Oyy minnoşum yaa inşallah bir şey çıkmazBizimkiyle ayni asagi yukari.
Bizde de ultrason ve kan tahlili istediler. Sanirim şüpheler ayni.
Bugun kan tahlili sonuclarinda tiroid suphesi ortadan kalkmis ama kan degerimiz cok dusukmus (hemoglobin) bu sebeple demir ilaci yazilmis.
3 Ayda 1 noroloji kontrolu demislerdi onu ayda 1 seklinde degistirmisler. Demir destegi beklenen sonucu vermezse hematolojiye yonlendireceklermis. Biz kendimiz duzenli olarak bas olcumu yapacagiz. Buyume hizi yavaslamazsa mr'a girecekmiş.
Ben de zaten demir anemisi var vucudum destek alsam dahi demiri depolayamiyor. O sebeple belli donemlerde destek aliyorum. Ilay'in kan degeri dusuk ama demiri ve folati oldukca yuksek bu benim kafami karistirdi acikcasi.Oyy minnoşum yaa inşallah bir şey çıkmaz
Zaten anne sütünden geçen demir bebeğe yetmiyormuş 4.aydan itibaren hepimiz demir takviyesi vereceğiz bebelere, peki sen kendin demir takviyesi alıyor musun ?
Tersi olur normalde hemoglobin düşükse demir bağlama kapasitesi yüksek olur bunu mu kastediyorsun acabaBen de zaten demir anemisi var vucudum destek alsam dahi demiri depolayamiyor. O sebeple belli donemlerde destek aliyorum. Ilay'in kan degeri dusuk ama demiri ve folati oldukca yuksek bu benim kafami karistirdi acikcasi.
Bir de demir içeriklerini c vitamini ile desteklemek lazım emilimi çok daha iyi oluyor, kalsiyum ile de aksine düşük oluyorBen de zaten demir anemisi var vucudum destek alsam dahi demiri depolayamiyor. O sebeple belli donemlerde destek aliyorum. Ilay'in kan degeri dusuk ama demiri ve folati oldukca yuksek bu benim kafami karistirdi acikcasi.
Peki yan yatırınca geri dönmüyor mu sırt üstü boğulma riskine karşı mecbur arkadan destekliyorumCanım doktorlar güvenli uyku için yatakta örtü yastık vs. Hiç bir şey önermiyor. Gergin bir çarşaf üstüne yatmış çocuk olcak beşikte sadece. Yaz kış uyku tulumu giydirmeliyiz yani. Zaten biraz büyüyüp kuvvetlenince dönünce de örtü tutmuyor çoğu çocuk
Dur ben sana ozelden yazayim, bir karisiklik olustu sanirim.Tersi olur normalde hemoglobin düşükse demir bağlama kapasitesi yüksek olur bunu mu kastediyorsun acaba
Kullandığın tulumun linki varsa paylaşabilir misin canım?Canım ben o yüzden daha küçük diye torba tulum alıyorum. 6 aya kadar zaten torba şeklinde öneriyorlar. O yüzden lcw defacto filan alamadım onlar hep bacaklı.. tam dönene kadar torba tulum
Kız benimki zaten 2 de yatıyor zar zor 1e çektim 2 gecedir dur bakalım inş daha da erkene alırızBenim kız her gece böyle gece 5 te uyanıp bir daha uyumuyordu şimdi gece 3 te uyanıp sabaha kadar dans
Normalde doktorlar sırt üstü öneriyor. Ama benimkinde reflu var diye yan yatır dedi. Reflu yatağının yanında minik yastıkçıklar yatağa yapışık var yan yatırıp oraya dayıyorum sırtını. Ama 1 haftadır kafası düşüyor geri (orda yastık yok) oraya sert kırlent koydum.. reflu yatağının devamına koydum kafası düşmesin reflu yatağından diyePeki yan yatırınca geri dönmüyor mu sırt üstü boğulma riskine karşı mecbur arkadan destekliyorum
Canım ben ty'dwn 1 tog almıştım onun linkinş atçam.. ama o kolsuz şimfi havalar soğuyor diye o içime sinmedi şimdi bunu aldım 2 tog ama daha gelmedi. Uygun avm diye bir hesptan.Kullandığın tulumun linki varsa paylaşabilir misin canım?
