Aslında tepip atması da sorun değil oda 23.8 falan maks 10 dk örtüsüz kalıyordur bişey olmaz ama daha bilimsel bir örtü düzeni istedim öteki türlü ince mi geldi yoksa cok mu kalın olsu sıcakladı mı diye kafa yoruyorum. Su anda da giydirdigim aslında 22 dereceye gore falan ama bi rahatsızlık belirtisi ya da terleme yok.Sevgili kıbrıs ben elini çekmemek gerekiyor diye duymuştum bir videoda. Kızlar arkadaş da söylemiş çiş göstergesi olmayan yeni nesil @hiskolikk
benim kızım gazı varken yapıyor. Gazını cıkartıp emzirmeye devam ediyorum
Lidya 25 cok değil mi ya bence dogalgazı biraz kısıp odayı 23e falan dusurup 1 tog giydirebilirsin. Normalde o ısıda müslin battaniye veya 0.5 tog içine atlet. Bence hiçbir anne oyle yatırmıyordur o yuzden ince tulum bizde. Ben 1 tog ile yatırıyorum atletsiz corapsız ince tulumda. İlk once guvenli uyku için ortusuz owliyle yatırıyodum ama yakası cok rahatsız olunca uzun bi süre örtüye gectim onu tepip attıgı için simdi 1 tog kullanyoeum. Senin için gorselleri ekledim
Evet canımCanim 2 doz menenjit 1 doz rota değil mi bu
Uyku tulumlarındada ayaklar hep açıkta kalıyor çorapla mı uyutmamız gerekiyor acabaCanım doktorlar güvenli uyku için yatakta örtü yastık vs. Hiç bir şey önermiyor. Gergin bir çarşaf üstüne yatmış çocuk olcak beşikte sadece. Yaz kış uyku tulumu giydirmeliyiz yani. Zaten biraz büyüyüp kuvvetlenince dönünce de örtü tutmuyor çoğu çocuk
Canım ben o yüzden daha küçük diye torba tulum alıyorum. 6 aya kadar zaten torba şeklinde öneriyorlar. O yüzden lcw defacto filan alamadım onlar hep bacaklı.. tam dönene kadar torba tulumUyku tulumlarındada ayaklar hep açıkta kalıyor çorapla mı uyutmamız gerekiyor acaba
Tesekkurler canim ben de bir bakayim o zaman üstünü acmaya basladi çünkü
Canım ben de primalar bitsin goon aldım küçük paket onu deneyeceğim yavaş geçişle 1 o 1 o yaparak. Primadw şuam 3 no dayız goon da 3 aldım ama yanlış mı yaptım orasını anlamadım? Hangisi büyüktür?Bu arada bez güncellemesi yapayım
Molfix(eski) 1 ve 2 no stoklarım bitince, yeni molfixi gelen giden kötülediği için hiç alıp denemedim
3 numaraya geçtiğimiz halde Goo.n kalıpları prima gibi dedikleri için 2 no aldım. Her konuda çok sevmişken iç lastikler kızımın bacaklarında önce deriyi kızarttı, sonra soydu, bırakınca düzeldi. Belki 3 no alsaydım böyle olmazdı ama Goo.n bacak arası çok geniş o da rahatsız edebilirdi denemek istiyorum bir ara.
Sleepy natural 3 no 1 paket bitirdim gerçekten hiç bir anlamda hoşuma gitmedi.
Sleepy bio natural 3 no Goo.n a göre geride kalsada idare ettirdi en azından. Tek sorun kızım kaka yaptığı an kakası bacaklardan her seferinde taştı. 112li almıştım son paketteyim bitsin bırakıyorum.
Şuan yeni teknoloji molfix aldım ve hiç bir sorun yaşamadık, 3 gündür gündüzleri deniyoruz. Hiç öyle dedikleri gibi incecik vs değilmiş, Sleepy daha ince. Taşma, pişik, bantlama sorunları olmadı.
Dilerim ki artık bez denemeye gerek kalmasın.
