Ocean kullamıyorum. Bu arada sabah verin diyorlar içerisindeki madde uykusuzluk yapabilirmiş aklınızda olsun. Bazen unutuyorum ben akşam aklıma geliyor p gün vermiyorumGüle güle kullansın minnoş
Oh iyi olmuş böyle yapacaklarsa yanlış gönderebilirler sorun yok
Bu arada d vitamini ne kullanıyorsun bebişe
Çok şükür aman sağlıklı olsunlar da inşallahOyledir, umarim oglenden beri bebegim gik dese dert oluyor
:)
Ultrasonu doktor gordu normal dedi ama atayim.
Bizim bas buyuklugu yuzunden troid'den suphelendiler agirlikla, ama simdi kan sonuclarina gore troid sorunumuz yok, tabi doktor yarin bakacak kan degerlerine de.
Aynen bende ocean kullanıyorum kutusunu gördüm fotoda sanki ondan sordumOcean kullamıyorum. Bu arada sabah verin diyorlar içerisindeki madde uykusuzluk yapabilirmiş aklınızda olsun. Bazen unutuyorum ben akşam aklıma geliyor p gün vermiyorum
Kuzum ben şimdi okudum mesajları. Bir ley yoktur merak etme sen sorun çıkmayacak inşallahOyledir, umarim oglenden beri bebegim gik dese dert oluyor
:)
Ultrasonu doktor gordu normal dedi ama atayim.
Bizim bas buyuklugu yuzunden troid'den suphelendiler agirlikla, ama simdi kan sonuclarina gore troid sorunumuz yok, tabi doktor yarin bakacak kan degerlerine de.
Belirti yazdigim icin ozelden yazdim, kizceler de dert aramasinlar kendi kuzularinda.Çok şükür aman sağlıklı olsunlar da inşallahbizim doktor hiç tiroid den bahsetmedi anlamadım ki valla doktorlar da hemfikir değil hiç bir konuda
Yok canim onemli değil, ortada henuz birsey yok :) kendimizi kahrederek iyi gelemeyiz evlatlarimiza. Zaten birsey cikmayacak kuzumda ben eminim, :)Kuzum ben şimdi okudum mesajları. Bir ley yoktur merak etme sen sorun çıkmayacak inşallah
Ev dağınık rezil oldumAynen bende ocean kullanıyorum kutusunu gördüm fotoda sanki ondan sordum
Evet sabah vermek lazım her saat 9 da veriyorum ben
Canim 2 doz menenjit 1 doz rota değil mi bulidyadgn 4200 tuttu 3 aşı
Benim ev artık 5 dk toplu duruyor sonra tekrar dağılıyor bebekle hem ev temizliği hem bebek bakımı olmuyor bende saldimEv dağınık rezil oldum
Benim gece şuan 25 derece oda dogalgazi yakmaya basladim uyku tulumu gerekli mi ? Bilmiyorum gerekliyse kac Tog almam gerek bir de bizde yeni güncelleme ayaklarıyla ite ite üstünü açıyor surekliTulum arayan kızlar ben aradığım modeli buldum. Size de atoyorum. 2 tog bu 3 togu da varmış. Yeni sipariş verdim henüz gerçeğini görmedim. Kollu kolsuz torba ve bacaklı kullanılıyor.
