2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyy minnoşum yaa inşallah bir şey çıkmaz

Zaten anne sütünden geçen demir bebeğe yetmiyormuş 4.aydan itibaren hepimiz demir takviyesi vereceğiz bebelere, peki sen kendin demir takviyesi alıyor musun ?

Oyy minnoşum yaa inşallah bir şey çıkmaz

Zaten anne sütünden geçen demir bebeğe yetmiyormuş 4.aydan itibaren hepimiz demir takviyesi vereceğiz bebelere, peki sen kendin demir takviyesi alıyor musun ?
Ben de zaten demir anemisi var vucudum destek alsam dahi demiri depolayamiyor. O sebeple belli donemlerde destek aliyorum. Ilay'in kan degeri dusuk ama demiri ve folati oldukca yuksek bu benim kafami karistirdi acikcasi.

Ben de zaten demir anemisi var vucudum destek alsam dahi demiri depolayamiyor. O sebeple belli donemlerde destek aliyorum. Ilay'in kan degeri dusuk ama demiri ve folati oldukca yuksek bu benim kafami karistirdi acikcasi.
Tersi olur normalde hemoglobin düşükse demir bağlama kapasitesi yüksek olur bunu mu kastediyorsun acaba

Bir de demir içeriklerini c vitamini ile desteklemek lazım emilimi çok daha iyi oluyor, kalsiyum ile de aksine düşük oluyor

Peki yan yatırınca geri dönmüyor mu sırt üstü boğulma riskine karşı mecbur arkadan destekliyorum

Peki yan yatırınca geri dönmüyor mu sırt üstü boğulma riskine karşı mecbur arkadan destekliyorum
Normalde doktorlar sırt üstü öneriyor. Ama benimkinde reflu var diye yan yatır dedi. Reflu yatağının yanında minik yastıkçıklar yatağa yapışık var yan yatırıp oraya dayıyorum sırtını. Ama 1 haftadır kafası düşüyor geri (orda yastık yok) oraya sert kırlent koydum.. reflu yatağının devamına koydum kafası düşmesin reflu yatağından diye

Kullandığın tulumun linki varsa paylaşabilir misin canım?
Canım ben ty'dwn 1 tog almıştım onun linkinş atçam.. ama o kolsuz şimfi havalar soğuyor diye o içime sinmedi şimdi bunu aldım 2 tog ama daha gelmedi. Uygun avm diye bir hesptan.

Bunlar en iyi markalar değil. Benim kendi gönlüme ve uygun fiyatlı bulduklarım

Kolsuz olan

Kollu olan

Eklentiler

• Screenshot_20231121-181941_One UI Home.webp
    12 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20231120-211326_Chrome.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Allahım allahım elf gözlerim neler okuyor
Bi belirti var mıydı yoksa kontrolde mi belli oldu , bizimde salyamız akıyor ve eli ağzında

Yeni nesil molfix dediğiniz mavi paket mi? Pure&soft yazan sarı renk paket mi?
Sarı paket molfixte kaliteli olan daha pamuklu vs. Her iki seri de yenilendi sanırım sarı paket de artık beyaz oldu, mavi hala mavi üzerinde hipoalerjenik yazmıyorsa yeni sürüm.
Canım bende öyle okudum ama benim kız uyuz oldu krem sürüyorum eline o yüzden izin vermiyorum bide elini her yere sürüyor diye bu seferde başka bişey çıkacak diye korkuyorum
Yazarken de aklıma geldi biliyO musun uyuz acaba oyle zararlı olur mu falan diye
Ay sayende ben de aldım bundan aşırı mutluyum kolsuz olandan ben cok sevdim kslitesini hele ki alt acma için ayrı fermuar olması hayat kurtarıyor. Yedeğini de alayım demiştim bitmiş bile.

Kızlar oğlum diş çıkarıma hazırlıklarına başlamış meğerse bugün doktoru kontrolde söyledi. Ve perşembe de sünnet olacak
Yaa ben de benimkinden şüpheleniyorum.. belirtiler neler? Sürekli salya akıyor ve her şeyi ağzına sokmaya çalışıyor

Bende çok memnunum 2.5 tog mu alsam dedim de kolsuz diye hadi kollu alayım drdim. Gayet kaliteli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…