İstediği gibi yatsn kuzum. Uygun bir tulum giydir beşikte hiç bir şey olmasın yeterli.Kızlar yavruşum günlerdir beşiğinden kaykıla kaykıla bana doğru geliyor
Sabaha kadar duruşunu düzeltiyorum
Ya ayakları bende ya kafası
Bugün yastıkla destekledim bir baktım yastığın altına kafasını sokmuş
Evimizde kaloriferler yanmaya başladı(kömür) 26-27 derece aralığında
Ne yapacağım ben bu şekilde çok sıkıntılı olmaya başladı akıl verin
Bebeğin 5 kiloyu geçmiştir 3 no alman doğruCanım ben de primalar bitsin goon aldım küçük paket onu deneyeceğim yavaş geçişle 1 o 1 o yaparak. Primadw şuam 3 no dayız goon da 3 aldım ama yanlış mı yaptım orasını anlamadım? Hangisi büyüktür?
Muhtemelen goon buyuktur yani en azınsan arası daga geniştirCanım ben de primalar bitsin goon aldım küçük paket onu deneyeceğim yavaş geçişle 1 o 1 o yaparak. Primadw şuam 3 no dayız goon da 3 aldım ama yanlış mı yaptım orasını anlamadım? Hangisi büyüktür?
Benim kız her gece böyle gece 5 te uyanıp bir daha uyumuyordu şimdi gece 3 te uyanıp sabaha kadar dansBir Dün biraz poposunda kızarıklık var diye akşam Yürek yedim ve altına aldım ve Bebek uyandı bir saatte uyanık durduk sabahın beşinden altısına kadar Öyle bakıldık gülüyor ben laf atmamaya çalışıyorum agu diyor laf atmamaya çalışıyorum uykusu gelsin diye ama çok zorladı beni
Canım bende öyle okudum ama benim kız uyuz oldu krem sürüyorum eline o yüzden izin vermiyorum bide elini her yere sürüyor diye bu seferde başka bişey çıkacak diye korkuyorumSevgili kıbrıs ben elini çekmemek gerekiyor diye duymuştum bir videoda. Kızlar arkadaş da söylemiş çiş göstergesi olmayan yeni nesil @hiskolikk
benim kızım gazı varken yapıyor. Gazını cıkartıp emzirmeye devam ediyorum
Lidya 25 cok değil mi ya bence dogalgazı biraz kısıp odayı 23e falan dusurup 1 tog giydirebilirsin. Normalde o ısıda müslin battaniye veya 0.5 tog içine atlet. Bence hiçbir anne oyle yatırmıyordur o yuzden ince tulum bizde. Ben 1 tog ile yatırıyorum atletsiz corapsız ince tulumda. İlk once guvenli uyku için ortusuz owliyle yatırıyodum ama yakası cok rahatsız olunca uzun bi süre örtüye gectim onu tepip attıgı için simdi 1 tog kullanyoeum. Senin için gorselleri ekledim
KesinlikleMuhtemelen goon buyuktur yani en azınsan arası daga geniştir
evcarshirak bence yeni nesil molfix 3 ile devam et ama goonda hakkın 3 bedenmiş sanırım. Yine de molfix hem daha ucuz hem daha kolay bulunuyo
Evet mavisini diyoruzYeni nesil molfix dediğiniz mavi paket mi? Pure&soft yazan sarı renk paket mi?
Bizimkiyle ayni asagi yukari.Baş çevresi konuşulmuş bende bı ara sorup durdurdum burda hatırlarsanz.
Doğum baş : 33
1.ay : 34.
2. Ay : 38
3. Ay .42 cm çıktı.
Kız bebeklerde 3. Ay ortalama 39 40 bekelenirmis. Bız başta kan tahlili sonra ultrason önerdiler bı sıkıntı çıkmadı ve önünüzde ki ayda bu hızda büyümeye devam ederse MR isticek doktor ama büyük ihtimalle genetik dedi bende ölçüyorum evde büyüme hızı yavaşladı gibi
Salon Kadini ve #Teachmavii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?