Ahahahha yok kız hepimizin ev kadar işte bebeli ev nasıl düzenli olsunEv dağınık rezil oldum
Aynen canım vallahi ya iyi oldu böyleOtomatikler daha iyi bana denk gelmedi ama otomatik de alabilirim şuan buna para vermemiş oldumgüle güle kullanın
Canım doktorlar güvenli uyku için yatakta örtü yastık vs. Hiç bir şey önermiyor. Gergin bir çarşaf üstüne yatmış çocuk olcak beşikte sadece. Yaz kış uyku tulumu giydirmeliyiz yani. Zaten biraz büyüyüp kuvvetlenince dönünce de örtü tutmuyor çoğu çocukBenim gece şuan 25 derece oda dogalgazi yakmaya basladim uyku tulumu gerekli mi ? Bilmiyorum gerekliyse kac Tog almam gerek bir de bizde yeni güncelleme ayaklarıyla ite ite üstünü açıyor sureklisadece pikeyle uyutuyorjm dogru mu yapıyorum bilmiyorum
Peki kaç tog almam gerekCanım doktorlar güvenli uyku için yatakta örtü yastık vs. Hiç bir şey önermiyor. Gergin bir çarşaf üstüne yatmış çocuk olcak beşikte sadece. Yaz kış uyku tulumu giydirmeliyiz yani. Zaten biraz büyüyüp kuvvetlenince dönünce de örtü tutmuyor çoğu çocuk
Canım işte bu çok karışık bir konu ben bebek doğduğundan beri Çıldırıyorum Tog konusuyla 25 derece evde Normalde bir Tog yeterli ve bir topun içine bile askılı body falan giydirmen lazım Yani kısa kollu badi ama ben asla onu yapamıyorum ben de şu an bir Tog var içim rahat etmiyor Ben Yorganda iken bebek üşür diye böyle düşünmemek lazım ama ben yapamıyorum Şimdi kış geliyor evler soğur yani kalorifer yazsa bile 22-23'e düşer diye içim rahat etmedi 2 Tog aldım Normalde tabloları var Hepsini bak internete yazıp bakabilirsin hangi tokda bebeğe nasıl giydireceksin diye ama bana çok ince geliyor yani yapamıyorum Tog aldım içindeki çıtçıtlı banenin üzerine direkt 2 Tog tulum giydirmeyi düşünüyorum gelince bakacağızPeki kaç tog almam gerek
Tesekkurler canim ben de bir bakayim o zaman üstünü acmaya basladi çünküCanım işte bu çok karışık bir konu ben bebek doğduğundan beri Çıldırıyorum Tog konusuyla 25 derece evde Normalde bir Tog yeterli ve bir topun içine bile askılı body falan giydirmen lazım Yani kısa kollu badi ama ben asla onu yapamıyorum ben de şu an bir Tog var içim rahat etmiyor Ben Yorganda iken bebek üşür diye böyle düşünmemek lazım ama ben yapamıyorum Şimdi kış geliyor evler soğur yani kalorifer yazsa bile 22-23'e düşer diye içim rahat etmedi 2 Tog aldım Normalde tabloları var Hepsini bak internete yazıp bakabilirsin hangi tokda bebeğe nasıl giydireceksin diye ama bana çok ince geliyor yani yapamıyorum Tog aldım içindeki çıtçıtlı banenin üzerine direkt 2 Tog tulum giydirmeyi düşünüyorum gelince bakacağız
Bence normal benimkide 10 gün falan hep elini yiyor izin vermiyorum ama hep elini ağzına götürüyor
Sevgili kıbrıs ben elini çekmemek gerekiyor diye duymuştum bir videoda. Kızlar arkadaş da söylemiş çiş göstergesi olmayan yeni nesilBende 3 no molfix aldım dış paketler aynı dediğin gibi ama içi aynı foto daki gibi , 2 farklı bez çıktı
benim kızım gazı varken yapıyor. Gazını cıkartıp emzirmeye devam ediyorumKızlar bugün ilk kez şöyle bir şey yaşadım:
Kızımı emziriyorum, ağlıyor kendini memeden çekip sonra ağlayıp geri memeye dönüyor. Bu esnada bacaklar kıpır kıpır. Sürekli emiyor, ağlıyor, geri çekiliyor, tekrar emiyor. Bu meme reddi mi sizce? Bugüne kadar 2 saat bile almasam sakince dururdu göğsümde gıkı çıkmazdı. Ayakta pispis yapıp emzirince sakince emiyor bu arada. İki kere yaşadım bu durumu. Ne olabilir?
Lidya 25 cok değil mi ya bence dogalgazı biraz kısıp odayı 23e falan dusurup 1 tog giydirebilirsin. Normalde o ısıda müslin battaniye veya 0.5 tog içine atlet. Bence hiçbir anne oyle yatırmıyordur o yuzden ince tulum bizde. Ben 1 tog ile yatırıyorum atletsiz corapsız ince tulumda. İlk once guvenli uyku için ortusuz owliyle yatırıyodum ama yakası cok rahatsız olunca uzun bi süre örtüye gectim onu tepip attıgı için simdi 1 tog kullanyoeum. Senin için gorselleri ekledimBenim gece şuan 25 derece oda dogalgazi yakmaya basladim uyku tulumu gerekli mi ? Bilmiyorum gerekliyse kac Tog almam gerek bir de bizde yeni güncelleme ayaklarıyla ite ite üstünü açıyor sureklisadece pikeyle uyutuyorjm dogru mu yapıyorum bilmiyorum
Dün gece evim 22 derece idi. 1.6 tog tulum içine yarım kollu zıbın giydirdim.Peki kaç tog almam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?