçıtlı banenin üzerine direkt 2 Tog tulum giydirmeyi düşünüyorum gelince bakacağız

Bir Dün biraz poposunda kızarıklık var diye akşam Yürek yedim ve altına aldım ve Bebek uyandı bir saatte uyanık durduk sabahın beşinden altısına kadar Öyle bakıldık gülüyor ben laf atmamaya çalışıyorum agu diyor laf atmamaya çalışıyorum uykusu gelsin diye ama çok zorladı beni

Tesekkurler canim ben de bir bakayim o zaman üstünü acmaya basladi çünkü

Bence normal benimkide 10 gün falan hep elini yiyor izin vermiyorum ama hep elini ağzına götürüyor

Bende 3 no molfix aldım dış paketler aynı dediğin gibi ama içi aynı foto daki gibi , 2 farklı bez çıktı
Sevgili kıbrıs ben elini çekmemek gerekiyor diye duymuştum bir videoda. Kızlar arkadaş da söylemiş çiş göstergesi olmayan yeni nesil hiskolikk
benim kızım gazı varken yapıyor. Gazını cıkartıp emzirmeye devam ediyorum
Lidya 25 cok değil mi ya bence dogalgazı biraz kısıp odayı 23e falan dusurup 1 tog giydirebilirsin. Normalde o ısıda müslin battaniye veya 0.5 tog içine atlet. Bence hiçbir anne oyle yatırmıyordur o yuzden ince tulum bizde. Ben 1 tog ile yatırıyorum atletsiz corapsız ince tulumda. İlk once guvenli uyku için ortusuz owliyle yatırıyodum ama yakası cok rahatsız olunca uzun bi süre örtüye gectim onu tepip attıgı için simdi 1 tog kullanyoeum. Senin için gorselleri ekledim

Eklentiler

• Screenshot_20231121_110136_Pinterest.webp
    24 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20231121_110128_Pinterest.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20231121_110111_Pinterest.webp
    18 KB · Görüntüleme: 59
Peki kaç tog almam gerek
Dün gece evim 22 derece idi. 1.6 tog tulum içine yarım kollu zıbın giydirdim.
Önceki gün yine 22 derece idi 2.5 tog içine askılı zıbın giydirdim çok geldi.
25 dereceye kesinlikle 1 togdan fazlası terletir, içine de yarım zıbın giydirirsin yeterli olur.
1.6 dan fazlası içine bir şey giydirirsen çok olur
En garantisi odanın ısısını düşürün çünkü 25 derece çok fazla, gece 19-22 arası olmalı diyorlar. 22 ye kadar düşünürsen 1.6 tog içine yarım zıbın yeterli olur canım. Benim kızda sürekli üstünü açar Bayadir tulum giydiriyorum konforlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…