Ahaha yok benim ki 11 gibi uyuyor ama 1 saate bir uyanır ama uyanık kalmaz ama 3 te çoğu zaman 5te bi uyanıyor sanki sabah olmuşKız benimki zaten 2 de yatıyor zar zor 1e çektim 2 gecedir dur bakalım inş daha da erkene alırız
Hayırlı olsun şimdiden güzel günler görsün küçük prensKızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Allahım allahım elf gözlerim neler okuyorKızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Sarı paket molfixte kaliteli olan daha pamuklu vs. Her iki seri de yenilendi sanırım sarı paket de artık beyaz oldu, mavi hala mavi üzerinde hipoalerjenik yazmıyorsa yeni sürüm.Yeni nesil molfix dediğiniz mavi paket mi? Pure&soft yazan sarı renk paket mi?
Yazarken de aklıma geldi biliyO musun uyuz acaba oyle zararlı olur mu falan diyeCanım bende öyle okudum ama benim kız uyuz oldu krem sürüyorum eline o yüzden izin vermiyorum bide elini her yere sürüyor diye bu seferde başka bişey çıkacak diye korkuyorum
Ay sayende ben de aldım bundan aşırı mutluyum kolsuz olandan ben cok sevdim kslitesini hele ki alt acma için ayrı fermuar olması hayat kurtarıyor. Yedeğini de alayım demiştim bitmiş bile.Canım ben ty'dwn 1 tog almıştım onun linkinş atçam.. ama o kolsuz şimfi havalar soğuyor diye o içime sinmedi şimdi bunu aldım 2 tog ama daha gelmedi. Uygun avm diye bir hesptan.
Bunlar en iyi markalar değil. Benim kendi gönlüme ve uygun fiyatlı bulduklarım
Kolsuz olan
Green Touch Bebek Uyku Tulumu-C- Renkli Gökkuşağı (1.0 TOG) - Fiyatı, Yorumları
Green Touch Bebek Uyku Tulumu-C- Renkli Gökkuşağı (1.0 TOG) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kollu olan
Elyaf Dolgulu Kapitone Bebek Uyku Tulumu 9- 12 ay Pembe - Bebek Arabası Uyku Tulumu
Birbirinden kaliteli 0,5 tog ile 3 tog değeri arasında bebek ve çocuk wellsoft, polar, müslin uyku tulum modelleri, bebek uyku tulumları uygun fiyatlarla uygunbebe.com da. TIKLAYIN...www.uygunbebe.com
Cnm kaç çıktı hgbDur ben sana ozelden yazayim, bir karisiklik olustu sanirim.
Yaa ben de benimkinden şüpheleniyorum.. belirtiler neler? Sürekli salya akıyor ve her şeyi ağzına sokmaya çalışıyorKızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Bende çok memnunum 2.5 tog mu alsam dedim de kolsuz diye hadi kollu alayım drdim. Gayet kaliteli deSarı paket molfixte kaliteli olan daha pamuklu vs. Her iki seri de yenilendi sanırım sarı paket de artık beyaz oldu, mavi hala mavi üzerinde hipoalerjenik yazmıyorsa yeni sürüm.
Yazarken de aklıma geldi biliyO musun uyuz acaba oyle zararlı olur mu falan diye
Ay sayende ben de aldım bundan aşırı mutluyum kolsuz olandan ben cok sevdim kslitesini hele ki alt acma için ayrı fermuar olması hayat kurtarıyor. Yedeğini de alayım demiştim bitmiş bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?